Гледайте Копа Америка, където и да сте! | VPNOverview

футболни играчиТова лято отново се провежда най-старият международен футболен турнир в света: Copa América 2020. Турнирът ще се проведе в страните домакини Аржентина и Колумбия от 12 юни до 12 юли. Освен всички 10 държави от CONMEBOL, Катар и Австралия са поканени за участие. Както винаги, това ще бъде вълнуващ часовник от откриващата игра в Аржентина до финала в Колумбия. Затова като истински футболен фен не можете да пропуснете тазгодишното Копа! Но какво ще стане, ако живеете в чужбина или на почивка и следователно не можете да гледате мачовете? Или какво ще стане, ако сте голям футболен фен, живеещ в САЩ или Мексико, но наистина искате да гледате тазгодишната Копа Америка? Прочетете останалата част от тази статия, за да разберете как можете да гледате Copa América, независимо къде се намирате.


Защо гледането на Copa América в чужбина може да бъде трудно или невъзможно

В идеален свят бихме могли да гледаме каквото си поискаме, където и да се намираме. За съжаление, това често не е така. Изискват се много радио- и телевизионни услуги, които да блокират определено съдържание извън своята страна. Това е част и зависи от сключената от тях сделка за получаване на правата за излъчване на филма, шоуто, спортно събитие и т.н. Например, ако отидете на SporTV на Globo, където много мачове на Копа Америка се предават на живо, ще намерите открийте, че много (спортни) видеоклипове са достъпни само ако сте в Бразилия. Същото важи и за приложението Fox Sports, друг популярен начин да гледате на живо Copa América за много футболни фенове от Южна Америка и извън нея. В крайна сметка приложението Fox Sports е достъпно само в Мексико, Аржентина и Бразилия.

Последното нещо, което искате е да бъдете ударени от такова гео ограничение по време на Копа! Само си представете, че сте в чужбина за почивки или работа и разберете, че не можете да гледате никакви мачове на Копа, защото вашата услуга за поточно предаване блокира тези, когато сте в „грешен“ регион! За щастие, има много лесен начин да предотвратите това: използване на VPN. Използвайки VPN, можете да гледате каквото искате, като Copa América, където и да сте. И знаете ли коя е най-добрата част? Гледането на Copa с VPN е бързо и лесно. Въпреки това, ако не знаете как работи това, не се притеснявайте! Защото по-долу сме включили две лесни ръководства стъпка по стъпка, за да гледате Copa América с VPN, където и да сте. Първото ръководство е за хората, които искат да използват SporTV на Globo, докато второто е за потребителите на Fox Sports App.

Лесно ръководство стъпка по стъпка, за да гледате Copa América 2020 по целия свят с VPN

По-долу ще намерите два лесни стъпка-стъпка ръководства, за да гледате Copa América, където и да сте. VPN, който се използва в тези ръководства и който ви препоръчваме да използвате за гледане на Copa, е NordVPN. В края на краищата този VPN е много достъпен, предлага добра скорост на потока и има някои много полезни функции за деблокиране на мачовете на Copa América и друго географски ограничено съдържание.

Първото ръководство обяснява как можете да гледате Copa América по целия свят на SporTV на Globo. Второто ръководство е за стриймъри, които искат да използват приложението Fox Sports.

Ръководство 1: Гледайте Copa América по целия свят по SporTV

 1. Отидете на уебсайта на NordVPN, изберете абонамента си и си настройте акаунта.
 2. Отидете на страницата за изтегляне на приложението NordVPN и изберете подходящото приложение за вашата операционна система.
 3. След като изберете вашата операционна система, щракнете върху изтегляне и следвайте процедурата за инсталиране. Не се притеснявайте, инструкциите ще бъдат дадени на екрана по време на инсталацията.
 4. Отворете приложението NordVPN и влезте с вашите идентификационни данни за вход (потребителско име и парола)
 5. Свържете се с бразилски сървър NordVPN. Препоръчваме да направите това, като просто използвате картата, за да се свържете автоматично към най-бързия сървър. Изображението в долната част на това ръководство ви показва как трябва да изглежда.
 6. Отидете на Globo SporTV.
 7. Сега просто отидете на мача, който искате да гледате.
 8. Насладете се на мача!

NordVPN карта с избран бразилски сървър

Забележка: Моля, имайте предвид, че трябва да имате акаунт в Globo, за да гледате мачовете на Копа Америка на живо по SporTV.

Ръководство 2: Гледайте Copa América по целия свят с Fox Sports App.

 1. Отидете на уебсайта на NordVPN, изберете абонамента си и си настройте акаунта.
 2. Отидете на страницата за изтегляне на приложението NordVPN и изберете подходящото приложение за вашата операционна система.
 3. След като изберете вашата операционна система, щракнете върху изтегляне и следвайте процедурата за инсталиране. Не се притеснявайте, инструкциите ще бъдат дадени на екрана по време на инсталацията.
 4. Отворете приложението NordVPN и влезте с вашите идентификационни данни за вход (потребителско име и парола)
 5. Свържете се или с аржентински, мексикански или бразилски сървър (приложението Fox Sports работи във всичките три страни).
 6. Отворете приложението Fox Sports и, ако не сте влезли, влезте с вашите идентификационни данни за вход.
 7. Отворете мача на Копа Америка, който искате да гледате.
 8. Наслаждавайте се на любимите си отбори!

NordVPN карта с пет латиноамерикански сървъра, сред които бразилски, аржентински и мексикански сървър

Горният метод е чудесен начин да гледате всички мачове на Копа Америка, откъдето и откъдето и да сте. В крайна сметка SporTV обикновено излъчва само бразилските мачове от Копа Америка и няколко други, за които притежават правата за излъчване. Въпреки това, с приложението Fox Sports всъщност можете да гледате на живо всички мачове на Копа Америка, което е чудесно за футболния фен!

Забележка: Моля, имайте предвид, че трябва да имате достъп до приложението Fox Sports, за да използвате горния метод.

Потокът Copa América блокиран от „VPN блок“

Днес много стрийминг услуги използват нещо, което обичаме да наричаме „VPN блокове“. Това означава, че много поточни уебсайтове и приложения блокират VPN потребителите да имат достъп до съдържанието им. Обикновено правят това по следния начин: те ще забележат големи количества трафик към уебсайта си от един IP адрес. Това е така, защото обикновено VPN сървърите и техните IP адреси се споделят от голям брой потребители. Впоследствие те ще блокират този IP адрес, блокирайки всички потребители с този IP адрес да получат достъп до тяхното съдържание.

Стрийминг услугите могат да променят своите правила за блокиране на VPN без предупреждение и никога не знаете кои сървъри ще бъдат блокирани. Ето защо е добре да знаете как да заобиколите VPN блокове, ако изпитате такъв. В края на краищата, разбира се, че не искате успешно да настроите VPN връзка, за да гледате Copa América в чужбина, а само да ви бъде отказан достъп до стрийминг услугата поради VPN блок.

Обикаляне на VPN блокове с NordVPN – 3 съвета

NordVPN предлага няколко страхотни функции, за да заобиколите VPN блокове. На първо място, NordVPN има огромен брой сървъри, повече от 5400. VPN блоковете винаги включват блокиране на конкретни сървъри. Така че, ако забележите, че не можете да гледате мача си на сървъра, на който сте в момента, първо можете да опитате друг. NordVPN има множество сървъри в много страни, от които да избирате. Това е най-лесното решение, което можете да опитате.

Второто решение за разблокиране на VPN блок ”, което NordVPN предлага, използва специален IP адрес. Срещу допълнителна такса NordVPN може да ви предостави този специален вид IP адрес, който за разлика от обикновен VPN IP се използва само от вас. Тъй като специален IP адрес се използва само от вас, за поточната услуга е много по-трудно да открие, че използвате VPN с такъв IP адрес. По този начин, получаването на специален IP с NordVPN е най-добрият начин да гарантирате, че няма да бъдете блокирани от SporTV, приложението Fox Sports или друга услуга за стрийминг, когато се опитвате да гледате Copa América.

И накрая, NordVPN предлага и нещо, наречено замъглени сървъри, които са специални сървъри, които правят много по-трудно за поточните услуги да открият, че използвате VPN. Отсега обаче NordVPN предлага тези специални сървъри само в няколко избрани страни, като САЩ и Канада. Като такава, тази последна функция е полезна главно за хора, които живеят в САЩ и имат например ESPN + абонамент. Ако това се отнася за вас, можете да използвате един от обсебените сървъри на Nord в САЩ, за да гледате Copa América на ESPN + в чужбина, ако сте изправени пред VPN блок. Моля, обърнете внимание обаче, че обсебените сървъри могат да забавят връзката ви и като такива може да не са чудесни за стрийминг.

Как съвпада VPN отблокиране на Copa América

VPN предлага няколко страхотни предимства. Едно от тези предимства е предоставянето на повече онлайн свобода да гледате каквото искате, независимо къде се намирате. Това е така, защото добрата VPN обикновено има много, много сървъри по целия свят. Свързвайки се със сървър в друга държава, различна от тази, в която се намирате в момента, ще промените своя IP адрес на IP от тази друга държава. Много уебсайтове и приложения използват вашия IP адрес, за да разберат къде се намирате. Това означава, че можете да накарате стрийминг услугите да вярват, че сте в страна, в която тяхната услуга и съдържанието, което искате да гледате, са достъпни с VPN!

Отблокиране-с-а-VPN

Освен, че ви позволява да гледате Copa América, където и да сте, добрият VPN предлага много повече страхотни предимства, като например да ви предостави достъп до американската версия на Netflix. Ако искате да научите повече за многобройните предимства, предлагани от VPN, разгледайте нашата статия по тази тема или тази статия.

Не мога да използвам безплатен VPN, за да гледам Copa América?

Горното е често срещан въпрос. Въпреки това не препоръчваме да използвате безплатен VPN, за да стриймвате Copa América 2020, поради няколко причини.

На първо място, повечето безплатни VPN налагат ограничения за данни и / или скорост. Това означава, че когато сте използвали определено количество интернет данни, да речем 2 GB, вече не можете да използвате услугата и няма да можете да гледате останалата част от играта, ако гледате мач на Copa например. Разбира се, това е последното нещо, което искате. Ако има ограничение на скоростта, често можете да достигнете доста бавни скорости с безплатен VPN, които не са подходящи за стрийминг. Това може да означава, че вашето видео трябва да се буферира постоянно, напълно да съсипе удоволствието от гледането.

Второ, дори ако сте намерили страхотен безплатен VPN, който не налага данни или ограничения на скоростта, като ProtonVPN, вероятно все пак ще се справите с бавна връзка. Това е така, защото безплатните VPN мрежи обикновено предлагат много по-малко сървъри от техните платени колеги. Това означава, че техните сървъри често стават препълнени, което значително ги забавя.

Просто така се случва, че описаните по-горе проблеми обикновено са най-лоши за стриймърите. Това означава, че вероятно трябва да помислите два пъти, преди да решите да предавате Copa с безплатен VPN. Вместо това ви препоръчваме да потърсите добър евтин VPN. Това ни води до следното.

Съвет за бонус – Surfshark: най-добрият бюджетен VPN за гледане на Копа Америка

Ако искате да гледате всеки мач на Копа Америка, без да разбивате банката, от все сърце препоръчваме Surfshark. Surfshark е един от малкото супер евтини първокласни VPN мрежи, чиято цена е само $ 1,99 на месец за най-евтиния им абонамент. Той предлага над хиляда стабилни, бързи сървъри в 61 страни. Сред тях са сървъри в Бразилия, Чили, САЩ и Парагвай. Това означава, че с Surfshark можете лесно да заобиколите гео ограниченията в тези страни и да гледате Copa на испански, португалски или английски език, в зависимост от вашата поточна услуга. На всичкото отгоре, Surfshark също е много безопасен и удобен за използване VPN. Накратко, Surfshark е правилният избор, ако търсите бюджетен VPN, за да гледате Copa América 2020!

Още един съвет: IP адреси, които VPN може да промени, се използват от много уебсайтове за определяне на вашето местоположение. Те обаче не са единственият начин уебсайтовете да разберат къде се намирате. Друг популярен начин за уебсайтове е да използват бисквитки. Един път, когато използвате Surfshark за достъп до видеоклип на SporTV на Globo, например, се появи съобщение, че не сме в правилния регион (Бразилия). Това се случи, въпреки че е свързан със бразилски сървър Surfshark. Едно умно нещо, което трябва да опитате в подобни ситуации, е да се опитате да получите достъп до видеоклипа в нов прозорец „инкогнито“, така че няма да се използват бисквитки, които да ви проследяват.

График на Копа Америка

Сега, когато знаете как за да гледате Copa América, разбира се, ще искате да знаете кога тя се провежда! Ето защо по-долу сме включили полезна таблица, която ви показва кога ще се проведат различните срещи.

сцена
Дата
Държави (у дома – извън)
Групова сцена12 юни 2020 г.Аржентина – Чили
Групова сцена13 юни 2020 г.Австралия – Уругвай
Колумбия – Еквадор
Парагвай – Боливия
Групова сцена14 юни 2020 г.Перу – Катар
Бразилия – Венецуела
Групова сцена16 юни 2020 г.Аржентина – Уругвай
Чили – Боливия
Групова сцена17 юни 2020 г.Колумбия – Венецуела
Парагвай – Австралия
Групова сцена18 юни 2020 г.Перу – Бразилия
Еквадор – Катар
Групова сцена20 юни 2020 г.Аржентина – Парагвай
Групова сцена21 юни 2020 г.Колумбия – Перу
Уругвай – Чили
Групова сцена22 юни 2020 г.Австралия – Боливия
Венецуела – Еквадор
Групова сцена23 юни 2020 г.Бразилия – Катар
Групова сцена25 юни 2020 г.Чили – Парагвай
Групова сцена26 юни 2020 г.Боливия – Уругвай
Австралия – Аржентина
Групова сцена27 юни 2020 г.Еквадор – Перу
Бразилия – Колумбия
Групова сцена28 юни 2020 г.Катар – Венецуела
Групова сцена30 юни 2020 г.Чили – Австралия
Уругвай – Парагвай
Боливия – Аржентина
Групова сцена1 юли 2020гЕквадор – Бразилия
Венецуела – Перу
Катар – Колумбия
Четвърт финали4 юли & 5, 2020Да се ​​определи
Полуфинали8 юли 2020 г.Да се ​​определи
Мач за 3-то място11 юли 2020гДа се ​​определи
Финал12 юли 2020гДа се ​​определи

Copa América 2020: истински спектакъл за Южна Америка и извън нея

Тази година Copa América се провежда от 12 юни до 12 юли и ще бъде 47-ти път, когато турнирът се организира. Миналата година турнирът беше спечелен от домакина Бразилия. Към момента, според букмейкърите, Аржентина, Бразилия и Колумбия имат най-добри шансове за спечелване на турнира в този ред. В света на футбола обаче всичко е възможно и турнирът вероятно ще остане вълнуващ и конкурентен през целия.

Тази година Копата се оспорва в Аржентина и Колумбия, като това е първият път, когато турнирът е домакин на две държави. Турнирът обаче ще има отражение далеч отвъд стадионите на Буенос Айрес, Кордоба, Богота, Меделин и други градове, в които ще се играят мачовете. Турнирът ще бъде истински спектакъл за 100-те милиони футболни фенове в Южна Америка и извън нея , Точно затова тази статия има за цел да обясни на всички тези фенове на футбола как могат да се насладят на всички игри на Копа. Сега остава само да се насладите на мача!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me