Гледайте хокей на NHL по целия свят: Научете как! | VPNOverview

Хокейът на лед е един от най-популярните спортове в САЩ и Канада, а НХЛ се гледа от много хора по целия свят. NHL (Националната хокейна лига) е най-популярната хокейна лига в САЩ и Канада. Въпреки това феновете на хокея на лед извън САЩ и Канада може да имат проблеми с достъпа до добър поток на живо. По-долу можете да разберете как можете да гледате всичките си любими игри по хокей на лед от където и да сте.


С повечето доставчици извън Северна Америка може да бъде доста трудно да гледате каквато и да е игра в хокей на лед. Американските или канадските компании, които разпространяват правата за излъчване на игри, ще позволят на зрителите в САЩ или Канада да гледат само предаванията на живо. Това може да бъде много разочароващо, ако искате да гледате любимия си отбор, но сте някъде другаде по света.

С VPN (Virtual Private Network) можете да промените вашето виртуално местоположение и да гледате NHL от всяка точка на света. По-долу можете да разберете как става това.

Кога имате нужда от VPN, за да гледате NHL?

Има няколко причини, поради които някой може да се нуждае от VPN, за да гледа НХЛ. Това са най-често срещаните:

 • Живеете извън САЩ или Канада и искате да гледате НХЛ.
 • Вие сте на почивка извън САЩ или Канада и искате да гледате НХЛ
 • Искате да гледате НХЛ безплатно на обществен канал извън собствената си държава

Как мога да гледам НХЛ с VPN?

Проблемите, споменати по-горе, имат една и съща причина; географски ограничения. Това означава, че определено съдържание е достъпно само за зрители в една държава или няколко избрани държави. Това често е свързано с правата за разпространение. Трябва да платите правата за излъчване на спортни игри и трябва да го направите отделно за всяка държава. Ако даден спорт няма достатъчно гледания в дадена държава, няма да е достатъчно интересно каналите да купуват правата за излъчване на тези игри.

Онлайн, уебсайтове, които предават спортни игри, ще проверят местоположението ви, за да видят дали трябва да ви бъде разрешено да гледате игра или не. Те правят това, като гледат вашия IP адрес.

С VPN можете да скриете собствения си IP адрес и да го замените с IP адрес, например в САЩ, когато се свържете с интернет с VPN, правите това чрез VPN сървър. Често можете да изберете къде искате да бъде този сървър, така че можете да получите достъп до съдържанието в тази страна.

Какво повече прави VPN?

Освен че VPN може да ви помогне да заобиколите географските ограничения, той също така защитава вашата поверителност и анонимизира вашите онлайн действия. Никой хакер, правителство или компания не могат да видят какво правите онлайн или да ви го проследят.

VPN връзка с ИнтернетКакто бе споменато по-горе, вие се свързвате с VPN сървър, когато имате достъп до интернет с VPN. Често можете да изберете сървър във вашата страна или във всяка друга държава, в която доставчиците на VPN имат сървъри. Целият ви трафик за данни се пренасочва чрез този сървър. Освен това всичко е криптирано, така че никой не може да проникне в това, което правите.

Тъй като се свързвате с интернет чрез този външен сървър, вие приемате IP адреса на този сървър. Вашият собствен IP адрес ще остане скрит, което анонимизира всички ваши онлайн действия.

По този начин с VPN ще можете да гледате любимата си игра по хокей на лед, която се излъчва само в друга държава. Но също така ще бъдете напълно анонимни, когато правите това и никой, дори вашият доставчик на интернет услуги, няма да може да види какво правите.

Предотвратяване на NHL затъмнения с VPN

nhl играчиПонякога не можете да гледате игра, въпреки че сте в САЩ и имате абонамент за канал, който излъчва NHL игрите. Те наричат ​​това затъмнение и това е свързано с местните права за излъчване.

Може да имате абонамент за голяма национална мрежа, но правата за определена игра могат да бъдат в ръцете на местна телевизионна станция. Ако сте в района на тази местна телевизионна станция, няма да можете да гледате играта чрез абонамента си. Те правят това, защото искат да ви подтикнат да го гледате в онзи местен канал.

Изключването може да бъде много досадно, за щастие може да се реши с VPN. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете към VPN сървър извън зоната на този местен телевизионен канал и да гледате играта на живо, с вашия абонамент. В повечето случаи можете да гледате игра по-късно.

На уебсайта на NHL има детектор за затъмнение, който ви показва дали ще бъдете обект на затъмнение.

Гледайте Купата на Стенли в световен мащаб

Важна цена в рамките на НХЛ е Стенли Къп. Поради тази причина много хора извън САЩ и Канада искат да видят мачовете от Stanley Cup. Това е възможно и чрез свързване към сървър в САЩ или Канада с VPN. Освен това ще ви трябва абонамент с един от каналите, които излъчват тези игри. За игрите 2019/2020 това ще са: NBC, NBCSN, NHLN, USA network и CNBC.

Най-добрите доставчици на VPN за гледане на NHL

Чаша СтенлиАко искате да гледате NHL мачовете с VPN, има някои неща, които трябва да имате предвид. Доставчикът на VPN трябва да има сървъри в САЩ и / или Канада, за предпочитане няколко добри сървъра, които предлагат стабилна връзка.

За да гледате игрите без забавяне или буфериране, връзката със сървъра трябва да бъде бърза. Това също зависи от това къде се намирате в света, но някои VPN доставчици имат значително по-бързи сървъри от други.

Не на последно място, VPN доставчикът трябва да има добра сигурност и да бъде всестранно добър VPN. По-долу можете да видите някои препоръчани VPN доставчици за гледане на NHL.

ExpressVPN за NHL

ExpressVPN е един от най-добрите VPN доставчици там. Този доставчик има много сървъри по целия свят, включително както в САЩ, така и в Канада. Техните сървъри са много бързи и предлагат стабилни връзки. ExpressVPN има възможно най-високото криптиране за всичките им абонаментни планове. Приложенията им са лесни за използване и много лесни за инсталиране и използване. Всичко това прави ExpressVPN перфектен VPN за гледане на NHL.

На всичкото отгоре ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. По този начин можете да изпробвате тяхната услуга, като гледате Купата на Стенли и ако не ви хареса, ще получите парите си обратно, без зададени въпроси.

IPVanish за NHL

IPVanish има възможно най-бързата мрежа от сървъри от всички VPN доставчици. Връзките им винаги са стабилни. Голямо количество от техните много сървъри е разположено в САЩ или Канада, което прави доставчика на VPN идеален за гледане на NHL.

IPVanish също има силни методи за криптиране, които ще гарантират вашата онлайн безопасност и анонимност. С тяхната 7-дневна гаранция за връщане на парите можете да тествате тяхната услуга, като гледате как играят любимия ви отбор. Ако в крайна сметка този VPN не ви харесва, можете да си върнете парите.

 VyprVPN за NHL

Можем да препоръчаме и VyprVPN. Този доставчик на VPN предлага бърза скорост на връзката и повече от достатъчно сървъри в САЩ. Като цяло те са сигурен доставчик, който управлява собствените си сървъри, за да защити вашата поверителност.

VyprVPN е една от по-евтините VPN услуги там. Гаранцията им за връщане на пари е само 3 дни, но това е достатъчно, за да гледате игра и да видите дали тя работи за вас.

NHL: Канали и събития

Както споменахме по-горе, трябва да намерите канал, който излъчва NHL игрите. По-долу ще намерите списък на каналите в различни страни и някои важни NHL събития.

Канали и уебсайтове, които излъчват NHL

 • НХЛ логоFox Sports (Холандия)
 • NBC, CNBC, NBCSN, NHL Network и USA Network (Съединени щати)
 • CBC, Sportsnet и SN360 (Канада)
 • Premier Sports (Обединеното кралство)
 • Канал + (Франция)
 • Спорт 1 (Германия, Австрия и Швицерланд)
 • Viasat Sport (Скандинавия, Прибалтика и части от Източна Европа)
 • ESPN BR (Бразилия)

NHL Събития

събитиеДата
Редовен сезон на НХЛ2 октомври 2019 г. до 4 април 2020 г.
All-star игра25 януари 2020 г.
Плейлифи за Купа СтенлиСлед 4 април 2020г
Финали за купата на СтенлиКрай на май до началото на юни 2020 г.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me