Гледайте Copa Libertadores 2020 в чужбина и по света! | VPNOverview

футболни играчиАко сте футболен фен, вероятно знаете, че Copa Libertadores 2020 вече е в ход! Както винаги, тази Копа обещава да бъде абсолютно зрелище за футболните фенове в Южна Америка и извън нея.


Но представете си това: вие сте в чужбина за свободно време или бизнес и разберете, че потокът ви от Copa Libertadores не работи. Получавате съобщение, че „не сте в правилния регион, за да гледате това съдържание“ или нещо подобно. За съжаление, това е нещо, което се случва доста често и може да ви се случи, в зависимост от вашата поточна услуга. В този случай нещо, наречено гео ограничение (така се наричат ​​тези географски ограничения), наистина може да ви разруши шанса да развеселите любимия си екип.

За щастие има прост начин да се заобиколят тези блокове: чрез използване на VPN. Прочетете останалата част от тази статия, за да разберете как да гледате Copa Libertadores, където и да сте, като използвате VPN. Включихме и полезни ръководства, които да следвате, ако се нуждаете от още помощ.

Защо може да бъде сложно или невъзможно да гледате Copa Libertadores в чужбина?

Ако живеехме в утопия, щяхме да можем да гледаме каквото си поискаме, където и да искаме, без гео ограничения. Ние обаче живеем на планетата Земя, където гео ограниченията са твърде често срещани. Това е така, защото радио- и телевизионните услуги и стрийминг услугите са обвързани от правила за това къде могат да предлагат определено съдържание. Тези правила са част и зависят от споразумението, което излъчващият и разпространителят имат заедно.

Ето защо, например, можете да използвате само приложението Fox Sports – популярен начин за гледане на Copa Libertadores – в Бразилия, Аржентина и Мексико. По същия начин, много съдържание на SporTV на Globo е достъпно само в Бразилия. Това означава, че ако искате да използвате някоя от тези услуги, за да гледате Copa Libertadores извън тези страни, нямате късмет. Освен ако разбира се, докато четете по-горе, използвате софтуер, който може да заобиколи гео ограниченията, като например VPN.

VPN е ефективен и лесен начин да промените вашето „виртуално“ местоположение и да гледате каквото и да било съвпадение на Copa Libertadores от всяка точка на света! Използването на VPN за тази и други цели е лесно и бързо. Въпреки това, за хора, които нямат или малко предишен опит с VPN и искат да знаят как точно се прави това, ние включихме две лесни за следване ръководства стъпка по стъпка по-долу, едно за Globo SporTV и едно за приложението Fox Sports.

Лесно ръководство за гледане на Copa Libertadores навсякъде с VPN – SporTV & Фокс спорт

VPN, който се използва и в двата ръководства по-долу и които ви препоръчваме да използвате, за да гледате Copa Libertadores по целия свят, е NordVPN. В крайна сметка, това е много достъпна VPN с добра скорост на потока и някои много полезни функции за деблокиране на мачовете на Copa Libertadores с повечето големи стрийминг услуги.

Ръководство 1: Гледайте Копа Либертадорес по целия свят по SporTV

 1. Отидете на уебсайта на NordVPN и се абонирайте за тяхната VPN услуга.
 2. Отидете на страницата за изтегляне и изтеглете приложението NordVPN, което е съвместимо с вашата операционна система, като кликнете върху една от иконите в горната част.
 3. Кликнете върху изтеглянето и следвайте процедурата за инсталиране.
 4. Отворете приложението NordVPN и влезте с вашето потребителско име и парола. Разгледайте входящата си поща. Трябваше да получите имейл от NordVPN с инструкции как да влезете в приложението.
 5. Свържете се с бразилския сървър NordVPN, за да получите достъп до цялото съдържание на SporTV, включително мачовете на Copa Libertadores.
 6. Отидете на Globo SporTV както обикновено и отидете на потока Copa Libertadores, който искате да гледате..

NordVPN карта с избран бразилски сървър

Забележка: Моля, имайте предвид, че се нуждаете от акаунт в Globo, за да използвате този метод.

Ръководство 2: Гледайте Copa Libertadores с приложението Fox Sports

 1. Отидете на уебсайта на NordVPN и се абонирайте за тяхната VPN услуга.
 2. Отидете на страницата за изтегляне и изтеглете приложението NordVPN, което е съвместимо с вашата операционна система, като кликнете върху една от иконите в горната част.
 3. Кликнете върху изтеглянето и следвайте процедурата за инсталиране.
 4. Отворете приложението NordVPN и влезте.
 5. Свържете се с бразилски, аржентински или мексикански сървър NordVPN.
 6. Отидете на приложението Fox Sports и влезте.
 7. Отворете мача на Copa Libertadores, който искате да гледате и да се насладите на играта!

NordVPN карта с пет латиноамерикански сървъра, сред които бразилски, аржентински и мексикански сървър

Забележка: Моля, обърнете внимание на описания по-горе метод, за да работите, имате нужда от акаунт в Fox Sports.

Потокът на Copa Libertadores блокиран от „VPN блок“

Много поточни уебсайтове и приложения напоследък проявяват тенденция да използват нещо, което обичаме да наричаме „VPN блокове“. Това означава, че тези поточни услуги блокират VPN потребителите да гледат съдържанието им. Ако сте потребител на VPN, може да видите съобщение, което изглежда така:

грешка в netflix

Този конкретен екран идва от Netflix, но идеята е същата. Услуга за стрийминг може да открие, че използвате VPN (unblocker) и да ви откаже достъп до съдържанието му. Те могат да направят това, ако открият голям брой потребители с един и същ IP адрес. Към услугата за стрийминг този сигнал тези потребители идват от един и същ сървър, вероятно прокси или VPN сървър. Впоследствие те просто блокират този IP адрес и забелязват, че получават много трафик.

Горното не означава, че всички VPN и VPN сървъри са блокирани от поточни услуги, далеч от него. Като такъв, може да не забележите нищо различно, когато гледате Copa Libertadores в чужбина с VPN на Fox Sports или SporTV, например (освен че работи). Въпреки това, стрийминг услугите често променят политиката си по отношение на VPN без предупреждение. Ето защо е добре да знаете как да заобиколите VPN блокове, за всеки случай. Ето защо по-долу включихме три съвета как да направите това с NordVPN.

Обходи VPN блокове с NordVPN

NordVPN предлага някои много полезни функции, които да ви помогнат да заобиколите VPN блокове. Първо, NordVPN предлага много голям брой сървъри по целия свят (5400+). Тъй като VPN блоковете винаги включват блокиране на конкретни VPN сървъри, можете просто да опитате друг NordVPN сървър, ако срещнете VPN блок. Това може да реши проблема. Това е най-лесното и безпроблемно решение, което можете да опитате.

Второ, NordVPN предлага специална функция за деблокиране, която много други доставчици не правят: специален IP адрес. Специализираният IP е различен от „стандартния VPN IP адрес“. В крайна сметка нормален VPN IP се споделя от много потребители на VPN. Като такива, стрийминг услугите могат да забележат много трафик, идващ от такъв IP, и просто да блокират IP адреса. С посветен IP адрес няма да се сблъскате с този проблем, защото този IP адрес се използва само от вас. Ето защо получаването на специален IP адрес с NordVPN (срещу допълнително заплащане) е най-добрият и най-сигурен начин за деблокиране на мачовете на Copa Libertadores, без да се притеснявате за VPN блокове.

И накрая, NordVPN предлага и функция (без допълнителна такса!), Наречена „объркани сървъри“. Това са сървъри, които са много по-трудни за уебсайтове и приложения да се идентифицират като VPN сървъри. За съжаление, както изглежда, NordVPN предлага тези специални сървъри само в няколко избрани страни, като САЩ и Канада. Като такава, тази функция е полезна главно за хора, които пребивават в САЩ и имат ESPN + абонамент, например. Ако сте един от тези хора, можете да използвате един от обсебените сървъри на NordVPN в САЩ, за да деблокирате мачовете на Copa Libertadores извън САЩ с вашия ESPN + акаунт, ако се изправите пред VPN блок. Моля, имайте предвид, че заседналите сървъри, поради тяхната технология на обфукация, могат доста да забавят връзката ви. Като такива те може да не са най-подходящият тип сървъри за стрийминг.

Как VPN деблокира Copa Libertadores съвпада?

Едно от големите предимства на VPN е неговата способност да променя вашия IP адрес на чужд IP адрес само с едно натискане на бутон. Много уебсайтове и приложения, като SporTV и приложението Fox Sports, използват вашия IP адрес, за да определят вашето местоположение. Използвайки VPN, за да промените този IP адрес, можете да промените местоположението, в което изглежда, че сте в. С други думи, можете да сте жител на Бразилия или Аржентина, който в момента е в САЩ за работа или празници. Нека да кажем, че ще използвате SporTV (ако сте бразилец) или абонамента си за Fox Sports (ако сте аржентинец), за да гледате Copa Libertadores. Свързвайки се с бразилски или аржентински VPN сървър, Rede Globo или Fox ще мислят, че сте в Бразилия или Аржентина. Това означава, че ще имате достъп до цялото видео съдържание на Globo и Fox Sport, включително Copa Libertadores!

Отблокиране-с-а-VPN

Предоставянето на достъп до целия свят до Copa Libertadores обаче не е единственото предимство, което VPN предлага. Всъщност добрият VPN предлага множество предимства, като достъп до американската версия на Netflix, повече поверителност и повишена безопасност в интернет. Ако искате да научите повече за всички тези предимства, разгледайте нашата статия за предимствата, които носи VPN.

Мога ли да гледам Copa Libertadores с безплатен VPN?

Ние разбираме най-много като спестяване на пари и затова искаме да знаем дали могат да гледат Copa Libertadores с безплатен VPN. За съжаление, безплатните VPN мрежи обикновено не са подходящи за гледане на Copa Libertadores. По-долу ще обясним защо е така.

Безплатните VPN често са неподходящи за стрийминг

Обикновено препоръчваме да не използвате безплатни VPN мрежи, особено за стрийминг. Това е така, защото често безплатните VPN-та налагат ограничения за данни и / или скорост. Ограниченията на данни се отнасят до следното: много безплатни VPN мрежи ще прекъснат връзката ви, след като използвате определено количество данни. Например, с HideMe можете да използвате максимум 2 GB, с TunnelBear 1,5 GB, с ZoogVPN 2 GB и др. Ограниченията на скоростта са съвсем обясняващи се: безплатните VPN често ви позволяват да използвате (стрийминг) скорост, която е ( много) по-ниска от реалната ви скорост в интернет. И двата въпроса засягат значително стриймърите на Копа Либертадорес. В крайна сметка, предаването на цял футболен мач струва много интернет данни. Последното нещо, което искате е да изчерпите данни на средата на срещата и да не можете да гледате останалото, защото вашият безплатен VPN доставчик прекъсва връзката ви. Нито искате да пропускате цели и движения на умения поради дълги времена на зареждане.

Безплатните VPN имат ограничени местоположения на сървъра

Има и друга причина, поради която не препоръчваме да използвате безплатен VPN, за да гледате Copa Libertadores. Често безплатните VPN мрежи разполагат с много ограничен брой сървъри. Доста рядко е един или повече от тези ограничени сървъри да са в Южна Америка. Въпреки това, мнозина, които искат да гледат Копа Либертадорес, особено с коментари на собствения си език, ще се нуждаят от достъп до сървър в Бразилия, Аржентина, Мексико (за Fox Sports), Колумбия или друга страна на CONMEBOL. Това е така, защото стрийминг услугите от тези страни – особено видеоклипове на Copa Libertadores – често работят само ако тези услуги „мислят“, че сте в „правилната“ страна. Това вече обяснихме по-горе. По този начин, ограничените сървърни местоположения, предлагани от повечето безплатни VPN, са друга причина, вместо това препоръчваме да отидете с платена VPN. Ние обаче разбираме, че всеки обича да пести пари. Ето защо създадохме списък с най-добрите евтини VPN в момента. Това ни води до следното.

Съвет за бонус – гледайте Copa Libertadores с най-добрия бюджетен VPN: Surfshark

Обаждането на Surfshark с бюджетен VPN не е напълно справедливо. Въпреки че най-евтиният му абонамент идва с много достъпни $ 1,99 на месец, Surfshark се чувства като първокласен VPN. В крайна сметка, той предлага над 1000 сървъра със сървъри, между другото, в Бразилия, Чили и Парагвай. Като такъв, Surfshark е чудесен VPN за хора от тези и други страни, които искат да развеселят националната си страна. Но това не спира. Ако имате абонамент за Fox Sports, можете да използвате Surfshark, за да се свържете с бразилски сървър (приложението Fox Sports работи само в Бразилия, Аржентина и Мексико) и да гледате всеки мач на Copa Libertadores. Във всеки случай, Surfshark е чудесен вариант да гледате Copa Libertadores, където и да сте, без да нарушавате банката!

Още един съвет: IP адреси, които VPN променя, се използват от много уебсайтове и приложения, за да определят къде се намирате. Анализът на вашия IP обаче не е единственият начин, по който уебсайтът може да определи вашето местоположение. Друг популярен начин за уебсайтове да правят това е с бисквитките. Пример: един път, когато използвате Surfshark, за да се опитате да гледате видео с футбол с ограничен географски акцент на Globo SporTV, изскочи съобщение, че не сме в правилния регион (Бразилия). Това се случи, въпреки че бяхме свързани със бразилски сървър Surfshark. Това може много да се случи, защото известно време преди това посетихме SporTV без VPN. Когато направихме това, SporTV може да е инжектирал бисквитка в нашия браузър. Едно умно нещо, което трябва да опитате в подобни ситуации, е да се опитате да получите достъп до видеоклипа в нов прозорец „инкогнито“, така че няма да се използват бисквитки, които да ви проследяват.

График на Копа Либертадорес

Сега, когато знаете как можете да гледате Copa Libertadores по целия свят, очевидно искате да знаете кога се провеждат мачовете и различните етапи. Ето защо по-долу включихме таблица с различните етапи на Копа Либертадорес, тъй като те са известни досега и датите, на които те се провеждат.

сцена
Дата
Първи рунд1 – 30 януари (Вече завършено)
Втори рунд4 февруари – 14 февруари (вече завършено)
Групова фаза3 март – 8 май
Финал21 ноември

Copa Libertadores 2020: истински футболен спектакъл за Южна Америка и останалия свят

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 ще бъде 61-то издание на турнира, който ще се проведе от 1 януари до 21 ноември, когато финалът ще се играе на Maracanã в Рио де Жанейро. Миналата година (през 2019 г.) бразилският отбор по футбол на Фламенго получи втората си титла Копа Либертадорес, което ги направи управляващите шампиони. Тази година изданието е гарантирано, че ще бъде поредното зрелище за футболните фенове в цяла Южна Америка и останалия свят. Ето защо решихме да напишем тази статия и да ви помогнем да гледате турнира, където и да сте с VPN. Насладете се на наздравица на любимия си екип!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me