Namestitev VPN-ja za Chromecast: Takole! | VPNO pregled

Ali želite namestiti VPN na Chromecast, vendar ne veste, kako? Tukaj preberite, kakšne so možnosti. Na žalost ne morete namestiti VPN neposredno na Chromecast. Vendar lahko Chromecast zaščitite tako, da na usmerjevalnik namestite VPN ali ustvarite navidezni usmerjevalnik v računalniku ali Macu, ki je zaščiten z VPN. Če želite najprej prebrati več o prednostih uporabe VPN v kombinaciji s Chromecastom, preberite članek o VPN za Chromecast.


Google Chromecast nastavite ilustracijo

Kako nastaviti usmerjevalnik VPN na vašem usmerjevalniku

UsmerjevalnikZ nastavitvijo VPN-ja na usmerjevalniku hkrati zaščitite vse svoje naprave. Vaše naprave dostopajo do interneta prek usmerjevalnika. VPN na usmerjevalniku bo poskrbel, da je vse to zaščiteno in šifrirano.

Prvi pomemben korak je ugotoviti, ali je vaš usmerjevalnik primeren za uporabo VPN-ja. Če želite namestiti VPN, morate spremeniti vdelano programsko opremo usmerjevalnika (utripa) in ne vsak usmerjevalnik vam to omogoča..

Ko imate ustrezen usmerjevalnik, ga lahko začnete utripati, vendar morate to storiti previdno. Utripanje usmerjevalnika predstavlja tveganje. Če ne veste, kaj počnete, lahko poškodujete usmerjevalnik. Napisali smo vodič za namestitev VPN-ja na vaš usmerjevalnik.

Ko najdete ustrezen usmerjevalnik, utripate vdelano programsko opremo in namestite VPN, ste pripravljeni, da Chromecast povežete z usmerjevalnikom. Ni drugače, kako bi ga običajno povezali s svojim usmerjevalnikom.

Namestitev VPN-ja na vaš usmerjevalnik:

  1. Preverite, ali je vaš usmerjevalnik primeren za “utripajoče” (v članku o usmerjevalnikih VPN poiščite, kako to storiti).
  2. Spremenite strojno programsko opremo vašega usmerjevalnika in namestite VPN, po našem razširjenem vodniku.
  3. Povežite Chromecast z Wi-Fi omrežje utripajočega usmerjevalnika.

Kako nastaviti VPN na virtualnem usmerjevalniku

Navidezni usmerjevalnikČe strojne programske opreme na usmerjevalniku ni mogoče spremeniti ali se sliši preveč težav? No, lahko tudi ustvarite točko Wi-Fi na vašem računalniku z Windows ali Mac in povežete Chromecast s to točko. To je enostaven način za zaščito Chromecast-a in začetek mimo geografskih omejitev. Vendar morate upoštevati, da ta metoda lahko upočasni vaš internet.

Namestitev VPN na virtualni usmerjevalnik:

  1. Namestite VPN v računalniku ali Macu. Večina ponudnikov ima enostavnega čarovnika za namestitev, ki vas bo vodil skozi njega.
  2. Ustvari dostopno točko za Wi-Fi v računalniku ali Macu. Kako to storiti, se pri vsaki napravi razlikuje.
  3. Povežite Chromecast z omrežjem v računalniku ali Macu, ki je zavarovana z VPN.

Najboljši ponudniki VPN za Google Chromecast

Preizkusili smo številne ponudnike VPN za Google Chromecast. Testirali smo jih na hitrost, lokacije strežnika in splošno kakovost. Naslednji ponudniki so se dobro odrezali v teh kategorijah in so kot nalašč za uporabo v kombinaciji z vašim Chromecast ključem. Če želite vedeti, kateri so naši najljubši ponudniki, si oglejte naš seznam najboljših ponudnikov VPN. Obstaja nekaj brezplačnih storitev VPN, ki pa ne delujejo zelo dobro, če jih želite pretakati. Brezplačnim storitvam VPN pogosto primanjkuje hitrosti in omejite količino podatkov, ki jih lahko uporabljate. Zaradi tega jih je skoraj nemogoče uporabiti za pretakanje.

1. ExpressVPN za Google Chromecast

ExpressVPN je eden najboljših ponudnikov VPN. Z več kot 1700 strežniki v več kot 90 državah boste lahko obšli vse geografske omejitve. Njihove aplikacije so preproste za uporabo, njihova služba za podporo strankam pa odlična. Njihove povezave so dovolj hitre, da filme ali glasbo prenašajo brez zaostajanja. Več o tem ponudniku preberite v našem celotnem pregledu ExpressVPN.

2. Surfshark za Google Chromecast

Surfshark je relativno nov ponudnik VPN-jev. Vendar so v kratkem času osvojili številne srečne uporabnike. Shurfshark nima omejitve za število ljudi, ki lahko uporabljajo en račun hkrati, to je idealno, če ga želite namestiti na vse svoje naprave. Poleg tega je s pomočjo tega VPN-ja enostavno pretakanje zaradi njihovih hitrih strežnikov po vsem svetu. Poleg tega so njihovi tudi eden najcenejših ponudnikov VPN!

3. CyberGhost za Google Chromecast

CyberGhost ima po svetu veliko ponudbo strežnikov, ki vam bodo omogočili dostop do geoblokiranega gradiva. Hitrosti, ki jih ponujajo, so dovolj visoke, da se brez večjih zaostankov pretakajo najboljše kakovosti. Cyberghost je zelo dostopen za kakovost, ki jo dobite v zameno. Če želite izvedeti več o tem ponudniku, si oglejte naš pregled CyberGhost.

Končne misli

Namestitev VPN-ja za zaščito Chromecast-a ni tako enostavna kot za Windows, Mac, Android ali iOS. Če pa to resnično želite, imate nekaj možnosti. Na vaš usmerjevalnik ali na virtualni usmerjevalnik lahko v računalnik ali Mac namestite VPN. V obeh primerih bo Chromecast zaščiten z VPN, če se poveže v eno od teh omrežij. S kombinacijo zasebnega zasebnega omrežja in Google Chromecast imate dostop do vsebin, ki so blokirane v omrežju, in se lahko varno in anonimno pretakajo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me