Namestitev VPN-ja za Android TV: Takole! | VPNO pregled

Obstaja več načinov, kako zaščititi Android TV z VPN. Najlažji način je s prenosom aplikacije iz Trgovine Play. Na žalost ne nudijo vsi ponudniki VPN takšne aplikacije. Te ponudnike VPN še vedno lahko uporabljate za zaščito Android TV-ja. Na vaš usmerjevalnik ali na virtualni usmerjevalnik lahko v računalnik ali Mac namestite VPN.


V članku o tej temi preberite več o tem, zakaj želite uporabljati VPN v kombinaciji z Android TV. Če še nimate VPN-ja, boste morda želeli uporabiti enega od naslednjih treh ponudnikov. Če pa že imate naročnino pri drugem ponudniku VPN, boste izvedeli, kako jih namestiti na usmerjevalnik ali navidezni usmerjevalnik spodaj.

ExpressVPN za Android TV

ExpressVPN je v kombinaciji s televizorjem Android zaradi enostavne aplikacije Play Store zelo enostaven za uporabo. S strežniki ExpressVPN boste vedno lahko dosegali visoke hitrosti na najvarnejši možni način. ExpressVPN ima več kot 1700 strežnikov v več kot 90 državah. Njihove aplikacije so na voljo v več različnih jezikih. Če niste prepričani, ali je VPN za vas, lahko preizkusite ExpressVPN brez tveganja z njihovo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

GOOSE VPN za Android TV

GOOSE VPN je mlado nizozemsko podjetje s hitrimi povezavami. S strežniki po vsem svetu so idealni za obhod geografskih omejitev in gledanje ameriških vsebin Netflix po vsem svetu. Tako kot ExpressVPN ima tudi GOOSE VPN enostavno aplikacijo za Android TV. Njihove storitve lahko en mesec preizkusite za samo 0,45 EUR, na ta način lahko vidite, ali so vam njihove storitve všeč, ne da bi morali plačati za celotno naročnino..

IPVanish za Android TV

IPVanish ima tudi enostavno aplikacijo za Android TV, ki jo lahko namestite neposredno na pametno televizijo. Imajo več kot 1000 lovilcev v več kot 50 različnih državah in dobro sodelujejo v kombinaciji s Kodi. Tako je ta ponudnik popoln za uporabo na Android TV. IPVanish ima odlično podporo kupcem, ki omogoča uporabo vseh storitev vsem. Z njihovimi visokimi hitrostmi lahko brez zaostajanja pretakate filme in serije.

Namestitev VPN-ja z aplikacijo v Trgovini Play

Če ima ponudnik v trgovini Google Play na voljo aplikacijo, jo lahko namestite na Android TV na naslednji način:

 1. Poiščite svojo VPN aplikacijo v knjižnici aplikacij.
 2. Prenesite aplikacijo svojega ponudnika.
 3. Odprite aplikacijo in se prijavite v svoj račun. Če še nimate računa, ga lahko ustvarite na spletnem mestu ponudnika VPN.
 4. Po prijavi se aplikacija aktivira in je pripravljena za uporabo.
 5. VPN nastavite po želji in izberite lokacijo strežnika.
 6. Vklopite VPN.
 7. Uživajte v varnosti, anonimnosti in dostopu do blokirane vsebine!

Namestitev VPN-ja na vaš usmerjevalnik

UsmerjevalnikKo je na usmerjevalniku nameščen VPN, bodo vse naprave, ki se prek te povezave povežejo z internetom, zaščitene. Če želite to narediti, mora biti vaš usmerjevalnik primeren za to vrsto uporabe. Poleg tega boste morali spremeniti vdelano programsko opremo na svojem usmerjevalniku, da jo boste lahko pripravili za uporabo z VPN, to se imenuje utripa. Na usmerjevalnik lahko namestite VPN z naslednjimi koraki.

 1. Preverite, ali je vaš usmerjevalnik primeren za “utripanje”. Vse o tem preberite v našem članku z najboljšimi usmerjevalniki VPN.
 2. Spremenite vdelano programsko opremo na usmerjevalniku in nanj namestite VPN. Razširjen vodnik o tem, kako to storiti, najdete v našem članku o namestitvi VPN-ja na usmerjevalnik.
 3. Priključite Android TV v omrežje Wi-Fi vašega utripajočega usmerjevalnika. Vaš Android TV je zdaj zaščiten z VPN.

Namestitev VPN-ja na virtualni usmerjevalnik v računalniku ali Macu

Navidezni usmerjevalnikČe vaš usmerjevalnik ni primeren za utripanje, lahko Android TV priključite tudi na vročo točko Wi-Fi v računalniku ali Macu. Če na ta računalnik ali Mac namestite tudi VPN, bo zaščiten tudi Android TV. To lahko dosežete z naslednjimi koraki:

 1. Namestite VPN na vaš PC ali Mac. To je zelo enostavno, saj ima večina ponudnikov VPN preproste čarovnike za namestitev in preproste vodnike.
 2. Na osebnem računalniku ali računalniku Mac ustvarite točko Wi-Fi, da se lahko Android TV poveže z njim.
 3. Priključite Android TV v to omrežje, zaščiteno z VPN, v računalniku ali Macu.

Končne misli

ExpressVPN, GOOSE VPN in IPVanish imajo v trgovini Play preproste aplikacije, ki jih lahko prenesete na Android TV. Najpomembneje je, da lahko dostopate do pretočne vsebine z vsega sveta in zaobidete umetne geo bloke in omejitve. To lahko dosežete tudi tako, da na usmerjevalnik ali virtualni usmerjevalnik namestite VPN. Vendar niso vsi usmerjevalniki primerni za programsko opremo VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me