Otkrijte kako koristiti VPN s vašim Fire TV Stick ovdje!

Amazon Fire TV Stick kombinira sve vaše omiljene streaming usluge na jednom mjestu. Pomoću štapa svoj obični televizor možete pretvoriti u Smart TV. Da biste još više povećali tu pogodnost možete koristiti Fire TV Stick u kombinaciji sa VPN-om. VPN osigurava anonimno i sigurno strujanje i omogućuje gledanje geo-blokiranog sadržaja.


Zašto koristiti VPN uz svoj Amazon Fire TV Stick

Usluga poput Amazon Fire TV Stick idealna je za prikupljanje svih vaših usluga strujanja na televizoru. Međutim, morate se sjetiti da ovaj koristi internet baš kao i ostali uređaji. Pomoću interneta uvijek moramo uzeti u obzir našu privatnost i anonimnost. Pomoću VPN-a možete osigurati internetsku aktivnost i steći slobodu i anonimnost.

Zaobilazeći zemljopisna ograničenja

Vjerojatno najvažnija značajka VPN-a za ljubitelje filma i glazbe je mogućnost zaobilaženja geoblokiranog materijala. Usluge strujanja poput Netflixa, HBO-a i Hulu-a postavile su geografska ograničenja na neke materijale. To moraju učiniti zbog ugovora koje imaju s distributerima u različitim zemljama. Na taj način možda nećete moći gledati određeni film u svojoj zemlji, dok biste, ako putujete u SAD, mogli gledati. Pomoću VPN-a možete promijeniti virtualnu lokaciju i pretvarati se da pristupite internetu iz druge zemlje. Iz tog razloga ljudi vole koristiti VPN za pristup ovom geo-blokiranom materijalu.

Anonimnost i sigurnost

Najvažnija značajka VPN-a je zaštita koju nude. VPN softver kriptira sav vaš internetski promet i osigurava da nitko ne može pristupiti vašim osobnim podacima. Štoviše, Vaša IP adresa koja je otisak vašeg mrežnog djelovanja je sakrivena. Kad koristite VPN, preuzimate IP adresu VPN poslužitelja na koji ste povezani. Nitko neće vidjeti vašu stvarnu IP adresu. Tako nitko neće moći povezati vašu internetsku aktivnost s vašom internetskom vezom, lokacijom i eventualno osobom. Možete biti potpuno anonimni. U opsežnom članku o upotrebi VPN-a saznajte sve što ste ikada željeli znati.

Što potražiti u dobavljaču VPN-a za Amazon Fire TV Stick

Svaki VPN pružatelj nudi malo drugačiji paket značajki. Neki su davatelji usmjereni na općeg korisnika interneta, a drugi su više usmjereni na naporan igrače. Nekoliko je stvari koje morate imati na umu da biste shvatili što VPN pružatelji dobro koriste Amazon Fire TV Stick.

Prije svega važna je brzina i stabilnost veze. Prilikom prijenosa medija ne želite čekati sat vremena da se vaš film učita. Na brzinu treba paziti jer neki davatelji usporavaju vezu zbog visokih sigurnosnih mjera koje preusmjeravaju vaš internet. Srećom, postoji puno pružatelja usluga koji teško usporavaju vašu vezu. Ako želite koristiti VPN za mnogo strujanja, to su davatelji usluga na koje biste trebali paziti.

Drugo, ako ćete koristiti svoj VPN da biste zaobišli geografska ograničenja, trebat će vam prilična količina poslužitelja u različitim zemljama, tako da možete prebacivati ​​između lokacija. Prema tome, broj pretraživača i njihove lokacije na koje trebate paziti kada tražite VPN. Većinu vremena, nekoliko različitih zemalja s kojima ćete se povezati bit će dovoljno za gledanje svega što želite. Međutim, može se dogoditi da gledate televiziju iz određene zemlje. Ako je to slučaj, pametno je unaprijed provjeriti ima li dobavljač poslužitelja u toj zemlji.

Napokon, kvaliteta usluga kod nas je od velikog značaja za vaše iskustvo strujanja. Kvaliteta njihove zaštite, korisničke usluge i aplikacija važna je za sveobuhvatnu ljubaznost koju pružatelj može ponuditi. Mnogo smo testirali sve te značajke pa to nećete morati sami raditi.

Važno: Iako vam VPN može dati pristup geo-blokiranom materijalu na nekim streaming uslugama, za početak ćete morati imati pretplatu na ove usluge.

Najbolji davatelji VPN-ova za Amazon Fire TV Stick

Imajući u vidu brzinu, poslužitelje i visoku kvalitetu pružatelja usluga, možemo preporučiti sljedeće dvije usluge za upotrebu u kombinaciji s Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedan je od naših omiljenih pružatelja usluga koji se koristi u kombinaciji s Amazon Fire TV Stick-om. Ima jaku 256-bitnu enkripciju i sjajnu korisničku podršku. Njihova je aplikacija vrlo korisna i dostupna za Amazon Fire TV Stick, što je idealno za potrebe instalacije i konfiguracije.

Brzina njihovih veza toliko je velika da teško da ćete primijetiti bilo kakvu razliku s vašom redovnom brzinom. To olakšava gledanje i gledanje filmova, serija i glazbe bez zastoja.

S više od 1700 poslužitelja u više od 90 različitih zemalja, uvijek ćete moći pronaći poslužitelj koji može deblokirati vaše omiljene videozapise.

Zbog njihove vrhunske kvalitete ExpressVPN je malo skuplji od vaše uobičajene VPN usluge.

2. Privatni pristup internetu

Privatni pristup internetu (PIA) savršena je alternativa ako tražite pristupačniju uslugu. PIA je poznata po tome što štiti vašu privatnost i ne vodi nikakve zapise.

Imaju više od 3000 poslužitelja u 25 različitih zemalja, što bi trebalo biti dovoljno da zadovolji sve vaše potrebe za streamingom. Brzina i stabilnost njihove veze dovoljno su dobre da strujaju bez ikakvog odlaganja.

Instalirajte VPN za svoj Fire TV Stick

Postoji nekoliko različitih načina instaliranja VPN-a na vaš Amazon Fire TV Stick. Pogledajte naš detaljni vodič koji objašnjava kako možete to učiniti. Vidjet ćete da postoje neke aplikacije koje možete instalirati izravno na svoj Fire TV Stick. Međutim, u većini slučajeva to nije moguće. Morat ćete instalirati VPN na usmjerivač ili na virtualni usmjerivač na računalu ili Macu. Prednost ovih posljednjih metoda je u tome što će svi vaši kućni uređaji biti zaštićeni. Nakon što instalirate VPN, moći ćete slobodno, anonimno i sigurno strujati putem svog Fire TV Stick-a.

Ilustracija postavljanja Amazon Fire Stick-a

Završne misli

Kombinacija funkcionalnosti vašeg Amazon Fire TV Stick sa značajkama VPN usluge izvrstan je način za anonimno strujanje filmova i glazbe. VPN će vam omogućiti zaobići bilo koja zemljopisna ograničenja i to učiniti preko šifrirane veze. Gledajući količinu poslužitelja i brzinu i stabilnost veze pomoći će vam pronaći pravog davatelja za potrebe strujanja. ExpressVPN i PIA dobra su opcija za streaming na Fire TV Stick bezbrižan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map