Najbolje VPN usluge za Kodi. Provjerite naših 5 najboljih! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi je besplatna i open-source aplikacija, izvorno napisana za Xbox, ali sada je dostupna na većini uređaja. Djeluje kao zabavni centar koji kombinira sve vaše medijske usluge. VPN vam može pomoći u tome kroz sigurnu vezu. Kombinacija Kodija s VPN uslugom omogućit će vam anonimno i bezbrižno strujanje. Pročitajte sve o naših top 5 najboljih VPN pružatelja usluga za Kodi.

Korištenje Kodi-ja u kombinaciji s VPN-om ima nekoliko prednosti. Sav je streaming anoniman, možete zaobići geografska ograničenja, a vaš internetski promet zaštićen je enkripcijom. VPN nudi korisniku slobodu, anonimnost i sigurnost. Sve o funkcijama VPN-a možete pročitati u našem članku s općenitim podacima o upotrebi VPN-a.

Instaliranje VPN-a nije loša ideja kada struji pomoću Kodi-ja. VPN može vam pomoći dobiti pristup sadržaju Netflixa u drugoj zemlji. Kodi vam omogućuje da sastavite svoju vlastitu kolekciju streaming usluga kako biste im mogli pristupiti svima svojom aplikacijom. Neki dodaci u Kodi nude sadržaj koji ne dijeli. Kako biste bili sigurni da nitko ne može vidjeti što radite na Kodi-ju, možete koristiti VPN da biste zaštitili anonimnost. Ali koji su najbolji VPN davatelji koji se koriste u kombinaciji s Kodi-jem? Predstavljamo vam top 5 pružatelja usluga za koje mislimo da dobro funkcioniraju u kombinaciji s Kodi-jem. Nadalje, objasnit ćemo vam kako najbolje možete koristiti dvije usluge zajedno.

Koje VPN usluge dobro rade s Kodi-jem?

Svi sljedeći VPN davatelji dobro surađuju s Kodi. Štoviše, oni jamče sigurnu i anonimnu vezu.

1.ExpressVPN

Express VPN nalazi se na vrhu većine naših popisa za usporedbu. Imaju izvrsnu korisničku uslugu i veliku ponudu poslužitelja širom svijeta. Postoje sigurnosne mjere osiguranja i osiguravaju da uvijek postoji način pristupa američkom sadržaju Netflixa. Zbog toga su savršeni za upotrebu u kombinaciji s Kodi-jem. Prema našem iskustvu, brzina i stabilnost veze su također sjajne. Moramo napomenuti da su skupe za VPN, ali zauzvrat dobivate najbolju kvalitetu.

2. IPVanish

Prema našem mišljenju IPVanish ima najbržu VPN vezu. IPVanish na svom web mjestu ima iscrpan vodič koji vam može pomoći pri postavljanju njihove aplikacije tako da dobro funkcionira s Kodi-jem. Za ljude koji vole anonimno i sigurno strujati, IPVanish nudi najbolju kombinaciju brzine i sigurnosti. Njihove cijene su prilično visoke u usporedbi s drugim VPN-ovima. Međutim, na njihovoj web stranici često imaju sjajne ponude. Saznajte više o našem iskustvu s IPVanish-om.

3. VyprVPN

VyprVPN ima vrlo brzu mrežu kojom sami upravljaju. Ovaj je pružatelj internetskog konglomerata Goldenfrog. Zbog toga imaju puno sredstava za optimizaciju svojih usluga. Možete dobiti tri istodobne veze uz njihovu pristupačnu pretplatu.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN relativno je mlad, holandski VPN pružatelj usluga. Brzo grade ime za sebe. GOOSEVPN nudi kvalitetne poslužitelje s brzom i stabilnom vezom. Imaju dvije vrste pretplate. Preporučili bismo njihov neograničen plan. Druga, jeftinija, pretplata ima ograničenje od 50 GB što nije idealno ako želite prenositi mnogo filmova i serija. Želite znati više o ovoj nizozemskoj VPN usluzi? Pročitajte našu cjelovitu recenziju GOOSE VPN-a.

5. NordVPN

NordVPN ima ogromnu količinu poslužitelja u preko 50 zemalja. Mnogo brinu o sigurnosti, a zbog toga nude kvalitetnu sigurnost i ne vode zapisnike. Internetske brzine postale su bolje i sada je savršena za strujanje. Možete koristiti jednu pretplatu na šest uređaja istovremeno. NordVPN je također jedan od najpovoljnijih premium VPN-ova na tržištu.

Postavljanje VPN-a za Kodi

U većini slučajeva neće biti teško strujati putem Kodija putem VPN veze. Kad ste sa pretplatnikom postavili pretplatu i instalirali njihov softver, većina je posla obavljena. VPN davatelji vrlo jednostavno instaliraju aplikacije. Čim se povežete s jednim od VPN servera, sav se promet preusmjerava putem te sigurne veze.

Sve što stvarno trebate učiniti za sigurno i anonimno strujanje je prvo provjerite jeste li spojeni na VPN. U većini VPN aplikacija ovo je pitanje pritiska na jednu tipku. Isto je i za vaše računalo, tablet i pametni telefon. Ako se povežete s VPN-om prije nego što otvorite aplikaciju Kodi, spremni ste za početak sigurnog prijenosa!

Ako želite pristupiti sadržaju za uslugu streaminga u drugoj zemlji, u svojoj VPN aplikaciji odaberite tu zemlju. Kad ste povezani na taj poslužitelj u drugoj zemlji, čini se da pristupate internetu iz te određene zemlje. Većina pružatelja usluga ima sjajnu korisničku podršku, tako da, ukoliko naiđete na poteškoće, možete im se obratiti.

Instalirajte VPN na svoj usmjerivač

Možda želite koristiti Kodi na pametnom televizoru ili u kombinaciji s medijskim uređajem kao što su Google Chromecast ili Amazon Fire TV Stick. U tim je slučajevima moguće postaviti VPN vezu putem usmjerivača tako da će svi uređaji spojeni na taj usmjerivač moći uživati ​​u sigurnoj VPN vezi. U tu svrhu potreban vam je usmjerivač koji podržava VPN vezu. Pročitajte sve o tome u našem članku o instaliranju VPN-a na usmjerivač.

Kako djeluje VPN ilustracija

Završne misli

Kodi je lijepa aplikacija za gledanje filmova i serija na vašem prijenosnom računalu, računalu, pametnom telefonu ili televiziji. Ako kombinirate Kodi s VPN-om, osigurati ćete anonimnost i sigurnost. Štoviše, pruža vam mogućnost zaobilaženja geografskih ograničenja, pružajući vam još više sadržaja. S jednim od gore navedenih pružatelja usluga možete biti sigurni da će to uspjeti. Pogledajte i naših 5 najboljih sveobuhvatnih najboljih VPN usluga!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me