Najboljše storitve VPN za Kodi. Preverite naših 5 najboljših! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi je brezplačna in odprtokodna aplikacija, prvotno napisana za Xbox, zdaj pa je na voljo v večini naprav. Deluje kot zabavni center, ki združuje vse vaše medijske storitve. VPN vam lahko pomaga pri varni povezavi. Če Kodi združite s storitvijo VPN, boste lahko prenašali anonimno in brezskrbno pretakanje. Preberite vse o naših top 5 najboljših ponudnikov VPN za Kodi.

Uporaba Kodija v kombinaciji z VPN ima več prednosti. Vsi vaši pretoki so anonimni, lahko zaobidete geografske omejitve, vaš internetni promet pa je zaščiten s šifriranjem. VPN ponuja uporabniku svobodo, anonimnost in varnost. Vse o funkcijah VPN lahko preberete v našem članku s splošnimi informacijami o uporabi VPN.

Namestitev VPN-ja ni slaba ideja, kadar pretakate program Kodi. VPN vam lahko pomaga do dostopa do vsebine Netflix v drugi državi. Kodi vam omogoča, da sestavite svojo zbirko pretočnih storitev, tako da lahko do njih vse dostopate s svojo aplikacijo. Nekateri dodatki v Kodiju ponujajo vsebino, ki je ni v skupni rabi. Če želite zagotoviti, da nihče ne vidi, kaj počnete na Kodi, lahko uporabite VPN, da zaščitite anonimnost. Toda kateri so najboljši ponudniki VPN, ki jih lahko uporabite v kombinaciji s Kodi? Predstavljamo vam top 5 ponudnikov, za katere menimo, da delujejo dobro v kombinaciji s Kodi. Poleg tega bomo razložili, kako lahko najbolje uporabite obe storitvi skupaj.

Katere VPN storitve dobro delujejo s Kodijem?

Vsi naslednji ponudniki VPN dobro sodelujejo s Kodi. Poleg tega zagotavljajo varno in anonimno povezavo.

1.ExpressVPN

Express VPN je razlog na vrhu večine naših primerjalnih seznamov. Imajo odlične storitve za stranke in veliko ponudbo strežnikov po vsem svetu. Vzpostavljeni so kakovostni varnostni ukrepi in zagotavljajo, da je vedno mogoče dostopati do ameriške vsebine Netflix. Tako so kot nalašč za uporabo v kombinaciji s Kodi. Po naših izkušnjah je velika tudi hitrost in stabilnost povezave. Upoštevati moramo, da so za VPN drage, vendar dobite najboljšo kakovost v zameno.

2. IPVanish

Po našem mnenju ima IPVanish najhitrejšo povezavo VPN. IPVanish ima na svojem spletnem mestu natančen vodnik, ki vam lahko pomaga pri nastavitvi njihove aplikacije, tako da dobro deluje s Kodi. Za ljudi, ki radi anonimno in varno pretakajo vsebino, IPVanish ponuja najboljšo kombinacijo hitrosti in varnosti. Njihove cene so v primerjavi z drugimi VPN precej visoke. Vendar imajo na svoji spletni strani pogosto odlične ponudbe. Preberite več o naših izkušnjah z IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN ima zelo hitro omrežje, ki ga upravljajo sami. Ta ponudnik je del spletnega konglomerata Goldenfrog. Zaradi tega imajo veliko sredstev za optimizacijo svojih storitev. S cenovno ugodno naročnino lahko imate tri hkratne povezave.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN je razmeroma mlad, nizozemski ponudnik VPN. Hitro si ustvarijo ime zase. GOOSEVPN ponuja kakovostne strežnike s hitro in stabilno povezavo. Imajo dve vrsti naročnin. Priporočamo njihov neomejen načrt. Druga, cenejša, naročnina ima omejitev 50 GB, kar ni idealno, če želite predvajati veliko filmov in serij. Želite izvedeti več o tej nizozemski VPN storitvi? Preberite celoten pregled GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN ima ogromno strežnikov v več kot 50 državah. Veliko skrbijo za varnost, zaradi tega nudijo kakovostno varnost in ne vodijo dnevnikov. Internetne hitrosti so se izboljšale in je zdaj kot nalašč za pretakanje. Lahko uporabite eno naročnino na šestih napravah hkrati. NordVPN je tudi eden najbolj dostopnih premium VPN-jev na trgu.

Nastavite svoj VPN za Kodi

V večini primerov tok Kodi ne bo težko povezati prek VPN povezave. Ko ste naročnino nastavili pri ponudniku VPN in namestili njihovo programsko opremo, je večina dela opravljena. Ponudniki VPN zelo enostavno namestijo svoje aplikacije. Takoj ko se povežete s katerim od strežnikov VPN, se ves vaši promet preusmeri prek te varne povezave.

Vse kar resnično morate storiti za varno in anonimno pretakanje najprej preverite, ali ste povezani s VPN. V večini aplikacij VPN gre za to, da pritisnete en gumb. To je enako za vaš računalnik, tablični računalnik in pametni telefon. Če se pred odpiranjem aplikacije Kodi povežete s svojim VPN, ste pripravljeni za varno pretakanje!

Če želite dostopati do vsebine storitve pretakanja v drugi državi, jo izberite v svoji aplikaciji VPN. Ko ste povezani s tem strežnikom v drugi državi, se vam zdi, da dostopate do interneta iz določene države. Večina ponudnikov ima odlično podporo strankam, tako da, če naletite na težave, se obrnite na njih.

Namestite VPN na vaš usmerjevalnik

Morda boste želeli Kodi uporabljati na pametnem televizorju ali v kombinaciji z medijskim predvajalnikom, kot sta Google Chromecast ali Amazon Fire TV Stick. V teh primerih je mogoče prek usmerjevalnika nastaviti povezavo VPN, tako da bodo vse naprave, povezane na ta usmerjevalnik, lahko uživale v varni povezavi VPN. V ta namen potrebujete usmerjevalnik, ki podpira povezavo VPN. Vse o tem preberite v našem članku o namestitvi VPN-ja na usmerjevalnik.

Kako deluje VPN ilustracija

Končne misli

Kodi je prijetna aplikacija za gledanje filmov in serij na prenosnem računalniku, računalniku, pametnem telefonu ali televiziji. Če Kodi in VPN združite, boste zagotovili anonimnost in varnost. Poleg tega vam daje možnost, da obidete geografske omejitve in s tem zagotovite še več vsebine. Pri enem od zgoraj omenjenih ponudnikov ste lahko prepričani, da bo delovalo. Oglejte si tudi naših 5 najboljših najboljših ponudnikov VPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me