Izvedite, kako lahko uporabite VPN s svojim Fire TV Stick tukaj!

Amazon Fire TV Stick združuje vse vaše najljubše storitve pretakanja na enem mestu. S palico lahko svoj navaden televizor pretvorite v Smart TV. Če želite to prednost še povečati, lahko uporabite Fire TV Stick v kombinaciji z VPN. VPN poskrbi za anonimno in varno pretakanje vsebin in omogoča gledanje vsebine, ki je blokirana z geo.


Zakaj uporabljati VPN s svojim Amazon Fire TV Stick

Storitev, kot je Amazon Fire TV Stick, je idealna za zbiranje vseh vaših pretočnih storitev na vašem televizorju. Vendar se morate spomniti, da ta uporablja internet tako kot druge naprave. Z internetom moramo vedno upoštevati svojo zasebnost in anonimnost. Z VPN lahko zagotovite svojo spletno aktivnost in pridobite svobodo in anonimnost.

Obhod geografskih omejitev

Verjetno je najpomembnejša lastnost zasebnega zasebnega omrežja za ljubitelje filmov in glasbe zmožnost obiska geoblokiranega gradiva. Pretočne storitve, kot so Netflix, HBO in Hulu, so na nekatere materiale postavile geografske omejitve. To morajo storiti zaradi pogodb, ki jih imajo z distributerji v različnih državah. Tako morda ne bi mogli gledati določenega filma v svoji državi, medtem ko bi ga, če bi potovali v ZDA, lahko ogledali. Z VPN lahko spremenite svojo virtualno lokacijo in se pretvarjate, da dostopate do interneta iz druge države. Zaradi tega ljudje radi uporabljajo VPN za dostop do tega geoblokiranega gradiva.

Anonimnost in varnost

Najpomembnejša lastnost VPN je zaščita ponudbe. Programska oprema VPN šifrira ves vaš spletni promet in zagotavlja, da nihče ne more dostopati do vaših osebnih podatkov. Poleg tega je vaš naslov IP, ki je prstni odtis vaše spletne aktivnosti, skrit. Ko uporabljate VPN, prevzamete naslov IP strežnika VPN, s katerim ste povezani. Nihče ne bo videl vašega pravega naslova IP. Tako nihče ne bo mogel vaše spletne aktivnosti povezati z internetno povezavo, lokacijo in sčasoma osebo. Lahko ste popolnoma anonimni. V našem obsežnem članku o uporabi VPN ugotovite vse, kar ste kdaj želeli vedeti.

Kaj iskati pri ponudniku VPN za Amazon Fire TV Stick

Vsak ponudnik VPN ponuja nekoliko drugačen paket funkcij. Nekateri ponudniki so osredotočeni na splošnega uporabnika interneta, drugi pa so bolj osredotočeni na trde igralce. Če želite ugotoviti, kaj ponudnikom VPN dobro uspeva z uporabo Amazon Fire TV Stick, morate upoštevati nekaj stvari.

Najprej sta pomembni hitrost in stabilnost povezave. Ko pretakate medije, ne želite čakati eno uro, da se vaš film naloži. Na hitrost je treba paziti, ker nekateri ponudniki upočasnijo vašo povezavo zaradi visokih varnostnih ukrepov, ki preusmerijo vaš internet. Na srečo obstaja veliko ponudnikov, ki vašo povezavo komajda upočasnijo. Če želite uporabiti VPN za veliko pretočnega prenosa, so na to pozorni ponudniki.

Drugič, če boste uporabljali svoj VPN, da boste zaobšli geografske omejitve, boste potrebovali kar nekaj strežnikov v različnih državah, tako da lahko preklapljate med lokacijami. Tako je število preiskav in njihovih lokacij nekaj, na kar morate biti pozorni, ko iščete VPN. Večino časa bo nekaj različnih držav, s katerimi se lahko povežete, dovolj, da si ogledate vse, kar vam je všeč. Mogoče pa bi radi gledali televizijo iz določene države. V tem primeru je pametno predhodno preveriti, ali ima ponudnik strežnik v tej državi.

Končno je za vašo izkušnjo pretakanja zelo pomembna kakovost ponudnika. Kakovost njihove zaščite, storitve s strankami in aplikacije so pomembni za splošno prijaznost do uporabnika, ki jo ponuja ponudnik. Vse te lastnosti smo obsežno testirali, da vam tega ne bo treba storiti sami.

Pomembno: Čeprav vam VPN lahko omogoči dostop do geo-blokiranega gradiva pri nekaterih storitvah pretakanja, boste za začetek morali imeti naročnino na te storitve.

Najboljši ponudniki VPN za Amazon Fire TV Stick

Upoštevajoč hitrost, strežnike in nadstandardno kakovost ponudnikov lahko priporočimo naslednji dve storitvi za uporabo v kombinaciji z Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN je eden izmed naših najljubših ponudnikov, ki ga uporabljamo v kombinaciji z Amazon Fire TV Stick. Ima močno 256-bitno šifriranje in odlično podporo strankam. Njihova aplikacija je zelo uporabniku prijazna in na voljo za Amazon Fire TV Stick, ki je idealen za namene namestitve in konfiguracije.

Hitrost njihovih povezav je tako visoka, da z navadno hitrostjo skoraj ne boste opazili nobene razlike. To omogoča preprosto pretakanje in gledanje filmov, serij in glasbe brez zaostajanja.

Z več kot 1700 strežniki v več kot 90 različnih državah boste vedno lahko našli strežnik, ki lahko odblokira vaše priljubljene videoposnetke.

Zaradi odlične kakovosti je ExpressVPN nekoliko dražji od vaše običajne storitve VPN.

2. Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) je odlična alternativa, če iščete cenovno ugodnejšo storitev. PIA je znana po odlični zaščiti vaše zasebnosti in ne vodi nobenih dnevnikov.

Imajo več kot 3000 strežnikov v 25 različnih državah, kar bi moralo biti dovolj za vse vaše potrebe po pretakanju. Hitrost in stabilnost njihove povezave sta dovolj dobra, da tečeta brez odlašanja.

Namestitev VPN-ja za vaš Fire TV Stick

Obstaja več različnih načinov za namestitev VPN-ja na vaš Amazon Fire TV Stick. Oglejte si naš podroben vodič, ki razlaga, kako lahko to storite. Videli boste, da obstajajo nekatere aplikacije, ki jih lahko namestite neposredno na svoj Fire TV Stick. Vendar v večini primerov to ni mogoče. VPN boste morali namestiti na usmerjevalnik ali na virtualni usmerjevalnik v računalniku ali Macu. Prednost teh zadnjih metod je, da bodo zaščitene vse vaše domače naprave. Po namestitvi VPN-ja boste lahko prosto, anonimno in varno pretakali svoj Fire Fire Stick.

Amazon Fire Stick Set Up ilustracija

Končne misli

Združitev funkcionalnosti vašega Amazon Fire TV Stick z lastnostmi VPN storitve je odličen način za anonimno pretakanje filmov in glasbe. VPN vam bo omogočil, da obidete kakršne koli geografske omejitve in to storite prek šifrirane povezave. Če pogledate količino strežnikov ter hitrost in stabilnost povezave, vam bo pomagal najti pravega ponudnika za pretakanje. ExpressVPN in PIA sta dobra možnost za brezskrbno pretakanje na Fire TV Stick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me