Igre z VPN: Najboljše možnosti VPN | VPNoverview

Uporaba VPN-ja med igranjem se morda ne zdi najbolj očitna kombinacija. Večina igralcev se boji, da je zastoj neizogiben s povezavo VPN. Čeprav je res, da lahko storitve VPN upočasnijo vašo povezavo zaradi vseh varnostnih ukrepov, obstajajo ponudniki VPN, ki to preprečujejo. Spodaj lahko ugotovite, katere funkcije VPN so pomembne, če ga želite uporabljati med igranjem iger. Poleg tega bomo našteli najboljše ponudnike VPN za igranje iger.


Kaj iskati v VPN-ju za igranje iger

Če želite uporabiti VPN za igranje iger, lahko upoštevate več dejavnikov. Tu je najpomembnejših.

Hitrost

Najpomembnejši igralec v VPN je hitrost in stabilnost povezave. Za spletne igre za več igralcev je nujna dobra povezava. Slišali boste, da se igralci pritožujejo ali hvalijo s svojim pingom. Ping se nanaša na zakasnitev med igralčevim odjemalcem in igralnim strežnikom. Številke se nanašajo na čas v milisekundah (ms), potreben za potovanje informacij med strežniki. Nižji je ping, bolje se bo vaša igra izvajala. Višji ping lahko povzroči zaostanek, ki je lahko zelo moteč, ko igrate spletno tekmovalno igro.

Nekatere igre bodo celo prekinile predvajalnik, če je njihov ping previsok, da bi lahko znotraj igre pravilno deloval. Zaradi tega so spodaj navedeni ponudniki VPN izbrani predvsem glede na njihove visoke hitrosti in stabilno ping.

Varnost

Kadar koli dostopate do interneta, tvegate napad, ne glede na to, ali preprosto brskate po internetu ali igrate intenziven strežnik za več igralcev. VPN ponuja zaščito pred temi nevarnostmi tako, da šifrira vse vaše podatke in anonimizira vaše spletne dejavnosti.

V zelo intenzivnih in tekmovalnih spletnih igrah se včasih zgodi, da bo nasprotna ekipa DDoS igralcev iz druge ekipe. To pomeni, da bodo poslali veliko prometa na IP naslov svojega nasprotnika. Proti tej grdi taktiki se lahko zaščitite z VPN.

Svoboda

Nekateri razvijalci iger začenjajo nove igre samo v enem delu sveta, pogosto za preizkušanje odziva in iskanje hroščev. Če želite biti prvi, ki igra nove igre, vendar živite v delu sveta, ki vam ne omogoča zgodnjega dostopa, je morda VPN rešitev.

Poleg tega nekatere države prepovedujejo nekatere igre zaradi svoje nasilne ali spolne narave. Na srečo obstaja takšna cenzura. Če ste v eni od teh držav, vendar želite igrati te igre, lahko te omejitve zaobidete z VPN.

Ponudniki VPN imajo pogosto strežnike v večjem številu držav. Če se povežete s strežnikom zunaj svoje države, lahko zaobidete vse omejitve, ki jih nalaga vaša geografska lokacija. Do interneta boste dostopali, kot da bi bili v tej državi. To pomeni, da geografske omejitve v vaši državi ne veljajo več za vas.

Če želite zagotoviti, da hitrost vaše povezave ne vpliva preveč, se lahko povežete s strežnikom v državi, ki je blizu vaše. Čim dlje bo strežnik, počasnejša bo vaša povezava.

Večina ponudnikov VPN podpira različne protokole za vašo spletno varnost. Nekateri protokoli so hitrejši od drugih. Vendar so pogosto najhitrejši protokoli najmanj varni. V večini aplikacijskih vmesnikov VPN je enostavno preklapljanje med protokoli. Kar lahko storite je, da vklopite najhitrejši protokol vsakič, ko začnete z igranjem iger.

Obdobje testa

Večina ponudnikov VPN ima testno obdobje ali garancijo za vračilo denarja, ki vam omogoča, da preizkusite njihove storitve, preden se naročite na naročnino. Svetujemo vam, da to obdobje preizkusa dobro izkoristite. Še posebej, ko nameravate uporabljati svoj VPN med igranjem iger. Preizkušamo ponudnike VPN z Nizozemske, vendar če ste drugje na svetu, lahko ponudniki delujejo zelo drugače. Preizkusno obdobje si oglejte, kako deluje storitev v kombinaciji z vašo najljubšo igro. Če to storite, imate najboljše možnosti, da najdete VPN, ki deluje za vas.

Najboljši ponudniki VPN za igre

Z uporabo zgoraj opisanih premislekov in testiranjem različnih ponudnikov smo uspeli najti par odličnih VPN-jev, ki so kot nalašč za igranje iger. Ali želite ostati varni in anonimni na spletu, hkrati pa brez zadržkov igrati tudi svoje najljubše igre? Preizkusite enega od naslednjih VPN-jev.

ExpressVPN

ExpressVPN je eden najboljših ponudnikov VPN. Njihove povezave so hitre in stabilne in imajo več kot 2000 strežnikov v več kot 90 različnih državah. Z dovolj izbiro strežnikov lahko med igranjem spletne igre enostavno najdete najhitrejšega in uživate v njihovi zaščiti. So nekoliko dražje od drugih VPN storitev, vendar v zameno dobite najboljši paket hitrosti in varnosti.

Storitev ExpressVPN lahko preizkusite z 30-dnevno garancijo vračila denarja, če želite videti, kako vam je všeč v kombinaciji z vašimi najljubšimi igrami.

IPVanish

IPVanish je ena izmed najhitrejših storitev VPN in je tako kot nalašč za spletno igranje iger. Imajo lepo število strežnikov v več kot 60 državah, da lahko vedno najdete hiter strežnik v svoji bližini.

Z njihovo trdno zaščito ne boste postali žrtev DDosovih napadov in brez upočasnjevanja boste lahko uničili nasprotnike.

Preizkusite to storitev z njihovo 7-dnevno garancijo vračila denarja in si oglejte, kako deluje v kombinaciji z vašimi najljubšimi igrami.

Zasebni dostop do interneta (PIA)

Zasebni dostop do interneta je priljubljen ponudnik VPN z odlično šifriranjem ter hitrimi in stabilnimi povezavami. Omogočili vam bodo uživanje v igrah, ne da bi opazili, da ste popolnoma zaščiteni. Res odličen in cenovno dostopen VPN za igralce.

Preden dobite naročnino pri PIA, preverite, ali ti ponujajo strežnike v bližini, kjer ste. V primerjavi s ponudniki zgoraj so na voljo v manj državah. Če pa so na voljo v vašem okrožju, to za vas ni pomembno.

Končne misli

Kombinacija iger na srečo in VPN morda ni najbolj očitna, vendar je pravzaprav bistvenega pomena. Dandanes se veliko iger igra na spletu. Vse, kar počnete, ko ste povezani z internetom, je podvrženo krampanju in drugim nevarnostim. Znano je, da storitve VPN upočasnjujejo vašo povezavo, kar igralce prestraši. Vendar veliko ponudnikov dela na hitrih in stabilnih povezavah in jih je mogoče uporabljati med igranjem, ne da bi pri tem zaostali. Priporočamo ExpressVPN, IPVanish in PIA, če želite uporabljati svoj VPN med igranjem iger. Vedno je najbolje, da se obrnete na ponudnike VPN s preizkusnim obdobjem ali garancijo za vračilo denarja, tako da lahko vidite, da delujejo dobro za vašo lokacijo in internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me