3 najboljše poceni VPN leta 2020: prihranite denar! | VPNoverview

Besten VPN


VPN vam bo pomagal varno in anonimno brskati po internetu. VPN šifrirajo vaš internetni promet, bolje anonimizirajte svoj IP naslov in vam pomagajo pri obvladovanju geografskih spletnih omejitev. Vse to je zelo koristno, vendar izbira najboljšega VPN-ja za vas ni lahka naloga. Število VPN-jev na trgu je večje kot kdaj koli prej, zaradi česar je težko izbrati pravo izbiro.

Vsak ponudnik VPN trdi, da je najboljši, najhitrejši ali najvarnejši. Kljub temu je med njimi veliko razlik. Brezplačni VPN-ji so dovolj lepi, vendar plačljivi VPN na splošno opravi boljše delo. Med različnimi plačanimi VPN so celo velike razlike v cenah. Seveda bi vsi radi dobili najboljšo VPN storitev za najcenejšo ceno. Toda kateri ponudnik VPN dejansko ponuja najboljšo ponudbo? Ogledali smo se in ustvarili svoj top 3 najboljših poceni VPN storitev.

Tri poceni VPN storitve

Večina VPN-jev zahteva od svojih strank mesečno nadomestilo, tako da lahko vzdržujejo in izboljšajo svoje storitve. Denar, ki ga zaslužijo, bi lahko na primer šel za širitev njihovega strežniškega omrežja, izboljšanje podpore strankam ali posodabljanje strežnikov, ki delujejo z (ameriško) Netflix. Delno zaradi tega mesečnega plačila so premijski VPN-ji ponavadi boljše kakovosti kot brezplačni VPN-ji.

Nihče ne želi preveč plačati za svoj VPN. Na srečo vam tega ne bo treba. Obstaja veliko poceni VPN-jev, ki kljub nizkim cenam ponujajo izjemno kakovost. Ti ponudniki so idealni za povprečnega uporabnika interneta, ki želi povečati svojo zasebnost in varnost v spletu, ne da bi to stalo preveč. Po raziskavi smo ugotovili, da so naslednji trije ponudniki VPN najcenejši kakovostni VPN trenutno na trgu.

RANK IN VPN
NAŠA ZADEVA
CENA NA MESEC
Spletna stran VPN-PONUDNIK
1. Surfshark8.81,99 USDNa spletno mesto Surfshark
2. CyberGhost9.52,75 USDNa spletno mesto CyberGhost
3. PureVPN6.81,65 USDNa spletno mesto PureVPN

Rezultati, ki smo jih dali tem različnim ponudnikom, temeljijo na naših podrobnih pregledih. Navedena „cena na mesec“ je najcenejša cena, za katero lahko dobite naročnino. Običajno gre za naročnine za eno leto ali dlje. Za več informacij o teh poceni VPN lahko preberete njihove kratke povzetke spodaj.

Surfshark

Surfshark je zelo uporabniku prijazen VPN. Ker so relativno nov igralec na trgu VPN, poskušajo pritegniti nove stranke s svojimi nizkimi cenami, visokimi stopnjami prijaznosti do uporabnika in brezhibnimi hitrostmi. Poleg tega Surfshark sodeluje z Netflixom in vam omogoča, da ga naložite anonimno. Če nas vprašate, je to najboljši VPN tam, ko imate zelo majhen proračun.

Kot pregledna platforma se pri Surfsharku ne moremo nič pritoževati. Verjamemo, da bo ta ponudnik hitro zrasel in postal eden največjih ponudnikov VPN na svetu. Samo molimo, da ostanejo cene enake na poti tja!

CyberGhost

CyberGhost se je nekoč začel izvajati kot brezplačna storitev VPN, čeprav so se od takrat spremenili v plačljiv sistem. Ta sprememba je povzročila veliko izboljšanje njihove storitve. CyberGhost je hiter in ima široko omrežje strežnikov. Še več, sodeluje z ameriškim Netflixom. CyberGhost je zelo varen in predvsem neverjetno prijazen do uporabnika.

CyberGhost-ov VPN je zelo ugoden. Poleg tega ima ta ponudnik premij 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. To je popolno, če želite preizkusiti ponudnika, preden se posvetite dolgoročni naročnini.

PureVPN

PureVPN je morda ravno najcenejši VPN tega trenutka, če izključite vse brezplačne storitve. Ta ponudnik ponuja veliko omrežje strežnikov. Ima tudi specializirane strežniške strežnike, s katerimi lahko gledate svoje najljubše pretočne storitve. Posamezno naročnino PureVPN lahko uporabljate na največ petih napravah hkrati. Poleg tega boste imeli 31-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni.

Naš razlog za uvrstitev PureVPN na tretje mesto na seznam najboljših poceni VPN-jev je njegova zgodovina. Še v letu 2017 je PureVPN posredoval uporabniške dnevnike FBI-ju. To dokazuje, da je PureVPN držal do prepoznavnih dnevnikov svojih uporabnikov. Od takrat se je za PureVPN veliko spremenilo. V letu 2019 je bil PureVPN predložen neodvisni reviziji. Ta revizija je pokazala, da PureVPN ne vodi več dnevnikov, ki bi komu omogočali, da prepozna določenega uporabnika in / ali njegove spletne aktivnosti. Zaradi izboljšanja njihove politike beleženja smo se odločili, da PureVPN vseeno vključimo med tri najboljše poceni VPN-je. To je preprosto najcenejši premium VPN zunaj, ki nas v tem konkretnem primeru prepriča, da temu ponudniku dvomimo v prid.

Poceni VPN: na kaj morate biti pozorni?

Preden se dokončno odločite, je pomembno, da se odločite, kaj želite od VPN-ja. Ali želite VPN, ki vam omogoča hitro pretakanje ali nalaganje hudournikov? Potem boste potrebovali hitro. Bi raje imeli VPN, ki je povezan z večjo varnostjo? Izberite VPN z močno stopnjo šifriranja, pravilnikom brez beleženja in brez varnostnih težav. Končno boste morda potrebovali VPN za vso družino. V tem primeru potrebujete storitev, ki je uporabniku prijazna in jo lahko hkrati uporabljate na več napravah.

Vsaka spodobna storitev VPN vam bo zagotovila določeno raven varnosti, prijaznosti do uporabnika in hitrosti. Kljub temu je med ponudniki veliko razlik. En VPN je morda veliko varnejši od drugega, ima pa tudi nižje hitrosti. Nekateri VPN-ji ponujajo veliko možnosti in od uporabnikov zahtevajo nekaj tehničnega znanja, drugi pa so nameščeni v hipu in jih je enostavno upravljati. Zato je dobro imeti občutek, za katere funkcije želite imeti svoj VPN. Preberite ocene in preizkusite nekatere storitve VPN, če sploh. Če iščete podroben pregled najboljših VPN-jev tega trenutka, si lahko ogledate tudi drug naš članek: pet najboljših vsestranskih VPN-jev.

Brezplačen ali plačan VPN?

VPN ščitPoleg plačljivih VPN-jev, kako poceni so, ste morda naleteli na nekaj brezplačnih VPN-jev. Obstaja nekaj spodobnih brezplačnih VPN-jev, kar boste lahko prebrali v našem članku “Top 5 brezplačnih ponudnikov VPN”. Kljub temu ima večina brezplačnih VPN določenih omejitev: tudi najboljši brezplačni VPN še zdaleč ni popoln. Pogosto imajo omejitve hitrosti, omejitev podatkov ali omejeno omrežje strežnikov. Zato so brezplačni VPN-ji na splošno uporabni, če želite preizkusiti VPN. Intenzivna ali daljša uporaba brezplačne storitve bo hitro postala neprijetna.

Raziskave so dokazale, da je velik del brezplačnih VPN-jev, ki so na voljo na spletu, nezanesljive in nevarne. Če vam je mar za vašo spletno varnost, verjetno ne boste imeli nobene zveze s temi (včasih ponarejenimi) ponudniki VPN. Vedno bodite previdni pri izbiri brezplačnega VPN-ja. Prepričajte se o zanesljivih pregledih in če je to sploh mogoče, vam svetujemo, da izberete (poceni) ponudnika premium.

Končne misli: najboljši poceni VPN

Poceni VPN so odlična izbira za vse, ki nameravajo redno uporabljati VPN, vendar ne želijo za to porabiti preveč denarja. Na splošno je bolje izbrati poceni VPN nad brezplačnim. Ker je na trgu toliko VPN-jev, nekateri ponudniki poskušajo konkurirati tako, da znižajo svoje cene. To je za vas kot stranko priročno, saj lahko dobite odličen VPN za nižjo ceno. Ker imajo vsi različne želje, ko gre za svoj VPN, je težko izbrati eno storitev VPN in trditi, da je najboljši poceni VPN na svetu. Osebno bi izbrali Surfshark, vendar se morda ne strinjate. Zato bi radi, da vas pustimo pri tem treh najboljših poceni VPN-jih:

RANK IN VPN
NAŠA ZADEVA
CENA NA MESEC
Spletna stran VPN-PONUDNIK
1. Surfshark8.81,99 USDNa spletno mesto Surfshark
2. CyberGhost9.52,75 USDNa spletno mesto CyberGhost
3. PureVPN6.81,65 USDNa spletno mesto PureVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me