Разберете как да използвате VPN с вашия Fire TV Stick тук!

Amazon Fire TV Stick комбинира на едно място всички ваши любими стрийминг услуги. С пръчката можете да превърнете обикновения си телевизор в Smart TV. За да увеличите още повече това удобство, можете да използвате Fire TV Stick в комбинация с VPN. VPN гарантира, че можете да предавате поточно анонимно и безопасно, и ви позволява да гледате геоблокирано съдържание.


Защо да използвате VPN с вашия Amazon Fire TV Stick

Услуга като Amazon Fire TV Stick е идеална за събиране на всичките ви стрийминг услуги на вашия телевизор. Трябва обаче да запомните, че това използва интернет, подобно на другите ви устройства. С интернет винаги трябва да се съобразяваме с нашата поверителност и анонимност. С VPN можете да осигурите своята онлайн активност и да спечелите свобода и анонимност.

Заобикаляйки географските ограничения

Вероятно най-важната характеристика на VPN за любителите на филми и музика е възможността да заобикалят гео блокирани материали. Стрийминг услуги като Netflix, HBO и Hulu са поставили географски ограничения за някои материали. Те трябва да направят това заради договорите, които имат с дистрибутори в различни страни. Така че може би няма да можете да гледате определен филм във вашата страна, докато ако пътувате до САЩ, ще можете да го гледате. С VPN можете да промените виртуалното си местоположение и да се преструвате, че имате достъп до интернет от друга държава. Поради тази причина хората обичат да използват VPN, за да получат достъп до този геоблокиран материал.

Анонимност и сигурност

Най-важната характеристика на VPN е защитата, която се предлага. Софтуерът за VPN криптира целия ви онлайн трафик и гарантира, че никой няма достъп до вашите лични данни. Освен това вашият IP адрес, който е отпечатъкът на вашата онлайн активност, е скрит. Когато използвате VPN, вие приемате IP адреса на VPN сървъра, към който сте свързан. Никой няма да види вашия истински IP адрес. По този начин никой няма да може да свърже вашата онлайн активност с вашата интернет връзка, местоположение и евентуално човек. Можете да бъдете напълно анонимни. Разберете всичко, което някога сте искали да знаете в обширната ни статия за използването на VPN.

Какво да търсите в доставчик на VPN за Amazon Fire TV Stick

Всеки доставчик на VPN предлага малко по-различен пакет от функции. Някои доставчици са съсредоточени върху общия потребител на интернет, а други са по-фокусирани върху геймърите с твърд характер. За да разберете какви VPN доставчици вървят добре с използването на Amazon Fire TV Stick има няколко неща, които трябва да имате предвид.

На първо място са важни скоростта и стабилността на връзката. Когато предавате медия, не искате да чакате час, за да се зареди филмът ви. Скоростта е нещо, на което трябва да се внимава, защото някои доставчици забавят връзката ви поради високите мерки за сигурност, които пренасочват вашия интернет. За щастие има доста доставчици, които трудно забавят връзката ви. Ако искате да използвате VPN за много стрийминг, това са доставчиците, на които трябва да внимавате.

Второ, ако ще използвате своя VPN за заобикаляне на географски ограничения, ще ви трябва доста количество сървъри в различни страни, така че можете да превключвате между местоположенията. По този начин броят на север и техните местоположения е нещо, на което трябва да внимавате, когато търсите VPN. През повечето време няколко различни държави, с които да се свържете, ще са достатъчни, за да гледате всичко, което харесвате. Възможно е обаче да гледате да гледате телевизия от конкретна държава. В такъв случай е разумно да проверите предварително дали доставчикът има сървър в тази страна.

И накрая, високото качество на доставчика е от голямо значение за вашето поточно преживяване. Качеството на тяхната защита, обслужването на клиентите и приложенията са важни за всеобщото удобство на потребителите, което един доставчик може да предложи. Тествахме всички тези функции обстойно, така че няма да се налага да го правите сами.

Важно: Докато VPN може да ви предостави достъп до геоблокирани материали за някои поточни услуги, ще трябва да имате абонамент за тези услуги, за да започнете с.

Най-добрите доставчици на VPN за Amazon Fire TV Stick

Имайки предвид бързината, сървърите и високото качество на доставчиците, можем да препоръчаме следните две услуги за използване в комбинация с Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от любимите ни доставчици, който използваме в комбинация с Amazon Fire TV Stick. Той има силно 256-битово криптиране и страхотна поддръжка на клиенти. Приложението им е много удобно за потребителя и е достъпно за Amazon Fire TV Stick, което е идеално за инсталиране и конфигуриране.

Скоростта на техните връзки е толкова висока, че едва ли ще забележите разлика с редовната си скорост. Това прави лесно да предавате и гледате филми, сериали и музика без забавяне.

С над 1700 сървъра в повече от 90 различни страни, винаги ще можете да намерите сървър, който може да деблокира любимите ви видеоклипове.

Поради страхотното им качество на всички ExpressVPN е малко по-скъпо от обикновената ви VPN услуга.

2. Частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет (PIA) е перфектна алтернатива, ако търсите по-достъпна услуга. PIA е известна с голямата си защита на поверителността ви и не пази журнали от всякакъв вид.

Те имат повече от 3000 сървъра в 25 различни страни, което трябва да е достатъчно, за да задоволи всичките ви нужди за поточно предаване. Скоростта и стабилността на връзката им е достатъчно добра, за да тече без забавяне.

Инсталиране на VPN за вашия Fire TV Stick

Има няколко различни начина да инсталирате VPN на вашия Amazon Fire TV Stick. Разгледайте нашето подробно ръководство, което обяснява как можете да направите това. Ще видите, че има някои приложения, които можете да инсталирате директно на вашия Fire TV Stick. В повечето случаи обаче това не е възможно. Ще трябва да инсталирате VPN на вашия рутер или на виртуален рутер на вашия компютър или Mac. Предимството на тези последни методи е, че всички ваши домашни устройства ще бъдат защитени. След като инсталирате VPN, ще можете да стриймвате свободно, анонимно и сигурно с вашия Fire TV Stick.

Amazon Fire Stick Set up илюстрация

Заключителни мисли

Комбинирането на функционалностите на вашия Amazon Fire TV Stick с функциите на VPN услуга е чудесен начин за анонимно предаване на филми и музика. VPN ще ви позволи да заобиколите всички географски ограничения и да го направите чрез криптирана връзка. Разглеждайки количеството сървъри и бързината и стабилността на връзката ще ви помогне да намерите подходящия доставчик за целите на поточното предаване. ExpressVPN и PIA са добра опция за стрийминг на вашия Fire TV Stick безгрижно.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me