Най-добрите VPN за iPhone. Най-добрите опции изпробвани и изпитани. VPNOverview

Тези дни става все по-важно да предприемете някои допълнителни предпазни мерки, когато сте онлайн. Обществените Wi-Fi мрежи не винаги са безопасни за използване и много уебсайтове и организации следят вашите онлайн дейности. Поради това, за да се уверите, че няма (злонамерени) страни, които наблюдават всеки ваш ход онлайн, е добре да вземете някои мерки за безопасност, като например използването на VPN (виртуална частна мрежа).


Потребителите на iPhone също могат много да се възползват от използването на VPN връзка. Вярно е, че iPhone обикновено има добри функции срещу зловреден софтуер. Те, обаче, не засягат сигурността на мрежите, с които се свързвате, което може да е все още несигурно. Зловреден или никакъв злонамерен софтуер, използването на необезпечени мрежи може да доведе до множество проблеми, помислете само за хакери, които откраднат вашите данни. Ето защо е добра идея да инсталирате VPN, което помага да се гарантира безопасността на вашата връзка. Това е особено важно, тъй като днес много потребители на iPhone и смартфони разчитат на обществени Wi-Fi мрежи, особено когато пътуват.

За щастие обаче, инсталирането на VPN на вашия iPhone е просто и лесно. Ще стигнем до това по-късно. Но първо, разгледайте нашето ръководство за избор на добра VPN за вашия iPhone и нашите топ 3 от VPN за iPhone.

Кой VPN да изберете за вашия iPhone? – Нашите топ 3

Излишно е да казвам, че за да изберете правилния VPN, първо трябва да знаете какво търсите в VPN. Няколко важни критерия, на които обърнахме специално внимание при избора на топ 3 и които вероятно са важни за вас, можете да намерите по-долу.

 • скорост: VPNs намаляват скоростта на вашата интернет връзка до степен. Има обаче големи разлики в тези намаления на скоростта между различните доставчици. С някои едва забележите нещо, а с други забележите съществена разлика. Ето защо обърнахме внимание на това при тестване на различни VPN-та на нашия iPhone.
 • Безопасност и поверителност: За да определим степента на безопасност и поверителност, предлагани от VPN, разгледахме предлаганите протоколи и политиката на регистрация на VPN. Ние също така обмислихме дали VPN е получило някакви отрицателни новини, свързани с нарушения на безопасността или поверителност. И накрая, взехме предвид функциите за безопасност, като превключвател за убийство. 
 • Удобство за потребителя: Тъй като очевидно хората имат по-малко желание да инсталират и използват VPN, което е трудно за навигация и не е удобно за потребителя, ние също така считаме удобството за използване като важен критерий. Това означава, че обърнахме внимание и на дизайна и външния вид на VPN интерфейс и качеството на екипа му за обслужване на клиенти.
 • Сървъри: ако използвате VPN за деблокиране на сайтове, искате VPN да има много различни сървъри в различни страни. Например, ако използвате VPN сървър в Германия, няма да имате достъп до American Netflix. Освен това, колкото по-близо е VPN сървърът до вашето местоположение, толкова по-бързи сте скоростите.
 • Допълнителни функции и опции: Разбира се, не всички VPN се създават равни. Това важи и за допълнителните опции, предлагани от различни VPN доставчици. Докато някои VPN мрежи могат да се считат за „ненужни“ решения за поверителност, други доставчици излизат от пътя си, за да предложат допълнителни опции. Те могат да варират от анти-проследяващи реклами до объркани сървъри. Обърнахме внимание и на допълнителни опции като възможности за геоблокиране и съвместимост с Netflix.
 • цена: Разбира се, всеки обича да спести малко пари. Ето защо ние също се постарахме да вземем предвид цената и стойността.

Въз основа на горните критерии създадохме следните топ 3 на най-добрите VPN за iPhone.

1. ExpressVPN

Препоръчваме ExpressVPN на всички потребители на iPhone, тъй като този премиум VPN практически няма недостатъци, що се отнася до безопасността, бързината и удобството за потребителя. Този VPN ще защити вашите данни и има голяма сървърна мрежа от повече от 3000 сървъра в 94 държави. За да направите нещата още по-добри, ExpressVPN е чудесен избор за iPhone, благодарение на страхотното си приложение. Приложението е добре проектирано и лесно за навигиране. ExpressVPN е вероятно най-добрият VPN в момента, който също е много подходящ за iPhone. Единственият недостатък: Този VPN е малко по-ценен от много от неговите конкуренти. За щастие обаче можете да изпробвате VPN безплатно, благодарение на 30-дневната му гаранция за връщане на парите.

2. CyberGhost

CyberGhost е страхотен доставчик на VPN за много разумна цена. Сървърите му са бързи, сигурността му определено е надраскана, а приложението е много удобно за потребителя. Друго голямо предимство, предлагано от CyberGhost, е 45-дневната гаранция за връщане на парите. Това е по-дълга гаранция за връщане на пари от предлаганата от повечето други доставчици на VPN. Като такъв, можете да кажете, че имате по-дълъг „пробен период“ с CyberGhost. Единственият отрицателен, ако щете, CyberGhost има, че сървърите му са малко по-бавни от сървърите на ExpressVPN и сървърите на Surfshark, според нашите тестове. Независимо от това, CyberGhost все още е чудесен избор за добра VPN на вашия iPhone.

3. Surfshark

Surfshark определено е VPN, който препоръчваме на потребителите на iPhone и като цяло на VPN потребителите. Една от причините е, че той може би предлага най-високата стойност на всички първокласни VPN. Напълно възможно е най-евтиният основен доставчик на VPN, само 1,99 долара за 2-годишен абонамент. Той също така предлага добри скорости и страхотно, лесно за навигиране мобилно приложение. Сигурността и поверителността, предлагани от Surfshark, са на първо място. Surfshark е сравнително нов на пазара на VPN, като показа много подобрения за кратък период от време. Основната причина за мнозина да отидат с този доставчик обаче все още е ниската му цена и голямата стойност, която предлага. Surfshark също предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Безплатни срещу платени VPN приложения за iPhone

С толкова много VPN мрежи, разбира се, има и някои безплатни виртуални частни мрежи. Въпреки че в началото те могат да изглеждат страхотни, повечето VPN се появяват със значителни недостатъци. Например, много безплатни VPN-и налагат ограничения на данни, ограничения на скоростта и понякога ограничения на сървъра. Освен това има проучвания, сочещи, че поверителността и сигурността, предлагани от безплатните VPN, често не са нула.

Ако все пак искате да видите дали безплатен VPN е подходящ за вас, съветваме ви да прочетете нашата статия за най-добрите безплатни VPN услуги. В тази статия обсъждаме няколко безплатни VPN доставчици, които противно на много безплатни VPN услуги са много прилични VPN. Забележете, че не сме обърнали специално внимание на съвместимостта на iPhone при създаването на нашия списък с най-добрите безплатни VPN мрежи.

Защо да използвате VPN за iPhone?

Ако използвате обществени Wi-Fi мрежи, винаги има шанс други да се опитат да откраднат вашите данни. Особено в някои ваканционни дестинации обществените Wi-Fi мрежи не са винаги безопасни. Използвайки VPN, можете да направите много по-трудно за киберпрестъпниците да овладеят вашите данни, като например имейл вход или вашите данни за онлайн банкиране. Също така VPN ви помага да възстановите вашата поверителност онлайн. Също така с VPN можете да заобиколите така наречените гео-ограничения. Например VPN може да ви помогне да получите достъп до американската версия на Netflix, независимо от това къде се намирате в света.

Досега вероятно знаете какво VPN може да направи за вас. Независимо от това, по-долу ще намерите кратко обобщение на предимствата на използването на VPN на вашия iPhone.

причина
обяснение
Повишаване на вашата интернет връзка.За много от нашите читатели това е основната причина за използване на VPN. Потребителите на iPhone не винаги са наясно с рисковете, които обществените Wi-Fi мрежи представляват пред тях. Тъй като интегрираните функции за безопасност на iPhone често означават, че не се изисква допълнителен антивирусен софтуер, потребителите на iPhone понякога забравят, че и мрежите могат да бъдат опасни. Обществените Wi-Fi мрежи могат да се използват от киберпрестъпници, за да получат достъп до вашите данни, като пароли, снимки и дори да влязат в детайли за онлайн банкиране. Следователно, най-важната причина за повечето потребители на iPhone да получат VPN, е да осигурят своята връзка.
Защита на вашата поверителност онлайнМного хора, потребители на iPhone или по друг начин, не пропускат шпиониращи очи, докъдето върви онлайн животът им. В крайна сметка компаниите могат да използват вашата лична информация, за да ви предоставят насочени реклами и други неудобства. За мнозина защитата на личния им живот е просто присъща. Освен това в някои страни, които не се характеризират с много политическа или религиозна свобода, може дори да е опасно да посещавате определени уебсайтове или да изразявате определени идеи онлайн, без да използвате нещо, за да направите себе си по-анонимни онлайн, например VPN. И накрая, много хора използват VPN за анонимно изтегляне.
Разблокиране на уебсайтове и стрийминг услугиДруга причина, поради която хората използват VPN, която набира популярност в наши дни, е способността на VPN да деблокира много гео-ограничено съдържание. Например, VPN може да ви помогне да получите достъп до чужди уебсайтове или съдържание, които в противен случай биха били блокирани. Например, може да ви помогне да получите достъп до американската версия на Netflix, въпреки че не сте в САЩ или BBC iPlayer, без да сте във Великобритания.

Инсталиране на VPN приложение на iPhone

Има най-различни начини за инсталиране на VPN приложение на вашия iPhone. Освен това повечето VPN доставчици са направили това в лесен и удобен процес. Независимо от това, ние ще ви дадем кратко ръководство стъпка по стъпка по-долу, което е приложимо за повечето потребители на iPhone.

 1. Вземете абонамент с доставчик на VPN (който знаете, че има приложение за iPhone).
 2. Изтеглете приложението VPN от магазина за приложения.
 3. Отворете приложението и влезте с подробности за вход.
 4. Ако искате, можете да настроите настройките на VPN по свой вкус. Помислете протоколи, допълнителни опции за безопасност и т.н..
 5. И накрая, включете VPN връзката. След като натиснете свързване, вашият iPhone най-вероятно ще ви подкани да настроите конфигурацията на VPN връзки. Просто следвайте стъпките.

Инсталиране на VPN на вашия iPhone ръчно

Освен да инсталирате специално приложение, можете да инсталирате и VPN на вашия iPhone ръчно. За да направите това, ще ви трябва няколко подробности, както е показано на екрана по-долу.

Добавете екранна снимка за конфигуриране на VPN

След като стигнете до този екран, ще трябва да попълните няколко подробности, които можете да намерите на уебсайта на вашия VPN доставчик.

За да стигнете до този екран, просто изпълнете следните стъпки:

 1. Първо, отидете на Настройки.
 2. След като отидете там, превъртете надолу до „Общ“.
 3. Сега превъртете докрай надолу и изберете „VPN“.
 4. И накрая, изберете „Добавете VPN конфигурация“.

По този начин можете ръчно да инсталирате VPN на вашия iPhone. Имайте предвид обаче, че този начин на работа е значително по-малко „удобен за потребителя“. В крайна сметка, ако искате да настроите вашата VPN връзка по някакъв начин, винаги ще трябва да се върнете на този екран и да промените нещата ръчно. Докато използвате VPN приложение, това е много по-лесно, често се случва автоматично и превключването на сървъри е много по-удобно.

Заключение: най-добрият VPN за iPhone

Накратко обобщени, най-добрите VPN за iPhone в момента в нашата книга са следните три:

 1. ExpressVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark

Всички горепосочени VPN работят чудесно на iPhone. В крайна сметка всички те имат страхотни, удобни за потребителите приложения за iPhone и се представят много добре, що се отнася до скоростта и сигурността. Освен това ExpressVPN е не само един от най-добрите VPN за iPhone, но и най-добрият VPN като цяло според нас. CyberGhost предлага страхотна стойност на много разумни цени, докато Surfshark е толкова достъпен за премиум-VPN, че прави страхотен VPN за първи път за потребителите на iPhone. Ако не можете да намерите VPN, който ви харесва, между тези три опции, можете също да разгледате нашия удобен преглед на всички тествани VPN. Освен това този бутон ви позволява да филтрирате VPN мрежи от всичко, от цена, до функции до съвместимост с iPhone. Щастливо и безопасно сърфиране!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map