Най-добрите VPN услуги за Kodi. Проверете нашите топ 5! | VPNoverview

kodi tv vpn


Kodi е безплатно и с отворен код приложение, първоначално написано за Xbox, но сега достъпно на повечето устройства. Той функционира като развлекателен център, който комбинира всички ваши медийни услуги. VPN може да ви помогне да направите това чрез защитена връзка. Комбинирането на Kodi с VPN услуга ще ви позволи да поточно анонимно и безгрижно. Прочетете всичко за нашите топ 5 на най-добрите VPN доставчици за Kodi.

Използването на Kodi в комбинация с VPN има няколко предимства. Целият ви стрийминг е анонимен, можете да заобиколите географски ограничения и вашият интернет трафик е защитен чрез криптиране. VPN предлага на потребителя свобода, анонимност и сигурност. Можете да прочетете всичко за функциите на VPN в нашата статия с обща информация за използването на VPN.

Инсталирането на VPN не е лоша идея, когато стриймирате с Kodi. VPN може да ви помогне да получите достъп до съдържанието на Netflix в друга държава. Kodi ви позволява да съставите своя собствена колекция от стрийминг услуги, така че да имате достъп до всички тях с тяхното приложение. Някои добавки в Kodi предлагат съдържание, което не е тяхно за споделяне. За да сте сигурни, че никой не може да види какво правите на Kodi, можете да използвате VPN, за да защитите вашата анонимност. Но кои са най-добрите VPN доставчици, които да използвате в комбинация с Kodi? Представяме ви топ 5 на доставчиците, които според нас функционират добре в комбинация с Kodi. Освен това ще ви обясним как можете най-добре да използвате двете услуги заедно.

Кои VPN услуги работят добре с Kodi?

Всички следващи VPN доставчици работят добре заедно с Kodi. Освен това те гарантират безопасна и анонимна връзка.

1.ExpressVPN

Express VPN е в горната част на повечето от нашите списъци за сравнение по причина. Те имат страхотно обслужване на клиенти и голямо предложение от сървъри по целия свят. Те разполагат с мерки за качествена сигурност и се уверяват, че винаги има начин за достъп до американското съдържание на Netflix. По този начин те са идеални за използване в комбинация с Kodi. Според нашия опит скоростта и стабилността на връзката също са страхотни. Трябва да отбележим, че те са скъпи за VPN, но вие получавате най-доброто качество в замяна.

2. IPVanish

Според нас IPVanish има най-бързата VPN връзка. IPVanish има сложно ръководство на уебсайта им, което може да ви помогне да настроите приложението им, така че да работи добре с Kodi. За хората, които обичат да поточно анонимно и безопасно, IPVanish предлага най-добрата комбинация от скорост и сигурност. Цените им са доста високи в сравнение с други VPN. Въпреки това, те често имат страхотни оферти на своя уебсайт. Научете повече за нашия опит с IPVanish.

3. VyprVPN

VyprVPN има много бърза мрежа, която те сами управляват. Този доставчик е част от интернет-конгломерата Goldenfrog. Поради това те имат много средства за оптимизиране на услугите си. Можете да имате три едновременни връзки с достъпния им абонамент.

4. GOOSEVPN

GOOSE VPN е сравнително млад холандски доставчик на VPN. Те бързо си изграждат име. GOOSEVPN предлага качествени сървъри с бърза и стабилна връзка. Те имат два вида абонаменти. Бихме препоръчали техния неограничен план. Другият по-евтин абонамент има лимит от 50 GB, което не е идеално, ако искате да предавате много филми и сериали. Искате ли да знаете повече за тази холандска VPN услуга? Прочетете пълния ни преглед на GOOSE VPN.

5. NordVPN

NordVPN има огромно количество сървъри в над 50 страни. Те се грижат много за безопасността и поради това предлагат качествена сигурност и не водят дневници. Интернет скоростите се подобриха и сега е идеален за стрийминг. Можете да използвате един абонамент на шест устройства едновременно. NordVPN също е един от най-достъпните първокласни VPN мрежи на пазара.

Настройте своя VPN за Kodi

В повечето случаи няма да е трудно да стриймирате с Kodi чрез VPN връзка. Когато сте настроили абонамента си с доставчик на VPN и сте инсталирали техния софтуер, по-голямата част от работата е свършена. VPN доставчиците правят изключително лесно инсталирането на приложенията им. Веднага след като сте се свързали с един от VPN сървърите, целият ви трафик се пренасочва през тази защитена връзка.

Всичко, което наистина трябва да направите, за да стриймвате безопасно и анонимно, е първо се уверете, че сте свързани с VPN. В повечето VPN приложения това е въпрос на натискане на един бутон. Това е същото за вашия компютър, таблет и смартфон. Ако се свържете с вашия VPN, преди да отворите приложението си Kodi, сте готови да започнете безопасно!

Ако искате да получите достъп до съдържанието за стрийминг услуга в друга държава, изберете тази страна във вашето VPN приложение. Когато сте свързани с този сървър в друга държава, изглежда, че имате достъп до интернет от тази конкретна страна. Повечето от доставчиците имат страхотна поддръжка на клиенти, така че ако срещнете затруднения, можете да се свържете с тях.

Инсталирайте VPN на вашия рутер

Може да искате да използвате Kodi на смарт телевизор или в комбинация с медиен плейър, като Google Chromecast или Amazon Fire TV Stick. В тези случаи е възможно да настроите вашата VPN връзка чрез вашия рутер, така че всички устройства, свързани към този рутер, да могат да се насладят на защитената VPN връзка. За тази цел ви е необходим рутер, който поддържа VPN връзка. Прочетете всичко за това в нашата статия за инсталиране на VPN на вашия рутер.

Как работи VPN илюстрация

Заключителни мисли

Kodi е приятно приложение за гледане на филми и сериали на вашия лаптоп, компютър, смартфон или телевизия. Комбинирането на Kodi с VPN ще гарантира, че сте анонимни и сигурни. Освен това ви дава възможност да заобиколите географските ограничения, като ви предоставя още повече съдържание. С един от горепосочените доставчици можете да сте сигурни, че ще работи. Разгледайте и нашите топ 5 най-добри доставчици на VPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me