Игра с VPN: Най-добрите VPN опции | VPNoverview

Използването на VPN докато игрите може да не изглежда като най-очевидната комбинация. Повечето геймъри се страхуват, че изоставането е неизбежно с VPN връзка. Въпреки че е вярно, че VPN услугите могат да забавят връзката ви поради всички мерки за сигурност, има VPN доставчици, които не позволяват това да се случи. По-долу можете да разберете кои функции на VPN са важни, ако искате да го използвате по време на игра. Освен това ще изброим най-добрите VPN доставчици за игри.


Какво да търсите в VPN за игри

Ако искате да използвате VPN за игри, може да искате да вземете предвид няколко фактора. Ето най-важните.

скорост

Нещото, което повечето геймъри ще ценят най-много в VPN е скоростта и стабилността на връзката. За онлайн мултиплейър игри добра връзка е от съществено значение. Ще чуете геймърите да се оплакват или да се хвалят от своя пинг. Пингът се отнася до латентността между клиента на играча и игралния сървър. Числата се отнасят за времето в милисекунди (ms), отнемащо информация за пътуване между сървърите. Колкото по-нисък е пингът, толкова по-добре ще работи вашата игра. По-високият пинг може да доведе до забавяне, което може да бъде много досадно, когато сте в игра на онлайн конкурентна игра.

Някои игри дори ще изключат играча, ако техният пинг е твърде висок, за да функционира правилно в играта. Поради тази причина, VPN доставчиците по-долу се избират главно по високите им скорости и стабилен пинг.

Сигурност

Всеки път, когато имате достъп до интернет, рискувате да бъдете нападнати, независимо дали просто сърфирате в интернет или играете интензивен мултиплейър шутър. VPN предлага защита срещу тези опасности чрез криптиране на всичките ви данни, като анонимизира вашите онлайн дейности.

В наистина интензивни и конкурентни онлайн игри понякога се случва противников отбор да играе DDoS играчи от другия отбор. Това означава, че те ще изпращат много трафик до IP адреса на опонента си. Можете да се предпазите от тази гадна тактика с VPN.

свобода

Някои разработчици на игри стартират нови игри само в една част на света, често за тестване на реакцията и намиране на бъгове. Ако искате да сте първите, които играят нови игри, но живеете в част от света, която не ви осигурява ранен достъп, VPN може да бъде решението.

Освен това някои държави забраняват определени игри поради насилствения си или сексуален характер. За щастие има начин да се заобиколи тази цензура. Ако сте в една от тези страни, но искате да можете да играете тези игри, можете да заобиколите тези ограничения с VPN.

VPN доставчиците често имат сървъри в голям брой държави. Свързвайки се със сървър извън вашата собствена държава, можете да заобиколите всички ограничения, които географското ви местоположение налага. Ще получите достъп до интернет, сякаш сте в тази страна. Това означава, че географските ограничения на вашата страна вече не се отнасят за вас.

За да сте сигурни, че скоростта на връзката ви не страда много, можете да се свържете със сървър в страна, близка до вашата. Колкото по-далеч е сървърът, толкова по-бавна ще бъде връзката ви.

Повечето доставчици на VPN поддържат различни протоколи за вашата онлайн сигурност. Някои протоколи са по-бързи от други. Въпреки това, често най-бързите протоколи са най-малко сигурни. В повечето VPN интерфейси за приложения е лесно да превключвате между протоколи. Това, което бихте могли да направите, е да включите най-бързия протокол всеки път, когато започнете да играете.

Период на изпитване

Повечето доставчици на VPN имат тестов период или гаранция за връщане на парите, която ви позволява да тествате услугите им, преди да се ангажирате с абонамент. Бихме ви посъветвали да използвате добре този период на тестване. Особено, когато планирате да използвате своя VPN, докато играете. Ние тестваме VPN доставчици от Холандия, но ако сте някъде другаде по света, доставчиците може да се представят по различен начин. Използвайте тестовия период, за да видите как се представя услугата в комбинация с любимата ви игра. Ако направите това, имате най-добрия шанс да намерите VPN, който работи за вас.

Най-добри VPN доставчици за игри

Използвайки описаните по-горе съображения и тествайки различни доставчици, успяхме да намерим няколко отлични VPN, които са идеални за игри. Искате ли да сте в безопасност и анонимност онлайн, като същевременно играете любимите си игри без забавяне? Помислете да опитате една от следните VPN.

ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-добрите VPN доставчици там. Връзките им са бързи и стабилни и имат над 2000 сървъра в повече от 90 различни страни. С достатъчно сървъри за избор можете лесно да намерите най-бързия и да се насладите на тяхната защита, докато играете онлайн игра. Те са малко по-скъпи от другите VPN услуги, но вие получавате най-добрия пакет от скорост и сигурност в замяна.

Можете да опитате ExpressVPN услуга с 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да видите как ви харесва в комбинация с любимите ви игри.

IPVanish

IPVanish е една от най-бързите VPN услуги и по този начин е идеална за онлайн игри. Те имат добър брой сървъри в над 60 държави, за да гарантират, че винаги можете да намерите бърз сървър близо до вас.

С тяхната стабилна защита вие няма да станете жертва на DDos атаки и ще можете да унищожите опонентите си без никакво изоставане.

Изпробвайте тази услуга с тяхната 7-дневна гаранция за връщане на парите, за да видите как тя работи в комбинация с любимите ви игри.

Частен достъп до Интернет (PIA)

Частният интернет достъп е популярен VPN доставчик с голямо криптиране и бързи и стабилни връзки. Те ще ви позволят да се наслаждавате на игрите си, без да забележите, че сте напълно защитени. Наистина страхотен и достъпен VPN за геймърите.

Преди да получите абонамент с PIA, проверете дали те предоставят сървъри в близост до мястото, където сте. В сравнение с доставчиците по-горе, те са достъпни в по-малко страни. Ако те са налични във вашия окръг, това не е от значение за вас.

Заключителни мисли

Комбинацията от игри и VPN може да не е най-очевидната, но всъщност е от съществено значение. Много игри в днешно време се играят онлайн. Всичко, което правите, когато сте свързани с интернет, е обект на хакване и други опасности. Известно е, че VPN услугите забавят връзката ви, което плаши геймърите. Въпреки това, доста от доставчиците работят за бързи и стабилни връзки и могат да бъдат използвани по време на игра, без да създават изоставане. Препоръчваме ExpressVPN, IPVanish и PIA, ако искате да използвате своя VPN по време на игра. Винаги е най-добре да се обърнете към доставчици на VPN с тестов период или гаранция за връщане на парите, за да можете да видите, че те работят добре за вашето местоположение и интернет връзка.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me