Гледайте американския Netflix по целия свят. Ето как! | VPNOverview.com

Мислите ли, че вече сте гледали всяко предаване и филм в Netflix? Помисли отново! Netflix е нараснал значително през последните няколко години (и вероятно ще продължи да го прави) и е достъпен в много страни. Всяка страна обаче има различна версия на Netflix със собствена библиотека от филми и предавания. В тази статия ще обясним защо това е така и как можете да получите достъп до различни бази данни Netflix. Доста лесно е да получите достъп до филмите и сериалите, които Netflix предлага в друга страна. Искате ли да гледате американската версия на Netflix (която има най-голям брой филми и сериали), дори и да не сте в САЩ? Мотая се. Имаме решение за вас.


С VPN можете лесно да заобиколите онлайн географските ограничения. Това важи и за ограниченията, налагани от Netflix. Просто използвайте VPN сървър, който се намира в друга държава и ще трябва да гледате версията на Netflix за тази държава. Не всички доставчици на VPN обаче са в състояние да ви осигурят достъп до всички ваши любими предавания. Имате нужда от добра VPN, която активно се опитва да заобиколи блоковете Netflix. В края на краищата, Netflix, подобно на много други стрийминг услуги, се опитва да попречи на VPN потребителите да имат достъп до Netflix чрез блокиране на IP адреси от VPN сървъри. Въпреки това все още има VPN, които могат да заобиколят ограниченията, налагани от Netflix. По-долу ще намерите четирите най-добри VPN доставчици за гледане на Netflix.

Четирите най-добри доставчици на VPN за Netflix

Ако искате да гледате американската версия на Netflix с VPN, трябва да използвате VPN сървър в САЩ, който не е блокиран от Netflix. На всичкото отгоре сървърът трябва да бъде достатъчно бърз, така че няма да се налага да чакате буфериране на видеоклипове. След като тествахме множество VPN доставчици на няколко функции, необходими за удобно гледане на Netflix, без ограничения, ние създадохме топ 4 на най-добрите доставчици за Netflix. Ето ги и тях:

1. Предавайте бързо Netflix с ExpressVPN

ExpressVPN е чудесен VPN за гледане на Netflix, особено поради високата скорост на неговите сървъри и връзки. Това е особено полезно за поточно предаване, защото означава, че вашите видеоклипове няма да трябва да буферират постоянно. Освен това ExpressVPN предлага голям брой сървъри в много различни страни и си изгради силна репутация през годините. Те също предлагат страхотна поддръжка на клиенти и удобни за потребителя приложения за всички устройства.

ExpressVPN не е най-евтината опция, но има причина да е в горната част на нашия списък, независимо. В усилията си да заобиколят геоблоковете на Netflix, ExpressVPN непрекъснато актуализира сървърите си, като се уверява, че те винаги имат на разположение сървъри, които ви позволяват достъп до Netflix навсякъде по света. Ако Netflix ви блокира, обслужването на клиентите на ExpressVPN ще ви помогне да намерите подходящия сървър. С други думи, гледането на Netflix с тази VPN няма да е проблем. Ако искате да прочетете повече за този доставчик, можете да разгледате нашия преглед ExpressVPN.

2. Гледайте Netflix със специалните сървъри на CyberGhost

CyberGhost е перфектен доставчик на VPN, когато става дума за гледане на Netflix. Те предлагат голям брой сървъри, разпределени в повече от 60 страни. По този начин можете да изберете коя версия на Netflix и кои предавания и филми искате да получите достъп. Освен това сървърите им са отлични и няма да забавят прекалено много връзката ви. Благодарение на специалните опции за стрийминг на VPN софтуера на CyberGhost, можете лесно да се свържете с работещ сървър на Netflix. Приложението CyberGhost предлага списък на специални сървъри, които са оптимизирани за всички видове поточни услуги в целия свят. Това означава, че ще можете да използвате CyberGhost, за да гледате Netflix лесно и бързо. Няма да е необходимо да търсите работещ сървър сами, както е при повечето други VPN мрежи.

Приложението CyberGhost е лесно за използване и дори има специфичен режим за стрийминг. Това е чудесно приложение за начинаещи потребители на VPN. Ако попаднете на проблеми по време на поточно предаване, можете да се свържете с голямото обслужване на клиенти на CyberGhost и те ще ви помогнат да излезете. Като цяло, CyberGhost определено е един от най-добрите доставчици на VPN, ако искате да гледате американската версия на Netflix. Научете повече за този доставчик в нашия разширен преглед на CyberGhost.

3. Лесно поточно Netflix с NordVPN

NordVPN е много популярен доставчик на VPN, който работи добре с American Netflix. NordVPN работи активно върху достъпността на Netflix. Те имат специална функция Smart Play, която улеснява посещението на американската версия на Netflix. Техната технология Smart Play (шифрована функция SMART-DNS) автоматично я прави сякаш в САЩ, когато сърфирате до уебсайта на Netflix. След като се установи връзката с американския Netflix, сървърите вече няма да бъдат пренасочени. Тази функция намалява загубата на скорост, която обикновено се случва, когато използвате VPN. Очевидно е Netflix да открие този тип байпас.

Голям плюс е, че NordVPN е много достъпно за качеството, което предлагат. NordVPN също предлага специални IP адреси и обсебени сървъри, като и двата предоставят допълнително „камуфлиране“ за вашата VPN връзка. Това може да е полезно, защото понякога Netflix блокира много „редовни“ VPN потребители наведнъж (чрез блокиране на сървъра). Въпреки това нормалната NordVPN връзка вече ще ви осигури достъп до американската Netflix в повечето случаи. Ако изглежда, че Netflix не работи, просто опреснете страницата или изберете друг сървър в приложението. Любопитни ли сте за този доставчик? Прочетете всичко за безопасните и удобни допълнителни опции на NordVPN в нашия преглед на NordVPN.

4. Достъп до различни библиотеки на Netflix с Surfshark

Surfshark е сравнително нов доставчик, който бързо се изкачи до върха на VPN пазара. Софтуерът им е изключително лесен за използване и скоростите им също са отлични. Шансовете, че ще страдате от изоставане поради този доставчик, са много малки. Ако използвате Surfshark за гледане на Netflix, ще можете да получите достъп до много различни версии на Netflix. Surfshark е в състояние да деблокира петнадесет различни библиотеки на Netflix. Използването на холандски сървър например ще ви даде достъп до холандската версия на платформата, докато американски сървър ще ви даде Netflix USA. Ако посетите Netflix със сървър, който не може да деблокира локалната версия на платформата, автоматично ще бъдете изпратени към американската Netflix.

Освен достъп до Netflix, Surfshark има много допълнителни опции, които ще подобрят вашето онлайн изживяване. Например, Surfshark използва изключително безопасни протоколи и ви позволява да изтеглите и анонимни торенти. Те предлагат всички тези услуги на невероятно достъпна цена, което го прави много полезен VPN. Има още нещо, което прави Surfshark чудесен VPN за гледане на Netflix: само с един достъпен абонамент можете да свържете неограничен брой устройства. С други думи, с Surfshark вие и цялото ви семейство можете да гледате (американски) Netflix на всяко устройство, което искате! Прочетете пълния ни преглед на Surfshark, за да научите повече за този доставчик.

Различно съдържание в Netflix

Netflix е услуга за стрийминг, която предлага голям брой филми и сериали. Както може би знаете, филмите и предаванията, които можете да гледате, зависи от това къде се намирате в света. Не е изненада, че американският Netflix предлага най-голямо количество съдържание. Повечето други страни имат достъп само до около една трета от общото количество съдържание на Netflix. Това не е, защото Netflix се опитва да бъде подъл на своите клиенти. Компанията всъщност има договори с дистрибутори във всяка страна, които те трябва да спазват. Тези дистрибутори натискат Netflix да контролира къде клиентите имат достъп до определено съдържание. За щастие можете да заобиколите тези ограничения с VPN.

Оригинали на Netflix, като 13 Reasons Why, Orange е Новото Черно, а Короната се излъчва по целия свят. В тези случаи Netflix притежава правата и не е нужно да се занимава със среден мъж. Същото, за съжаление, не е вярно за останалите сериали и филми, които предлага. Ето няколко серии и филми, които се предлагат в американската версия на Netflix, но не навсякъде по света. Първо, ето няколко серии:

 • Всички американски
 • Анатомията на Грей
 • Ново момиче
 • Парки и отдих
 • Portlandia
 • Частна практика
 • трябва да бъдат поправяни
 • свръхестествен
 • Службата (САЩ)
 • Зоната на здрача
 • Върхове близнаци

Netflix US също има много филми, които не са достъпни навсякъде:

 • Сериозен човек
 • Син Валентин
 • Изгаряне
 • Франсис Ха
 • Бог е собствена страна
 • тя
 • кука
 • Индиана Джоунс и нападателите на изгубения ковчег
 • Безславни копелета
 • Jiro Dreams of Sushi (документален филм)
 • Убий Бил (том 1 + 2)
 • Мери Попинз се завръща
 • Лабиринтът на Пан
 • Бебето на Розмари
 • Стъпка братя
 • Пътешествието със сто крака
 • Омарът
 • Принцесата и жабата

Има няколко начина за заобикаляне на ограниченията на зоната за Netflix. Въпреки това Netflix се опитва да се пребори с тези „деблокиращи трикове“. Ето защо някои от тези методи вече не работят (винаги). Според нас VPN е най-добрият метод за гледане на Netflix свободно и удобно. VPN също предоставя на своя потребител свобода, анонимност и сигурност. Можете да намерите четирите най-добри VPN, с които да гледате Netflix, в горната част на тази статия. Ще ви кажем как решихме тези четири и защо е по-добре да не използвате безплатен VPN. Накрая ще опишем и някои алтернативи на VPN, като например използването на прокси или браузъра Tor.

Колко филма и сериали има Netflix?

Има сайт, наречен uNoGS, който поддържа актуална база данни на библиотеката на Netflix в определени страни. Използвайки тези данни, направихме графика, която показва колко съдържание е Netflix USA в сравнение с други страни:

Netflix Library различни страни

Както можете да видите Netflix USA оглавява списъка, следван отблизо от други страни с много говорители на английски език (Канада, Великобритания, Индия и Австралия). Не е изненадващо, че страните с много жители са склонни да имат на разположение повече филми и сериали от тези с по-малко жители. Например, Мексико (испано говоряща страна) и Бразилия (португалска говоряща страна) имат по-голяма библиотека от шоу програми и филми на Netflix от Испания и Португалия съответно. Много англосаксонски страни обаче се противопоставят на това правило в сравнение с техните, които не говорят английски език, както се вижда по-горе. Австралийците имат на разположение повече съдържание от тях, отколкото германците, въпреки че в Германия живеят повече от три пъти повече хора.

Имайте предвид, че филмите и сериите, които Netflix предлага на различни страни, постоянно се променят. Съдържанието се добавя и премахва всеки ден, така че числата ще се променят постоянно. Въпреки това разликите ще останат. Като цяло версията на Netflix в САЩ излиза на върха като най-голямата библиотека с най-много съдържание.

Защо Netflix не работи с всяка VPN?

Netflix не винаги работи, когато използвате VPN. Това е така, защото компанията активно се опитва да спре хората, когато се опитват да заобиколят географските си ограничения. Както споменахме, Netflix има правни договори с продуценти и дистрибутори на филми по целия свят, което означава, че огромна част от съдържанието им може да се показва само в определени страни. Няма да намерите всички американски сериали и филми във версията на Netflix във Великобритания, нито обратното.
За да приложи тези „правила“, Netflix използва местоположението, прикрепено към вашия IP адрес, за да определи дали трябва да получите достъп до определено съдържание. Ако, например, използвате немски IP адрес, за да влезете в интернет, ще видите немската версия на Netflix, когато влезете в акаунта си. VPN може да промени това, защото променя IP адреса, който използвате за достъп до интернет.

Въпреки това, Netflix знае, че това се случва. Ето защо те се опитват да разберат IP адресите, използвани от VPN, като гледат номерата на трафика и впоследствие блокират тези IP адреси. Вместо да могат да гледат всеки филм или сериал в Netflix, много потребители на VPN следователно получават съобщение за грешка, заявявайки, че трябва да изключат своя прокси връзка / деблокиращ инструмент, за да могат да използват платформата.

грешка в netflix

За щастие Netflix се опитва да направи своите предавания и филми достъпни навсякъде по света. Това би означавало, че всички потребители на Netflix ще имат достъп до абсолютно еднакви филми и сериали във времето. Ще отнеме известно време, преди обаче да стигнем до тази точка. Засега доброто VPN, което не е блокирано от Netflix, ще ви даде най-големия шанс да достигнете до чуждо съдържание на Netflix с вашия акаунт.

Използване на VPN за заобикаляне на географски ограничения

Тествахме няколко VPN доставчици на следните функции и създадохме топ 4 от най-добрите VPN доставчици за гледане (американски) Netflix.

Достъп до Netflix

За да гледате Netflix, доставчик на VPN трябва да отговаря на няколко изисквания. Както споменахме по-рано, Netflix приключва за тези видове услуги. Netflix ще покаже съобщение за грешка, ако открие използването на VPN. Не всички доставчици на VPN се опитват (и успяват) да заобиколят това ограничение, така че това е най-важната характеристика, на която тествахме. Ако не можахме да гледаме Netflix с доставчик, не ги включихме в този списък. Моля, обърнете внимание, че се опитваме да актуализираме възможно най-често, но тъй като това е непрекъснат напред и назад между Netflix и VPN услуги, наличието на Netflix чрез конкретни сървъри и дори доставчици може да се промени изключително бързо.

скорост

VPN щитДруга функция, която е важна при гледане на Netflix с VPN, е скоростта. Когато гледате Netflix, не искате да чакате да се зареди филмът или епизодът ви. По този начин скоростта е много важна за тази класация. Използването на VPN може да направи връзката ви по-бавна, защото вашият интернет трафик често се пренасочва през различни държави. Разбираемо, колкото по-голямо е разстоянието между сървърите, толкова по-бавна е връзката. Но между различните доставчици има и големи разлики в скоростта. При някои доставчици трудно можете да забележите разликата, но при други бавните скорости могат да бъдат доста разочароващи.

Същото важи и за стабилността на връзката. Нашият опит със скоростта и стабилността на връзката може да бъде малко по-различен от вашия, ако живеете извън Европа. За щастие повечето доставчици ви позволяват да тествате услугите им за определен период от време, преди да се ангажирате с абонамент.

Обслужване на клиенти

Тъй като доставчиците на VPN непрекъснато се налага да намират начини за геоблокади, може да се случи Netflix да блокира определени сървъри, които доставчикът използва. Това е моментът, в който обслужването на клиентите става важно. Ако доставчикът има добро обслужване на клиентите, той ще може да ви насочи към сървър, който все още не е блокиран от Netflix.

Специализиран IP адрес

Друга услуга, която някои доставчици имат, е специализиран IP. Netflix открива предимно VPN IP адреси, когато видят, че много хора използват Netflix от един и същ IP адрес едновременно. С обслужването на специализиран IP доставчиците на VPN ще ви дадат личен IP адрес, например в САЩ. Вие ще сте единственият човек, използващ този IP адрес, като по този начин вероятно няма да предизвикате подозрения с Netflix. Тази функция обаче често струва допълнително и леко намалява нивото на поверителност.

Различни устройства

Ако използвате Netflix приблизително толкова, колкото и ние (което е много), вероятно обичате да гледате филми и на различни устройства. Вашият интелигентен телевизор, лаптоп, таблет и смартфон може да възпроизвежда съдържание на Netflix. Но можете ли да стигнете и до съдържанието на Netflix на чужда държава? Отговорът е да: някои VPN мрежи работят и на всички тези различни устройства. Всички VPN, които препоръчваме за Netflix, имат полезни приложения, които лесно могат да бъдат изтеглени и инсталирани на вашия смартфон, както и на вашия таблет и смарт телевизор. С други думи, можете да се насладите на по-голямо предложение от филми и сериали на всяко устройство, което притежавате: iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Chromecast, Android TV и други устройства с Android.

Безплатен VPN за използване с Netflix

Въпреки че има някои безплатни VPN доставчици, които ще ви позволят да заобиколите гео ограниченията, не препоръчваме да ги използвате. На първо място, безплатните VPN доставчици могат да използват получената информация за вас, за да продават на други страни. Те вероятно ще са по-склонни да правят това, отколкото платените услуги, поради по-силния финансов стимул. Второ, има по-голяма вероятност те да заразят вашия компютър със злонамерен софтуер, тъй като може да липсва тяхната защита и вътрешна сигурност. Освен това повечето от тях не предлагат никакво обслужване на клиентите. Това означава, че те няма да могат да ви помогнат, ако се нуждаете от помощ за достъп до съдържание на Netflix в САЩ или срещате други проблеми.

Платете по-малко за вашия Netflix абонамент с VPN

Ако все още нямате абонамент за Netflix, можете също да използвате VPN, за да получите приятна отстъпка. Направихме обширни проучвания за различните цени на абонамент за Netflix в различни страни. Избирайки VPN сървър в конкретна държава, ще можете да се абонирате за Netflix, сякаш сте в тази страна. Това не засяга съдържанието, което ще можете да виждате в платформата. В крайна сметка винаги виждате версията на Netflix, която съответства на вашето местоположение. Няма значение дали сте абонирани за Netflix от Аржентина или Турция: ако използвате американски IP адрес за достъп до Netflix, пак ще видите всички филми и филми, които са част от американския каталог.

В момента е най-евтино да се абонирате за Netflix с турски IP адрес. В случай, че се чудите как да направите това, можете да разгледате нашето проучване: Спестете пари в Netflix. Там ще намерите всичко, което трябва да знаете, за да получите евтин абонамент за Netflix, използвайки VPN.

Други предимства от използването на VPN

Деблокирането на специфично за страната съдържание на Netflix не е единственото предимство, което една VPN услуга може да предложи. Тя ви осигурява почти пълна свобода в интернет. Областните ограничения се налагат от стрийминг услугите, но има и държави, които ограничават достъпа до интернет на своите граждани. Този тип цензура може да бъде заобиколен и с VPN.

VPN криптира целия ви интернет трафик. Той също така пренасочва целия трафик през техните сървъри. Тези функции правят много по-трудно хакерите, правителствата или други страни да получат достъп до някоя от вашите лични данни. По този начин VPN предлага сигурност че можете да се движите безопасно в интернет.

Друга важна характеристика на VPN е анонимност може да ви предложи. Тъй като VPN пренасочва вашия трафик през различен IP адрес, никой няма да види вашия собствен IP адрес. Вашият IP адрес е свързан с вашето местоположение и в крайна сметка с вашата идентичност. Скривайки ви IP адрес с VPN, вие сте много по-анонимни онлайн.

Като цяло, VPN е полезен за много повече от просто гледане на съдържанието на САЩ Netflix. Той ви предлага повече свобода, сигурност и анонимност онлайн. Ако се интересувате да прочетете тези други предимства, можете да прочетете нашата статия за предимствата на VPN.

Други методи за заобикаляне на ограниченията на зоната: прокси сървъри и Tor

Логото на рутера Tor TheionНякои ще кажат, че можете да използвате прокси сървър или браузъра Tor, за да гледате американския Netflix. Нашият опит обаче е, че Netflix блокира използването на повечето прокси. Освен това връзката няма да бъде толкова стабилна и бърза, колкото при други методи, което означава, че зареждането може да бъде много уморително.

Tor функционира като браузър и работи, като изпраща вашия интернет трафик през различни сървъри по целия свят. Всеки сървър ще предложи друг слой анонимност. Тъй като трафикът трябва да пътува през толкова различни „възли“, Tor също може да бъде бавен. Освен това не можете да се уверите с браузъра Tor, че изходният сървър (последният пренасочващ възел) се намира в САЩ. Това означава, че опитът за достъп до САЩ Netflix през Tor не е много повече от хазарт с ниски коефициенти. Потокът на видеоклипове в Netflix изисква доста голяма скорост на данните. Поради тази причина бихме препоръчали вместо това да използвате добра VPN. Освен това, VPN може да ви осигури много повече предимства, отколкото просто да гледате American Netflix, както е описано в предишния раздел.

Заключителни мисли

Продължаващият стремеж на дистрибуторите във филмовата индустрия да забранят незаконното изтегляне и стрийминг означава, че понякога дори хора с валиден Netflix или друг абонамент за стрийминг са насочени към блокади. Нашата препоръка в момента е да използвате VPN, за да заобиколите ограниченията на зоната и да гледате американската Netflix или друга версия на Netflix, която обичате да гледате. Надяваме се, че тази статия е помогнала да намерите подходящия VPN за вас. Ще продължим да тестваме тези услуги за тяхната ефективност и ще ви държим в течение!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map