Obteniu informació sobre com utilitzar una VPN amb el vostre Fire TV Stick aquí.

L’Amazon Fire TV Stick combina tots els vostres serveis de reproducció favorits en un mateix lloc. Amb el pal, podeu convertir el vostre televisor normal en un Smart TV. Per augmentar aquesta comoditat, encara més, podeu utilitzar Fire TV Stick en combinació amb una VPN. Una VPN assegura que podeu transmetre la transmissió de forma anònima i segura i us permet veure contingut blocat amb geo-bloqueig.


Per què fer servir una VPN amb el vostre Amazon Fire TV Stick

Un servei com Amazon Fire TV Stick és ideal per recollir tots els serveis de streaming al vostre televisor. Tanmateix, heu de recordar que això fa servir Internet com els altres dispositius. Amb internet sempre hem de considerar la nostra privadesa i anonimat. Amb una VPN podeu assegurar la vostra activitat en línia i obtenir llibertat i anonimat.

Superant les restriccions geogràfiques

Probablement la característica més important d’una VPN per als amants de les pel·lícules i la música és la possibilitat de deixar de banda material geo-bloquejat. Els serveis de streaming com Netflix, HBO i Hulu han posat restriccions geogràfiques en alguns materials. Ho han de fer a causa dels contractes que tenen amb distribuïdors de diferents països. Per tant, és possible que no pugueu veure una determinada pel·lícula al vostre país, mentre que si viatgéssiu als Estats Units, podríeu veure-la. Amb una VPN podeu canviar la vostra ubicació virtual i fingir accedir a Internet des d’un país diferent. Per aquesta raó, a la gent li agrada fer servir una VPN per accedir a aquest material geoblocat.

Anonimat i Seguretat

La característica més important d’una VPN és la protecció que ofereix. El programari VPN xifra tot el trànsit en línia i garanteix que ningú pot accedir a les vostres dades personals. A més, la vostra adreça IP que és l’empremta digital de l’activitat en línia està oculta. Quan utilitzeu una VPN, adopteu l’adreça IP del servidor VPN al qual esteu connectat. Ningú no veurà la vostra adreça IP real. Així, ningú podrà enllaçar la vostra activitat en línia amb la vostra connexió a Internet, la ubicació i, eventualment, la persona. Pots ser completament anònim. Descobreix tot el que has volgut saber en el nostre extens article sobre l’ús d’una VPN.

Què cal buscar en un proveïdor de VPN per a Amazon Fire TV Stick

Tots els proveïdors de VPN ofereixen un paquet de funcions lleugerament diferent. Alguns proveïdors estan enfocats a l’usuari general d’internet i d’altres es concentren més en els jugadors que no afecten la vida. Per esbrinar quins proveïdors de VPN van bé amb l’ús d’un Amazon Fire TV Stick, hi ha moltes coses a tenir en compte.

En primer lloc, la velocitat i l’estabilitat de la connexió són importants. Quan publiqueu vídeos en streaming, no voleu esperar una hora perquè es carregui la vostra pel·lícula. La velocitat és alguna cosa que cal buscar perquè alguns proveïdors alenteixen la vostra connexió a causa de les mesures d’alta seguretat que reverteixen el vostre Internet. Per sort, hi ha molts proveïdors que amb prou feines alenten la vostra connexió. Si voleu utilitzar una VPN per transmetre una gran quantitat de streaming, són els proveïdors els que han de mirar.

En segon lloc, si utilitzeu la vostra VPN per evitar les restriccions geogràfiques, necessitareu una bona quantitat de servidors en diferents països, de manera que podreu canviar d’ubicacions. Per tant, el nombre d’identificadors i la seva ubicació són alguna cosa que cal tenir en compte quan busqueu una VPN. La majoria de les vegades, amb uns quants països diferents per connectar seran suficients per mirar tot el que us agradi. Tot i això, podria ser que busqués veure la televisió d’un país concret. En aquest cas, convé comprovar prèviament si un proveïdor té un servidor en aquest país.

Finalment, la qualitat general del proveïdor és de gran importància per a la vostra experiència de transmissió. La qualitat de la seva protecció, atenció al client i aplicacions són importants per a la facilitat general d’ús que un proveïdor ofereix. Hem provat totes aquestes funcions de manera àmplia perquè no hagueu de fer-ho vosaltres mateixos.

Important: tot i que una VPN pot donar-vos accés a material geo-bloquejat en alguns serveis de streaming, haureu de tenir una subscripció a aquests serveis per començar..

Els millors proveïdors de VPN per Amazon Fire TV Stick

Tenint en compte la velocitat, els servidors i la qualitat general dels proveïdors, podem recomanar els dos serveis següents per utilitzar-los en combinació amb Amazon Fire TV Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN és un dels nostres proveïdors preferits en combinació amb Amazon Fire TV Stick. Té un fort xifrat de 256 bits i una gran atenció al client. La seva aplicació és molt fàcil d’utilitzar i està disponible per a Amazon Fire TV Stick, ideal per a instal·lacions i configuracions.

La velocitat de les connexions és tan alta que difícilment notareu cap diferència amb la vostra velocitat regular. Això facilita la transmissió i la visualització de pel·lícules, sèries i música sense retard.

Amb més de 1.700 servidors de més de 90 països diferents, sempre podreu trobar un servidor que pugui desbloquejar els vostres vídeos preferits.

A causa de la seva excel·lent qualitat ExpressVPN, és lleugerament més car que el vostre servei de VPN habitual.

2. Accés a Internet privat

L’accés a Internet privat (PIA) és una alternativa perfecta si busqueu un servei més assequible. PIA és conegut per la seva gran protecció de la vostra privadesa i no guarda registres de cap tipus.

Disposen de més de 3000 servidors a 25 països diferents, que haurien de ser suficients per satisfer totes les vostres necessitats de transmissió. La rapidesa i estabilitat de la seva connexió són prou bones com per transmetre-les sense demora.

Instal·lació d’una VPN per a la vostra Fire TV Stick

Hi ha diverses maneres d’instal·lar una VPN a Amazon Fire TV Stick. Doneu una ullada a la nostra guia detallada que us explica com podeu treballar-hi. Veureu que hi ha algunes aplicacions que podeu instal·lar directament al Fire TV Stick. Tot i això, en la majoria dels casos, això no és possible. Haureu d’instal·lar la VPN al vostre enrutador o en un encaminador virtual al vostre PC o Mac. L’avantatge d’aquests darrers mètodes és que tots els dispositius domèstics estaran protegits. Després d’haver instal·lat una VPN, podreu reproduir-lo de manera lliure, anònima i segura amb el vostre Fire TV Stick.

Il·lustració configurada per Amazon Fire Stick

Pensaments finals

Combinar les funcionalitats del Amazon Fire TV Stick amb les funcions d’un servei VPN és una manera excel·lent de reproduir pel·lícules i música de manera anònima. La VPN us permetrà obviar les restriccions geogràfiques i fer-ho mitjançant una connexió xifrada. Si es busca la quantitat de servidors i la velocitat i estabilitat de la connexió, us ajudarà a trobar el proveïdor adequat per a la transmissió de dades. ExpressVPN i PIA són una bona opció per transmetre sense preocupacions el vostre Fire TV Stick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me