Millor VPN per a Xina: Eviteu el tallafoc xinès | VPNoverview.com

La Xina és un país de creixement econòmic sense precedents. En poques dates, la Xina s’ha convertit en una de les majors potències mundials. Malauradament, la Xina també és un país on l’internet gratuïta no està tan àmpliament disponible com a Occident. Qualsevol que viatgi a la Xina trobarà que llocs com Gmail, Facebook i YouTube ja no funcionen. És una vergonya perquè fa por als turistes, empreses i expatriats occidentals. A més, els ciutadans xinesos no tenen accés a tota la informació que hi ha.


Afortunadament, hi ha una manera d’evitar les barreres xineses. La solució és bastant simple: utilitzeu una VPN. Una VPN és un programa de programari que protegeix la vostra connexió a Internet i que es connecta a Internet mitjançant un servidor d’un altre país. Seguiu llegint per conèixer exactament com funciona i quins VPN són la millor opció per utilitzar a la Xina.

El gran tallafoc de la Xina: per què la Xina bloqueja els llocs web?

Xina amb pany

El Gran Firewall de la Xina, també conegut com el “Escut d’or” és el sistema de censura a Internet més gran del món. No totes les parts d’internet a les quals podeu accedir fàcilment als EUA també són accessibles a la Xina. Google, Facebook, Twitter, YouTube i molts altres llocs web estan bloquejats. Però perquè?

Bé, la cosa és: bloquejant llocs, el govern xinès està intentant protegir els seus ciutadans de contingut que es pugui considerar perillós o inadequat. Tot i això, és el govern xinès qui decideix què és inapropiat i què no. A més, això significa que les empreses xineses també estan protegides contra la competència de l’estranger. Per exemple, com els ciutadans només poden accedir a la versió xinesa de Facebook, es veuen obligats a utilitzar-ho en lloc d’un competidor de fora de la Xina. També facilita que el govern comprovi les dades de les empreses i ciutadans xinesos.

Per aconseguir-ho, el tallafoc consisteix en una varietat de tecnologies. Això implica bloquejar adreces IP de llocs web, així com filtrar sistemes de noms de domini (DNS), URL i paquets. La Xina també està bloquejant activament les VPN. Però la Xina és un país enorme, per la qual cosa és impossible que el govern vigili amb detall totes les activitats a Internet dels seus ciutadans. Com a resultat, el tallafoc pot ser molt inconsistent: un lloc bloquejat en una província pot ser accessible en una altra província.

Això significa que l’enorme tallafoc no està perfectament protegit. Es tracta d’un joc de gat i ratolí continu entre llocs bloquejats i les autoritats xineses. Primer, algú troba un forat a la paret, després la Xina tanca aquest forat i torna a iniciar el cercle.

Quins llocs web estan bloquejats a la Xina?

El govern xinès té diverses raons per bloquejar els llocs. De vegades es tracta de “protegir” els seus ciutadans, de vegades d’impedir la competència de fora i, de vegades, de fer complir o prohibir una determinada ideologia. Sigui quina sigui la raó, és molest per als visitants occidentals d’aquest bell país.

A continuació, hi ha una visió general dels llocs bloquejats. No esmentem tots els llocs bloquejats (aquesta llista és massa gran), però et proporcionem alguns llocs molt coneguts i freqüentment utilitzats.

LLOC BLOCAT 
SENSE BLOCAT 
Viquipèdia xinesa (part)Maig de 2015
DiscòrdiaJuliol de 2018
DropboxJuny de 2014
DuckDuckGoSetembre del 2014
FacebookJuliol de 2009
FlickrJuliol de 2014
Google (Maps, Docs, Gmail, etc.)Maig 2014
HBOJuny de 2018
InstagramSetembre del 2014
Microsoft OneDriveJuliol de 2014
NetflixDesconegut
PinterestMarç de 2017
PornhubMaig de 2012
RedditAgost de 2018
SlideShareDesconegut
The Pirate BayFebrer de 2012
TinderDesconegut
Projecte2008
Twitch.tvSetembre de 2018
TwitterJuny de 2009
VimeoOctubre 2009
Què talSetembre de 2017
YouTubeMarç de 2009

Gmail, Facebook i YouTube a la Xina

Afortunadament, una VPN és una solució senzilla i bastant coneguda per contrarestar la censura a Internet xinesa. Amb una VPN, podeu evitar les barreres fàcilment perquè us connecta a Internet mitjançant un servidor situat fora de la Xina. Per exemple, el trànsit a Internet es pot desviar a través d’Alemanya. El tallafoc xinès només pot veure que esteu connectant-vos a un servidor alemany i no que us connecteu a Google. Aquest servidor està permès, de manera que es pot crear la vostra connexió. La Xina no sap que en realitat utilitzeu Google mitjançant aquest servidor extern. Pot ser difícil entendre amb precisió com funciona una VPN, però generalment funciona de la manera següent:

Accés a YouTube des de la Xina sense VPN

Youtube a la Xina sense PVN

Sense una VPN, el tallafoc xinès veu que està intentant accedir a un lloc que han bloquejat. Rebreu un missatge que diu que el lloc que esteu intentant visitar no és accessible.

Accés a YouTube des de la Xina amb una VPN

Youtube Xina amb una VPN

Amb una VPN, les vostres dades es xifraran i el tallafoc xinès només veurà que voleu connectar-vos a un servidor d’un altre país. El tallafoc xinès no reconeix això com un lloc web bloquejat i permetrà la connexió. El lloc que intenteu visitar ara serà accessible.

Les tres principals VPN de la Xina

Hi ha VPN que tenen funcions especials que els permeten obviar el tallafoc xinès sense ser detectats. Sovint podeu instal·lar aquestes VPN al vostre telèfon intel·ligent o tauleta perquè pugueu utilitzar-les lliurement a la Xina. A continuació, trobareu una visió general dels millors proveïdors de VPN de la Xina. Cerques més? Consulteu la nostra eina de comparació de VPN.

ExpressVPN per a la Xina

ExpressVPN no és el servei VPN més barat, però és un dels millors per a la Xina. Utilitza servidors furtius a Hong Kong, especialment dissenyats per obviar el tallafoc. ExpressVPN també disposa de servidors prop de la Xina per a internet sense censura el més ràpidament possible. ExpressVPN utilitza un interruptor de matança per a la privadesa dels seus clients. D’aquesta manera s’aturen totes les aplicacions d’internet tan bon punt es desconnecta la VPN. Això vol dir que no s’exposarà cap informació mitjançant una connexió no segura. El servei VPN també proporciona protecció contra filtracions DNS, protecció contra filtracions WebRTC i xifratge OpenVPN amb un secret directe perfecte per xifrar la informació i assegurar la vostra privadesa. Pot semblar una mica tècnic, però la conclusió és que segueixes segur i anònim, fins i tot a la Xina.

NordVPN per a la Xina

NordVPN utilitza un altre mètode per obviar el tallafoc anomenat “tecnologia VPN Obfsproxy”. Aquesta és la mateixa tecnologia robusta que Tor utilitza per superar les barreres. Amb aquest servei, no us heu de preocupar de la privadesa. NordVPN també utilitza un interruptor de matança i proporciona protecció contra filtracions DNS. NordVPN té un xifratge OpenVPN amb un secret directe perfecte. Us heu de connectar mitjançant un servidor NordVPN especial perquè heu d’utilitzar Obfsproxy.

VyprVPN per a la Xina

VyprVPN utilitza la selecció de ports i la tecnologia furtiva anomenada “Camaleó”. Aquesta tecnologia està dissenyada específicament per evitar el tallafoc. Fa que el trànsit VPN xifrat sembli un trànsit regular a Internet. El més sorprenent d’aquest servei VPN és que té el control complet de tota la seva infraestructura. No hi ha tercers que augmentin la velocitat i la privacitat. El desavantatge és que es mantenen els registres de connexió (quan us connecteu a la VPN) i que no es permeti P2P (torrenting).

Instal·lació d’una VPN per a Xina

No cal pràcticament cap coneixement tècnic per instal·lar una VPN. Podeu instal·lar una VPN simplement descarregant un fitxer i executant-lo. Funciona igual que la instal·lació de Spotify, per exemple. Instal·leu una VPN a l’escriptori mitjançant aquesta guia pas a pas:

 • Anar a la lloc web del proveïdor VPN escollit
 • Seleccioneu una subscripció forma i crear un compte
 • Baixeu el fitxer d’instal·lador VPN per al sistema operatiu o inicieu la sessió al lloc web i descarregueu el fitxer d’instal·lació de la pàgina del vostre compte
 • Executeu el fitxer d’instal·lació tan bon punt s’hagi acabat de descarregar
 • Executeu l’assistent d’instal·lació del fitxer descarregat
 • Quan s’instal·la el programari VPN, podeu fer-ho obert ella
 • Després d’obrir el programari, podeu Inicieu la sessió amb el compte que vau crear
 • Un cop heu iniciat la sessió, esteu al programa VPN. Al final podeu arribar canviar la configuració i triar un servidor
 • Activa la VPN. Normalment hi ha un botó o un canvi obvi al programari VPN. Un cop connectada la VPN, podreu gaudir d’internet sense censura a la Xina

A Android o iOS, això funciona gairebé igual, però només podeu descarregar el programari des de l’App Store o Google Play. També és útil que no necessiteu tenir un compte separat per a cada dispositiu. Podeu instal·lar la vostra VPN a tots els vostres dispositius i només necessiteu un compte i una subscripció per iniciar la sessió.

Tingueu en compte: Alguns llocs del proveïdor VPN estan bloquejats a la Xina. Això vol dir que no podeu descarregar i instal·lar la VPN a Xina. Així que sempre assegureu-vos d’instal·lar la VPN abans d’anar a la Xina. Pot ser difícil acabar amb una subscripció VPN de la Xina.

Les VPN són legals a la Xina?

Com que la Xina bloqueja les VPN, és possible que us pregunteu si les VPN són il·legals a la Xina. Aquesta és una mica de zona grisa. Fins ara, no hi ha hagut casos que ningú tingui problemes per utilitzar una VPN, però la Xina està intentant que sigui el més difícil possible utilitzar una VPN. Els llocs VPN estan bloquejats i el programari VPN per a Android i iOS no està disponible a les botigues d’aplicacions. El 2015, es van desconnectar les connexions telefòniques de tots els usuaris de VPN a Xinjiang. Aquesta connexió no es va restablir fins que es va eliminar el programari VPN. Tot i això, va ser únic.

Com a estranger, trobareu molt pocs problemes si feu servir una VPN a la Xina. Tot i que les VPN no aprovades per l’estat han estat prohibides recentment a la Xina, encara no s’ha fet res sobre això. En resum: no hi ha res de què preocupar, però és una bona idea estar al dia de les notícies sobre l’ús de VPN a la Xina..

Alternatives xineses als llocs occidentals

Potser no voleu utilitzar una VPN o teniu curiositat per les alternatives xineses als llocs occidentals. La Xina té la seva pròpia contrapartida per gairebé tots els coneguts jaciments occidentals. Disposen de propis motors de cerca, llocs web de vídeo i mitjans socials. És interessant veure-ho. Potser podeu connectar millor amb els locals mitjançant aquest lloc. WeChat és particularment popular a la Xina. S’utilitza per a gairebé qualsevol cosa i es perdria realment si esteu a la Xina durant molt de temps i no en feu servir. En qualsevol cas, la taula següent mostra alguns llocs i serveis occidentals comuns al costat de la seva contrapartida xinesa. No sempre és només una prohibició. De vegades hi ha altres motius pels quals els llocs funcionen bé a Occident, però no a la Xina (com ara la competència, la legislació, etc.).

LLOC COMUNITAT O SERVEI 
XINÉS ALTERNATIU 
FacebookWeChat *, QQ
GoogleBing, Google.cn (no sempre funciona), Baidu
Google MapsGoogle.cn, Baidu Maps, Open Street Map, Mapquest
Llocs de notícies Quartz, Asia Times, China Daily, The Diplomat, South China Morning Post
Llocs web de compres en líniaTaobao, Tmall
PinterestWoxihuan
Restaurar els llocs de revisió Dianping
TinderTantan
TwitterWeibo
UberDiDi, Mobike (per a bicicletes)
YouTubeYouko Tudou, Bilibili

* Comparar WeChat (Weixin) amb Facebook realment no fa justícia. El WeChat és molt més gran i s’utilitza amb molts altres propòsits. És una mega plataforma formada per Instagram, Facebook, WhatsApp, Uber, Apple Pay i molt més. Podeu fer preguntes, demanar un taxi, pagar als restaurants, etc. Els xinesos l’utilitzen per a gairebé qualsevol cosa i, per tant, és molt recomanable que la doneu una ullada i la utilitzeu si estareu a la Xina durant molt de temps. També hi ha alguns llocs i serveis xinesos als quals realment no tenim alternativa. Un exemple d’això és Douban. Douban és una combinació d’IMDb, Spotify, SoundCloud i Myspace. És un lloc de trobada de tot tipus d’interès culturals com pel·lícules i música.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map