Els millors proveïdors de VPN per a Mac. 3 millors VPN Mac | VPNoverview

Amb una bona VPN per al vostre Mac, us assegureu que podeu navegar per la web de manera segura i anònima. A més, una VPN us ajuda a obtenir molta més llibertat d’internet, que podeu utilitzar, per exemple, per veure el contingut de Netflix en un altre país. A més, podeu utilitzar xarxes Wi-Fi públiques sense haver de preocupar-vos que els pirates informàtics us robin informació personal. En aquest article trobareu quins són els millors proveïdors de VPN per a Mac.


Una VPN per a Mac: què heu de mirar

Router virtualHi ha molts proveïdors per triar quan cerqueu una VPN per al vostre Mac. La condició més important és que el proveïdor ofereixi programari per a MacOS, el sistema operatiu Mac. Per sort, gairebé tots els proveïdors VPN premium ho fan.

Una altra cosa que cal tenir en compte són les velocitats de connexió. Pot ser molt molest si la vostra VPN es redueix considerablement a Internet. És per això que sotmetem a tots els proveïdors VPN a proves de velocitat per veure si funcionen bé. Com que els resultats poden ser molt diferents, és bo tenir-ho en compte quan seleccioneu una VPN per a Mac.

Finalment, hi ha moltes preferències personals pel que fa a VPN. Una persona pot considerar que és molt important que el proveïdor de VPN permeti la descàrrega de torrent, mentre que l’altra vol poder utilitzar el seu compte en 5 dispositius alhora. Els millors proveïdors de VPN atenen les necessitats de tothom i ofereixen una gran relació qualitat-preu.

Millors proveïdors de VPN per a Mac

Tenint en compte totes les funcions essencials, la següent selecció de proveïdors VPN és la més adequada per a MacOS. A continuació, tots els proveïdors disposen de programari i aplicacions excel·lents per a altres sistemes operatius, com Android, iOS i Windows.

ExpressVPN per a Mac

No podeu fer una llista de bons proveïdors de VPN per a Mac sense fer menció a ExpressVPN. Ofereixen un gran nombre de servidors (3000+) en un nombre de països igualment impressionant (94). Aquests servidors permeten una connexió ràpida i estable. Podeu descarregar-vos a través de xarxes P2P i ExpressVPN fins i tot funciona amb Netflix, el que significa que podeu, per exemple, veure la gran selecció de pel·lícules i sèries de la versió nord-americana de Netflix.

ExpressVPN té excel·lents aplicacions per a tots els sistemes operatius. L’aplicació per a MacOS és molt senzilla i clara. Les seves mesures de seguretat s’ajusten als més alts estàndards internacionals, de manera que sereu molt segurs i anònims. ExpressVPN ha estat en els nostres primers 5 anys per un motiu.

Surfshark per a Mac

Surfshark no és només un proveïdor de VPN molt assequible, sinó que també ofereix una gran xarxa de servidors, que inclou més de 1000 servidors en 61 països. A més, Surfshark és sorprenentment ràpid per a una VPN en el seu rang de preus i fins i tot ofereix que molts competidors més cars corrin pels seus diners. A més, Surfshark també ofereix una excel·lent aplicació per a MacOS, molt fàcil d’utilitzar i funciona de manera molt intuïtiva.

Pel que fa a la seguretat i la privacitat, Surfhark és allà mateix i també amb els millors. Surfshark afirma que no recopila i emmagatzema registres d’usuaris, cosa que trobem una reclamació creïble, tenint en compte la jurisdicció a la qual està obligat (Illes Verges Britàniques).

Surfshark també permet la descàrrega de torrents, que fins i tot ofereix severs especials per a P2P. No tots els proveïdors de VPN permeten la descàrrega de torrent, però Surfshark és un proveïdor de VPN que és fàcil de descarregar. El que també és fantàstic de saber és que Surfshark funciona bé amb la versió nord-americana de Netflix.

Podeu provar Surfshark al vostre Mac durant 30 dies amb la seva garantia de devolució de 30 dies.

Accés a Internet privat per a Mac

Accés a Internet privat també té una bonica aplicació per a MacOS. Aquest proveïdor situa la privadesa dels seus clients en el número u. Ofereixen estàndards de seguretat excel·lents, protocols de xifrat segurs i no conserven cap registre. PIA també permet descarregar el torrent.

Un altre gran avantatge és que PIA és molt assequible. Ja que els Macs són prou cars com és, pot ser bo estalviar diners a la vostra VPN. Podeu obtenir una subscripció a PIA per només un parell de dòlars al mes.

Instal·lació d’una VPN a Mac

Amb una subscripció a un dels proveïdors esmentats anteriorment, és molt fàcil configurar una connexió VPN al vostre Mac. La majoria de proveïdors VPN premium ofereixen una aplicació fàcil que fa que la seva VPN sigui molt fàcil d’utilitzar. Tanmateix, potser voldreu configurar la vostra connexió VPN. Seguiu els passos següents per configurar una VPN per al vostre Mac:

  • Al menú d’Apple, aneu a “Preferències del sistema”.
  • Seleccioneu “Xarxa”.
  • Feu clic al signe més a l’angle inferior esquerre.
  • Seleccioneu “VPN” a la interfície.
  • Seleccioneu el protocol que preferiu. OpenVPN és la més segura i generalment la millor opció.
  • Ompliu la informació d’inici de sessió. Podeu obtenir aquesta informació al lloc web del proveïdor VPN.

Us recomanem que utilitzeu l’assistent d’instal·lació fàcil i l’aplicació que ofereixen la majoria de proveïdors VPN, simplement perquè és més fàcil. A més, si configureu una connexió VPN manualment i voleu canviar la configuració, haureu de tornar a les preferències del vostre sistema, mentre que l’aplicació VPN pot canviar-vos tot automàticament..

Pensaments finals

ExpressVPN, Surfshark i Accés a Internet privat són bones opcions si voleu utilitzar una VPN per al vostre Mac. Per uns quants dòlars cada mes pots estar molt més protegit i anònim en línia. Utilitzeu les seves aplicacions fàcils per crear una connexió segura a través d’un dels seus servidors VPN. Si voleu, també podeu configurar la connexió VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me