Com utilitzar una VPN amb el vostre Chromecast el 2019 | Vista VPNOver

Google Chromecast és un reproductor multimèdia útil que us permet reproduir pel·lícules, sèries, esports i música des dels vostres dispositius al vostre televisor. Podeu aprofitar al màxim la vostra dongle Chromecast amb una VPN. En aquest article, us expliquem els diversos avantatges d’utilitzar el vostre Chromecast en combinació amb una VPN i com utilitzar-lo.


Amb un Chromecast, podeu transmetre suports fàcilment al vostre televisor. Tot i això, alguns serveis de streaming poden imposar restriccions geogràfiques a determinats continguts. Per accedir a tot aquest material restringit podeu utilitzar una VPN. A més, una VPN s’assegura que tot el que feu en línia, inclòs el streaming, sigui anònim i segur. Cap pirata o govern hauria de ser capaç de veure el que estàs transmetent, oi?

Els millors proveïdors de VPN per a Google Chromecast

Què heu de buscar en una VPN per a Google Chromecast? Probablement la característica més important és la velocitat. La reproducció de pel·lícules o música requereix una connexió ràpida i estable a Internet. Alguns proveïdors VPN alenteixen lleugerament la vostra connexió a causa de les diferents capes de seguretat. Si busqueu una bona VPN amb què transmetre, és important buscar la velocitat.

La majoria de proveïdors de VPN tenen servidors en molts països. Les ubicacions dels seus servidors són vitals si teniu previst canviar la vostra ubicació virtual amb una VPN. És pràctic tenir molts països per triar, perquè augmenta la possibilitat de trobar un país on el flux sigui disponible.

Finalment, la qualitat global d’una VPN afectarà la vostra experiència amb ell en combinació amb el vostre Chromecast. Els millors proveïdors de VPN tenen aplicacions fàcils d’utilitzar i un gran servei d’atenció al client. Consulteu també el nostre article amb ressenyes dels millors proveïdors VPN generals.

Tenint en compte aquestes funcions, hem creat els tres primers proveïdors de VPN per utilitzar-los en combinació amb Chromecast.

1. ExpressVPN per Chromecast

ExpressVPN ha estat un dels principals proveïdors de VPN des de fa anys. Disposen de més de 2000 servidors en més de 90 països diferents. Això és més que suficient per trobar sempre el país que necessiteu per al vostre flux particular.

ExpressVPN és molt ràpid, de manera que la transmissió de pel·lícules, sèries i música no ha de ser un problema.

Les seves aplicacions són fàcils d’utilitzar i clares. A més, si no podeu saber com funciona, el servei d’atenció al client us ajudarà en qualsevol moment. Llegiu tot aquest proveïdor a la nostra completa avaluació ExpressVPN.

2. Surfalls per Chromecast

En poc temps, Surfshark ha demostrat ser un servei molt fiable i assequible. Tenen una de les millors ofertes amb 1,80 dòlars al mes i una xarxa de servidors molt fiable de més de 1000 servidors diferents en 61 països. Surfshark també ofereix un bon servei d’atenció al client que respondrà totes les vostres preguntes per correu electrònic, tot i que pot trigar un dia. El seu xifrat i la facilitat d’ús també és excel·lent. Tot plegat, surf surf és una opció fantàstica per a la transmissió Chromecast.

3. CyberGhost per Chromecast

CyberGhost té més de 2700 servidors a tot el món. Aquesta oferta us ofereix prou opcions per poder accedir sempre a material bloquejat amb geo.

Aquest proveïdor té velocitats prou altes per a totes les sessions de streaming. A més, CyberGhost és convenient si voleu accedir a serveis de streaming com Netflix.

CyberGhost permet que 7 dispositius es puguin connectar simultàniament a Internet amb una sola subscripció. A més, són molt assequibles. Consulteu el nostre informe de proves de CyberGhost per obtenir més informació.

Per què utilitzar una VPN amb Google Chromecast?

Hi ha diverses raons per les quals utilitzar una VPN amb Google Chromecast pot tenir avantatges. El més important, permet obviar les restriccions geogràfiques. També assegura la vostra connexió a Internet i anonimitza les vostres activitats en línia.

Eviteu les restriccions geogràfiques amb una VPN

El motiu més important perquè les persones utilitzin una VPN en combinació amb el seu Chromecast és accedir a més contingut. Alguns continguts en serveis de streaming com Netflix s’amaguen darrere de les restriccions geogràfiques. Això vol dir que hi ha països on hi ha determinats continguts disponibles i altres on no. Per exemple, Netflix US té més de tres vegades la quantitat de contingut que té el servei de streaming a la majoria d’altres països. La distribució de drets i drets d’autor impedeixen que els serveis de reproducció ofereixen el mateix contingut a tot el món.

Amb una VPN podeu accedir al vostre servei de streaming com si estiguéssiu en un altre país. Els proveïdors de VPN tenen servidors en molts països diferents. Quan heu instal·lat el programari VPN, només cal que us connecteu a un servidor del país que vulgueu. Si esteu a França però us connecteu a un servidor nord-americà, sembla que accediu a Internet des dels Estats Units. Ara teniu accés a tot el contingut dels EUA als vostres diferents serveis de reproducció. Simplement, hi ha més informació sobre el vostre Chromecast amb una VPN!

El Chromecast és tan petit, és fàcil portar-lo amb qualsevol lloc. Si esteu de vacances i voleu utilitzar un servei de streaming que només està disponible al vostre país d’origen, també podeu utilitzar la vostra VPN per connectar-vos a un servidor del vostre país d’origen..

Si voleu obtenir més informació sobre la visualització del contingut de Netflix dels EUA, llegiu el nostre article sobre com veure Netflix amb una VPN.

Seguretat en línia amb una VPN

Una VPN xifra tot el trànsit de dades i assegura la vostra connexió a Internet. D’aquesta manera, cap govern, hacker, anunciant, proveïdor de serveis d’internet o empresa no pot veure res que feu en línia. Tindreu anonimat i les vostres dades personals, com ara dades d’inici de sessió i contrasenyes, són segures. Potser penses que no tens res a amagar. Tot i això, les empreses podrien utilitzar la informació que obtenen del vostre comportament en streaming per orientar-vos a determinats anuncis o contingut. D’aquesta manera, decideixen què obtindreu per veure en línia i perdreu part de la vostra llibertat en línia. Obteniu més informació sobre aquest ús d’una VPN al nostre article sobre navegació anònima.

Una VPN en combinació amb Kodi

Kodi és un popular reproductor multimèdia de codi obert. Reuneix tots els serveis de reproducció favorits en un sol servei de manera que no calgui canviar entre ells. Com es pot imaginar els serveis de Google Chromecast, Kodi i una VPN són perfectament adequats per combinar. Tindreu tot en un sol lloc, podreu llançar-lo al vostre aparell de televisió i la VPN us proporcionarà més contingut i una connexió segura.

VPN gratuïta

És possible que no vulgueu gastar diners en els avantatges que ofereix una VPN. Si aquest és el cas, podeu fer una ullada al nostre article sobre els millors serveis VPN gratuïts. Tanmateix, si teniu en compte la possibilitat de fer servir una VPN per reproduir-lo, una VPN gratuïta no servirà per a res. La majoria de proveïdors VPN gratuïts limiten la quantitat de dades que utilitzeu cada mes. Molt sovint aquesta quantitat de dades ni tan sols és suficient per reproduir una pel·lícula.

A més, limiten la velocitat dels usuaris no pagats. Això significa que pot trigar edats a carregar un vídeo o cançó. A això, és probable que no pugueu accedir a serveis de streaming com Netflix, potser voldreu pensar de nou sobre com utilitzar una VPN gratuïta. Si simplement voleu navegar per Internet de manera anònima, pot ser el que necessiteu una VPN gratuïta.

Instal·leu la vostra VPN a Chromecast

Hi ha diferents maneres d’instal·lar la teva VPN, de manera que funcionarà en combinació amb el Chromecast. No podeu instal·lar una VPN directament en un Chromecast, però podeu instal·lar-la en els dispositius que utilitzeu per llançar a Chromecast. La majoria de proveïdors fan aquest procés extremadament fàcil amb un bon assistent d’instal·lació.

L’opció més segura és instal·lar la vostra VPN al router de manera que tots els dispositius connectats a través d’aquest enrutador estiguin protegits. La segona opció és crear un hotspot al vostre PC o Mac, però això podria alentir la connexió.

Il·lustració de Google Chromecast

Instal·lació i ús de Chromecast per a Linux

Alguns usuaris de Linux potser també volen emetre els seus fluxos en una pantalla més gran. Podeu llegir aquí per trobar la VPN adequada per a Linux. Difereix per distribució, però si utilitzeu Linux Mint, Ubuntu o qualsevol altra distro basada en debian, podeu utilitzar MkChromecast o la versió més recent del reproductor multimèdia VLC (ha de ser almenys la versió 3.0).

Podeu descarregar-vos les dues següents seguint aquestes ordres

  • sudo apt-get install mkchromecast
  • sudo apt-get install vlc

Un cop obert un fitxer amb VLC, podeu fer clic al menú superior de Reproducció > Rendidor > i després seleccioneu chromecast.

Amb MKChromecast heu de mantenir el terminal obert i fer servir aquestes ordres.

  • mkchromecast –video -i “/path/to/file.mp4”

Si voleu afegir subtítols:

  • mkchromecast –video -i “~ / Videos / Exemple.mp4” –subtítols ~ / Vídeos / Exemple.srt

Si voleu emetre un vídeo des d’un lloc web:

  • mkchromecast -y https://www.youtube.com/watch?v=NxD_kWK8A5M –video

Pensaments finals

L’ús d’una VPN en combinació amb Chromecast té molts avantatges. Permet obviar les restriccions geogràfiques i accedir al contingut de tot el món. A més, s’assegura que la vostra connexió està protegida contra la participació de tercers i es manté anònim mentre es transmet.

ExpressVPN, Surfshark i CyberGhost són proveïdors sòlids que us poden ajudar a obtenir el màxim rendiment amb Chromecast. Tots puntuen bé en velocitat i ubicació del servidor.

Podríeu pensar que voleu una VPN gratuïta, però sabreu que no és una opció si voleu reproduir pel·lícules o música.

Instal·lar una VPN per al vostre Chromecast pot ser difícil, però hi ha guies que us permetran fer el procés pas a pas.

Gaudeix de la transmissió lliure i anònima!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me