5 millors proveïdors de VPN gratuïts del 2020. Trobeu els millors VPN gratuïts.

Aquest article recull les millors VPN gratuïtes d’aquest moment. Una VPN us permet utilitzar Internet de manera més anònima i segura ja que us proporciona una connexió xifrada. La majoria de proveïdors VPN requereixen que pagueu per poder fer ús de la seva xarxa de servidors segura. Tot i això, hi ha alguns proveïdors de VPN que ofereixen una connexió VPN gratuïta.


Quan comenceu a mirar, notareu que pocs serveis VPN gratuïts són de qualitat acceptable. Fins i tot les millors subscripcions VPN gratuïtes solen tenir límits de dades o límits de velocitat. Alguns proveïdors ofereixen una aplicació bàsica limitada de forma gratuïta, amb la intenció de convèncer-vos que després tingueu una subscripció de pagament. En aquest article obtindreu més informació sobre els serveis de VPN gratuïts, com funcionen i per què heu d’anar amb compte amb ells. A més, us recomanem cinc excel·lents serveis de VPN gratuïts que podeu començar a utilitzar immediatament.

Proves amb proveïdors VPN Premium: val la pena tenir en compte

Pot ser que busqueu una VPN gratuïta per navegar i descarregar torrents de manera anònima, o bé deixar de banda una restricció en línia que us impedeixi accedir a Facebook al vostre lloc de treball o escola, o fins i tot a un bloc geogràfic. Tot i que alguns VPN gratuïts faran la seva feina molt bé en aquests casos, no tots podran donar-vos el que necessiteu. És possible que no puguin desbloquejar les pàgines que voleu accedir. A més, molts serveis afirmen que són “gratuïts”, però encara treuen alguna cosa de tu, encara que no siguin diners. Algunes VPN gratuïtes, com Hola, venen la vostra connexió de dades a d’altres. Altres proveïdors gratuïts fins i tot registren els llocs web que visiteu perquè puguin vendre aquestes dades a agències de màrqueting. És a dir, podríeu pensar que la vostra vida en línia està protegida per la VPN, però, mentrestant, la vostra privadesa comprometia encara més.

Pot ser que tingueu en compte una VPN gratuïta perquè voleu provar una VPN (particular) abans de comptar amb un pagament mensual. Això és comprensible, però és possible que no tingueu tota l’experiència amb una subscripció gratuïta. Les VPN pagades són generalment més segures i ofereixen més opcions, com ara dades il·limitades, velocitats il·limitades, atenció al client adequada i accés a la versió nord-americana de Netflix, on sigui. Si esteu atents amb els vostres diners, però voleu una VPN premium, hi ha una àmplia relació amb els que us recomanem: Surfshark. Per només uns quants dòlars (actualment inferiors a 2 dòlars al mes), obteniu tots els avantatges d’una VPN premium. Surfshark també ofereix una garantia de devolució de 30 dies que pot ser útil si acabes de no gaudir de la VPN al capdavall, tot i que dubtem que així serà.

Si simplement busqueu la millor VPN del mercat, proveu-ho a ExpressVPN. Aquesta VPN és estable, ràpida i compta amb servidors a gairebé 100 països. Tenen una generosa garantia de devolució de diners, que li permet posar a prova el seu servei durant 30 dies sense risc. Si us registreu per subscriure’s a un any mitjançant el botó següent, fins i tot obtindreu tres mesos addicionals de forma gratuïta.

Afortunadament, hi ha algunes opcions fiables si realment una VPN gratuïta és el que busca. És possible que tingueu límits de dades o límits de velocitat, però els proveïdors VPN gratuïts de la llista següent són bastant bons. Les VPN de les quals parlarem a partir d’ara són completament gratuït. No cal registrar-se amb la informació de pagament ni fer ús d’una garantia de devolució. Realment gratuït és gratuït amb aquests proveïdors de VPN.

La millor VPN gratuïta

TrofeuQuan es pot qualificar un servei VPN gratuït com a prou bo per a la nostra llista? Bé, a bona VPN gratuïta com a mínim, ho heu suposat, gratuït. A part d’això, hi ha un parell de coses que cal tenir en compte: els límits de dades, els límits de velocitat, el nombre de connexions simultànies (en diferents dispositius) que permet i les ubicacions del servidor que ofereix la VPN. Les VPN gratuïtes solen combinar diferents factors limitants quant a les dades, la velocitat d’internet i la disponibilitat del servidor. Per tant, la VPN gratuïta més adequada depèn de les vostres necessitats i necessitats personals.

Si voleu una VPN ràpida, heu d’intentar trobar un servei VPN gratuït que tingui servidors al vostre país i que no tingui cap velocitat (cosa que podria ser difícil, atès que el nombre limitat de servidors VPN gratuïts ofereixen). Teniu la intenció d’utilitzar la VPN per streaming? Aleshores, és important tenir un límit de dades gran (o, idealment, sense límit) i una bona velocitat. No obstant això, quan es tracta de la transmissió en streaming, els serveis VPN de pagament solen prestar-se millor per a aquest propòsit, a causa de la seva velocitat més elevada i la manca de taps de dades. Tot i que les subscripcions gratuïtes a VPN solen ser de menys qualitat que les pagades, hi ha un parell de persones que val la pena provar.

Primer, us donarem els nostres millors 5 millors VPN gratuïts en ordre aleatori. Si voleu saber més sobre aquests proveïdors, desplaceu-vos cap avall i continueu llegint.

Els nostres 5 VPN gratuïts

Proveïdor de VPN gratuït
Tope de velocitat
Límit de dades mensual
Nombre d’ubicacions del servidor
Netflix EUA
Baixada de forma anònima
ProtonVPNNo*Cap3No
Amagar.meNo10 GB5No
TunnelBearNo500 MB (1,5 GB si els compartiu a través de Twitter)23NoNo
WindscribeNo2 GB (10 GB si registreu el vostre correu electrònic)10No
ZoogVPN2 GB3

* El servei gratuït de ProtonVPN té un nombre limitat de servidors disponibles. Quan molts usuaris es troben en aquests servidors alhora, el que sol ser el cas, pot afectar negativament la velocitat d’internet.

A continuació, trobareu informació més detallada sobre les VPN gratuïtes de la nostra llista.

ProtonVPN

pancarta de protons

Especificacions ProtonVPN Free

 • Torrents:
 • Netflix: +
 • Connexions simultànies: 1
 • Ubicacions del servidor: 3
 • Límit de dades: Cap
 • Tope de velocitat: Cap
 • Preu: Completament gratuït

ProtonVPN és un popular proveïdor de VPN de Suïssa que també ofereix un servei gratuït. El seu programari és molt fàcil d’utilitzar i el nivell de seguretat és excel·lent. La versió gratuïta de ProtonVPN no té un límit de dades ni un límit de velocitat, tot i que els seus servidors poden arribar a ser bastant lents quan molta gent els utilitza alhora, cosa que sol passar. ProtonVPN no admet descàrregues de torrent, però, de tant en tant, us ofereix accés a Netflix, depenent del servidor.

Tanmateix, hem de notificar-li que el millor és utilitzar el període de prova gratuïta de ProtonVPN si teniu ganes de veure Netflix amb una VPN. Aquesta prova us ofereix funcions premium per la qual cosa tindreu accés a molts més servidors que només els vuit servidors als Estats Units, els Països Baixos i el Japó. Durant la prova més recent de la compatibilitat de ProtonVPN amb Netflix (el 27 de març, vam provar la versió de prova gratuïta, perquè el nostre provador va rebre accés a aquesta automàticament al registrar un nou compte), vam comprovar que molts dels servidors de ProtonVPN estan bloquejats per Netflix. Tot i així, al final vam trobar un servidor amb el qual podríem veure Netflix. Com a tal, us aconsellem que utilitzeu la versió de prova gratuïta per a Netflix de manera que és més probable que trobeu un servidor que funcioni amb el servei de reproducció..

Si utilitzeu aquesta versió gratuïta, el programari regularment intentarà convèncer-vos per passar a la versió de pagament. ProtonVPN us dóna accés a tres ubicacions del servidor: tres es troben als Països Baixos, tres al Japó i dos als EUA. Podeu utilitzar ProtonVPN Free a un sol dispositiu alhora, però veient que és gratuït, teòricament es podrien registrar diverses vegades amb diferents adreces de correu electrònic.

A part del servei gratuït de ProtonVPN, també hem revisat la versió premium (de pagament) d’aquest proveïdor. Estem molt contents amb ProtonVPN en general i podeu llegir la nostra ressenya completa aquí.

Amagar.me

logotip hide.me

Especificacions Hide.me VPN

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Connexions simultànies: 1
 • Ubicacions del servidor: 5
 • Límit de dades: 10 GB al mes
 • Tope de velocitat: No
 • Preu: Completament gratuït

Hide.me ofereix una VPN de pagament i una gratuïta. La subscripció gratuïta us permet accedir a cinc servidors: als Països Baixos, Canadà, Singapur i dos als EUA. La versió gratuïta de Hide.me té un límit de dades de 10 GB al mes. Només podreu protegir un dels vostres dispositius alhora, però el servei manté una política de “sense registre”.

Amb suport per a Windows, iOS, MacOS, Android i FireOS, Hide.me es pot utilitzar a gairebé tots els dispositius. El servei també permet trànsit P2P, fins i tot amb la seva subscripció VPN gratuïta. Això significa que podeu descarregar torrents, tot i que probablement arribareu al límit de dades relativament ràpidament si trieu utilitzar la VPN per a aquest propòsit. La versió gratuïta d’Hide.me també us permet accedir 24 hores al dia al servei d’atenció al client.

TunnelBear

Logotip de Tunnelbear

Especificacions TunnelBear VPN

 • Torrents:
 • Netflix:
 • Connexions simultànies: 5
 • Ubicacions del servidor: 20
 • Límit de dades: 500 MB – 1,5 GB per mes
 • Tope de velocitat: No
 • Preu: Completament gratuït

TunnelBear és una altra bona opció si busqueu una VPN gratuïta. La interfície és clara, divertida i fàcil d’utilitzar. Instal·lar la VPN també és fàcil i ràpida. A més, la seguretat i el xifrat són iguals. La versió gratuïta de TunnelBear no permet la velocitat. Tanmateix, sí que té un límit de dades de 500 MB per mes. Podeu estendre aquest límit fins a 1,5 GB promovent TunnelBear a Twitter.

Fins i tot amb la seva versió gratuïta, TunnelBear li permet triar entre tots ells 23 servidors. Això és fantàstic, ja que significa que els servidors no s’alentirien tant com els servidors que pertanyen a VPN gratuïtes només amb un bon nombre de servidors. Quant a les ubicacions del servidor, les vostres opcions inclouen (sense limitar-se) els EUA, Regne Unit, Canadà, Alemanya, Japó, Països Baixos i Itàlia. Vam poder utilitzar diversos serveis de transmissió en línia diferents, a saber Hulu, BBC iPlayer i YouTube. TunnelBear està disponible per a Windows, Mac, Android i iOS. Aquest proveïdor té algunes limitacions, però segueix sent una VPN gratuïta perfectament bona. Si voleu descarregar la versió gratuïta, feu clic a “Preu” a la part superior del lloc web. A continuació, seleccioneu la subscripció gratuïta.

Windscribe

Banner de parabrisa

Especificacions VPN de Windscribe

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Connexions simultànies: Il·limitat
 • Ubicacions del servidor: 11
 • Límit de dades: 2 GB – 10 GB al mes
 • Tope de velocitat: No
 • Preu: Completament gratuït

Windscribe compta amb programari i aplicacions fàcils d’instal·lar. Aquesta VPN gratuïta té límit de dades de 2 GB per mes. Tanmateix, si trieu compartir la vostra adreça de correu electrònic amb Windscribe, podreu utilitzar-la fins a 10 GB un mes. Novament, tingueu en compte que tècnicament és un pagament: pagueu amb la vostra adreça de correu electrònic i obteniu més dades a canvi. Tanmateix, fins i tot amb aquest límit, ràpidament us quedareu sense dades després d’un dia de gran ús d’internet, sobretot quan baixeu o transmeteu-lo en streaming. A més, la versió gratuïta de Windscribe no ofereix el mateix nivell de seguretat que la versió de pagament. No és que la seguretat de Windscribe no tingui falta, però sí que podria ser millor.

Ofertes de Windscribe 11 servidors a diversos països per als usuaris gratuïts. Això hauria de ser molt per a un usuari mitjà VPN gratuït. A més, podeu utilitzar Windscribe en tants dispositius que vulgueu.

ZoogVPN

Banner de zoom

Especificacions Zoom VPN

 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Connexions simultànies: 1
 • Ubicacions del servidor: 3
 • Límit de dades: 2 GB al mes
 • Tope de velocitat:
 • Preu: Completament gratuït

ZoogVPN és un servei VPN gratuït amb una connexió raonablement segura. La VPN del zoom no sembla que registri el trànsit a Internet. Indiquen que la seva versió de pagament és més segura que la seva versió gratuïta, però. ZoogVPN té tres servidors disponible per a usuaris gratuïts: un a Amsterdam (Països Baixos), un a Londres (Regne Unit) i un a Washington (EUA). La versió gratuïta només es pot utilitzar a un sol dispositiu en un moment. A més, ZoogVPN té tots dos límit de dades de 2 GB per mes i a tapa de velocitat. Aquest proveïdor VPN és bastant ràpid, però si els seus servidors experimenten un trànsit intens, els usuaris gratuïts seran els primers en notar-los. Les seves connexions s’alentiran considerablement.

VPN gratuïta vs VPN pagada

Heu d’anar amb compte quan utilitzeu serveis de VPN gratuïts. Un estudi entre més de 300 aplicacions VPN gratuïtes ha demostrat que moltes d’elles no funcionen correctament o no tracten bé les vostres dades. Es demana accés a tot tipus d’informació sensible innecessària (com ara els vostres contactes, fotografies i mitjans de comunicació social) i alguns proveïdors gratuïts fins i tot infecten el vostre dispositiu amb programari espia i altres programari maliciós. Moltes de serveis VPN gratuïts també són propietat d’empreses xineses, cosa que pot provocar que tingueu algunes sospites sobre les seves intencions i el nivell de seguretat de les VPN. Com que tots fem un ús sense parar d’internet en aquests dies, paga l’ús d’un servei VPN bo i fiable.

Els serveis de VPN pagats solen tenir més cura de la vostra privadesa i oferir un nivell de seguretat més avançat, així com moltes altres funcions addicionals. Per exemple, les connexions acostumen a ser molt més ràpides, et permeten diverses connexions simultànies (de manera que pots compartir la teva subscripció amb amics i familiars o simplement utilitzar un compte tant al portàtil com al telèfon) i fins i tot podràs accedir a la transmissió en directe. serveis com Netflix. També podeu descarregar torrents de manera segura i no us haureu de preocupar dels límits de dades. La majoria d’aquestes funcions no estan disponibles amb serveis gratuïts. A més, les subscripcions a VPN de pagament s’han tornat bastant barates. Si voleu saber quins proveïdors són els millors serveis VPN del moment, us volem referir a aquesta visió general:

VPN barates

Hi ha grans diferències de preus entre les VPN de pagament. Sobretot si busqueu una VPN gratuïta, els preus d’alguns proveïdors VPN premium poden impactar-vos. Per sort, hi ha diversos proveïdors de VPN que ofereixen connexions VPN fantàstiques a preus molt baixos. Per només uns quants dòlars al mes, podeu obtenir una VPN molt bona i gaudir de la vostra tranquil·litat quant a la seguretat de la vostra connexió a Internet i de les vostres dades. Un bon exemple de gran VPN que costa poc, és Surfshark. Voleu saber més sobre les diferents VPN barates que hi ha? És possible que vulgueu consultar el nostre article:

VPN gratuïtes sense límits de dades

Com heu vist, la majoria de VPN gratuïtes bones tenen límits de dades. Els usuaris de VPN gratuïts queden restringits d’aquesta manera, perquè mantenir servidors VPN i connexions VPN costa diners. Els límits de dades permeten al proveïdor que pugui conèixer el seu servei de VPN sense que els costi massa diners. No obstant això, hi ha una bona VPN gratuïta sense límit de dades: ProtonVPN. En lloc d’un límit de dades, la versió gratuïta d’aquesta VPN pot ser de vegades bastant lenta, ja que tots els seus usuaris gratuïts es distribueixen en només tres servidors. Quan aquests servidors estiguin massa poblats, la vostra velocitat baixarà. Proton espera que això faci que l’ús llarg del servei gratuït sigui menys atractiu. Si la velocitat reduïda no és cap problema (per exemple, quan no necessiteu la vostra VPN durant la reproducció), ProtonVPN val la pena tenir en compte.

Un gran desavantatge dels límits de dades de les VPN gratuïtes és que sovint us impediran veure una pel·lícula o un programa complet. Si veieu alguna cosa en un flux en línia o fins i tot a Netflix, arribareu al límit de dades al cap d’una hora o dues hores. Així, encara que la velocitat de la connexió no sigui un problema, el vostre plaer de visió serà de curta durada.

VPN gratuïtes sense límits de velocitat

Com que la majoria de les VPN gratuïtes ja utilitzen límits de dades, no veuen la necessitat d’instruir els límits de velocitat. Com a resultat, aquestes VPN sovint són tan ràpides com les VPN de pagament. Alguns VPN gratuïts opten per no aplicar els límits de velocitat perquè els seus servidors gratuïts estan tan ocupats que, de tota manera, la connexió no serà molt ràpida. Per sort, hi ha proveïdors que ofereixen relativament molts servidors com a part de les seves subscripcions gratuïtes, com TunnelBear i Windscribe. Això vol dir que, tot i que la connexió VPN és gratuïta, les velocitats són encara molt decentes. Especialment, TunnelBear demostra clarament com seria una subscripció de pagament amb ells, ja que li donen accés a tots els seus servidors.

VPN gratuïta per a tots els vostres dispositius

La majoria de bones VPN gratuïtes ofereixen programari i aplicacions compatibles amb els dispositius i sistemes operatius més habituals. Això vol dir que aquestes VPN són fàcilment instal·lades al vostre ordinador, telèfon intel·ligent i tauleta. Algunes VPN ofereixen fins i tot programari per a sistemes operatius menys coneguts, cosa que permet fer servir una VPN gratuïta a Linux, per exemple. Discutirem breument els diversos dispositius a continuació.

VPN gratuïta per al vostre ordinador o Mac

La majoria de VPN gratuïtes estan disponibles per a Windows i Mac. Hi ha dues maneres en què podeu utilitzar una VPN al vostre ordinador: podeu descarregar una aplicació per al vostre sistema operatiu o bé afegir una extensió al navegador. Algunes VPN només estan disponibles com a extensió del navegador, per exemple, per Chrome o Firefox. Això vol dir que NO protegeixen tot el trànsit d’internet, inclosos els torrents i el correu electrònic. L’únic que protegeix una extensió del navegador VPN és el trànsit d’internet a través del vostre navegador, com ara la banca en línia a través del lloc web del vostre banc..

Diferents sistemes operatius requereixen diferents tipus de programes VPN. Els usuaris de Linux sovint tindran més temps per configurar una connexió VPN que els usuaris de Windows o Mac. Instal·lar una VPN a Windows o Mac sol ser qüestió de descarregar i instal·lar el programa, mentre que els usuaris de Linux sovint hauran de configurar manualment la seva connexió VPN.

VPN gratuïta per a iOS i Android

VPN al mòbilA més de les VPN per a ordinadors d’escriptori, les VPN per a telèfons intel·ligents són cada cop més populars. No només utilitzem cada cop més els nostres telèfons intel·ligents, també solem connectar-los a xarxes Wi-Fi sense protecció més sovint que ho fem amb un ordinador. Per tant, una VPN gratuïta és, definitivament, de valor afegit per a qualsevol usuari de telèfon intel·ligent que sovint es trobi a si mateix i sobre com utilitzar aquestes xarxes. A més de Windows i Mac, gairebé totes les bones VPN gratuïtes ofereixen programari tant per a Android com per a iOS. Totes les VPN que hem esmentat anteriorment com a millors VPN gratuïtes del moment ofereixen programari tant per a Android com per a iOS.

VPN gratuïta per a tauleta

Els telèfons intel·ligents no són els únics dispositius que funcionen amb Android i iOS: també ho fan iPads i tauletes Android. És molt fàcil instal·lar i configurar el programari VPN gratuït a la tauleta si ja el teniu al telèfon, ja que funcionen igual per a tots dos. Això és ideal si voleu veure la versió nord-americana de Netflix al vostre iPad, per exemple. Igual que per als telèfons intel·ligents, totes les VPN gratuïtes enumerades anteriorment tenen programari tant per a iPads com per a tauletes Android.

Ubicacions de servidor VPN gratuïtes

Quant a les ubicacions del servidor, la majoria de VPN gratuïtes ofereixen una mida de mostra petita de la seva subscripció de pagament, tret de TunnelBear. TunnelBear us dóna accés a tota la xarxa global de servidors.

VPN gratuïta
Ubicacions del servidor
ProtonVPNEstats Units, Països Baixos i Japó
Amagar.meEstats Units (est, oest, mig), Països Baixos, Alemanya i Canadà
TunnelBearTots els servidors globals inclosos els EUA i el Regne Unit
WindscribeEstats Units, Regne Unit, Països Baixos, Canadà, Hong Kong, França, Alemanya, Suïssa, Noruega i Romania
ZoogVPNEstats Units, Regne Unit i, Països Baixos

Conclusió: Quina és la millor VPN gratuïta?

Les VPN gratuïtes són adequades quan només les utilitzeu de tant en tant i no necessiteu massa dades. Per exemple, una VPN gratuïta és útil per ometre ràpidament un bloc d’adreça IP (geo). Els serveis de VPN gratuïts que hem comentat en aquest article generalment admeten múltiples plataformes i sistemes operatius. Així doncs, tant si busqueu una VPN gratuïta per a iPad, una VPN gratuïta per a Android o una VPN gratuïta per a iPhone, els serveis VPN esmentats anteriorment haurien de funcionar per al vostre dispositiu. Tanmateix, en el moment que comenceu a utilitzar una VPN gratuïta per a Netflix o Popcorn Time, és probable que tingueu problemes amb límits de dades i límits de velocitat. De la mateixa manera, tindreu restriccions per descarregar programes i pel·lícules amb versió gratuïta. Com a resultat, probablement haureu de necessitar una VPN pagada la majoria de vegades si voleu descarregar o fer ús de serveis de streaming de vídeo i àudio..

No és fàcil donar una resposta clara a la pregunta de quin servei de VPN gratuït és el millor. Si voleu buscar un servei VPN gratuït, assegureu-vos que trieu un dels proveïdors que tenim en llista. Sobretot, ja que moltes aplicacions VPN gratuïtes a Play Store i App Store no funcionen correctament, o fins i tot perjudicials per al vostre dispositiu / la vostra privadesa, us recomanem que no descarregueu la primera VPN gratuïta que trobareu. Per exemple, estigueu lluny de l’Hola VPN gratuïta. Al cap i a la fi, la seguretat a Internet comença amb una bona VPN i una mala VPN pot tenir l’efecte contrari.

A continuació, trobareu una taula que conté els que considerem que són els millors proveïdors de VPN gratuïts si considerem diferents criteris:

Criterium
La millor opció gratuïta de VPN
VelocitatWindscribe
DadesProtonVPN
Ubicacions del servidorTunnelBear
SeguretatProtonVPN
Facilitat d’úsTunnelBear
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map