VPN az Android TV-n. A tökéletes kombináció!

Az Android felhasználóbarát operációs rendszert egyre gyakrabban használják a Smart TV-kben. Android TV-n könnyedén elérheti a Google Play Áruházot, és rengeteg (streaming) alkalmazást tölthet le tévére. Mivel mindezt egy internetkapcsolaton keresztül végzi el, bölcs dolog átgondolni a VPN (virtuális magánhálózat) használatát. Végül is egy VPN számos, a magánélettel és a biztonsággal kapcsolatos előnyt kínál, valamint lehetőséget arra, hogy hozzáférjen sok más, egyébként földrajzilag korlátozott tartalomhoz..


Android TV-jén hozzáférhet az összes népszerű streaming szolgáltatáshoz, például Netflix, Hulu, HBO és így tovább. Sajnos a streaming szolgáltatások nem kínálják ugyanazt a tartalmat az egész világon. Számos olyan földrajzi korlátozás van, amelyek korlátozzák a megtekintési élményt. A VPN segítségével megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat, és hozzáférhet minden kedvenc streaming szolgáltatásához tartozó filmhez és sorozathoz. Ráadásul ez hasznos lehet nyaralás közben, de meg szeretné nézni a műsorát az egyik országos streaming szolgáltatással. A VPN segítségével csatlakozhat egy szerverhez a saját országában, és bármilyen módon megnézheti.

A VPN előnye az Android TV-n

Számos oka van annak, hogy a VPN jelentősen javítja az Android TV élményét.

 • Biztonság: Ha csatlakozik az internethez, ez kockázatot jelent az eszközökre és az online biztonságra. A VPN segítségével az adatok titkosítva vannak, így mások számára sokkal nehezebb kémkedni. Ez megnehezíti, még az internetszolgáltató számára is, hogy megnézze, milyen webhelyeket látogat meg, vagy milyen filmeket közvetít.
 • Névtelenség: A VPN lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását. Mint ilyen, az online tevékenységeknek a tartózkodási helyére vagy személyére történő visszakeresése sokkal összetettebbé válik.
 • Szabadság: Mint korábban említettem, ez a legfontosabb ok az Android TV és jó VPN használatának kombinálására. Ha egy VPN szerverhez csatlakozik, akkor a VPN szerver IP-címével hozzáférhet az internethez, és úgy tűnik, hogy valahol a világon tartózkodsz. Így könnyen megkerülheti a sok földrajzi korlátozást.

A legjobb VPN az Android TV-hez

A jó VPN-szolgáltató biztonságos, gyors, számos országban rendelkezik szerverrel és felhasználóbarát. A kapcsolat sebessége nagyon fontos, ha sorozatot vagy filmet szeretne közvetíteni, mert nem jó szórakozást várni egy örökkévalóságig, amíg a film pufferol. A VPN-kiszolgálók helyének száma fontos, ha meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat. Ezen okok miatt gyakran nem jó ötlet ingyenes VPN szolgáltatást használni az Android TV-n. Az ingyenes szolgáltatások gyakran korlátozzák a sebességet, az adatokat és a szervereket, és néha akár nem is biztonságosak. A következő VPN-szolgáltatók nagyszerű szolgáltatásokat kínálnak, amelyek jól működnek az Android TV-vel.

A legjobb VPN az Android TV számára: ExpressVPN

Az ExpressVPN gyors, biztonságos, felhasználóbarát, és nulla naplózási politikával rendelkezik. Az ExpressVPN szoftver elérhető Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszerekhez. Több mint 3000 severrel rendelkeznek több mint 94 országban, ami valószínűleg elegendő lehetőséget kínál Önnek a földrajzi korlátozások megkerülésére. A legfontosabb, hogy van egy egyszerű alkalmazásuk az Android TV-hez, amely az ExpressVPN telepítését és használatát süteményekké teszi. Nem biztos abban, hogy az ExpressVPN a legjobb szolgáltató az Ön számára? Próbálja ki szolgáltatásait a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Legjobb költségvetési VPN az Android TV-hez: Surfshark VPN

A Surfshark nem csak egy gyors és megbízható VPN, hanem egy nagyon megfizethető VPN is. Legolcsóbb előfizetésük alig havi 2 dollárba kerül. Ezen az áron kap egy VPN-t, amely kiváló biztonsági protokollokat kínál, de nemcsak tisztességes sebességeket kínál streaminghez, rengeteg szerver (61 országban több mint 1000) a földrajzi feloldáshoz és egy nagyon felhasználóbarát Android alkalmazás.

A legjobb VPN az Android TV földrajzi feloldásához: NordVPN

Az NordVPN valóban ragyog, amikor az Android TV felhasználók számára valószínűleg a legfontosabb VPN alkalmazásról szól: a földrajzi korlátozásokról való körülkerülés. Végül is, a NordVPN nem csak kiváló VPN, kiváló áron, jó sebességgel és nagyszerű biztonsági funkciókkal. Ezenkívül egy extra funkciót is kínál, amely nagyon hasznos a tartalom feloldásához (streaming), amelyet az ExpressVPN és a Surfshark még nem kínálnak: dedikált IP-címet. A dedikált IP-cím egy olyan egyedi IP-cím, amely sokkal nehezebbé teszi a streaming szolgáltatások, például a Netflix számára, hogy észlelje, hogy VPN-t használ. Ez azért hasznos szolgáltatás, mert a streaming szolgáltatások gyakran blokkolják a VPN-felhasználókat. Ráadásul az NordVPN elmosódott kiszolgálókat is kínál, ami még nehezebbé teszi a NordVPN felhasználók felismerését.

Más szavakkal: ha nagyszerű VPN-t keres kedvező áron, ami nagyszerű a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához, teljes szívvel ajánljuk az NordVPN-t.

VPN vs DNS az Android TV-n

Ha csak a földrajzi korlátozásokat kívánja megkerülni, a SmartDNS választás is lehet az Ön számára. A DNS-sel arra késztetheti a webhelyeket, hogy úgy gondolja, hogy más helyről csatlakozik az internethez. A DNS hátránya, hogy nem titkosítja a kapcsolatot VPN-hez hasonlóan, és nem rejti el az IP-címét. Ezenkívül sok SmartDNS opciót is fizetnek, tehát Ön is fizethet egy VPN -ért, és többet kaphat cserébe.

A DNS-sel vigyáznia kell a DNS-eltérítésre. Internetszolgáltatója elhalad a DNS-en, és IP-t csatol a kapcsolatához, azaz nem fogja tudni megkerülni a földrajzi blokkolást. A legrosszabb esetben az eszközei megfertőzhetik a rosszindulatú programokat. Ezen okok miatt mindig javasoljuk a VPN használatát a DNS használata helyett.

Kodi az Android TV-n VPN-sel

kodi tv vpnA Kodi egy népszerű streaming szolgáltatás, amely ideális az Android TV-vel kombinálva. Az alkalmazás egy helyen egyesíti az összes kedvenc streaming szolgáltatását, és megkönnyíti a váltást a különböző szolgáltatások között. Ezért népszerű alkalmazás telepítése Android TV-re. Javasoljuk, hogy mindig használja a Kodi-t VPN-sel kombinálva. Így biztonságban és névtelen maradhat. Ez elengedhetetlen egy olyan alkalmazáshoz, amely lehetővé teszi a felhasználó által készített kiegészítőket, amelyeket nem mindig ellenőriznek.

VPN telepítése az Android TV-hez

Számos módja van a VPN telepítésének az Android TV-n. A legegyszerűbb mód a VPN alkalmazás használatával a Google Play Áruházból. Ha az összes eszközt egyszerre szeretné megvédeni, lehet, hogy könnyebb telepíteni a VPN-t az útválasztóra.

Végső gondolatok

A VPN ideális, ha a legtöbbet szeretné kihozni streaming szolgáltatásaiból az Android TV-n. Megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, így ünnepnapokon nézheti kedvenc műsorait, vagy hozzáférhet olyan tartalomhoz, amely általában csak bizonyos országokban érhető el. Mivel könnyen hozzáférhet a Google Play Áruházhoz egy Android TV-n, nagyon könnyű letölteni a VPN alkalmazást. A VPN több tartalmat fog biztosítani, és ezzel egyidejűleg biztonságban és névtelenül is tartózkodik. Senki más nem láthatja, amit éppen néz az Android TV-n, csak Ön. Javasoljuk az ExpressVPN, a Surfshark vagy a NordVPN használatát egy Android TV-vel kombinálva, de ha még egy túlzott VPN-szolgáltatót szeretne, akkor pillantást vehet az öt legfontosabb VPN-re.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map