Nézze meg az American Netflix világszerte megjelenő oldalát. Így! | VPNOverview.com

Gondolod, hogy már láttál minden show-ot és filmet a Netflix-en? Gondolj újra! A Netflix jelentősen nőtt az elmúlt néhány évben (és valószínűleg folytatni fogja ezt), és sok országban elérhető. Mindazonáltal minden országnak különbözõ változata van a Netflixnek, saját film- és show-könyvtárával. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, miért van ez a helyzet, és hogyan érheti el a különböző Netflix adatbázisokat. Nagyon könnyű hozzáférni a filmekhez és sorozatokhoz, amelyeket a Netflix kínál egy másik országban. Meg szeretné nézni a Netflix amerikai verzióját (amelyben a legtöbb film és sorozat szerepel) akkor is, ha nem az Egyesült Államokban tartózkodsz? Maradni. Megvan egy megoldás az Ön számára.


A VPN segítségével könnyen megkerülhetők az online földrajzi korlátozások. Ez vonatkozik a Netflix által végrehajtott korlátozásokra is. Egyszerűen használjon egy másik országban található VPN-kiszolgálót, és megnézheti az ország Netflix verzióját. Ugyanakkor nem minden VPN-szolgáltató képes hozzáférést biztosítani az összes kedvenc műsorához. Szüksége van egy jó VPN-re, amely aktívan megpróbálja megkerülni a Netflix blokkokat. Végül is, a Netflix, sok más streaming szolgáltatáshoz hasonlóan, megpróbálja megakadályozni a VPN-felhasználókat abban, hogy elérjék a Netflixet azáltal, hogy blokkolják a VPN-kiszolgálók IP-címeit. Ennek ellenére továbbra is vannak olyan VPN-k, amelyek megkerülhetik a Netflix által bevezetett korlátozásokat. Az alábbiakban megtalálja a négy legjobb VPN-szolgáltatót a Netflix figyelésére.

A négy legjobb VPN-szolgáltató a Netflix számára

Ha meg szeretné nézni a Netflix amerikai verzióját egy VPN-sel, akkor olyan VPN-kiszolgálót kell használnia az Egyesült Államokban, amelyet a Netflix nem blokkol. Ráadásul a szervernek elég gyorsnak kell lennie, így nem kell megvárnia a videók pufferolását. Miután több VPN-szolgáltatót teszteltünk a Netflix kényelmes, korlátozások nélküli, kényelmes figyeléséhez szükséges számos szolgáltatáson, feljöttünk a Netflix legjobb 4 szolgáltatójába. Itt vannak:

1. A Netflix gyors streamingje az ExpressVPN segítségével

Az ExpressVPN kiváló VPN a Netflix figyelésére, különös tekintettel a szerverei és a kapcsolatok nagy sebességére. Ez különösen a streaminghez hasznos, mert azt jelenti, hogy videóidnak nem kell folyamatosan pufferelniük. Ezen felül az ExpressVPN számos szervert kínál számos különböző országban, és az évek során erős hírnevet szerzett magának. Kiváló ügyfél-támogatást és felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak minden eszköz számára.

Az ExpressVPN nem a legolcsóbb lehetőség, de okunk van a listánk tetején, függetlenül attól. A Netflix geo-blokkjainak megkerülésére irányuló erőfeszítéseik során az ExpressVPN folyamatosan frissíti szervereit, ügyelve arra, hogy mindig rendelkezésre álljanak olyan kiszolgálók, amelyek lehetővé teszik a Netflix elérését a világ bármely pontján. Ha a Netflix blokkolja Önt, az ExpressVPN ügyfélszolgálata segít megtalálni a megfelelő szervert. Más szavakkal, a Netflix ezen VPN-sel való figyelése nem lesz probléma. Ha többet szeretne tudni erről a szolgáltatóról, akkor tekintse meg az ExpressVPN áttekintésünket.

2. Nézze meg a Netflixet a CyberGhost speciális szervereivel

A CyberGhost tökéletes VPN-szolgáltató, amikor a Netflix figyeli. Nagyon sok szervert kínálnak, több mint 60 országban. Így kiválaszthatja, hogy a Netflix melyik verzióját és melyik műsorokat és filmeket szeretné elérni. Sőt, szervereik kiválóak, és nem fogják túlzottan lelassítani a kapcsolatot. A CyberGhost VPN szoftver speciális streaming lehetőségei miatt könnyedén csatlakozhat egy működő Netflix szerverhez. A CyberGhost alkalmazás olyan speciális szerverek listáját kínálja, amelyeket optimalizáltak mindenféle streaming szolgáltatáshoz az egész világon. Ez azt jelenti, hogy a CyberGhost segítségével könnyedén és gyorsan megnézheti a Netflixet. Önnek nem kell egy működő szervert keresnie, mint a legtöbb más VPN esetében.

A CyberGhost alkalmazást könnyű használni, és még egy speciális módja is a streamingnek. Ez egy nagyszerű alkalmazás kezdő VPN-felhasználók számára. Ha problémákba ütköznek streaming közben, vegye fel a kapcsolatot a CyberGhost nagyszerű ügyfélszolgálatával, és ezek segítenek majd kihozni. Összességében a CyberGhost határozottan az egyik legjobb VPN-szolgáltató, ha meg akarja nézni a Netflix amerikai verzióját. Tudjon meg többet erről a szolgáltatóról a CyberGhost kibővített áttekintésében.

3. Könnyen streaming Netflix a NordVPN

A NordVPN nagyon népszerű VPN-szolgáltató, amely jól működik az American Netflix-rel. A NordVPN aktívan foglalkozik a Netflix hozzáférhetőségével. Különleges Smart Play funkcióval rendelkeznek, amely megkönnyíti a Netflix amerikai verziójának látogatását. Intelligens játéktechnológiájuk (titkosított SMART-DNS szolgáltatás) automatikusan úgy jeleníti meg, mintha az Egyesült Államokban tartózkodna, amikor a Netflix webhelyre szörfözne. Miután létrejött az kapcsolat az amerikai Netflix-szel, a szervereket nem tovább irányítják. Ez a szolgáltatás csökkenti a VPN használatakor általában bekövetkező sebességvesztést. A Netflix számára nyilvánvalóan meglehetősen nehéz észlelni az ilyen típusú megkerülést.

Nagy plusz az, hogy a NordVPN nagyon kedvező áron kínál kínált minőséget. A NordVPN dedikált IP-címeket és elmosódott kiszolgálókat is kínál, amelyek mindkettő extra „álcázást” jelent a VPN-kapcsolathoz. Ez hasznos lehet, mert a Netflix néha sok „rendes” VPN felhasználót blokkol egyszerre (szerverblokkolás révén). Ennek ellenére a normál NordVPN kapcsolat a legtöbb esetben már hozzáférést biztosít az amerikai Netflixhez. Ha úgy tűnik, hogy a Netflix nem működik, egyszerűen frissítse az oldalt, vagy válasszon másik szervert a de app-ban. Kíváncsi ez a szolgáltató? Olvassa el az összes NordVPN biztonságos és kényelmes kiegészítő lehetőséget az NordVPN áttekintésünkben.

4. Hozzáférés a különböző Netflix könyvtárakhoz a Surfshark segítségével

A Surfshark viszonylag új szolgáltató, amely gyorsan felkerült a VPN-piac csúcsára. Szoftvereik rendkívül felhasználóbarátak, és sebességeik is kitűnőek. Nagyon kicsi az esélye, hogy bármilyen késést szenvedjen a szolgáltató miatt. Ha a Surfshark segítségével nézi a Netflixet, akkor hozzáférhet a Netflix sokféle verziójához. A Surfshark tizenöt különböző Netflix könyvtárat képes feloldni. Például egy holland szerver használatával hozzáférhet a platform holland verziójához, míg egy amerikai szerver a Netflix USA-t adja meg. Ha olyan kiszolgálóval látogatja meg a Netflixet, amely nem tudja felfüggeszteni a platform helyi verziójának feloldását, automatikusan megkapja az American Netflix.

A Netflix elérése mellett a Surfshark számos további opcióval is rendelkezik, amelyek javítják az online élményt. Például a Surfshark rendkívül biztonságos protokollokat használ, és lehetővé teszi a torrent letöltését is. Mindezeket a szolgáltatásokat hihetetlenül megfizethető áron kínálják, ami nagyon érdemes VPN-t jelent. Van valami más, ami a Surfshark nagyszerű VPN-ként teszi lehetővé a Netflix figyelését: csak egy megfizethető előfizetéssel korlátlan számú eszközt csatlakoztathat. Más szóval, a Surfshark segítségével Ön és az egész családja bármilyen eszközön megnézheti az (amerikai) Netflixet! Olvassa el a teljes Surfshark-áttekintést, hogy többet megtudjon erről a szolgáltatóról.

Különböző tartalom a Netflix-en

A Netflix egy streaming szolgáltatás, amely számos filmet és sorozatot kínál. Mint talán már tudod, a filmek és műsorok, amelyeket meg lehet nézni, attól függ, hogy hol vagy a világon. Nem meglepő, hogy az USA Netflix kínálja a legnagyobb mennyiségű tartalmat. A legtöbb ország csak a Netflix teljes tartalmának körülbelül egyharmadához fér hozzá. Ez nem azért van, mert a Netflix igyekszik ügyfelei felé mutatni. A társaságnak ténylegesen szerződései vannak minden ország forgalmazóival, amelyeket be kell tartaniuk. Ezek a disztribútorok nyomják meg a Netflixet annak ellenőrzésére, hogy az ügyfelek miként férhetnek hozzá bizonyos tartalmakhoz. Szerencsére megkerülheti ezeket a korlátozásokat egy VPN segítségével.

A Netflix eredetik, például a 13 Reasons Why, az Orange az új fekete, a korona pedig az egész világon sugárzott. Ezekben az esetekben a Netflix birtokolja a jogokat, és nem kell közép emberrel foglalkoznia. Ugyanez sajnos nem igaz a kínált sorozatok és filmek többi részére. Íme néhány sorozat és film, amelyek elérhetők a Netflix amerikai verzióján, de a világ minden táján nem. Először is, itt van néhány sorozat:

 • Minden amerikai
 • Gray anatómiája
 • Új lány
 • Parkok és szabadidő
 • Portlandia
 • Magánpraxis
 • Szüntesse
 • Természetfölötti
 • The Office (USA)
 • A szürkületi zóna
 • Twin Peaks

A Netflix USA-nak sok olyan filmje van, amelyek nem mindenhol érhetők el:

 • Komoly ember
 • Kék Valentin
 • Égő
 • Frances Ha
 • Isten saját országa
 • Neki
 • Horog
 • Indiana Jones és az Elveszett Ark Raiders
 • Rendkívüli basterds
 • Jiro Dreams of Sushi (dokumentumfilm)
 • Öld Bill (1 + 2. Kötet)
 • Mary Poppins visszatér
 • Pan’s Labyrinth
 • Rosemary’s Baby
 • Mostoha testérek
 • A száz lábú utazás
 • A homár
 • A hercegnő és a béka

Számos módon lehet megkerülni a Netflix területkorlátozásait. A Netflix azonban megpróbálja leküzdeni ezeket a „felszabadító trükköket”. Ezért ezeknek a módszereknek egy része már (mindig) nem működik. Szemünk szerint a VPN a legjobb módszer a Netflix szabad és kényelmes figyelésére. A VPN a felhasználó számára szabadságot, névtelenséget és biztonságot is biztosít. Ez a cikk tetején megtalálhatja a négy legjobb VPN-t, amellyel megnézheti a Netflixet. Megmondjuk Önnek, hogy hogyan döntöttünk ezekről a négyről, és miért jobb, ha nem használunk ingyenes VPN-t. Végül leírjuk a VPN néhány alternatíváját, például egy proxy vagy a Tor böngésző használatát.

Hány film és sorozat van Netflix-ben?

Van egy uNoGS nevű webhely, amely naprakész adatbázist tart fenn a Netflix könyvtár egyes országokban. Ezen adatok felhasználásával elkészítettünk egy grafikont, amely megmutatja, hogy a Netflix USA milyen sok tartalommal rendelkezik más országokhoz képest:

Netflix könyvtár különböző országokban

Mint láthatja, a Netflix USA tetején áll a listán, majd szorosan követi más országok, sok angolul beszélő országgal (Kanada, Egyesült Királyság, India és Ausztrália). Nem meglepő, hogy a sok lakosú országokban több film és műsor érhető el, mint a kevesebb lakosú országokban. Például Mexikóban (spanyolul beszélő ország) és Brazíliában (portugálul beszélő országban) nagyobb a Netflix műsorok és filmek könyvtára, mint Spanyolországban, illetve Portugáliában. Számos angolszász ország megsérti ezt a szabályt, összehasonlítva a nem angolul beszélő társaikkal, amint az fentebb látható. Az ausztrál férfiak sokkal több tartalmat kínálnak számukra, mint a németek, bár Németországban több mint háromszor annyi ember él.

Ne feledje, hogy a Netflix filmek és sorozatok a különböző országok számára folyamatosan változnak. A tartalmat minden nap hozzáadják és eltávolítják, így a számok folyamatosan ingadoznak. Ennek ellenére a különbségek megmaradnak. Általánosságban elmondható, hogy a Netflix amerikai verziója a legnagyobb könyvtár, a legtöbb tartalommal.

Miért nem működik a Netflix minden VPN-sel?

A Netflix nem mindig működik, ha VPN-t használ. Ennek oka az, hogy a társaság aktívan megpróbálja megállítani az embereket, amikor megpróbálják megkerülni földrajzi korlátozásaikat. Mint már említettük, a Netflix törvényes szerződéseket kötött a termelőkkel és a film forgalmazókkal szerte a világon, vagyis tartalmuk hatalmas részét csak bizonyos országokban lehet megjeleníteni. Nem fogja megtalálni az összes amerikai sorozatot és filmet a Netflix brit verziójában, és nem fordítva.
E „szabályok” érvényesítése érdekében a Netflix az IP-címéhez csatolt helyet használja annak meghatározására, hogy hozzáférjen-e bizonyos tartalmakhoz. Ha például egy német IP-címet használ online, akkor fiókjába bejelentkezve megnézheti a Netflix német verzióját. A VPN megváltoztathatja ezt, mert megváltoztatja az internet-eléréshez használt IP-címet.

A Netflix azonban tudja, hogy ez történik. Éppen ezért megpróbálják kitalálni a VPN-k által használt IP-címeket a forgalom számának megnézésével, és ezt követően blokkolni ezeket az IP-címeket. Ahelyett, hogy bármilyen filmet vagy sorozatot megnéznének a Netflix-en, sok VPN-felhasználó ezért hibaüzenetet kap, amelyben kijelenti, hogy a platform használatához ki kell kapcsolniuk a proxy-kapcsolat / feloldó eszközt..

netflix hiba

Szerencsére a Netflix megpróbálja hozzáférhetővé tenni műsorait és filmeit a világ bármely pontján. Ez azt jelentené, hogy minden Netflix felhasználó időben pontosan ugyanazokhoz a filmekhez és sorozatokhoz férhet hozzá. De eltart egy darabig, amíg el nem érjük ezt a pontot. Egyelőre egy jó VPN, amelyet a Netflix nem blokkol, a legnagyobb esélyt nyújt arra, hogy fiókjával külföldi Netflix tartalmat érjen el..

VPN használata a földrajzi korlátozások megkerülésére

Számos VPN-szolgáltatót teszteltünk a következő szolgáltatásokkal és létrehoztuk a legjobb 4 VPN-szolgáltatót az (amerikai) Netflix megfigyelésére..

Hozzáférés a Netflixhez

A Netflix figyelésének céljából a VPN szolgáltatónak számos követelménynek meg kell felelnie. Mint korábban említettem, a Netflix bezárja az ilyen típusú szolgáltatásokat. A Netflix hibaüzenetet jelenít meg, ha VPN-t észlel. Nem minden VPN-szolgáltató próbál (és sikeres) megkerülni ezt a korlátozást, tehát ez a legfontosabb szolgáltatás, amelyet teszteltünk. Ha egy szolgáltatóval nem tudtuk volna megnézni a Netflixet, akkor nem vettük fel őket ebbe a listába. Felhívjuk figyelmét, hogy megpróbálunk frissíteni a lehető leggyakrabban, de látva, mivel ez egy folyamatos oda-vissza futás a Netflix és a VPN szolgáltatások között, a Netflix elérhetősége meghatározott szerverek és akár a szolgáltatók között rendkívül gyorsan megváltozhat..

Sebesség

VPN pajzsEgy másik funkció, amely a Netflix VPN-sel való nézésekor fontos, a sebesség. A Netflix nézésekor nem akarod várni, hogy a film vagy epizód betöltődik. Ezért a sebesség nagyon fontos ennek a rangsornak a szempontjából. A VPN használata lelassíthatja a kapcsolatot, mivel az internetes forgalmat gyakran átirányítja a különböző országokon keresztül. Érthető, hogy minél nagyobb a távolság a szerverek között, annál lassabb a kapcsolat. De a különböző szolgáltatók között nagy sebességbeli különbségek is vannak. Néhány szolgáltatónál alig észreveszi a különbséget, másoknál a lassú sebesség viszont nagyon frusztráló lehet.

Ugyanez vonatkozik a kapcsolat stabilitására. A kapcsolat sebességével és stabilitásával kapcsolatos tapasztalataink kissé különbözhetnek a sajátjától, ha Európán kívül élünk. Szerencsére a legtöbb szolgáltató lehetővé teszi, hogy szolgáltatásait egy ideig próbálják ki, mielőtt előfizetésre vállalkoznának.

Vevőszolgálat

Mivel a VPN-szolgáltatóknak folyamatosan meg kell találniuk a geo-blokádok körüljáró lehetőségeket, előfordulhat, hogy a Netflix blokkolja az egyes kiszolgálókat, amelyeket a szolgáltató használ. Ebben a pillanatban válik fontosá az ügyfélszolgálat. Ha a szolgáltatónak jó ügyfélszolgálata van, képesek lesznek egy kiszolgálóra irányítani, amelyet még a Netflix nem blokkol.

Dedikált IP-cím

Egy másik szolgáltatás, amelyet néhány szolgáltató kínál, egy dedikált IP. A Netflix elsősorban a VPN IP-címeket fedezi fel, amikor látják, hogy sok ember ugyanabban az IP-címben használja a Netflixet egyszerre. Egy dedikált IP szolgáltatással a VPN szolgáltatók személyes IP-t fognak adni Önnek például az Egyesült Államokban. Ön lesz az egyetlen személy, aki ezt az IP-címet használja, így valószínűleg nem okoz semmiféle gyanút a Netflix kapcsán. Ez a szolgáltatás azonban gyakran extra költségeket jelent, és kissé csökkenti az adatvédelem szintjét.

Különböző eszközök

Ha nagyjából annyira használja a Netflix-et (mi nagyon sok), akkor valószínűleg szeretne filmeket nézni különböző eszközökön is. Az intelligens TV-je, laptopja, táblagépe és okostelefonja mind képes lejátszani a Netflix tartalmat. De elérheti-e ott egy idegen ország Netflix tartalmát is? A válasz igen: néhány VPN ezen a különféle eszközön is működik. Az összes, a Netflix számára ajánlott VPN-nek hasznos alkalmazásai vannak, amelyek könnyen letölthetők és telepíthetők az okostelefonra, valamint a táblagépére és az intelligens TV-re. Más szavakkal, nagyobb filmek és sorozatok kínálatát élvezheti bármilyen eszközén: iPhone, iPad, Mac, Windows PC, Chromecast, Android TV és más Android készülékek.

Ingyenes VPN a Netflix használatához

Bár vannak olyan ingyenes VPN-szolgáltatók, amelyek lehetővé teszik a földrajzi korlátozások megkerülését, nem javasoljuk ezek használatát. Mindenekelőtt az ingyenes VPN-szolgáltatók felhasználhatják az Önnel kapcsolatos információkat, hogy más feleknek értékesítsék. Valószínűleg inkább hajlamosak erre, mint a fizetett szolgáltatásokra, az erősebb pénzügyi ösztönzés miatt. Másodszor, sokkal valószínűbb, hogy megfertőzik a számítógépet rosszindulatú programokkal, mivel hiányozhat a védelem és a belső biztonság. Sőt, többségük nem kínál semmilyen ügyfélszolgálatot. Ez azt jelenti, hogy nem tudnak segíteni, ha segítségre van szüksége az USA Netflix tartalmához való hozzáféréshez, vagy bármilyen más kérdés felmerülése esetén.

Kevesebbet fizetni a Netflix előfizetésért VPN-vel

Ha még nem rendelkezik Netflix előfizetéssel, akkor VPN-t is használhat szép kedvezményhez. Kiterjedt kutatásokat végeztünk a Netflix előfizetés különböző árairól a különböző országokban. Ha egy adott országban VPN szervert választ, akkor feliratkozhat a Netflixre, mintha ebben az országban lenne. Ez nem befolyásolja azt a tartalmat, amelyet a platformon láthat. Végül is mindig látnia kell a Netflix verzióját, amely megfelel a tartózkodási helyének. Nem számít, hogy feliratkozott a Netflixre Argentínából vagy Törökországból: ha amerikai IP-címet használ a Netflix eléréséhez, akkor továbbra is megnézheti az összes filmet és filmet, amelyek az amerikai katalógus részét képezik.

Jelenleg a legolcsóbb török ​​IP-címmel előfizetni a Netflixre. Ha kíváncsi, hogyan lehet ezt megtenni, akkor nézze meg kutatásunkat: Pénzmegtakarítás a Netflix-en. Itt mindent megtalál, amit tudnia kell egy olcsó Netflix előfizetés VPN használatával történő eléréséhez.

A VPN használatának egyéb előnyei

Az országspecifikus Netflix tartalom feloldása nem az egyetlen előnye, amelyet a VPN-szolgáltatás kínál. Szinte teljes szabadság az interneten. A területi korlátozásokat a streaming szolgáltatások vezetik be, de vannak olyan országok is, amelyek korlátozzák polgáraik internet-hozzáférését. Az ilyen típusú cenzúrát egy VPN-vel is megkerülhetjük.

A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat. Ezenkívül az összes forgalmat átirányítja a szerverükön keresztül. Ezek a szolgáltatások sokkal nehezebbé teszik a hackerek, a kormányok vagy más felek számára a személyes adatokhoz való hozzáférést. Ilyen módon a VPN a következőket kínálja: Biztonság hogy biztonságosan mozoghat az interneten.

A VPN másik fontos tulajdonsága a névtelenség kínálhat neked. Mivel a VPN egy másik IP-címen továbbítja a forgalmat, senki sem fogja látni a saját IP-címét. Az Ön IP-címe kapcsolódik a tartózkodási helyéhez és végül az Ön személyazonosságához. Azáltal, hogy elrejti az IP-címet egy VPN-sel, sokkal anonimabbá válik az interneten.

Mindent egybevetve, a VPN sokkal többet szolgál, mint pusztán az USA Netflix tartalmának megfigyelése. Nagyobb szabadságot, biztonságot és névtelenséget kínál Önnek online. Ha érdekli ezeket a további előnyöket, olvassa el a VPN előnyeiről szóló cikket.

Egyéb módszerek a terület korlátozásának megkerülésére: Proxyszerverek és Tor

Tor the Hagyma router logójaEgyesek szerint proxykiszolgálót vagy Tor-böngészőt használhatnak az amerikai Netflix megtekintésére. Tapasztalataink szerint azonban a Netflix megakadályozza a legtöbb proxy használatát. Sőt, a kapcsolat nem lesz olyan stabil és gyors, mint más módszereknél, ami azt jelenti, hogy a betöltés nagyon fárasztó lehet.

A Tor böngészőként működik, és úgy működik, hogy az internetes forgalmat a világ különböző szerverein keresztül továbbítja. Minden szerver új névtelenséget kínál. Mivel a forgalomnak oly sok különböző „csomóponton” kell áthaladnia, a Tor is lassú lehet. Ezenkívül a Tor böngészővel nem lehet ellenőrizni, hogy a kilépési kiszolgáló (az utolsó átirányítási csomópont) az Egyesült Államokban található-e. Ez azt jelenti, hogy a Torfon keresztül megpróbálják elérni az Egyesült Államok Netflixét, nem sokkal több, mint az alacsony esélyekkel történő játék. A videók streamingje a Netflix-en méltó adatátviteli sebességet igényel. Ezért jó VPN használatát javasoljuk. Sőt, egy VPN sokkal több pénzt nyújthat Önnek, mint pusztán az American Netflix nézése, amint az az előző szakaszban leírtuk..

Végső gondolatok

A filmipar disztribútorainak folyamatos törekvése az illegális letöltés és streaming betiltására azt jelenti, hogy néha még érvényes Netflix-előfizetéssel vagy más streaming-előfizetéssel rendelkezőket is blokkolnak. Jelenleg azt javasoljuk, hogy egy VPN-t használjon a területi korlátozások megkerülésére és az amerikai Netflix, vagy a Netflix bármely más verziójának nézésére, amelyet nézel. Remélhetőleg ez a cikk segített megtalálni az Ön számára megfelelő VPN-t. Ezeket a szolgáltatásokat továbbra is teszteljük hatékonyságunkat, és nyilvántartásba vesszük!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me