Itt megismerheti a VPN használatát a Fire TV Stick segítségével!

Az Amazon Fire TV Stick egy helyen kombinálja az összes kedvenc streaming szolgáltatását. A bot segítségével a szokásos tévékészülékét intelligens tévéké alakíthatja. A kényelem még nagyobb növelése érdekében használhatja a Fire TV Stick-et VPN-vel kombinálva. A VPN biztosítja, hogy névtelenül és biztonságosan folytassa az adatfolyamot, és lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt tartalmak megtekintését.


Miért használjon VPN-t az Amazon Fire TV Stickjével

Az olyan szolgáltatás, mint az Amazon Fire TV Stick, ideális az összes streaming szolgáltatás összegyűjtéséhez a TV-n. Ne feledje azonban, hogy ez az internetet használja, akárcsak a többi eszközt. Az interneten mindig figyelembe kell vennünk magánéletünket és névtelenségünket. A VPN segítségével megbizonyosodhat online tevékenységeiről, és megszerezheti a szabadságot és a névtelenséget.

A földrajzi korlátozások megkerülése

A filmek és a zene szerelmeseinek valószínűleg a VPN legfontosabb jellemzője az a képesség, hogy megkerüljék a földrajzilag blokkolt anyagot. Az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, a HBO és a Hulu, földrajzi korlátozásokat vezettek be egyes anyagokon. Ezt meg kell tennie, mert a különböző országokban forgalmazókkal kötött szerződések. Tehát előfordulhat, hogy nem tudja megnézni egy bizonyos filmet az Ön országában, míg ha az Egyesült Államokba utazik, akkor ezt megnézheti. A VPN segítségével megváltoztathatja virtuális tartózkodási helyét, és úgy tehet, mintha egy másik országból hozzáférne az internethez. Emiatt az emberek szeretnek VPN-t használni, hogy hozzáférjenek ehhez a földrajzilag blokkolt anyaghoz.

Névtelenség és biztonság

A VPN legfontosabb jellemzője a védelem. A VPN szoftver titkosítja az összes online forgalmat, és biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá személyes adataihoz. Ezenkívül rejtett az IP-cím, amely az online tevékenység ujjlenyomata. Amikor VPN-t használ, akkor átveszi annak a VPN-kiszolgálónak az IP-címét, amelyhez csatlakozik. Senki sem fogja látni a valódi IP-címét. Így senki sem fogja összekapcsolni az online tevékenységet az internet-kapcsolattal, a tartózkodási helyével és végül egy személyével. Teljesen névtelen lehet. Találjon meg mindent, amit valaha is meg akart tudni a VPN használatáról szóló átfogó cikkünkben.

Mit kell keresni az Amazon Fire TV Stick VPN-szolgáltatójánál

Minden VPN-szolgáltató kissé eltérő szolgáltatási csomagot kínál. Egyes szolgáltatók az általános internetfelhasználóra összpontosítanak, mások inkább a legkeményebb játékosokra. Annak kitalálására, hogy a VPN szolgáltatók milyen jól működnek az Amazon Fire TV Stick használatával, számos dolgot kell szem előtt tartani.

Mindenekelőtt a kapcsolat sebessége és stabilitása fontos. Média streaming közben nem akar egy órát várni, amíg a film betöltődik. A sebességre kell figyelni, mert néhány szolgáltató lecsökkenti a kapcsolatot az internetre irányító magas biztonsági intézkedések miatt. Szerencsére nagyon sok szolgáltató alig lassítja a kapcsolatot. Ha VPN-t kíván használni sok streaminghez, ezekre a szolgáltatókra kell figyelni.

Másodszor, ha a VPN-t a földrajzi korlátozások megkerülésére használja, akkor elég sok szerverre lesz szüksége a különféle országokban, így válthat a helyek között. Így a megszakítók száma és elhelyezkedése szempontjából érdemes figyelni, amikor VPN-t keres. Legtöbbször néhány különböző országgal, ahonnan kapcsolatba léphet, elegendő lesz mindent megtekinteni. Előfordulhat azonban, hogy egy adott ország televízióját nézi. Ebben az esetben érdemes előre ellenőrizni, hogy a szolgáltatónak van-e szervere az adott országban.

Végül, a szolgáltató általános minősége nagy jelentőséggel bír az Ön streaming-élménye szempontjából. Védelem, ügyfélszolgálat és alkalmazások minősége egyaránt fontos a szolgáltató által nyújtott minden felhasználóbarátság szempontjából. Mindezeket a funkciókat alaposan teszteltük, így ezt nem kell saját maga elvégeznie.

Fontos: Noha egy VPN hozzáférést biztosít a földrajzilag blokkolt anyagokhoz néhány streaming szolgáltatásban, a szolgáltatás igénybevételéhez előfizetnie kell ezekre a szolgáltatásokra..

Az Amazon Fire TV Stick legjobb VPN-szolgáltatói

Figyelembe véve a szolgáltatók sebességét, kiszolgálóit és mindegyikét, ajánlhatjuk a következő két szolgáltatást az Amazon Fire TV Stick-kel kombinációban történő használatra..

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN az egyik kedvenc szolgáltatónk, amelyet az Amazon Fire TV Stick-rel kombinálva használhatunk. Erős 256 bites titkosítással és nagyszerű ügyfél-támogatással rendelkezik. Az alkalmazásuk nagyon felhasználóbarát és elérhető az Amazon Fire TV Stick számára, amely ideális telepítési és konfigurációs célokra.

A kapcsolatok sebessége olyan nagy, hogy alig észrevesz valamilyen különbséget a szokásos sebességnél. Ez megkönnyíti a filmek, sorozatok és zene lejátszását és lejátszását késés nélkül.

Több mint 1700 szerverrel több mint 90 különböző országban mindig olyan kiszolgálót találhat, amely feloldhatja kedvenc videóidet..

Nagyon jó minőségük miatt az ExpressVPN kissé drágább, mint a szokásos VPN-szolgáltatás.

2. Privát internet-hozzáférés

A privát internet-hozzáférés (PIA) tökéletes alternatíva, ha olcsóbb szolgáltatást keres. A PIA ismert a magánéletének nagyszerű védelméről, és semmilyen naplót nem vezet.

25 különböző országban több mint 3000 szerverük van, amelyeknek elegendőnek kell lenniük az összes streaming-igény kielégítéséhez. A kapcsolat sebessége és stabilitása elég jó ahhoz, hogy késleltetés nélkül továbbadhassa.

VPN telepítése a Fire TV Stick számára

Számos különféle módszer van a VPN telepítésére az Amazon Fire TV Stick eszközre. Vessen egy pillantást részletes útmutatónkra, amely elmagyarázza, hogyan lehet ezt megtenni. Látni fogja, hogy vannak olyan alkalmazások, amelyeket közvetlenül a Fire TV Stick-re telepíthet. A legtöbb esetben azonban ez nem lehetséges. A VPN-t telepítenie kell az útválasztóra, vagy a számítógép vagy a Mac virtuális útválasztóra. Az utóbbi módszerek előnye, hogy minden otthoni eszköz védett lesz. A VPN telepítése után szabadon, névtelenül és biztonságosan folytathatja az adatfolyamot a Fire TV Stick segítségével.

Amazon Fire Stick beállítása illusztráció

Végső gondolatok

Az Amazon Fire TV Stick funkcióinak és a VPN-szolgáltatásnak a kombinálása nagyszerű módja a filmek és a zene névtelen streamingjének. A VPN lehetővé teszi, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, és ezt titkosított kapcsolaton keresztül tegye meg. A kiszolgálók mennyiségét, valamint a kapcsolat sebességét és stabilitását tekintve segít megtalálni a megfelelő szolgáltatót az adatátvitel céljából. Az ExpressVPN és a PIA egyaránt jó lehetőség a Fire TV Stick gondtalan továbbítására.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me