Az Android készülékéhez a legjobb VPN kiválasztása, a top 3

Ha Android okostelefon vagy táblagépe van, érdemes megfontolni egy VPN használatát. A VPN lehetővé teszi a kapcsolat biztonságosabbá tételét nyilvános Wi-Fi hálózatokon, és akár az American Netflix adatfolyamát bárhonnan közvetítheti, bárhol is van a világon. Bármi is legyen az ok, borzasztóan sok VPN található az Android számára. Ez megnehezítheti a VPN megfelelő kiválasztását, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek. Egyes Android VPN-k lassúak, mások gyorsak, de nem biztonságosak, és néhányuk valójában egyáltalán nem VPN, hanem proxyk. Ebben a cikkben segítünk Önnek kiválasztani a helyzetéhez legmegfelelőbb Android VPN-t.


Mit kell keresni a legjobb Android VPN kiválasztásakor??

Ha kiváló VPN-szolgáltatót szeretne az Android-hoz, feltétlenül válasszon egy gyors, biztonságos VPN-t a megfelelő kiszolgálóhelyekkel. Attól függően, hogy mi fontos az Ön számára, egyes VPN-ek alkalmasabbak lehetnek, mint mások. Sokat közvetítesz? Ezután keressen egy gyors VPN-t. Szeretné, hogy adatai biztonságban maradjanak? Ezután válasszon egy biztonságos VPN-t. Fel szeretné oldani egy bizonyos weboldal blokkolását egy másik országból? Ezután ellenőrizze, hogy a választani kívánt VPN rendelkezik-e szerverekkel ebben az országban. Ezenkívül természetesen akkor is hasznos, ha a VPN rendelkezik Android-alkalmazással.

A VPN kiválasztásakor hasznos lehet tisztában lenni a VPN-ek néhány fontos szempontjával. Az első három legjobb Android VPN meghatározásánál a következő szempontokat vettük figyelembe:

 • Biztonság és magánélet: elsősorban a VPN naplózási politikáját és titkosítási protokolljait vizsgáltuk. Adatvédelmi okokból fontos, hogy a VPN-szolgáltató ne tároljon naplókat, különben az Ön adatait továbbra is a VPN-társaság tárolja, amit egy VPN használatakor feltétlenül nem akar. A VPN titkosítási protokolljai gyakran meghatározzák, hogy milyen nehéz titkosított fájlt feltörni. A legtöbb VPN OpenVPN-t használ, de vannak olyanok is, amelyek nem. Javasoljuk, hogy válasszon olyan VPN-szolgáltatót, amely az OpenVPN-t használja.
 • Sebesség: A sebesség nagyon fontos lehet a VPN számára, különösen streaming, letöltés és mindennapi használat során. A VPN-k kissé csökkenthetik az Ön sebességét, de néhány VPN-rel ezt még csak nem is veszik észre, másokkal pedig biztosan megteszi. Csak azokat a VPN-ket ajánljuk, amelyek a lehető legkisebb mértékben befolyásolják az Ön sebességét.
 • Egyszerű használat: néhány VPN műszaki ismereteket igényel, mások nem. A legjobb Android VPN-szolgáltatók kiválasztásakor a mindenki számára megfelelő VPN-kre összpontosítottunk. Más szavakkal, a top 3-ban lévő összes VPN-t könnyen használhatják a fiatalok és az idősek is.
 • szerverek: ha VPN-t használ a webhelyek feloldásához, a kiszolgálók széles köre nagyon hasznos. Például, ha olyan VPN-jével rendelkezik, amelynek csak kiszolgálói vannak Franciaországban, akkor nem tudja használni az American Netflix feloldásához. Ezenkívül egy VPN kevésbé befolyásolja a sebességet, ha a használt VPN-kiszolgáló közel van hozzád.
 • További jellemzők: A VPN-ek néha további lehetőségeket kínálnak, hogy megkönnyítsék a felhasználó számára a biztonságos böngészést vagy a gyorsabb adatfolyamot. Időnként ölés kapcsoló formájában, néha dedikált IP formájában. Bár ez általában kevésbé fontos tényező, érdemes erre figyelni, ha bármilyen speciális VPN-igénye van.
 • Ár: A VPN-szolgáltatás tényleges minőségén kívül az is jó látni, hogy a VPN-előfizetés megfelel-e az Ön költségvetésének. Valószínű, hogy jó VPN-t szeretne, de nem akar túl sokat fizetni érte. Ezért is beépítettük az árat mint szempontokat a top 3-ba.

A legjobb VPN-ek Androidra: a top 3

A fent említett kritériumok alapján a következő három VPN-szolgáltatót választottuk ki, amelyek véleményünk szerint jelenleg a legjobb VPN-ek az Android számára:

1. Surfshark

A Surfshark az egyik legjobb és legkedvezőbb árú VPN. Ez a VPN szinte minden szempontból nagyon jó eredményt nyújt. A kiszolgálók gyorsak, számos országban széles választéka van a kiszolgálóknak, a VPN könnyen használható, és ráadásul ez a VPN nagyon olcsó a nyújtott minőségért. Mindez azt jelenti, hogy nagyon alacsony áron streamgethet Android-készülékein, csuklás nélkül. Ez akkor hasznos, ha sok filmet vagy sorozatot néz az Android telefonján vagy táblagépén.

2. ExpressVPN

Az ExpressVPN egy fantasztikus VPN az Android számára. A VPN rendkívül gyors, számos szerverrel rendelkezik, és nagyon egyszerűen telepíthető és beállítható Android készülékekre. Az alkalmazás automatikusan látja, hogy az eszköz milyen nyelven van beállítva, és ennek megfelelően állítja be magát. A nagy sebesség mellett az ExpressVPN rendkívül jó titkosítással is rendelkezik. Nem hibázhat az ExpressVPN használatával. A Surfsharkhoz képest azt mondanánk, hogy az ExpressVPN valamivel jobb a minőség szempontjából, de sokkal drágább is. Éppen ezért, amennyire aggódunk, elnyerte a listán a második helyet.

3. Privát internet-hozzáférés – PIA

A privát internet-hozzáférés (PIA) kiváló VPN-alternatíva azok számára, akik rendkívül biztonságos és magánélet-orientált VPN-t keresnek. A PIA nagy hangsúlyt fektet az online biztonságra, és továbbra is kiváló sebességet tart fenn. A PIA egy kicsit lassabb, mint az ExpressVPN, és egy kicsit drágább, mint a Surfshark, de ez a VPN még mindig remek választás az Android számára. Különösen szeretjük a szolgáltató biztonságát és titkosítását.

Ingyenes vs. fizetett VPN-k Androidra

A fizetett VPN szolgáltatások mellett lehetősége van ingyenes VPN használatára is. Noha számos jó ingyenes VPN-szolgáltatás létezik, a legtöbb nem lesz alkalmas hosszú távú használatra. Számos ingyenes VPN-szolgáltatás korlátozza a sebességet, a havonta felhasználható adatmennyiséget vagy a szerver helyét. Az adatkorlátozás gyakran nem is teszi lehetővé az egész film megtekintését. A korlátozott vagy nagyon magas korlátozással rendelkező ingyenes VPN-k gyakran lassúak vagy nem biztonságosak. Ez az oka annak, hogy általában fizetős VPN-t keresünk.

Ingyenes Android VPN-alkalmazások, amelyek nem valós VPN-ek

Ha az Android ingyenes VPN-alkalmazásairól beszélünk, akkor érdemes röviden megemlíteni a proxykat is. Ezek olyan alkalmazások, amelyek gyakran ingyenesek és VPN-ekként hirdetik meg őket. Általában azonban ezek a proxyk: olyan szolgáltatások, amelyek megváltoztatják az Ön IP-címét, de nem titkosítják az adatait. Erre példa Hola. Ez a szolgáltatás VPN-ként hirdeti magát, de az Ön IP-címét csak egy másik Hola felhasználó azonosítójára változtatja meg. Ha Hola-t használsz, akkor a kapcsolatot más Hola-felhasználók is használják. Ez nagyon nem biztonságos, mert mások használják a kapcsolatot, és tudják, mire használják.

Miért egy VPN Androidra??

Mindenkinek különböző okai vannak a VPN használatára. A leggyakoribb okok a következők:

Ok
Magyarázat
BiztonságMivel az internetes forgalmat egy VPN titkosítja, mások nem csak hozzáférhetnek az Ön adataihoz. Például a hackerek, a kormányok és az internetszolgáltatók nem látják, mit csinál online. Ez különösen az Android-eszközöknél fontos, mivel okostelefonjával vagy táblagépével gyakran kapcsolódik a nyilvános Wi-Fi-hálózatokhoz.
MagánéletA VPN-nek köszönhetően a saját IP-címe rejtve marad, és más VP-címet kap a VPN-kiszolgálók egyikétől. Ennek eredményeként az online tevékenységei nem vezethetők vissza eszközére vagy önre mint személyre. Ezt gyakran használják torrent letöltésével, hogy elkerüljék a bírságot. A magánélet és a jogszabályok az oka annak is, hogy a nagyon cenzúrázott országokban élő újságírók VPN-t használnak anonim fórumokon keresztüli véleményük kifejezésére..
feloldókulcsátEgyes webhelyek és szolgáltatások a tartózkodási helyük alapján blokkolják tartalmukat. Például a Netflix nagyobb filmek és sorozatokkal rendelkezik Amerikában, mint a legtöbb más országban. VPN segítségével megkerülheti az ilyen földrajzi blokkolást, hogy továbbra is megnézhesse más országok filmeit és sorozatait. Ez is az oka annak, hogy a VPN-t gyakran használják Kínában, ahol a YouTube és a Facebook oldalakat blokkolják.

Hogyan telepíthetünk VPN-t az Androidra

Számos módon lehet VPN-t telepíteni egy Android-eszközre. A legegyszerűbb valószínűleg a Play Áruházból származó alkalmazáson keresztül:

 1. Feliratkozás egy VPN szolgáltatóra;
 2. Töltse le a VPN alkalmazást a Play Áruházból;
 3. Nyissa meg az alkalmazást;
 4. Ha szükséges, módosítsa a beállításokat;
 5. Kapcsolja be a VPN-t (Android-készüléke valószínűleg felkéri Önt, hogy változtassa meg a VPN-kapcsolatok konfigurációját a “hálózatépítés” alatt, engedje meg ezt).

Összefoglalva: a legjobb VPN az Androidra, a mi top 3

A korábban említett kritériumok alapján az alábbi VPN-ket ajánljuk az Androidra:

 1. Surfshark
 2. ExpressVPN
 3. PIA

Ezeknek a szolgáltatóknak kiváló Android szoftverük van, és ár, sebesség és biztonság szempontjából jók. A Surfshark a legolcsóbb prémium VPN, az ExpressVPN kicsit jobb is, de sokkal drágább is, és a PIA további lépéseket tesz a biztonság szempontjából. Ha ezen szolgáltatók egyike sem vonzza Önt, akkor mindig átnézheti az összes áttekintett VPN áttekintését:

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map