A legjobb VPN-szolgáltatók Mac-hez. 3 legnépszerűbb Mac VPN | VPNoverview

A Mac számára megfelelő VPN-sel biztos lehet benne, hogy biztonságosan és névtelenül böngészhet az interneten. Ezenkívül a VPN segít sokkal több internetes szabadság megszerzésében, amelyet például felhasználhat egy másik ország Netflix tartalmának megnézésére. Ezen felül használhatja a nyilvános Wi-Fi-hálózatokat anélkül, hogy aggódnia kellene a hackerek miatt, akik ellopják az Ön személyes adatait. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy mi a legjobb VPN-szolgáltatók a Mac-hez.


VPN Mac-re: mit kell figyelni

Virtuális útválasztóNagyon sok szolgáltató közül választhat, ha VPN-t keres Mac-re. A legfontosabb feltétel az, hogy a szolgáltató szoftvert kínál a MacOS-hoz, a Mac operációs rendszerhez. Szerencsére szinte az összes prémium VPN szolgáltató ezt megteszi.

Egy másik dolog, amire figyelni kell a kapcsolat sebessége. Nagyon bosszantó lehet, ha a VPN jelentősen lelassítja az internet használatát. Pontosan ezért teszünk minden VPN-szolgáltatót gyorsteszteknek, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy jól teljesítenek-e. Mivel az eredmények nagyon eltérőek lehetnek, érdemes ezt szem előtt tartani, ha a VPN-t választja a Mac-hez.

Végül, a VPN-ek szempontjából nagyon sok személyes preferencia létezik. Az egyik embernek nagyon fontosnak tarthatja, hogy a VPN szolgáltató lehetővé tegye a torrent letöltését, míg a másik azt akarja, hogy fiókját egyszerre 5 eszközön tudja használni. A legjobb VPN-szolgáltatók mindenki igényeit kielégítik, és nagyon jó ár-érték arányt kínálnak.

A legjobb VPN-szolgáltatók Mac-hez

Az összes alapvető funkciót szem előtt tartva a VPN-szolgáltatók következő választása a legmegfelelőbb MacOS-hoz. Az összes alábbi szolgáltató kiváló szoftverrel és alkalmazással rendelkezik más operációs rendszerekhez, például Android, iOS és Windows.

ExpressVPN for Mac

Nem hozhat létre listát a jó VPN-szolgáltatókról a Mac számára az ExpressVPN megemlítése nélkül. Nagyon sok szervert kínálnak (3000+) ugyanolyan lenyűgöző számú országban (94). Ezek a szerverek lehetővé teszik a gyors és stabil kapcsolatot. Letölthető a P2P hálózatokon keresztül, és az ExpressVPN még a Netflix-rel is működik, azaz például megnézheti a Netflix amerikai verziójának nagy választékát a filmek és sorozatok közül..

Az ExpressVPN kiválóan alkalmazható minden operációs rendszerhez. Az alkalmazás a MacOS-hoz nagyon egyszerű és világos. Biztonsági intézkedéseik megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványoknak, tehát nagyon biztonságos és névtelen leszel. Az ExpressVPN az elmúlt néhány évben okból bekerült az top 5-be.

Surfshark for Mac

A Surfshark nemcsak egy nagyon megfizethető VPN-szolgáltató, hanem egy nagy szerverhálózatot is kínál, amely 61 országban több mint 1000 szervert foglal magában. Sőt, a Surfshark meglepően gyors a VPN számára az ártartományban, és még sokkal drágább versenytársak számára is jár a pénzért. A Surfshark szintén nagyszerű alkalmazást kínál a MacOS-hoz, amely nagyon felhasználóbarát és nagyon intuitív módon működik.

Ami a biztonságot és az adatvédelmet illeti, a Surfhark a legjobban is ott áll. A Surfshark azt állítja, hogy nem gyűjt és tárol felhasználói naplókat, amelyek hiteles követelésnek tekinthetők, figyelembe véve a joghatóságát, amelyet ő kötelez (Brit Virgin-szigetek).

A Surfshark a torrent letöltését is lehetővé teszi, amelyre speciális P2P-leválasztókat is kínál. Nem minden VPN-szolgáltató engedélyezi a torrent letöltést, de a Surfshark letöltés-barát VPN-szolgáltató. Az is nagyszerű tudni, hogy a Surfshark jól működik a Netflix amerikai verziójával.

Kipróbálhatja a Surfsharket a Mac számítógépen 30 napig a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Privát Internet hozzáférés Mac-hez

A privát internet-hozzáférésnek is van egy szép alkalmazása a MacOS-hoz. Ez a szolgáltató az ügyfelek magánéletét az első helyen helyezi el. Kiváló biztonsági szabványokat, biztonságos titkosítási protokollokat kínálnak, és nem tartanak nyilvántartást. A PIA a torrent letöltését is lehetővé teszi.

Egy másik nagy plusz az, hogy a PIA nagyon megfizethető. Mivel a Mac elég drága, mert jó, ha pénzt takarít meg a VPN-en. Havonta csak pár dollárért előfizethet PIA-ra.

VPN telepítése Mac rendszerre

Ha feliratkozik a fent említett szolgáltatók egyikére, nagyon könnyű VPN-kapcsolatot létrehozni a Mac-en. A legtöbb prémium VPN-szolgáltató egy egyszerű alkalmazást kínál, amely VPN-t nagyon felhasználóbarátvá teszi. Előfordulhat azonban, hogy maga állítja be a VPN-kapcsolatot. A Macintosh VPN beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

  • Az Apple menüben lépjen a „Rendszerbeállítások” menübe..
  • Válassza a „Hálózat” lehetőséget.
  • Kattintson a pluszjelre a bal alsó sarokban.
  • Az Interfész alatt válassza a „VPN” elemet.
  • Válassza ki a kívánt protokollt. Az OpenVPN a legbiztonságosabb és általában a legjobb megoldás.
  • Töltse ki bejelentkezési adatait. Ezt az információt a VPN-szolgáltatója webhelyén szerezheti be.

Javasoljuk az egyszerű telepítővarázsló és a legtöbb VPN-szolgáltató által kínált alkalmazás használatát, egyszerűen azért, mert könnyebb. Ezen felül, ha manuálisan állítja be a VPN-kapcsolatot, és meg akarja változtatni a beállításokat, vissza kell térnie a rendszerbeállításokhoz, míg a VPN-alkalmazás mindent automatikusan megváltoztathat az Ön számára.

Végső gondolatok

Az ExpressVPN, a Surfshark és a Privát Internet hozzáférés egyaránt jó lehetőség, ha VPN-t akar használni a Mac-hez. Havonta néhány dollárért sokkal védtebb és névtelen online lehet. Az egyszerű alkalmazásukkal biztonságos kapcsolatot hozhat létre VPN-kiszolgálóik egyikén keresztül. Ha szeretné, akkor is beállíthatja a VPN-kapcsolatot.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me