A legjobb VPN-szolgáltatások Kodi számára. Nézze meg az top 5-et! | VPNoverview

kodi tv vpn


A Kodi egy ingyenes és nyílt forráskódú alkalmazás, eredetileg az Xbox számára készült, de a legtöbb eszközön elérhető. Szórakoztató központként működik, amely az összes médiaszolgáltatást összekapcsolja. A VPN biztonságos kapcsolaton keresztül segíthet abban. A Kodi és a VPN szolgáltatás kombinálása lehetővé teszi a névtelen és gondtalan adatfolyamot. Olvassa el az összes, a Kodi számára elérhető legjobb VPN szolgáltatónk öt legfontosabb oldalát.

A Kodi és VPN együttes használata számos előnnyel jár. Az összes streaming névtelen, megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és az internetes forgalmat titkosítás védi. A VPN a felhasználó számára szabadságot, névtelenséget és biztonságot kínál. A VPN funkcióiról a cikkben olvashat, amelyben általános információkat talál a VPN használatáról.

A VPN telepítése nem rossz ötlet, ha a Kodi-nal streami. A VPN segít elérni a Netflix tartalmat egy másik országban. A Kodi segítségével összeállíthatja saját streaming szolgáltatás-gyűjteményét, így alkalmazásukkal elérheti őket. A Kodi egyes kiegészítői olyan tartalmat kínálnak, amely nem az övék, hogy megosszák őket. Annak érdekében, hogy senki sem látja, mit csinál a Kodi-on, VPN segítségével védheti névtelenségét. De mi a legjobb VPN-szolgáltató, amelyet a Kodi-vel kombinálva használhat? Bemutatjuk Önt az öt legfontosabb szolgáltatóval, amelyek véleményünk szerint jól működnek együtt a Kodival. Ezenkívül elmagyarázjuk, hogyan lehet a legjobban együtt használni a két szolgáltatást.

Melyik VPN-szolgáltatások működnek jól a Kodi-val?

A következő VPN-szolgáltatók jól működnek együtt a Kodival. Sőt, garantálják a biztonságos és névtelen kapcsolatot.

1.ExpressVPN

Az Express VPN okból kifolyólag a legtöbb összehasonlító listánk tetején található. Kiváló ügyfélszolgálatot és kiszolgálók széles választékát kínálják világszerte. Minőségi biztonsági intézkedéseik vannak érvényben, és gondoskodnak arról, hogy mindig legyen mód az amerikai Netflix tartalomhoz való hozzáférésre. Így kiválóan alkalmasak a Kodi-val kombinálva történő felhasználásra. Tapasztalataink szerint a kapcsolat sebessége és stabilitása szintén nagyszerű. Meg kell jegyeznünk, hogy drágák a VPN számára, ám cserébe a legjobb minőséget kapja.

2. IPVanish

Véleményünk szerint az IPVanish rendelkezik a leggyorsabb VPN-kapcsolattal. Az IPVanish weboldalán egy részletes útmutató található, amely segíthet alkalmazásuk beállításában, így jól működik a Kodi-val. Azoknak az embereknek, akik szeretnék anonim módon és biztonságosan közvetíteni, az IPVanish a sebesség és a biztonság legjobb kombinációját kínálja. Áraik meglehetősen magasak más VPN-ekhez képest. A webhelyükön azonban gyakran vannak kiváló ajánlatok. Tudjon meg többet az IPVanish tapasztalatairól.

3. VyprVPN

A VyprVPN nagyon gyors hálózattal rendelkezik, amelyet saját maguk kezelnek. Ez a szolgáltató a Goldenfrog internet-konglomerátum része. Emiatt sok eszközzel rendelkeznek szolgáltatásaik optimalizálására. Három egyidejű kapcsolat létesíthető megfizethető előfizetésükkel.

4. GOOSEVPN

A GOOSE VPN egy viszonylag fiatal, holland VPN szolgáltató. Gyorsan megnevezik magukat. A GOOSEVPN minőségi kiszolgálókat kínál gyors és stabil csatlakozással. Kétféle előfizetésük van. Javasoljuk korlátlan tervüket. A másik, olcsóbb előfizetés 50 GB-os korlátja nem ideális, ha sok filmet és sorozatot szeretne közvetíteni. Szeretne többet megtudni erről a holland VPN szolgáltatásról? Olvassa el a GOOSE VPN teljes áttekintését.

5. NordVPN

A NordVPN óriási mennyiségű szerverrel rendelkezik több mint 50 országban. Nagyon törődnek a biztonsággal, emiatt minőségi biztonságot nyújtanak, és nem tartanak naplót. Az internet sebessége javult, és most már tökéletes streamingre. Egy előfizetés egyszerre hat eszközön is használható. A NordVPN szintén a piacon az egyik legolcsóbb prémium VPN.

Állítsa be a Kodi VPN-jét

A legtöbb esetben a VPN-kapcsolaton keresztül nem lesz nehéz streamálni a Kodi-val. Miután beállította az előfizetését egy VPN-szolgáltatónál, és telepítette a szoftverüket, a munka nagy része elkészül. A VPN szolgáltatók rendkívül egyszerűen telepítik alkalmazásukat. Amint csatlakozik valamelyik VPN szerverhez, az összes forgalmat átirányítja ezen a biztonságos kapcsolaton keresztül.

Csak annyit kell tennie, hogy biztonságosan és névtelenül folytasd az adatfolyamot először ellenőrizze, hogy csatlakozik-e a VPN-hez. A legtöbb VPN-alkalmazásban egy gombnyomásra van szükség. Ugyanez vonatkozik a számítógépre, a táblagépre és az okostelefonra. Ha a Kodi alkalmazás megnyitása előtt csatlakozik a VPN-hez, készen áll a biztonságos streaming elindítására!

Ha egy másik országban lévő streaming szolgáltatás tartalmához szeretne hozzáférni, akkor válassza ki ezt az országot a VPN-alkalmazásban. Ha kapcsolódik egy másik ország szerveréhez, akkor úgy tűnik, hogy az adott országból érkezik az internet. A szolgáltatók többsége nagyszerű ügyfélszolgálattal rendelkezik, így ha nehézségekbe ütközik, vegye fel velük a kapcsolatot.

Telepítsen egy VPN-t az útválasztóra

Érdemes lehet a Kodi-t intelligens TV-n vagy olyan médialejátszóval kombinálni, mint például a Google Chromecast vagy az Amazon Fire TV Stick. Ezekben az esetekben beállíthatja a VPN-kapcsolatot az útválasztón keresztül, így az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz élvezheti a biztonságos VPN-kapcsolatot. Ehhez szüksége van egy útválasztóra, amely támogatja a VPN-kapcsolatot. Olvassa el ezt erről a VPN telepítéséről az útválasztón című cikkben.

Hogyan működik egy VPN illusztráció?

Végső gondolatok

A Kodi egy szép alkalmazás filmek és sorozatok nézéséhez laptopján, számítógépen, okostelefonján vagy televízióján. A Kodi és a VPN összekapcsolásával névtelen és biztonságos lesz. Sőt, lehetőséget ad arra, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat, még több tartalmat biztosítva az Ön számára. A fent említett szolgáltatók egyikével biztos lehet benne, hogy működni fog. Vessen egy pillantást az öt legfontosabb VPN-szolgáltatóra is!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me