A legjobb VPN-ek iPhone-hoz. A kipróbált és bevált legjobb lehetőségek. VPNOverview

Manapság egyre fontosabb, hogy online óvintézkedésekkel járjon további óvintézkedések. A nyilvános Wi-Fi hálózatokat nem mindig biztonságos használni, és sok webhely és szervezet követi az online tevékenységeket. Mint ilyen, annak biztosítása érdekében, hogy nincs (rosszindulatú) fél, aki minden online mozdulatát figyeli, érdemes megtenni néhány biztonsági intézkedést, például VPN (virtuális magánhálózat) használatát..


Az iPhone felhasználók számára is nagy előnye származhat a VPN-kapcsolat használatáról. Igaz, hogy az iPhone készülékek általában jó rosszindulatú programok elleni funkciókkal rendelkeznek. Ezek természetesen nem befolyásolják a csatlakoztatott hálózatok biztonságát, amelyek továbbra is bizonytalanok lehetnek. Malware vagy nincs rosszindulatú program, a nem biztonságos hálózatok használata számos problémát okozhat, gondoljon például arra, hogy a hackerek ellopják az Ön adatait. Ezért érdemes VPN-t telepíteni, amely elősegíti a kapcsolat biztonságát. Ez különösen fontos, mivel manapság sok iPhone és okostelefon-felhasználó támaszkodik a nyilvános Wi-Fi-hálózatokra, különösen utazáskor.

Szerencsére azonban a VPN telepítése az iPhone készülékre egyszerű és egyszerű. Később ezt fogjuk elérni. De először vessen egy pillantást útmutatóra, amelyben kiválaszthatja a jó VPN-t az iPhone-jához, és az első három VPN-t az iPhone-ra vonatkozóan.

Melyik VPN-t kell választania iPhone-jához? – A top 3

Mondanom sem kell, hogy a megfelelő VPN kiválasztásához először tudnia kell, mit keres egy VPN-ben. Néhány fontos kritérium, amelyre külön figyelmet fordítottunk az első 3 kiválasztásánál, és amelyeket valószínűleg fontos az Ön számára figyelembe venni, az alábbiakban találhatók.

 • Sebesség: A VPN-k bizonyos mértékben csökkentik az internet-kapcsolat sebességét. Ugyanakkor nagy különbségek vannak a sebességcsökkenés között a szolgáltatók között. Másokkal alig észrevesz bármit, másokkal pedig jelentős különbséget észlel. Ezért fordítottunk erre a figyelmet, amikor különböző VPN-ket teszteltünk iPhone-on.
 • Biztonság és magánélet: A VPN által kínált biztonság és adatvédelem mértékének meghatározásához megvizsgáltuk a felajánlott protokollokat és a VPN naplózási irányelveit. Azt is megvizsgáltuk, vajon egy VPN kapott-e negatív híreket a biztonsággal vagy a magánélet megsértésével kapcsolatban. Végül figyelembe vettük a biztonsági funkciókat, mint például a gyilkos kapcsolót. 
 • Felhasználóbarátság: Mivel nyilvánvalóan az emberek kevésbé szívesen telepítenek és használnak olyan VPN-t, amely nehéz navigálni, és nem felhasználóbarát, ezért fontos szempontnak tekintettük a felhasználóbarátságot is. Ez azt jelenti, hogy a VPN interfész kialakítására és megjelenésére, valamint ügyfélszolgálatának minőségére is figyelmet fordítottunk.
 • szerverek: ha VPN-t használ a webhelyek blokkolásához, azt szeretné, ha a VPN-nek sok különböző kiszolgálója lenne a különböző országokban. Például, ha Németországban VPN szervert használ, akkor nem fog hozzáférni az American Netflixhez. Továbbá, minél közelebb van a VPN-kiszolgáló az Ön tartózkodási helyéhez, annál gyorsabb lesz a sebesség.
 • További szolgáltatások és lehetőségek: Természetesen nem minden VPN jön létre egyenlően. Ez vonatkozik a különféle VPN-szolgáltatók által kínált extra lehetőségekre. Míg egyes VPN-ek „megrázó” adatvédelmi megoldásoknak tekinthetők, míg más szolgáltatók elhagyják az utat, hogy extra lehetőségeket kínáljanak. Ezek a hirdetésellenőrzőktől az elhalványult szerverekig terjedhetnek. Figyelembe vettünk olyan extra lehetőségeket is, mint a geo-feloldó képességek és a Netflix kompatibilitás.
 • Költség: Természetesen mindenki szereti egy kis pénzt megtakarítani. Ezért is gondoskodtunk a költség és az érték figyelembevételéről.

A fenti kritériumok alapján a következő három legjobb VPN-hez jutottunk az iPhonehoz.

1. ExpressVPN

Az összes iPhone-felhasználónak ajánljuk az ExpressVPN-t, mivel ennek a prémium VPN-nek gyakorlatilag nincs hibája a biztonság, a sebesség és a felhasználóbarát kapcsolat szempontjából. Ez a VPN védi az Ön adatait, és egy nagy szerverhálózattal rendelkezik, több mint 3000 szerverről 94 országban. A dolgok még jobbá tétele érdekében az ExpressVPN nagyszerűen alkalmas iPhone-ra, a nagyszerű alkalmazásának köszönhetően. Az alkalmazás jól megtervezett és könnyen navigálható. Az ExpressVPN vitathatatlanul a legjobb VPN jelenleg, amely szintén nagyon jól alkalmazható az iPhone-ra. Az egyetlen hátrány: Ez a VPN egy kicsit drágább, mint sok versenytársa. Szerencsére azonban ingyenesen kipróbálhatja a VPN-t, köszönhetően a 30 napos pénz-visszafizetési garanciának.

2. CyberGhost

A CyberGhost nagyszerű VPN-szolgáltató, nagyon kedvező áron. Szerverei gyorsak, biztonsága feltétlenül naprakész és az alkalmazás nagyon felhasználóbarát. A CyberGhost további nagy előnye a 45 napos pénz-visszafizetési garancia. Ez hosszabb pénz-visszatérítési garancia, mint a legtöbb más VPN-szolgáltatónak. Mint ilyen, azt mondhatja, hogy hosszabb „próbaidőszakot” kapott a CyberGhost-szal. A CyberGhost egyetlen kedvezőtlen negatív tényezője az, hogy teszteink szerint szerverei kissé lassabbak, mint az ExpressVPN és a Surfshark szerverek. Ennek ellenére a CyberGhost továbbra is remek választás egy jó VPN-re iPhone-on.

3. Surfshark

A Surfshark határozottan egy VPN, amelyet az iPhone felhasználóknak és általában a VPN felhasználóknak ajánlunk. Ennek egyik oka az, hogy vitathatatlanul kínálja a kifizetődő VPN-k legnagyobb értékét. Valószínűleg a legolcsóbb fő VPN-szolgáltató, mindössze 1,99 dollárért egy 2 éves előfizetésre. Ezenkívül jó sebességet és nagyszerű, könnyen navigálható mobilalkalmazást kínál. A Surfshark által kínált biztonság és adatvédelem csúcsminőségű. A Surfshark viszonylag új a VPN piacon, rövid idő alatt sok fejlesztést mutatva. Ennek legfőbb oka, hogy sokan elmennek a szolgáltatóhoz, továbbra is az alacsony ár és az általa kínált nagy érték. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ingyenes vs fizetett VPN alkalmazások iPhone-ra

Ha nagyon sok VPN van, természetesen vannak ingyenes virtuális magánhálózatok is. Bár ezek eleinte nagyszerűnek tűnhetnek, a legtöbb VPN-nek vannak jelentős hátrányai. Például sok ingyenes VPN érvényesíti az adatkorlátozásokat, a sebességkorlátozásokat és néha a szerverkorlátozásokat. Ezenkívül kutatások mutattak rá, hogy az ingyenes VPN-k által kínált adatvédelem és biztonság gyakran nem fejt ki a kezét.

Ha továbbra is szeretné tudni, hogy az ingyenes VPN megfelelő-e az Ön számára, javasoljuk, hogy olvassa el a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatásokról szóló cikket. Ebben a cikkben számos ingyenes VPN-szolgáltatót tárgyalunk, amelyek a sok ingyenes VPN-szolgáltatással ellentétben nagyon tisztességes VPN-ek. Ne feledje, hogy a legjobb ingyenes VPN-k listájának összeállításakor nem vettünk külön figyelmet az iPhone kompatibilitására.

Miért használjon VPN-t iPhone-ra?

Ha nyilvános Wi-Fi-hálózatot használ, mindig van esély arra, hogy mások megpróbálják ellopni az Ön adatait. Különösen néhány üdülőhelyen a nyilvános Wi-Fi hálózatok nem mindig biztonságosak. A VPN használatával sokkal nehezebbé teheti a számítógépes bűnözők számára az adatok, például az e-mail bejelentkezés vagy az online banki adatok megszerzését. A VPN emellett segíti az online adatvédelem visszaszerzését. Ezenkívül egy VPN-vel megkerülheti az úgynevezett földrajzi korlátozásokat. Például egy VPN segít elérni a Netflix amerikai verzióját, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Mostanra valószínűleg tudja, hogy a VPN mit tehet Önért. Ennek ellenére az alábbiakban röviden összefoglaljuk a VPN használatának előnyeit iPhone-on.

Ok
Magyarázat
Az internetkapcsolat biztonságosabbá tétele.Sok olvasónk számára ez a VPN használatának fő oka. Az iPhone felhasználók nem mindig ismerik a nyilvános Wi-Fi-hálózatok által jelentett kockázatokat. Mivel az iPhone biztonsági funkcióinak integrálása gyakran azt jelenti, hogy nincs szükség extra víruskereső szoftverre, az iPhone felhasználók néha elfelejtik, hogy a hálózatok is veszélyesek lehetnek. A nyilvános Wi-Fi-hálózatokat a számítógépes bűnözők kihasználhatják az adatokhoz – például jelszavakhoz, képekhez és akár az online banki bejelentkezéshez – történő hozzáféréshez. Ezért a legtöbb iPhone-felhasználó számára a VPN megszerzésének legfontosabb oka a kapcsolat biztosítása.
Online adatvédelemNagyon sok ember, iPhone-felhasználó vagy más módon, nem póréhagyma kémkedik el, amíg online életük megy. Végül is a cégek felhasználhatják az Ön személyes adatait célzott hirdetések és egyéb kellemetlenségek megjelenítésére. Sokak számára magánéletük védelme alapvetően fontos. Ezenkívül néhány országban, amelyekre nem jellemző a nagy politikai vagy vallási szabadság, veszélyes lehet bizonyos weboldalakat meglátogatni vagy bizonyos ötleteket online kifejezni anélkül, hogy valamit felhasználnának az online névtelenné tétele érdekében, például VPN. Végül, sokan használnak VPN-t névtelen letöltéshez.
Webhelyek és streaming szolgáltatások feloldásaA VPN használatának másik oka, amelynek népszerűsége manapság növekszik, az a VPN képessége, hogy feloldja a sok földrajzilag korlátozott tartalom blokkolását. Például egy VPN segít elérni külföldi webhelyekhez vagy tartalmakhoz való hozzáférést, amelyek egyébként blokkolódnának. Például segíthet abban, hogy hozzáférjen a Netflix amerikai verziójához, annak ellenére, hogy nem az USA-ban tartózkodik, vagy a BBC iPlayer, ha az Egyesült Királyságban nincs..

VPN alkalmazás telepítése iPhone-ra

A VPN-alkalmazás telepítésére számos különféle lehetőség van. A legtöbb VPN-szolgáltató emellett korszerűsítette ezt egy egyszerű és kényelmes folyamattá. Ennek ellenére alább adunk rövid, lépésről lépésre szóló útmutatót, amely a legtöbb iPhone-felhasználóra érvényes.

 1. Iratkozzon fel előfizetéssel egy VPN-szolgáltatóra (amelyről tudod, hogy rendelkezik iPhone alkalmazással).
 2. Töltse le a VPN alkalmazást az App Store-ból.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be a bejelentkezési adataival.
 4. Ha szeretné, a VPN beállításait tetszés szerint módosíthatja. Gondoljon protokollokra, további biztonsági lehetőségekre stb.
 5. Végül kapcsolja be a VPN-kapcsolatot. Amint megnyomja a csatlakozást, az iPhone valószínűleg felszólítja Önt, hogy módosítsa a VPN-kapcsolatok konfigurációját. Egyszerűen kövesse a lépéseket.

A VPN kézi telepítése az iPhone készülékre

A dedikált alkalmazás telepítésén kívül a VPN-t manuálisan is telepítheti iPhone-jára. Ehhez szüksége lesz néhány részletre, amint az az alábbi képernyőképen látható.

Adja hozzá a VPN-konfigurációs képernyőképeket

Miután eljutott erre a képernyőre, ki kell töltenie néhány részletet, amelyeket a VPN-szolgáltatója webhelyén talál..

A képernyő eléréséhez egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Először menj ide Beállítások.
 2. Miután odament, görgessen le a „Tábornok„.
 3. Most görgessen lefelé és válassza a „VPN„.
 4. Végül válassza a „Adja hozzá a VPN-konfigurációt„.

Ily módon manuálisan telepítheti a VPN-t az iPhone készülékére. Vegye figyelembe azonban, hogy a dolgok ilyen módja lényegesen kevésbé „felhasználóbarát”. Végül is, ha bármilyen módon meg szeretné változtatni a VPN-kapcsolatot, akkor mindig vissza kell térnie erre a képernyőre, és kézzel kell megváltoztatnia a dolgokat. A VPN alkalmazás használatakor ez sokkal könnyebb, gyakran automatikusan megtörténik, és a kiszolgálók közötti váltás sokkal kényelmesebb.

Következtetés: a legjobb VPN az iPhone-ra

Röviden összefoglalva, a könyvünkben jelenleg az iPhone-hoz elérhető legjobb VPN-k a következő három:

 1. ExpressVPN
 2. CyberGhost
 3. Surfshark

Az összes fenti VPN nagyszerűen működik az iPhone készüléken. Végül is mindannyian nagyszerű, felhasználóbarát alkalmazásokat kaptak az iPhone-hoz, és nagyon jól teljesítenek mind a sebesség, mind a biztonság szempontjából. Sőt, az ExpressVPN nem csupán az egyik legjobb VPN az iPhone számára, hanem véleményünk szerint általában a legjobb VPN is. A CyberGhost nagy értéket kínál nagyon kedvező áron, míg a Surfshark annyira megfizethető egy prémium VPN számára, hogy kiváló első alkalommal biztosít VPN-t az iPhone felhasználók számára. Ha a három lehetőség között nem talál kedvelt VPN-t, akkor átnézheti az összes tesztelt VPN praktikus áttekintését. Sőt, ez a gomb lehetővé teszi a VPN-ek szűrését az ár és a szolgáltatások, az iPhone kompatibilitása alapján. Boldog és biztonságos böngészés!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me