A legjobb VPN az intelligens TV számára Hozz ki minél többet a tévéből! | VPNOverview.com

Ha intelligens TV-vel rendelkezik, akkor nagyon egyszerűen továbbíthatja kedvenc filmjeit és sorozatait anélkül, hogy további hardvert kellene használnia. Például a Netflix vagy a Hulu eléréséhez nem kell laptopot csatlakoztatnia a TV-hez. Végül is az intelligens TV-k teljes USP-je az, hogy képesek közvetlenül kapcsolódni az internethez.


Ennek ellenére még intelligens TV-vel is felmerülhet néhány kérdés, amikor megpróbálja megnézni a kedvenc műsorát. Általános probléma az úgynevezett geo-blokkolás. Ez azt jelenti, hogy sok streaming szolgáltatás, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és akár a Youtube, blokkolja tartalmának (részét) nézőinek bizonyos régiókban vagy országokban. Például a Netflix amerikai verziója, amelyben a legtöbb film és sorozat található, csak az Egyesült Államokban található streamerek számára érhető el. Hasonlóképpen, a BBC iPlayerhez való hozzáférés általában csak az Egyesült Királyságból lehetséges.

Van azonban egy nagyon egyszerű megoldás ezen és a legtöbb egyéb földrajzi korlátozás megkerülésére. Ez VPN (virtuális magánhálózat) használatával túl sok gond nélkül érhető el..

Szeretne többet megtudni a VPN lehetőségeiről és előnyeiről, és melyik VPN a legmegfelelőbb intelligens TV-hez? Ebben az esetben folytassa az alábbiak olvasását.

Miért telepítenék a VPN-t az intelligens TV-hez?

Mint fentebb jeleztük, a VPN használata a tökéletes módja az intelligens TV-vel kapcsolatos földrajzi korlátozások megkerülésének. Ez azt jelenti, hogy a VPN-k nagyszerű lehetőséget kínálnak további filmekhez, sorozatokhoz és műsorokhoz való hozzáféréshez, az okos TV-n keresztül.

A VPN használatának másik fő előnye az, hogy ez pozitív hatással van az online adatvédelemre és biztonságra, mivel a jó VPN titkosítást és megváltozott IP címet kínál. Ha szeretne többet megtudni erről, tekintse meg ezt a cikket.

A földrajzi korlátozások megkerülése az intelligens TV-n

Az intelligens TV-hez kapcsolódó VPN-vel végül filmeket és műsorokat nézhet, amelyek elérését általában megakadályozzák, a földrajzi elhelyezkedése alapján. Mondanom sem kell, hogy ennek néhány különálló előnye van, például az, hogy a világ bármely pontjáról hozzáférhet a Netflix hatalmas amerikai verziójához. Vagy az a képesség, hogy Hulu-t nézhetnek az Egyesült Államokon kívül, vagy a BBC iPlayer tartalmát az Egyesült Királyságon kívül, vagy elérhetik a blokkolt YouTube-videókat.

Nézze meg bárhol a Netflix amerikai verzióját

Mint talán már tudod, a Netflix amerikai verziója, amely eddig a legtöbb sorozatot és filmet tartalmazza, köztük számos amerikai exkluzív cím, általában elérhetetlen, ha nem az Egyesült Államokban található. Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy ha nem az Egyesült Államokban él, vagy ha nyaralni jár, akkor nem tudja megnézni a kedvenc műsorát vagy filmjét. Szerencsére a VPN gyakran megkönnyíti a Netflix korlátozások megkerülését.

Manapság sok streaming szolgáltatás, köztük a Netflix is, felismeri és blokkolja a VPN-felhasználókat. Ezt akkor hajtják végre, ha blokkolnak bizonyos IP-címeket, ha sok forgalmat észlelnek (valószínűleg VPN vagy proxy felhasználók), akik e címektől származnak. Ezért fizet, ha befektet egy jó VPN-be, sok szerverrel (IP-címmel) és praktikus funkciókkal a földrajzi korlátozások leküzdésére, például

Hozzáférés a BBC iPlayerhez az Egyesült Királyságon kívül

Csakúgy, mint a Netflix, a BBC iPlayer nagyon népszerű streaming szolgáltatás. Ez a BBC (British Broadcasting Corporation) online médialejátszója, amely lehetővé teszi, hogy élőben követhesse kedvenc brit műsorát, vagy később nézhesse meg őket..

Sajnos a jogokkal kapcsolatos kérdések miatt a BBC iPlayer általában csak az Egyesült Királyságból érhető el. Szerencsére vannak módok ennek megkerülésére, és ahogy kitalálta, a VPN használata az egyik legjobb módszer erre. Egy jó VPN lehetővé teszi, hogy sok kedvenc brit TV-műsorát kövesse, és biztonságos és névtelen legyen mindazonáltal.

Nézze meg a Hulu-t az Egyesült Államokon kívül.

A Hulu olyan streaming szolgáltatás, mint a Netflix. Az egyik fő különbség az, hogy a Hulu az USA-n kívül egyáltalán nem érhető el (ellentétben a Netlflix-szel, amely eltérő műsorokat kínál az Ön országa alapján). Sok díjat nyert a Hulu a nagy filmek és sorozatok kínálatáért. A VPN használatával egyike lehet annak a sok embernek, aki élvezi a Hulu filmek és sorozatok széles választékát, akár az USA-ban tartózkodik, akár nem!

Hozzáférés a blokkolt YouTube-videókhoz

Néha, amikor egy videót próbál lejátszani a YouTube-on, egy üzenet jelenik meg: „Ez a videó nem érhető el az Ön országában”, vagy hasonló jellegű valamit. Ez természetesen a földrajzi korlátozás kiváló példája. Talán a legjobb módja annak megkerülésére, ha csatlakozik egy VPN szerverhez azon országok egyikében, ahol a videó elérhető.

A legjobb VPN intelligens TV-hez

Ha jó VPN-t keres intelligens TV-jéhez, nagyon fontos, hogy győződjön meg arról, hogy olyan VPN-t választott, amely jó sebességet kínál. Mivel az intelligens TV-jét elsősorban közép- és hosszú tartalom streamingére használja, a VPN, amely nagymértékben csökkenti az internet sebességét, meglehetősen könnyen kellemetlen lehet. Ez az oka annak, hogy általában nem javasoljuk az ingyenes VPN-szolgáltatás használatát. Végül is sok ingyenes VPN-szolgáltatás érvényesíti a sebesség- és / vagy az adatkorlátozásokat. Két dolog, amelyet el kell kerülni, ha teljes sorozatot és filmet néz.

Ezenkívül a fizetett VPN-k sokkal több kiszolgálót és szerverhelyet kínálnak, mint ingyenes társaik, így több lehetőséget kínálnak a kedvenc sorozatok és filmek feloldásához. Mindezeket figyelembe véve néhány VPN-szolgáltatót választottunk ki, amelyek véleményünk szerint a legmegfelelőbb VPN-lehetőségek az okos TV számára.

A legjobb mindennapi VPN az intelligens TV-hez: ExpressVPN

Az ExpressVPN nagyszerű VPN-szolgáltató, amely őszintén szólva, minden fronton jól teljesít. Nagy biztonság, nagyszámú szerver és villámgyors kapcsolat néhány szempont, amelyet az ExpressVPN kínál. Különösen az Android TV számára, amely az intelligens TV népszerű típusa, az ExpressVPN nagyszerű lehetőség, köszönhetően nagyon felhasználóbarát Android-alkalmazásának.

Az ExpressVPN több mint 3000 szervert kínál 94 országban, ezáltal kiváló VPN-vé teszi feloldás céljából. Az ExpressVPN emellett 256 bites titkosítást, nagyon jó ügyfélszolgálatot és szigorú bejelentkezési szabályt kínál.

Legjobb prémium költségvetésű VPN az intelligens TV-hez: Surfshark

A Surfshark nagyon jó, de nagyon megfizethető VPN-szolgáltatás is. Különösen akkor, ha a legkedvezőbb előfizetés havi 1,99 dollárnál kezdődik, a Surfshark meglepően jó streaming sebességet kínál. A Surfshark áttekintésében, amelyet a holland irodánkban végeztünk, észrevettük, hogy különösen az USA szerverei nagyon gyorsnak tűnnek. Ez a Surfshark kiváló VPN-ként teszi lehetővé a Netflix hatalmas amerikai verziójának megfigyelését, bárhol is van.

Ezenkívül a Surfshark nagyon felhasználóbarát VPN, amely kiváló ügyfélszolgálatot és ugyanolyan lenyűgöző, egyértelmű, felhasználóbarát felületet kínál. Ez a megfizethetőséggel együtt a Surfshark kiváló VPN-jét teszi az intelligens TV-felhasználók számára, akik még soha nem használtak VPN-t. Ezen felül az Android intelligens TV-felhasználói örömmel hallják, hogy a Surfshark nagyszerű Android-alkalmazással rendelkezik.

Nagyszerű VPN az intelligens TV feloldásához: VyprVPN

Csakúgy, mint a Surfshark és az ExpressVPN, a VyprVPN egy nagyszerű Android alkalmazást kínál, amelyet könnyedén telepíthet egy Android TV-re, ami egy jó bónusz az ilyen típusú intelligens TV tulajdonosai számára. Ezenkívül a VyprVPN egy biztonságos, gyors VPN, számos kiszolgálóval. A „Chameleon” VPN-titkosításával a VyprVPN kiválóan alkalmas a Netflix tartalom és más földrajzi korlátozások feloldására is. Röviden: a VyprVPN kiváló VPN az intelligens TV-hez.

VPN kompatibilitás az intelligens TV-vel

Szerencsére szinte az összes intelligens TV lehetővé teszi a VPN-hez való csatlakozást, ha VPN-t állít be az útválasztón vagy a virtuális útválasztón a Windows PC-n vagy a Mac számítógépen. Talán inkább egy könnyen beállítható VPN-alkalmazást szeretne használni közvetlenül a Play Áruházból vagy az App Store-ból. Ebben az esetben szükség van egy meghatározott típusú okostelevízióra, nevezetesen Android TV-re vagy Apple TV-re.

VPN beállítása az intelligens TV-n

A VPN beállítása az intelligens TV-n néhány különféle módon végezhető el. Az egyik leggyakoribb módszer a VPN beállítása az útválasztón, ami azt jelenti, hogy az ehhez az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz, beleértve az intelligens TV-jét, automatikusan csatlakozik a VPN-hez is. Másik módszer a VPN beállításához az intelligens TV-n: VPN beállítása virtuális útválasztón a számítógépen, vagy egyszerűen letöltve egy VPN alkalmazást közvetlenül az intelligens TV-hez. Vegye figyelembe, hogy ez az utolsó módszer csak akkor működik, ha van Android TV vagy Apple TV. Szüksége van további segítségre a VPN beállításában az intelligens TV-n? Ezután nyugodtan nézze meg ezt a kézikönyvet.

Végső gondolatok

A VPN használata az intelligens TV-n nagyszerű módja a földrajzi blokkok megkerülésének. Ezáltal a VPN nagyszerű lehetőséget kínál olyan filmek és filmek megtekintésére, amelyek nem érhetők el ott, ahol él, vagy ahol a nyaralását töltik. Ráadásul a VPN használata intelligens TV-jén, akárcsak bármely más eszközön, azt is jelenti, hogy személyazonossága sokkal jobban védve lesz a kormányok, vállalatok, piaci szereplők és hackerek ellen. Ez elősegíti az online adatvédelem visszaigénylését és személyes adatainak jobb védelmét. Összességében határozottan azt javasoljuk, hogy csatlakoztassa okos TV-jét a VPN-hez. Erre a célra általában az ExpressVPN, a Surfshark vagy a VyprVPN használatát javasoljuk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me