A legjobb VPN az Apple TV számára Hozza ki a legtöbbet TV-jéből! | VPNOVerview

Fekete négyzet Apple TV logóval és kék pajzs, amely azt mondja


Manapság sok ember rendelkezik Apple TV-vel. Az Apple TV lényegében átalakítja a normál TV-t egy intelligens TV-vel, amelyen filmeket és sorozatokat játszhat közvetlenül az internetről. Sajnos azonban általában az Apple TV-ből érkező és onnan érkező összes internetes forgalom nem biztonságos kapcsolaton keresztül történik. Ez néhány biztonsági kockázattal jár. Szerencsére VPN (virtuális magánhálózat) használatával sokkal biztonságosabbá teheti Apple TV-jét. Ezenkívül a VPN lehetővé teszi, hogy az Apple TV-jét sokkal szabadon, kevésbé korlátozott módon használja. Végül is egy VPN lehetővé teszi sok földrajzi korlátozás megkerülését.

Számos olyan streaming szolgáltatás, amely felhasználható az Apple TV-n, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és a YouTube az úgynevezett földrajzi korlátozásokat érvényesíti. Például a Netflix sorozatok és filmek kínálata minden országban különbözik. Például a Netflix amerikai verziója, amely több show-t kínál, mint bármely más verzió, csak az Egyesült Államokban érhető el. A Hulu az USA-n kívül egyáltalán nem érhető el. Ez a korlátozás valószínűleg akkor érinti Önt, ha nem az Egyesült Államokban él, vagy ha egy külföldi országban tölt vakációt. A BBC iPlayer, amelyet sokan a népszerű brit adások nézésére használnak, általában csak az Egyesült Királyságban érhetők el. A VPN azonban lehetővé teszi, hogy megkerülje ezen streaming földrajzi korlátozások sokaságát.

A VPN sokkal több előnyt kínál, amellett, hogy hasznos a földrajzi korlátozások feloldásához. Ha többet szeretne tudni ezekről az előnyökről, tekintse meg ezt a cikket. A VPN-k által nyújtott legtöbb előny három kategóriába tartozik: biztonság, magánélet és szabadság. A következő részben röviden és világosan összefoglaljuk a VPN-k által kínált előnyök mindhárom típusát.

Mi a VPN használatának előnye az Apple TV-hez?

Van néhány jó ok a VPN használatához az Apple TV-n. A legfontosabb okok a következők:

  • Biztonság: Az interneten rengeteg olyan vállalat és kormány található, akik megpróbálnak „digitális profilt” létrehozni rólad. Másrészt vannak olyan hackerek is, akik az Ön személyes, számla- és fizetési adatait követik. A VPN használatával titkosítja az internetes forgalmat, így a vállalatok, a kormányok és a hackerek számára sokkal nehezebb lesz az Ön személyes adatainak beszerzése. Ezért sokkal jobban védett online, ha VPN-t használ.
  •  Magánélet: A VPN megváltozik, ezért elrejti az Ön IP-címét. Ez azt jelenti, hogy a webhelyeknek nehezebb lesz az online tevékenységeidet neked hozzárendelni, és lényegében felfedni az Ön személyazonosságát. Ez azt jelenti, hogy a VPN használata növeli a névtelenség és az adatvédelem szintjét.
  • Feloldókulcs / szabadság: A legtöbb ember VPN-t használ, mivel a VPN-k felajánlják a földrajzi korlátozások megkerülését. A VPN használatával hozzáférhet olyan tartalomhoz, amely általában nem érhető el az országban, ahol tartózkodik. Ez lehetővé teszi például a Netflix amerikai verziójának elérését például az Egyesült Államokon kívül. Vagy hogy hozzáférjen a BBC iPlayerhez az Egyesült Királyságon kívül. Ugyanakkor nemcsak a streaming tartalom, amelyet a VPN-k blokkolhatnak. Feloldó képességeik miatt a VPN-k hozzájárulhatnak a cenzúra leküzdéséhez és az online szabadság visszaszerzéséhez.

A legjobb VPN-szolgáltatások az Apple TV-hez

A jó VPN biztonságos, megbízható, gyors, felhasználóbarát, és számos országban rendelkezik szerverrel. Az Apple TV-hez szükséges VPN-nek gyorsnak kell lennie, mivel egyébként a sorozatok és filmek streamingje valódi fájdalmat fog okozni. Természetesen nem akarod örökkévalóságig várni, amíg a kedvenc műsor pufferol. Fontos továbbá, hogy a VPN-nek jó számú kiszolgálója és helyszíne legyen. Végül is: minél több szerverhelyet kínál a VPN, annál több tartalmat nyithat fel, mivel csatlakoznia kell egy olyan szerverhez az országban / országokban, ahol a tartalom korlátozott. Ezért a kiszolgálók sok országban alapvetően kötelező az Apple TV VPN számára. Sajnos a legtöbb ingyenes VPN nem teljesíti a fenti kritériumokat. Ezért azt javasoljuk, hogy ehelyett a következő három prémium VPN-szolgáltatót használja.

ExpressVPN az Apple TV számára

Az ExpressVPN valószínűleg a legjobb VPN-szolgáltató jelenleg. Ez a szolgáltató nagyon felhasználóbarát szoftvert kínál, és nagyon gyors. Az ExpressVPN szoftvere elérhető Windows, Mac Os, iOS, Android és Linux rendszereken. Az ExpressVPN nagyon alkalmas a földrajzi korlátozások megkerülésére, mivel a VPN-nek több mint 3000 szervere van 94 különböző országban. Az ExpressVPN emellett egyértelmű és könnyen követhető útmutatót kínál az ExpressVPN kapcsolat beállításához az Apple TV-n. Ez azt jelenti, hogy az ExpressVPN határozottan az egyik legjobb VPN-szolgáltató az Apple TV számára. Ezen felül 30 napig kipróbálhatja az ExpressVPN-t, és megnézheti, hogy ez megfelelő-e az Ön számára, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

NordVPN az Apple TV-hez

A NordVPN az elérhetőbb prémium VPN-szolgáltatók egyike. Sőt, ez az egyik legbiztonságosabb VPN-lehetőség, amely ott más. Végül is a NordVPN (kettős) katonai minőségű, AES 256 bites titkosítást kínál. Ezt a titkosítás nagyon biztonságos típusának tekintik. Ezenkívül a NordVPN nagyon intuitív és felhasználóbarát szoftvert kínál. Ezáltal a VPN könnyen használható, még az első VPN felhasználók számára is. A nagy érték mellett a NordVPN minden ügyfelének 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is biztosít.

Surfshark Apple TV

Ha nagyon megfizethető VPN-t keres az Apple TV-hez, amely nagyon jól versenyezhet prémium versenytársaival, a Surfshark nagyszerű szolgáltató. Figyelembe véve a Surfshark nagyon versenyképes árát, az általa kezelt sebességek enyhén szólva lenyűgözőek. Különösen az általunk tesztelt amerikai szerverek (holland irodánkból), nagyszerűen teljesítettek és nagyon gyorsak voltak. Természetesen ez nagyszerű az emberek számára, akik szeretnék Apple TV-jüket használni az amerikai streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Netflix és a Hulu.

Ezenkívül a Surfshark több mint 1000 szerverrel rendelkezik 61 országban. Ez a Surfshark-t nagyon alkalmas VPN-re teszi fel a feloldás céljából. A Surfshark 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa, mielőtt bármihez elkezdené.

VPN beállítása az Apple TV-n

Miután megszerezte magának a VPN-előfizetést, természetesen beállítania kell a VPN-t az Apple TV-n. Ezt megteheti úgy, hogy VPN-t telepít az útválasztóra, vagy egy virtuális útválasztóra a Windows vagy a Mac PC-re. Amint csatlakoztatja az Apple TV-jét az útválasztóhoz, az Apple TV-t is csatlakoztatni fogja a VPN-hez. Pontosan szeretné tudni, hogyan kell VPN-t telepíteni az útválasztóra? Ezután olvassa el az erről szóló részletes útmutatót.

Végső gondolatok

Ebben a cikkben elolvashatja, miért fontos és hasznos a VPN használata az Apple TV-n. Az Apple TV-n futó VPN használatával anonim, biztonságosabb és szabadabb online leszel. Ez a cikk emellett az Apple TV három legjobb VPN-jét tárgyalja. Az olyan szolgáltatók, mint az ExpressVPN, NordVPN és Surfshark segíthetnek az Apple TV biztonságos használatában. Végül, ez a cikk elmagyarázza, hogyan állítson be VPN-t az Apple TV-n.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me