A 2020 legnagyobb 5 valóban ingyenes VPN-szolgáltatója. Keresse meg a legjobb ingyenes VPN-ket!

Ez a cikk felsorolja a pillanat legjobb ingyenes VPN-jeit. A VPN lehetővé teszi az internet anonimabb és biztonságosabb használatát, mivel titkosított kapcsolatot biztosít. A legtöbb VPN-szolgáltató fizetést igényel, hogy biztonságos szerverhálózatát ki tudja használni. Vannak azonban olyan VPN-szolgáltatók, akik a ingyenes VPN kapcsolat.


Amikor elkezdi keresni, észreveszi, hogy kevés ingyenes VPN-szolgáltatás elfogadható minőségű. Még a legjobb ingyenes VPN-előfizetéseknél is vannak adatkorlátozások vagy sebességkorlátozások. Egyes szolgáltatók ingyenesen korlátozott alapvető alkalmazást kínálnak azzal a szándékkal, hogy meggyőzzék Önt, hogy utána fizetős előfizetést szerezzen. Ebben a cikkben többet megtudhat az ingyenes VPN-szolgáltatásokról, azok működéséről és arról, hogy miért legyen óvatos velük. Ezenkívül öt kiváló ingyenes VPN-szolgáltatást javasolunk, amelyeket azonnal felhasználhat.

Próbálkozások prémium VPN szolgáltatókkal: Érdemes megfontolni

Lehet, hogy ingyenes VPN-t keres a torrentok névtelen böngészéséhez és letöltéséhez, vagy egy olyan online korlátozás megkerüléséhez, amely megakadályozza, hogy hozzáférjen a Facebookhoz a munkahelyén vagy az iskolában, vagy akár egy földrajzi blokkot is. Noha néhány ingyenes VPN ilyenkor nagyon jól fogja elvégezni a munkáját, nem mindegyik képes megadni neked azt, amire szüksége van. Lehet, hogy nem tudják felszabadítani az elérni kívánt oldalak blokkolását. Ezenkívül sok szolgáltatás azt állítja, hogy „ingyenes”, ám mégis elvesz tőled valamit, még akkor is, ha nem pénz. Néhány ingyenes VPN, például a Hola, másoknak értékesíti az adatkapcsolatát. Más ingyenes szolgáltatók akár rögzítik a meglátogatott webhelyeket is, így ezeket az adatokat értékesíthetik a marketing ügynökségeknek. Más szavakkal: azt gondolhatja, hogy online életét a VPN védi, ám időközben az adatvédelem még inkább veszélybe került..

Lehet, hogy fontolgat egy ingyenes VPN-t, mert ki akarja próbálni egy (egy) VPN-t, mielőtt havonta fizetne. Ez érthető, de lehet, hogy nem kapja meg a teljes élményt egy ingyenes előfizetéssel. A fizetett VPN általában biztonságosabb és több lehetőséget kínál, például korlátlan adatot, korlátlan sebességet, megfelelő ügyfélszolgálatot és hozzáférést a Netflix amerikai verziójához, bárhol is van. Ha vigyázol a pénzedre, de prémium VPN-t akarsz, akkor van egy erős előadó, akit teljes szívvel ajánlunk: Surfshark. Néhány dollárért (jelenleg havi 2 dollár alatt) megszerezheti a prémium VPN előnyeit. A Surfshark 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál, amely hasznos lehet, ha végül nem élvezi a VPN-t – bár kételkedünk abban, hogy ez a helyzet.

Ha egyszerűen csak a piac legjobb VPN-jét kívánja keresni, próbálja ki az ExpressVPN-t. Ez a VPN stabil, gyors és szerverrel rendelkezik majdnem 100 országban. Nagyvonalú pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kiszolgálásuk 30 napos kockázatmentes tesztelését. Ha regisztrál egy éves előfizetésre az alábbi gombon keresztül, akkor még három hónapra külön is jár – ingyen.

Szerencsére van néhány megbízható lehetőség, ha egy ingyenes VPN valóban az, amit keres. Előfordulhat, hogy adatkorlátozások vagy sebességkorlátozások lépnek fel, de az alábbi listában szereplő ingyenes VPN-szolgáltatók általában nagyon jók. A továbbiakban megvitatott VPN-k a következők: teljesen ingyenes. Nem kell regisztrálnia magát a fizetési adataival, és nem kell igénybe vennie a pénz-visszafizetési garanciát. Az ingyenes valóban ingyenes ezekkel a VPN-szolgáltatókkal.

A legjobb ingyenes VPN

trófeaMikor minősül elég ingyenes VPN szolgáltatás a listánk számára? Nos, a jó ingyenes VPN legalább szabadnak kell lennie – gondoltad – ingyenes. Ezen kívül van néhány dolog, amelyet szem előtt kell tartani: adatkorlátozások, sebességkorlátozások, az egyidejű kapcsolatok száma (különféle eszközökön), amelyeket ez lehetővé tesz, valamint a VPN által kínált szerverhelyek. Az ingyenes VPN-ek gyakran különféle korlátozó tényezők kombinációját tartalmazzák az adatok, az internet sebessége és a szerver elérhetősége tekintetében. Mint ilyen, a legmegfelelőbb ingyenes VPN a személyes kívánságaitól és igényeitől függ.

Ha gyors VPN-t szeretne, akkor meg kell próbálnia olyan ingyenes VPN-szolgáltatást találni, amelynek szerverei vannak az Ön országában és nincs sebességkorlátozás (ami nehéz lehet, mivel a legtöbb ingyenes VPN-kiszolgáló korlátozott számú kiszolgálót kínál). A VPN-t kívánja használni streaminghez? Akkor fontos, hogy legyen egy nagy adatkorlát (vagy ideális esetben egyáltalán nincs korlátozás) és jó sebesség. A streaming esetében azonban a fizetett VPN-szolgáltatások általában jobban hitelesek erre a célra, magasabb sebességük és az adatkorlátok hiánya miatt. Annak ellenére, hogy az ingyenes VPN-előfizetések általában gyengébb minőségűek, mint a fizetett, vannak pár, amelyeket érdemes kipróbálni.

Először véletlenszerű sorrendben adjuk Önnek az öt legjobb ingyenes VPN-t. Ha többet szeretne tudni ezekről a szolgáltatókról, görgessen le és folytassa az olvasást.

Az első 5 ingyenes VPN-nk

Ingyenes VPN-szolgáltató
Sebesség sapka
Havi adatkorlát
Szerverhelyek száma
Netflix USA
Letöltés név nélkül
ProtonVPNNem*Egyik sem3IgenNem
Rejts elNem10GB5NemIgen
TunnelBearNem500 MB (1,5 GB, ha megosztja őket Twitter-en keresztül)23NemNem
WindscribeNem2 GB (10 GB, ha regisztrálja e-mailjét)10NemIgen
ZoogVPNIgen2GB3IgenIgen

* A ProtonVPN ingyenes szolgáltatásának korlátozott számú kiszolgálója elérhető. Ha sok felhasználó egyszerre van ezen a szerveren, ami gyakran így van, ez negatív hatással lehet az internet sebességére.

Az alábbiakban részletesebb információkat talál a listánkban szereplő ingyenes VPN-kről.

ProtonVPN

proton transzparens

Műszaki adatok ProtonVPN Free

 • Torrents:
 • Netflix: +
 • Egyidejű kapcsolatok: 1
 • Szerver helye: 3
 • Adatkorlát: Egyik sem
 • Sebességkorlát: Egyik sem
 • Ár: Teljesen ingyenes

A ProtonVPN egy népszerű svájci VPN-szolgáltató, amely ingyenes szolgáltatást is kínál. Szoftverük nagyon felhasználóbarát, a biztonság magas szintje. A ProtonVPN ingyenes verziója nincs adatkorlátozás vagy sebességkorlátozás, bár a szerverük meglehetősen lassú lehet, ha sok ember egyszerre használja őket, ami gyakran így van. ProtonVPN nem támogatja a torrent letöltéseket, de alkalmanként hozzáférést biztosít a Netflixhez, a kiszolgálótól függően.

Meg kell azonban értesítenünk, hogy a ProtonVPN ingyenes próbaidőszakát a legjobban akkor használni, ha szívesen figyeli a Netflix-et egy VPN-sel. Ez a próba prémium funkciókat kínál, így sokkal több szerverhez fér majd hozzá, mint az Egyesült Államok, Hollandia és Japán nyolc szerveréhez. A ProtonVPN és a Netflix kompatibilitásának legutóbbi tesztelése során (március 27-én teszteltük az ingyenes próbaverziót, mivel tesztelőnk automatikusan hozzáférést kapott ehhez egy új fiók regisztrálásakor) azt találtuk, hogy a ProtonVPN sok szerverét a Netflix blokkolja. A végén azonban olyan szervert találtunk, mellyel megnézhetjük a Netflixet. Mint ilyen, azt javasoljuk, hogy használja az ingyenes próbaverziót a Netflix számára, így valószínűbb, hogy olyan szervert talál, amely működik a streaming szolgáltatással.

Ha ezt az ingyenes verziót használja, a szoftver rendszeresen megpróbálja meggyőzni Önt, hogy frissítsen a fizetett verzióra. A ProtonVPN hozzáférést biztosít a három szerver helye: három Hollandiában, három Japánban és kettő az Egyesült Államokban található. Használhatja a ProtonVPN Free szolgáltatást egy eszköz egy időben, de ha ingyen látja, elméletileg többször is regisztrálhat különböző e-mail címekkel.

A ProtonVPN ingyenes szolgáltatásán kívül felülvizsgáltuk ennek a szolgáltatónak a prémium (fizetett) verzióját is. Általában nagyon elégedettek vagyunk a ProtonVPN-rel, és itt olvashatja el a teljes véleményünket.

Rejts el

hide.me logó

Specifikációk Hide.me VPN

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Egyidejű kapcsolatok: 1
 • Szerver helye: 5
 • Adatkorlát: 10 GB / hó
 • Sebességkorlát: Nem
 • Ár: Teljesen ingyenes

A Hide.me fizetős és ingyenes VPN-t is kínál. Az ingyenes előfizetés hozzáférést biztosít a öt szerver: Hollandiában, Kanadában, Szingapúrban és kettő az Egyesült Államokban. A Hide.me ingyenes verziójának adatkorlátja legfeljebb 10 GB / hó. Egyszerre csak az egyik készüléket tudja megvédeni, de a szolgáltatás betartja a „nincs naplózás” irányelvet.

A Windows, iOS, MacOS, Android és FireOS támogatásával a Hide.me szinte minden eszközön használható. A szolgáltatás is lehetővé teszi a P2P forgalmat, még ingyenes VPN előfizetésével is. Ez azt jelenti, hogy letöltheti a torrenteket, bár valószínűleg viszonylag gyorsan eléri az adatkorlátot, ha úgy dönt, hogy a VPN-t erre a célra használja. A Hide.me ingyenes verziója 24 órás hozzáférést is biztosít az ügyfélszolgálathoz.

TunnelBear

Tunnelbear logó

Műszaki adatok TunnelBear VPN

 • Torrents:
 • Netflix:
 • Egyidejű kapcsolatok: 5
 • Szerver helye: 20
 • Adatkorlát: 500 MB – 1,5 GB / hó
 • Sebességkorlát: Nem
 • Ár: Teljesen ingyenes

A TunnelBear egy másik jó lehetőség, ha ingyenes VPN-t keres. A felület tiszta, szórakoztató és könnyen használható. A VPN telepítése szintén gyors és egyszerű. Ezenkívül a biztonság és a titkosítás szintje par. Az TunnelBear ingyenes verziója nem korlátozza a sebességet. Ennek azonban van adatkorlát 500 MB havonta. Ezt a korlátot 1,5 GB-ig meghosszabbíthatja az TunnelBear Twitter népszerűsítésével.

Az TunnelBear még az ingyenes verzióval is lehetővé teszi az összes közül választást 23 szerver. Ez nagyszerű, mert azt jelenti, hogy a kiszolgálók nem fog lelassulni annyira, mint az ingyenes VPN-ekhez tartozó kiszolgálók, amelyek csak néhány kiszolgálóval rendelkeznek. A szerver helyét illetően a lehetőségek között szerepel (de nem korlátozva ezekre) az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Németország, Japán, Hollandia és Olaszország. Számos különféle online streaming szolgáltatást tudtunk használni, nevezetesen a Hulu, a BBC iPlayer és a YouTube. Az TunnelBear elérhető Windows, Mac, Android és iOS rendszerekhez. Ennek a szolgáltatónak vannak bizonyos korlátozásai, de még mindig tökéletesen jó ingyenes VPN. Ha szeretné letölteni az ingyenes verziót, kattintson a weboldal tetején található „Árképzés” elemre. Ezután válassza ki az ingyenes előfizetést.

Windscribe

Szélíró banner

Műszaki adatok Windscribe VPN

 • Torrents: +
 • Netflix:
 • Egyidejű kapcsolatok: Korlátlan
 • Szerver helye: 11
 • Adatkorlát: 2 GB – 10 GB / hó
 • Sebességkorlát: Nem
 • Ár: Teljesen ingyenes

A Windscribe felhasználóbarát szoftverrel és alkalmazásokkal rendelkezik, amelyeket könnyű telepíteni. Ennek az ingyenes VPN-nek van egy adatkorlát 2 GB / hó. Ha azonban úgy dönt, hogy megosztja e-mail címét a Windscribe-vel, akkor használhatja 10 GB-ig egy hónap. Ne felejtsd el ismét, hogy ez technikailag fizetés: az e-mail címével fizet, és cserébe több adatot szerez. Még ennek a korlátnak az elérése esetén is gyorsan elfogy az adatok egy napos intenzív internethasználat után, különösen letöltés vagy streaming esetén. Ráadásul a Windscribe ingyenes verziója nem nyújt ugyanolyan biztonsági szintet, mint a fizetett verzió. Nem mintha hiányzik a Windscribe biztonsága, de jobb is lehet.

Windscribe ajánlatok 11 szerver különféle országokban az ingyenes felhasználók számára. Ennek elegendőnek kell lennie az átlagos ingyenes VPN-felhasználó számára. Sőt, a Windscribe-t olyan sok eszközön is használhatja, amennyit csak akar.

ZoogVPN

Zoog banner

Műszaki adatok Zoog VPN

 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Egyidejű kapcsolatok: 1
 • Szerver helye: 3
 • Adatkorlát: 2 GB / hó
 • Sebességkorlát: Igen
 • Ár: Teljesen ingyenes

A ZoogVPN egy ingyenes VPN szolgáltatás, ésszerűen biztonságos kapcsolattal. Úgy tűnik, hogy a Zoog VPN nem naplózza az internetes forgalmat. Azt jelzik, hogy a fizetett verzió biztonságosabb, mint az ingyenes verzió. A ZoogVPN-nek van három szerver ingyenes felhasználók számára elérhető: egy Amszterdamban (Hollandia), egy Londonban (Egyesült Királyság) és egy Washingtonban (Egyesült Államok). Az ingyenes verzió csak: egy eszköz egy időben. Ezen felül a ZoogVPN rendelkezik mind a adatkorlát 2 GB / hó és a sebesség sapka. Ez a VPN-szolgáltató meglehetősen gyors, de ha szerverei nagy forgalmúak, az ingyenes felhasználók lesznek az elsők, akik észreveszik. A kapcsolatok jelentősen lelassulnak.

Ingyenes VPN vs Fizetett VPN

Legyen óvatos az ingyenes VPN-szolgáltatások használatakor. A több mint 300 ingyenes VPN-alkalmazás között végzett tanulmány kimutatta, hogy sokuk nem működik megfelelően, vagy nem kezeli megfelelően az adatait. Mindenféle szükségtelen érzékeny információhoz (például névjegyek, fényképek és közösségi média) hozzáférést kérnek, és néhány ingyenes szolgáltató akár kémprogramokat és más rosszindulatú programokat is megfertőzhet az Ön készülékén. Nagyon sok ingyenes VPN-szolgáltatás is a kínai vállalatok tulajdonában van, ami miatt gyanú merülhet fel szándékaikkal és a VPN-ek biztonsági szintjével kapcsolatban. Mivel manapság mindannyian folyamatosan használjuk az internetet, kifizetődik egy jó és megbízható VPN szolgáltatás használata.

A fizetett VPN-szolgáltatások általában jobban figyelembe veszik az Ön személyes adatait, és magasabb szintű biztonságot kínálnak, valamint számos egyéb kiegészítő szolgáltatást is kínálnak. Például a kapcsolatok általában sokkal gyorsabbak, megengedett több egyidejű kapcsolat (így megoszthatja előfizetését barátaival és családtagjaival, vagy egyszerűen csak használhat egy fiókot mind a laptopján, mind a telefonján), és valószínűleg hozzáférhet a streaminghez is olyan szolgáltatások, mint a Netflix. Biztonságosan letöltheti a torrenteket, és nem kell aggódnia az adatkorlátozások miatt. Ezeknek a szolgáltatásoknak a többsége nem érhető el ingyenes szolgáltatásokkal. Sőt, a fizetett VPN-előfizetések meglehetősen olcsók. Ha azt szeretné tudni, hogy mely szolgáltatók a pillanatban a legjobb VPN-szolgáltatások, szeretnénk utalni erre az áttekintésre:

Olcsó VPN-k

Nagy különbségek vannak a fizetett VPN-k között. Különösen akkor, ha ingyenes VPN-t keres, néhány prémium VPN-szolgáltató ára sokkíthat. Szerencsére számos VPN-szolgáltató kínál fantasztikus VPN-kapcsolatot nagyon alacsony árakon. Havonta néhány dollárért nagyon jó VPN-t szerezhet, és élvezheti nyugalmát az internet-kapcsolat és az adatok biztonsága szempontjából. A Surfshark jó példája egy nagyszerű VPN-nek, amely kevésbe kerül. Szeretne többet megtudni a különböző olcsó VPN-kről? Érdemes lehet megnézni a cikkünket:

Ingyenes VPN-k adatkorlátozások nélkül

Mint látta, a legtöbb jó ingyenes VPN adatkorlátozással rendelkezik. Az ingyenes VPN-felhasználókat ilyen módon korlátozzák, mivel a VPN-kiszolgálók és a VPN-kapcsolatok fenntartása pénzbe kerül. Az adatkorlátozások lehetővé teszik a szolgáltató számára, hogy megismerje VPN-szolgáltatását anélkül, hogy túl sok pénzt kellene fizetnie számukra. Ennek ellenére van egy jó ingyenes VPN, adatkorlátozás nélkül: ProtonVPN. Adatkorlát helyett a VPN ingyenes verziója időnként meglehetősen lassú lehet, mivel minden ingyenes felhasználója mindössze három szerverre oszlik. Ha ezek a szerverek túl zsúfoltak, akkor csökken a sebesség. A Proton azt reméli, hogy ez ingyenes szolgáltatásuk hosszas felhasználását kevésbé vonzóvá teszi. Ha a csökkentett sebesség nem jelent problémát Ön számára (például ha nincs szüksége VPN-re streaming közben), akkor a ProtonVPN-t mindenképpen érdemes megfontolni.

Az ingyenes VPN-ek adatkorlátozásának nagy hátránya, hogy gyakran megakadályozzák, hogy teljes filmet vagy műsort nézzenek. Ha valamit online közvetítésen vagy akár a Netflix-en néz, már kb. Egy-két óra múlva eléri az adatkorlátot. Tehát még akkor is, ha a kapcsolat sebessége nem jelent problémát, akkor a megtekintési öröm rövid életű lesz.

Ingyenes VPN-k Speed ​​Caps nélkül

Mivel a legtöbb ingyenes VPN már alkalmaz adatkorlátozásokat, nem látják a sebességkorlátozások bevezetésének szükségességét. Ennek eredményeként ezek a VPN-ek gyakran ugyanolyan gyorsak, mint a fizetett VPN-ek. Néhány ingyenes VPN úgy dönt, hogy nem alkalmaz sebességkorlátozást, mert ingyenes kiszolgálóik annyira elfoglaltak, hogy a kapcsolat egyébként nem lesz nagyon gyors. Szerencsére vannak olyan szolgáltatók, mint például az TunnelBear és a Windscribe, amelyek ingyenes előfizetésük részeként viszonylag sok szervert kínálnak. Ez azt jelenti, hogy bár a VPN-kapcsolat ingyenes, a sebesség továbbra is nagyon tisztességes. Különösen az TunnelBear szemlélteti, hogy néz ki egy fizetett előfizetés velük, mivel hozzáférést biztosítanak minden szerverükhöz..

Ingyenes VPN minden eszközéhez

A legtöbb jó ingyenes VPN olyan szoftvert és alkalmazásokat kínál, amelyek kompatibilisek a leggyakoribb eszközökkel és operációs rendszerekkel. Ez azt jelenti, hogy az ilyen VPN-ket könnyen telepítheti a számítógépére, okostelefonjára és táblagépére. Néhány VPN még kevésbé ismert operációs rendszerekhez is kínál szoftvert, lehetővé téve például egy ingyenes VPN használatát Linuxon. Az alábbiakban röviden tárgyaljuk a különféle eszközöket.

Ingyenes VPN a számítógépéhez vagy a Mac-hez

A legtöbb ingyenes VPN elérhető Windows és Mac rendszerekhez. Kétféle módon használhatja a VPN-t a számítógépén: vagy letölt egy alkalmazást az operációs rendszeréhez, vagy hozzáad egy böngésző-kiterjesztést a böngészőkhöz. Néhány VPN csak böngésző-kiterjesztésként érhető el, például a Chrome vagy a Firefox számára. Ez azt jelenti, hogy NEM védik az összes internetes forgalmat, beleértve a torrenteket és az e-maileket. Az egyetlen dolog, amelyet a VPN böngésző kiterjesztése védi, az a böngészőn keresztül futó internetes forgalom, például az online banki szolgáltatás a bank webhelyén keresztül.

A különböző operációs rendszerek különféle VPN szoftvereket igényelnek. A Linux felhasználók számára gyakran nehezebb a VPN-kapcsolat létrehozása, mint a Windows vagy a Mac felhasználók számára. A VPN telepítése Windows-ra vagy Mac-re általában a program letöltésének és telepítésének kérdése, míg a Linux felhasználóknak gyakran manuálisan kell konfigurálniuk a VPN-kapcsolatot..

Ingyenes VPN iOS-re és Android-ra

VPN mobilonAz asztali számítógépek VPN-jein túl az okostelefonok VPN-i egyre népszerűbbé válnak. Nem csak egyre inkább használjuk okostelefonunkat, hanem inkább inkább a védelem nélküli Wi-Fi hálózatokhoz kötik őket, mint a számítógéppel. Az ingyenes VPN tehát határozottan hozzáadott értéket képvisel minden okostelefon-felhasználó számára, aki gyakran találja magát és ezen hálózatok használatát. A Windows és a Mac mellett szinte minden jó ingyenes VPN szoftvert kínál az Android és az iOS számára is. Az összes olyan VPN, amelyet a fentiekben felsoroltak a pillanat legjobb ingyenes VPN-jeként, szoftvert kínál mind az Android, mind az iOS számára.

Ingyenes VPN táblagéphez

Az okostelefonok nem csak az Androidon és iOS rendszeren futó eszközök: az iPad és az Android táblagépek is. Nagyon könnyű telepíteni és beállítani az ingyenes VPN szoftvert a táblagépen, ha már megvan a telefonján, mivel ez mindkettőnél ugyanaz. Ez ideális, ha például a Netflix amerikai változatát szeretné megnézni iPadjén. Csakúgy, mint az okostelefonok esetében, a fent felsorolt ​​összes ingyenes VPN-ben van szoftver mind iPad, mind Android táblagéphez.

Ingyenes VPN szerver helyek

Ami a szerverhelyeket illeti, a legtöbb ingyenes VPN kiszerelési lehetőséget kínál a fizetett előfizetéshez, az TunnelBear kivételével. A TunnelBear hozzáférést biztosít a szerver teljes globális hálózatához.

Ingyenes VPN
Szerver helye
ProtonVPNAz Egyesült Államok, Hollandia és Japán
Rejts elAz Egyesült Államok (Kelet, Nyugat, Közép), Hollandia, Németország és Kanada
TunnelBearAz összes globális szerverük, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot
WindscribeAz Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Hollandia, Kanada, Hong Kong, Franciaország, Németország, Svájc, Norvégia és Románia
ZoogVPNAz Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Hollandia

Következtetés: Mi a legjobb ingyenes VPN?

Az ingyenes VPN akkor megfelelő, ha csak időnként használja őket, és nincs szükségük túl sok adatra. Például egy ingyenes VPN hasznos az IP-cím (geo-) blokk gyors megkerülésére. Az ebben a cikkben tárgyalt ingyenes VPN szolgáltatások általában több platformat és operációs rendszert támogatnak. Tehát függetlenül attól, hogy ingyenes VPN-t keres iPadre, ingyenes VPN-t Android-ra vagy ingyenes VPN-t iPhone-ra, a fent említett VPN-szolgáltatásoknak működniük kell az eszközön. Abban a pillanatban, amikor elkezdi használni egy ingyenes VPN-t a Netflix vagy a Popcorn Time számára, valószínűleg felmerül az adatkorlátozásokkal és a sebességkorlátozásokkal kapcsolatos problémák. Hasonlóképpen korlátozásokat élvez a műsorok és filmek letöltésére ingyenes verzióval. Ennek eredményeként valószínűleg legtöbbször fizetett VPN-re lesz szüksége, ha videó és audio streaming szolgáltatásokat szeretne letölteni vagy használni..

Nem könnyű egyértelmű választ adni arra a kérdésre, melyik ingyenes VPN-szolgáltatás a legjobb. Ha ingyenes VPN szolgáltatást szeretne igénybe venni, akkor feltétlenül válassza ki a felsorolt ​​szolgáltatók egyikét. Különösen mivel a Play Áruházban és az App Store-ban lévő sok ingyenes VPN-alkalmazás nem működik megfelelően, vagy akár ártalmasak is az eszközére / a magánéletére – javasoljuk, hogy ne töltse le az első ingyenes VPN-t, amelyet megtalál. Például maradjon távol az ingyenes VPN Hola-tól. Végül is az internetes biztonság egy jó VPN-vel kezdődik, és egy rossz VPN-nek ellenkező hatása lehet.

Az alábbiakban talál egy táblázatot, amely tartalmazza azokat a véleményeket, amelyeket mi tekintünk a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatóknak, ha különféle kritériumokat veszünk figyelembe:

kritérium
A legjobb ingyenes VPN-lehetőség
SebességWindscribe
AdatProtonVPN
Szerver helyeTunnelBear
BiztonságProtonVPN
Egyszerű használatTunnelBear
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me