A 2020-as 3 legjobb olcsó VPN: pénzt takaríthat meg! | VPNoverview

Besten VPN


A VPN segít biztonságosan és névtelenül szörfözni az interneten. A VPN-k titkosítják az internetes forgalmat, jobban anonimizálják az IP-címet, és segíthetnek megkerülni az online földrajzi korlátozásokat. Ez mind nagyon hasznos, de a legmegfelelőbb VPN kiválasztása nem könnyű feladat. A VPN-k száma a piacon nagyobb, mint valaha, ami megnehezíti a helyes választást.

Minden VPN-szolgáltató állítja, hogy a legjobb, a leggyorsabb vagy a legbiztonságosabb. Ennek ellenére rengeteg különbség van közöttük. Az ingyenes VPN-ek elég kedvesek, de a fizetett VPN általában jobban teljesít. Még meglehetősen nagy különbségek vannak a különféle fizetett VPN-k között. Természetesen mindannyian szeretnénk a legjobb VPN szolgáltatást a legolcsóbb áron elérni. De melyik VPN-szolgáltató kínálja a legkedvezőbb ajánlatot? Megvizsgáltuk és létrehoztuk a saját legjobb 3 legjobb olcsó VPN-szolgáltatást.

Három olcsó VPN-szolgáltatás

A legtöbb VPN havi díjat kér ügyfeleitől, így fenntarthatják és továbbfejleszthetik szolgáltatásaikat. Az általuk elköltött pénz például szerverhálózatának bővítésére, az ügyfélszolgálat fejlesztésére vagy az (amerikai) Netflix-rel működő kiszolgálók frissítésére fordulhat. Részben ennek a havi fizetésnek köszönhetően a prémium VPN-k általában jobb minőségűek, mint az ingyenes VPN-ek.

Senki sem akar túl sokat fizetni a VPN -ért. Szerencsére nem kell. Sok olcsó VPN található odakint, amelyek alacsony áraik ellenére kiváló minőséget kínálnak. Ezek a szolgáltatók ideálisak egy átlagos internetfelhasználó számára, aki növeli az online adatvédelmet és biztonságot anélkül, hogy túl sokba kerülne. Kutatás után megállapítottuk, hogy a következő három VPN szolgáltató jelenleg a piacon a legolcsóbb VPN.

RANK ÉS VPN
Pontszámunkat
ÁR havonta
WEBOLDAL VPN-SZOLGÁLTATÓ
1. Surfshark8.8$ 1,99A Surfshark weboldalára
2. CyberGhost9.5$ 2,75A CyberGhost weboldalra
3. PureVPN6.8$ 1,65A PureVPN weboldalra

A pontszámokat, amelyeket adtunk ezeknek a különböző szolgáltatóknak, a részletes áttekintésen alapulnak. A megadott „havi ár” a legolcsóbb ár, amelyre előfizetést kaphat. Általában ezek egy éves vagy annál hosszabb előfizetések. Az olcsó VPN-ekkel kapcsolatos további információk az alábbiakban olvashatók.

Surfshark

A Surfshark nagyon felhasználóbarát VPN. Viszonylag új szereplőként a VPN piacon, alacsony áraikkal, magas szintű felhasználóbarátságukkal és kifogástalan sebességükkel próbálnak új ügyfeleket vonzani. Sőt, a Surfshark együttműködik a Netflix-szel, és lehetővé teszi névtelen letöltést. Ha kérdezik tőlünk, ez a legjobb VPN, ha szűk költségvetéssel rendelkezik.

Felülvizsgálati platformonként csak annyival lehet semmit panaszkodni, amikor a Surfsharkról van szó. Hisszük, hogy ez a szolgáltató gyorsan növekszik és a világ egyik legnagyobb VPN szolgáltatója lesz. Imádkozzunk, hogy ugyanazokat az árakat tartsák oda!

CyberGhost

A CyberGhost egyszer VPN-szolgáltatásként indult, bár azóta átalakultak fizetett rendszerre. Ez a változás szolgáltatásaik hatalmas javulását eredményezte. A CyberGhost gyors és kiterjedt szerverhálózattal rendelkezik. Sőt, együttműködik az amerikai Netflix-szel. A CyberGhost nagyon biztonságos és legfőképpen hihetetlenül felhasználóbarát.

A CyberGhost VPN rendkívül kedvező árú. Sőt, ez a prémium szolgáltató 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik. Ez tökéletes, ha ki akarja próbálni egy szolgáltatót, mielőtt elkötelezi magát egy hosszú távú előfizetésre.

PureVPN

A PureVPN lehet a pillanat legolcsóbb VPN-je, ha kizárja az összes ingyenes szolgáltatást. Ez a szolgáltató nagy szerverhálózatot kínál. Ezenkívül speciális streaming szerverekkel is rendelkezik, amelyek segítségével megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait. Egyetlen PureVPN előfizetés akár öt eszközön is használható egyszerre. Ezenkívül 31 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk arra az esetre, ha nem vagy elégedett.

Ennek oka annak, hogy a PureVPN-t harmadik helyre helyezzük a legjobb olcsó VPN-k listáján, annak története. 2017-ben a PureVPN felhasználói naplókat szolgáltatott az FBI-nak. Ez bizonyítja, hogy a PureVPN megtartotta a felhasználóinak azonosítható naplóit. Azóta sokat megváltozott a PureVPN. 2019-ben a PureVPN-t független ellenőrzésnek vetették alá. Ez az ellenőrzés kimutatta, hogy a PureVPN már nem tárol olyan naplókat, amelyek lehetővé teszik, hogy bárki azonosítson egy adott felhasználót és / vagy online tevékenységeit. A naplózási politikájuk ezen javulása miatt úgy döntöttünk, hogy a PureVPN-t belefoglaljuk a három legjobb olcsó VPN-be. Ez egyszerűen a legolcsóbb prémium VPN, ami ebben az esetben meggyőzi bennünket, hogy a szolgáltató számára kétségbe vonjuk.

Olcsó VPN-k: mire kell figyelnie?

A határozott döntés meghozatala előtt fontos eldönteni, hogy mit akar a VPN-ből. Szeretne olyan VPN-t, amely lehetővé teszi a torrentek gyors streamingjét vagy letöltését? Akkor szükséged lesz egy gyorsra. Inkább szeretne VPN-t, amely a biztonság fokozásáról szól? Válasszon olyan VPN-t, amely erőteljes titkosítással rendelkezik, nincs naplózási házirend és nincs biztonsági probléma. Végül szüksége lehet egy VPN-re az egész család számára. Ebben az esetben szüksége van egy felhasználóbarát szolgáltatásra, amely egyszerre több eszközön is használható.

Minden tisztességes VPN szolgáltatás bizonyos szintű biztonságot, felhasználóbarátságot és gyorsaságot kínál. Ennek ellenére sok különbség van a szolgáltatók között. Az egyik VPN sokkal biztonságosabb lehet, mint a másik, de alacsonyabb sebességgel is rendelkezik. Egyes VPN-k számos lehetőséget kínálnak, és technikai ismereteket kérnek a felhasználóktól, mások egy pillanat alatt telepítve vannak, és könnyen kezelhetők. Ezért érdemes megérteni, milyen funkciókat szeretne a VPN-nek. Olvassa el az áttekintéseket és próbálja ki néhány VPN-szolgáltatást, ha csak lehetséges. Ha részletes áttekintést szeretne kapni a pillanat legjobb VPN-jéről, akkor nézze meg egy másik cikkünket is: az öt legjobb minden körű VPN-t.

Ingyenes vagy fizetett VPN?

VPN pajzsA fizetett VPN-eken kívül, bármennyire olcsók is, előfordulhat, hogy elindult néhány ingyenes VPN-re. Van néhány tisztességes ingyenes VPN, amelyekről elolvashatja az „Öt legjobb ingyenes VPN-szolgáltató” című cikkünket. Ennek ellenére a legtöbb ingyenes VPN-nek vannak bizonyos korlátozásai: még a legjobb ingyenes VPN sem tökéletes. Gyakran vannak sebességkorlátozással, adatkorlátozással vagy korlátozott szerverhálózattal. Ezért az ingyenes VPN általában hasznos, ha kipróbálni szeretne egy VPN-t. Az ingyenes szolgáltatás intenzív vagy hosszabb ideig történő használata azonban gyorsan kényelmetlenné válik.

A kutatások bebizonyították, hogy az online elérhető ingyenes VPN-k nagy része nem megbízható és nem biztonságos. Ha törődik az online biztonsággal, akkor valószínűleg nem akarja, hogy bármi köze legyen ezekhez a (néha hamis) VPN-szolgáltatókhoz. Mindig vigyázzon, amikor egy ingyenes VPN-t választ. Feltétlenül nézze meg a megbízható véleményeket, és ha lehetséges, azt javasoljuk, hogy válasszon egy (olcsó) prémium szolgáltatót.

Végső gondolatok: a legjobb olcsó VPN

Az olcsó VPN-k kiváló választás azok számára, akik rendszeresen használnak VPN-t, de nem akarnak túl sok pénzt költeni rá. Általában jobb, ha egy olcsó VPN-t választunk, mint egy ingyeneset. Mivel oly sok VPN található a piacon, egyes szolgáltatók az árak csökkentésével próbálnak versenyezni. Ez ügyfelek számára kényelmes, mivel azt jelenti, hogy nagyszerű VPN-t kaphat alacsonyabb áron. Mivel mindenkinek másképp van kívánsága a VPN-ről, nehéz kiválasztani egy VPN szolgáltatást, és azt állítani, hogy ez a világ legjobb olcsó VPN-je. Személyesen a Surfsharkot választanánk, de lehet, hogy nem ért egyet. Ezért szeretnénk hagyni Önnek a kiváló olcsó VPN-k ezen első három oldalát:

RANK ÉS VPN
Pontszámunkat
ÁR havonta
WEBOLDAL VPN-SZOLGÁLTATÓ
1. Surfshark8.8$ 1,99A Surfshark weboldalára
2. CyberGhost9.5$ 2,75A CyberGhost weboldalra
3. PureVPN6.8$ 1,65A PureVPN weboldalra
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me