Як повністю видалити свій акаунт у Facebook VPNOперегляд

У ці дні людство більше пов’язане як ніколи. На краще чи на гірше, схоже, що незабаром глобальна катастрофа не змінить це незабаром. Хоча зростання Facebook у останній час сповільнюється, фактичного відтоку значної частки, ймовірно, немає у картках для голіафа соціальних медіа. Незважаючи на це, імперія Цукерберга включає Instagram та WhatsApp. Це дуже ускладнює значному відсотку населення світу уникнути досягнення Facebook.


Це можливо, хоча. Ви можете видалити свій профіль у Facebook та всі свої дані досить легко. Обсяг Facebook, який є таким, який він є, видалення себе з платформи може значно зменшити слід в Інтернеті.

Як деактивувати свій рахунок

Якщо ви не впевнені, хочете вилучити свій акаунт у Facebook чи ні, є інший варіант. Ви можете деактивувати свій рахунок. Приємне в тому, що ви можете повторно активувати його, коли захочете. Після деактивації облікового запису інші не зможуть побачити вашу шкалу часу або шукати вас. Однак деяку інформацію все ще можна побачити, як-от повідомлення, надіслані через приватний месенджер.

Деактивація також є хорошим варіантом, якщо ви хочете позбутися свого акаунта у Facebook, але хочете продовжувати використовувати Facebook Messenger.

щоб вимкнути свій акаунт у Facebook, ви можете дотримуватися цих інструкцій:

  1. Перейдіть у Налаштування свого акаунта у Facebook
  2. Він відкриється на сторінці “Загальні налаштування облікового запису”
  3. Клацніть на “Керувати обліковим записом”
  4. Нарешті натисніть «Деактивуйте свій рахунок»

Ви можете знову активувати свій обліковий запис у будь-який час, просто увійшовши в свій обліковий запис. Можливо, вам також потрібно пройти перевірку, яка буде надіслана на вашу електронну пошту чи мобільний телефон.

Як назавжди видалити свій акаунт у Facebook

Люди звичайно відпочити від Facebook і розслабитися, призупинивши свої рахунки на певний час. Однак якщо ви вирішите, що у вас було більш ніж достатньо нескінченних дитячих фотографій, багаторівневих маркетингових схем та політичних дискусій, ви можете зробити щось на крок далі і повністю витягнути штекер. На його честь, Facebook зробив цей процес дуже простим.

Спочатку слід завантажити копію своїх даних. Тобто, якщо ви хочете зберегти свою інформацію. Ці дані можуть бути досить чутливими, тому зберігайте їх у безпеці.

  1. Відкрийте меню акаунта Facebook та виберіть Загальні налаштування облікового запису.
  2. Виберіть Завантажити копію даних Facebook.
  3. Клацніть Запустити мій архів
  4. Facebook надішле вам електронний лист, коли ваш архів буде готовий до завантаження.

Далі вам просто потрібно відвідати https://www.facebook.com/help/delete_account та натиснути Видалити мій обліковий запис. Це все, що потрібно з вашого боку. Ваш рахунок буде негайно призупинено та недоступний у результатах пошуку Facebook. Однак фактичне видалення облікового запису може зайняти деякий час.

Не хочете втрачати інші програми?

Видаляючи свій акаунт у Facebook, добре пам’ятати, що багато хто з нас використовують їх Facebook для входу в інші додатки. Багато популярних додатків, таких як Pinterest та Spotify, пропонують можливість увійти за допомогою свого облікового запису Facebook. Хоча це ідеально, оскільки це означає, що вам не доведеться запам’ятовувати десять різних паролів, але це також означає, що всі вони підключені до Facebook. Переконайтеся, що ви дізналися, де ви використовували логін у Facebook. Якщо ви хочете мати можливість отримати доступ до цього додатка, то розумно змінити логін для цього додатка перед тим, як видалити ваш Facebook.

Facebook Failsafe

Важливо зауважити, що у Facebook є безпечний варіант на випадок, якщо на наступний день у вас холодні ноги. Просто увійдіть у свій обліковий запис. Це негайно відновить ваш рахунок. Ваш обліковий запис буде видалено протягом наступних тижнів, хоча для фактичного видалення фактичних даних з серверів Facebook може знадобитися кілька місяців..

Якщо ви дійсно хочете видалити свою присутність у Facebook, важливо, щоб ви не намагалися увійти, щоб побачити, чи справді він був видалений. Просто тому, що це негайно активує ваш рахунок. Кращий варіант – дозволити другові шукати вас у Facebook.

Нарешті думки

Facebook маневрував так, що це глибше в нашому житті. Багато хто думає залишити соціальну платформу з міркувань конфіденційності. Однак, оскільки він пов’язує нас з багатьма речами, ми можемо боятися цього робити. Як ви змогли прочитати, ви можете повністю відключити або видалити свій Facebook. Facebook зробив це надзвичайно просто. Але радимо мати на увазі, що ви можете використовувати свій логін у Facebook для інших програм. Виконуючи наші кроки, ви можете повністю залишити майданчик Цукерберга.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map