Ce este un comutator de ucidere VPN? | VPNOverview

Dacă vă interesează VPN-urile sau ați citit câteva dintre recenziile noastre, cel mai probabil veți găsi termenul „switch switch”. Comutatorul de ucidere este adesea considerat un mare avantaj al oricărui furnizor VPN care oferă unul. Cu toate acestea, mulți dintre cititorii noștri nu par să știe exact ce face un comutator de ucidere și de ce este mai bine să folosiți unul. Prin urmare, puteți citi totul despre comutatorul de ucid jos mai jos.


Ce este un comutator de ucidere?

Omoară OpritÎn sensul cel mai general al cuvântului, un comutator de ucidere se referă la un mecanism care determină o mașină să se oprească brusc atunci când ceva nu merge bine. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a descrie o oprire de urgență similară în software în loc de mașini fizice.

Dacă o mașină se sparge, se prăbușește sau începe să acționeze în orice alt mod, comutatorul de ucidere poate fi folosit pentru a opri imediat. Cele mai multe tipuri de utilaje grele au un comutator ca acesta pentru protecție. Așa cum v-ați putea imagina, un comutator de ucidere este esențial pentru orice mașină cu burghie sau ferăstrău care ar putea pune în pericol utilizatorii săi în afara controlului. Comutatoarele Kill apar adesea ca niște butoane roșu aprins pe aceste mașini, astfel încât sunt ușor de găsit. Cu acest singur buton, veți putea evita situațiile periculoase imediat. Nu numai utilajele grele, ci și unele vehicule și ascensoare au un buton de urgență care funcționează ca un întrerupător de ucidere. Această funcție este adăugată întotdeauna pentru a garanta siguranța utilizatorului.

Un switch pentru software 

La fel ca în cazul mașinilor, unele programe folosesc, de asemenea, un comutator de ucidere. Gândiți-vă, de exemplu, la software-ul folosit de companiile mari care colectează o mulțime de date despre utilizatori sau software guvernamental care conține tot felul de informații sensibile. Dacă software-ul ajunge în mâinile unor persoane neautorizate, un comutator de ucidere se poate asigura că nu vor vedea niciuna din aceste date sensibile. Fără autorizarea corectă, persoana care încearcă să aibă acces la informații nu o va primi. Datele vor fi făcute invizibile sau inaccesibile. Comutatorul de ucidere ar putea șterge complet software-ul. În acest fel, orice informație sensibilă rămâne în afara mâinilor greșite.

Comutatoarele Kill pot fi utilizate și în alte contexte. Smartphone-urile tind să le folosească pentru a descuraja furtul. Întrucât comutatorul de ucidere poate face ca dispozitivul să fie inutilizabil, este mult mai puțin probabil ca hoții să își piardă timpul încercând să-l fure. Unele smartphone-uri Windows, Google și Apple au, de asemenea, un comutator pentru a asigura siguranța aplicațiilor instalate. Dacă o aplicație de pe telefon este infectată cu un software dăunător, comutatorul de ucidere poate izola și opri instantaneu aplicația respectivă. Acest lucru previne infecțiile suplimentare și menține restul dispozitivului în siguranță. Mai mult, software-ul dăunător poate fi îndepărtat imediat.

De ce VPN-urile au un comutator de ucidere?

Majoritatea persoanelor care folosesc un VPN, fac acest lucru pentru a-și proteja confidențialitatea. Ei doresc să rămână anonimi în timp ce navigați pe internet, iar un VPN vă poate ajuta. Cu toate acestea, dacă VPN-ul dvs. a funcționat defectuos temporar, veți fi lăsat neprotejat. Datele dvs. vor fi trimise pe internet fără protecția suplimentară a unui tunel VPN. Drept urmare, adresa dvs. IP va fi oricum vizibilă pentru lumea exterioară. Aici intervine comutatorul de ucidere.

Un comutator de ucidere VPN vă asigură că nu veți merge niciodată online neprotejat. Dacă VPN-ul dvs. funcționează defectuos în timp ce navigați, comutatorul de oprire va închide complet conexiunea dvs. la internet. Atâta timp cât VPN suferă de probleme de conectare, nu veți putea naviga, transmite sau descărca nimic. Întrucât întreaga dvs. conexiune la internet este oprită, adresa dvs. IP reală va rămâne protejată și confidențialitatea dvs. va rămâne intactă. Hackerii nu vor putea ajunge la datele dvs. Cu alte cuvinte, comutatorul de ucidere vă asigură că VPN vă protejează, chiar și atunci când nu funcționează exact așa cum ar trebui. Imaginea de mai jos ilustrează modul în care funcționează acest lucru.

Kill Switch ilustrare VPN cu hacker

De ce ar scădea conexiunea VPN??

O conexiune VPN renunțată poate avea mai multe cauze. Iată câteva dintre cele mai frecvente:

  • Conexiune la internet necorespunzătoare: Dacă lucrați cu o conexiune la internet instabilă pentru început, este posibil ca VPN-ul dvs. să se defecteze. Acesta ar putea fi cazul când utilizați o rețea Wi-Fi cu un semnal slab, de exemplu. Comutarea constantă între rețele are un efect similar.
  • Probleme cu serverul VPN: O altă posibilă cauză este serverul VPN în sine. Dacă un server se confruntă cu un fel de defecțiune internă, acest lucru poate determina ca conexiunea dvs. VPN să scadă în totalitate. Problemele ar putea fi cauzate de puterea semnalului serverului, de întreruperile serverului fizic sau de simplele intervale de timp ale conexiunii. Mai mult, atunci când un anumit server este folosit de multe persoane în același timp, acesta este supraaglomerat. În aceste momente, deseori apar și probleme: conexiunea poate deveni incredibil de lentă sau poate scădea complet.
  • Setări firewall, antivirus sau router: Un alt factor de împiedicare ar putea fi ascuns în setările altor programe de pe dispozitiv. Unele programe au setări specifice care, atunci când sunt activate, nu permit VPN-ului dvs. să configureze o conexiune. Un firewall sau un program antivirus ar putea vedea conexiunea VPN ca un risc. În consecință, vor încerca să oprească VPN-ul, transformând tunelul dvs. securizat într-o conexiune neregulată și de încredere. Chiar și routerul și actualizările automate ale dispozitivului dvs. pot cauza probleme de acest fel.

Ce VPN-uri au un comutator de ucidere bun?

În general, oamenii consideră că un comutator de ucidere este un plus pozitiv la orice serviciu VPN. Datorită naturii sale, un comutator de omor activat v-ar putea împiedica să mergeți online pentru o anumită perioadă de timp. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, aceasta bate alternativa: a fi neprotejat pe internet. Comutatorul kill îți crește confidențialitatea online și te ajută să păstrezi controlul conexiunii tale la internet.

Multe VPN-uri au un comutator de ucidere. Unii furnizori necesită să îl activați manual, schimbând setările, în timp ce alți furnizori au activat-o ca implicită. Unii furnizori VPN sunt însă mai buni decât alții. Din acest motiv, am enumerat mai jos doi dintre cei mai buni furnizori VPN care oferă un declin mai jos.

ExpressVPN

De ceva vreme acum, ExpressVPN a trecut de lista noastră cu cele mai bune VPN-uri ale momentului. Comutatorul de ucidere se numește „Blocare rețea” și este disponibil pentru Windows, Mac, Linux și toate routerele (prin aplicația lor). Dacă conexiunea dvs. scade, Blocarea rețelei va observa și va întrerupe instantaneu orice comunicare cu internetul. Blocarea rețelei se va asigura că niciuna dintre informațiile dvs. personale nu va fi trimisă până când ExpressVPN a restabilit conexiunea la server. În acel moment, Blocarea rețelei va permite trimiterea din nou a traficului de date. În afară de un comutator bun, ExpressVPN are și servere rapide, este foarte ușor de utilizat și funcționează cu Netflix.

NordVPN

NordVPN este o altă opțiune consistentă și fiabilă. Comutatorul de ucidere al acestui furnizor VPN funcționează pe Windows, MacOS, Android și iOS. Opțiunea a fost integrată în software și este ușor de pornit și dezactivat. NordVPN recomandă utilizatorilor să folosească cât mai mult posibil întrerupătorul. Compania consideră că este o ultimă linie de apărare. Mai mult, NordVPN permite utilizatorilor să configureze „liste de ucidere”, în care puteți include aplicații pe care nu doriți să le blocați în cazul unei perioade de timp. În acest fel, veți putea accesa unele programe chiar și atunci când comutatorul de oprire a fost activat și conexiunea VPN scade. În general, NordVPN are o rețea de servere extinsă și este relativ ieftină. Funcționează chiar și atunci când sunteți în afara SUA și doriți să vizionați Netflix american.

Gânduri finale

Un comutator de ucidere sau oprirea de urgență este o caracteristică software utilă care ajută la protejarea utilizatorului. Când vorbim despre un comutator de ucidere VPN, înseamnă că informațiile dvs. rămân în siguranță chiar și atunci când software-ul VPN funcționează defectuos și conexiunea dvs. protejată se defectează. Nu veți putea merge online neprotejat și site-urile nu vor putea descoperi adresa dvs. IP reală. Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu comutator de ucidere, am dori să vă trimitem la ExpressVPN sau la NordVPN. Acești furnizori VPN vă vor ajuta cu siguranță să rămâneți în siguranță!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me