Què és un interruptor de matar VPN? | Vista VPNOver

Si us interessen les VPN o heu llegit algunes de les nostres ressenyes, és probable que trobareu el terme “interruptor de matar”. Sovint es considera un gran avantatge de qualsevol proveïdor VPN que ofereix un interruptor de matança. Tot i així, molts dels nostres lectors no semblen saber exactament què fa un interruptor mortal i per què és millor utilitzar-ne un. Per tant, podeu llegir tot el que es desactiva a continuació.


Què és un interruptor de matar?

Desactivar l'opció KillEn el sentit més general de la paraula, un interruptor de mort fa referència a un mecanisme que fa que una màquina s’apagui bruscament quan alguna cosa surt malament. També es pot utilitzar per descriure una aturada d’emergència similar al programari en lloc de maquinària física.

Si una màquina es trenca, s’estavella o comença a actuar de qualsevol altra manera, es pot utilitzar l’interruptor de matança per tancar-lo immediatament. La majoria de tipus de maquinària pesada tenen un interruptor com aquest per a la protecció. Com us podríeu imaginar, un interruptor de matança és fonamental per a qualsevol màquina amb perforacions o serres que puguin posar en perill els seus usuaris fora de control. Els interruptors Kill sovint apareixen com a botons vermells brillants en aquestes màquines, de manera que són fàcils de trobar. Amb aquest sol botó, podreu evitar situacions perilloses de seguida. No només la maquinària pesada, sinó també alguns vehicles i ascensors disposen d’un botó d’emergència que funciona com un interruptor de matança. Aquesta funció s’afegeix sempre per garantir la seguretat de l’usuari.

Un interruptor de mort per al programari 

Igual que amb les màquines, alguns programes també utilitzen un interruptor de matança. Penseu, per exemple, en programari utilitzat per les grans empreses que recullen moltes dades d’usuaris o en programes governamentals que continguin tot tipus d’informació sensible. Si el programari acaba a mans de persones no autoritzades, un interruptor de matança pot assegurar-se que no podran veure cap d’aquestes dades sensibles. Sense l’autorització adequada, la persona que intenta accedir a la informació no la obtindrà. Les dades seran invisibles o inaccessibles. L’interruptor de matança podria fins i tot eliminar el programari. D’aquesta manera, qualsevol informació sensible queda fora de les mans equivocades.

Els interruptors Kill també es poden utilitzar en altres contextos. Els telèfons intel·ligents solen utilitzar-los per descoratjar el robatori. Com que l’interruptor de matança pot fer que el dispositiu s’utilitzi completament, és molt menys probable que els lladres perdin el seu temps intentant robar-lo. Alguns telèfons intel·ligents Windows, Google i Apple també tenen un interruptor de matriu per garantir la seguretat de les aplicacions instal·lades. Si una aplicació del telèfon està infectada amb programari perjudicial, l’interruptor de mort pot aïllar i aturar l’aplicació instantàniament. D’aquesta manera s’evita més infeccions i es manté la resta del dispositiu segur. A més, el programari perjudicial es pot eliminar immediatament.

Per què les VPN tenen un interruptor mort?

La majoria de les persones que utilitzen una VPN, ho fan per protegir la seva privadesa. Desitgen mantenir-se anònim mentre navegueu per Internet i una VPN pot ajudar-vos amb això. Tanmateix, si el vostre VPN hauria de funcionar temporalment mal, quedaràs desprotegit. Les vostres dades seran enviades a Internet sense la protecció afegida d’un túnel VPN. Com a resultat, de totes maneres, la vostra adreça IP serà visible per al món exterior. Aquí és on entra l’interruptor de matança.

Un interruptor de matar VPN garanteix que mai no quedaràs protegit en línia. Si la vostra VPN no funciona correctament mentre navegueu, l’interruptor de tancament tancarà totalment la vostra connexió a Internet. Mentre la VPN pateixi problemes de connexió, no podreu navegar, reproduir ni descarregar res. Atès que tota la connexió a Internet s’atura, la vostra adreça IP real es mantindrà protegida i la vostra privadesa es mantindrà intacta. Els pirates informàtics no podran arribar a les vostres dades. Dit d’una altra manera, l’interruptor de matança garanteix que la VPN et protegeix, fins i tot quan no funciona de la mateixa manera que hauria de ser. A la imatge de sota es mostra el funcionament.

Kill Switch il·lustració VPN amb el hacker

Per què cauria la meva connexió VPN??

Una connexió VPN amb caiguda pot tenir diverses causes. A continuació, en detallem algunes de les més freqüents:

  • Mala connexió a Internet: Si esteu treballant amb una connexió a Internet inestable per començar, és possible que la vostra VPN es pugui produir. Podria ser el cas quan utilitzeu una xarxa Wi-Fi amb un senyal feble, per exemple. El canvi constant entre xarxes té un efecte similar.
  • Problemes amb el servidor VPN: Una altra possible causa és el servidor VPN. Si un servidor té algun tipus de mal funcionament intern, això pot fer que la connexió VPN caigui íntegrament. Els problemes podrien ser causats per la intensitat del senyal del servidor, les interrupcions del servidor físic o la simple interrupció de temps de la connexió. A més, quan molta gent utilitza un servidor en particular al mateix temps, es sobrepobla. En aquests moments, sovint també es produeixen problemes: la connexió pot ser increïblement lenta o caure del tot.
  • Firewall, antivirus o configuració del router: Un altre factor d’obstrucció possible es podria amagar en la configuració d’altres programes del dispositiu. Alguns programes tenen una configuració específica que, quan s’activa, no permetrà a la vostra VPN configurar una connexió. Un tallafoc o un programa antivirus podria veure la connexió externa de la VPN com un risc. Com a resultat, tractaran d’aturar la VPN, convertint el túnel segur en una connexió irregular i poc fiable. Fins i tot les actualitzacions automàtiques del vostre router i del dispositiu poden causar problemes d’aquest tipus.

Quins VPN tenen un bon interruptor de matar?

En general, les persones consideren que un canvi de mort és una incorporació positiva a qualsevol servei VPN. A causa de la seva pròpia naturalesa, un interruptor de matança activat us podria impedir entrar en línia durant un període de temps determinat. Tot i això, en la majoria dels casos, això és l’alternativa: estar desprotegit a Internet. El commutador kill augmenta la vostra privadesa en línia i us ajuda a mantenir el control de la vostra connexió a Internet.

Moltes VPN tenen un interruptor mort. Alguns proveïdors requereixen que el activeu a mà canviant la configuració, mentre que altres proveïdors l’han activat de manera predeterminada. Alguns proveïdors de VPN són millors, però. Per aquesta raó, a continuació, es mostren dos dels millors proveïdors de VPN que a continuació es mostren.

ExpressVPN

Des de fa força temps, ExpressVPN va superar la nostra llista de millors VPN del moment. El seu interruptor matriu es diu “Bloqueig de xarxa” i està disponible per a Windows, Mac, Linux i tots els encaminadors (a través de la seva aplicació). Si cau la vostra connexió, el bloqueig de xarxa notarà i interromprà immediatament tota comunicació amb Internet. El bloqueig de xarxa s’assegurarà que no s’envieu cap de les vostres dades personals fins que ExpressVPN hagi restablert correctament la connexió amb el servidor. En aquest moment, el bloqueig de xarxa permetrà tornar a enviar el trànsit de dades. A més d’un bon interruptor de matança, ExpressVPN també té servidors ràpids, és molt fàcil d’utilitzar i funciona amb Netflix.

NordVPN

NordVPN és una altra opció constant i fiable. L’interruptor de matança d’aquest proveïdor VPN funciona a Windows, macOS, Android i iOS. L’opció s’ha integrat al programari i és fàcil d’encendre i desactivar. NordVPN recomana als usuaris que facin servir el commutador kill el màxim possible. La companyia ho veu com una última línia de defensa. A més, NordVPN permet als usuaris configurar “llistes de morts”, en les quals podeu incloure aplicacions que no voleu ser bloquejades en cas de temps mort. D’aquesta manera, podreu accedir a alguns programes fins i tot quan s’hagi activat l’interruptor de matança i la connexió VPN cau. En general, NordVPN té una àmplia xarxa de servidors i és relativament barat. Fins i tot funciona quan ets fora dels EUA i vols veure Netflix americà.

Pensaments finals

Un interruptor de matança, o parada d’emergència, és una funció de programari útil que ajuda a protegir l’usuari. Quan es parla d’un interruptor de matar VPN, vol dir que la vostra informació segueix sent segura, fins i tot quan el programari VPN no funciona o bé la connexió protegida cau. No podreu anar en línia sense protecció i els llocs no podreu descobrir la vostra adreça IP real. Si busqueu una VPN amb un interruptor de matança, us volem remetre a ExpressVPN o NordVPN. Aquests proveïdors VPN sens dubte us ajudaran a mantenir-vos en seguretat!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me