Se Champions League online over hele verden! | VPNOverview.com

Champions League er en av de mest så og prestisjetunge internasjonale turneringene i verden og uten tvil den mest kjente turneringen for fotballklubber over hele verden. Mange mennesker over hele kloden liker å se kampene og støtte favorittlaget sitt. Imidlertid, hvis du er på ferie og ønsker å se turneringen med kommentarer på morsmålet ditt, kan det hende du får problemer. Mange strømmetjenester blokkerer bruken av ditt online sportsabonnement mens du er i et fremmed land. Dessuten kan noen strømmetjenester blokkere spesifikt geobegrenset innhold. Dette kan bety at du ikke blir innstilt på å se finalen i denne spennende turneringen eller noen av de andre kampene. Heldigvis er det alltid muligheten til å løse dette problemet med en VPN. Når alt kommer til alt, med en VPN kan du se Champions League akkurat som du ville gjort hjemme. Vi skal fortelle deg nøyaktig hvordan dette fungerer nedenfor.


Når trenger du en VPN for å se UEFA Champions League?

Det er forskjellige grunner til at folk vil trenge eller ha nytte av en VPN for å se UEFA Champions League. I land der fotball er populært, kan du vanligvis se alle spillene live på tv eller i økende grad streame dem online. Å se fotball på nettet gir fordeler, men også ulemper. Et eksempel er geo-blokkering av innhold. Heldigvis kan VPN-er løse dette problemet. Her er noen av grunnene til at du trenger et VPN:

  • Du har et abonnement på en sportskanal som sender spillene, men du er på ferie eller i utlandet for forretninger. På grunn av en geo-blokade kan du ikke få tilgang til kanalen eller dens innhold.
  • Du vil se kampene med kommentarer på et spesifikt språk som ikke sendes i landet ditt.
  • Landet du bor i lufter ikke Champions League.
  • Du har ikke tilgang til en TV, men du har tilgang til en enhet med internett.
  • Du er i et land der regjeringssensur ikke tillater deg å besøke nettsteder der du kan streame Champions League-spill.

Uansett hvilken grunn du kanskje ikke har (enkel) tilgang til en live stream av Champions League, kan en VPN hjelpe deg med å få tilgang til disse kampene. Vi vil forklare hvordan dette fungerer slik at du kan glede deg over dine favoritt UEFA Champions League-kamper!

Ser på Champions League med en VPN

Alle problemene nevnt ovenfor er forårsaket av geografiske begrensninger. Dette betyr at du ikke har tilgang til bestemt innhold fordi leverandøren blokkerer innholdet i regionen eller landet ditt. Hvis du vil ha mer informasjon om geografiske begrensninger og hvordan en VPN kan hjelpe deg med å nå visse tjenester uavhengig av disse begrensningene, kan du se på avblokkeringsdelen vår. Rettighetene til å kringkaste UEFA Champions League er kjøpt av forskjellige kanaler over hele verden. Disse kanalene kan vanligvis bare sende kamper i sitt eget land (fordi dette er rettighetene de vanligvis betaler for). Dette betyr at du ofte bare kan se en kamp på en bestemt kanal hvis du er i landet der denne kanalen er basert.

Når du prøver å streame på nettet, vil plattformene du bruker sjekke plasseringen din ved hjelp av IP-adressen din. På denne måten kan de “blokkere” deg fra å få tilgang til spesifikt innhold eller til og med nettstedet deres som en helhet. Med en VPN kan du koble til en server som ligger i et annet land, og du tar på deg IP-adressen til den serveren. På denne måten vil det virke som om du får tilgang til internett fra det aktuelle landet. Streamingnettstedene vil gi deg tilgang til innholdet de sender ut i det landet. Du kan nå se UEFA Champions League live, uansett hvor du er, forutsatt at du har en rask nok internettforbindelse og er koblet til en rimelig rask VPN-server (mer om dette senere).

Bruke en VPN for å se Champions League: en trinn-for-trinn-guide

Hvis du vil komme i gang med et VPN så raskt som mulig, for eksempel hvis kampen du vil se, er i ferd med å starte, kan du følge disse trinnene:

  1. Få et abonnement hos en pålitelig og god VPN-leverandør. For å se Champions League over hele verden, anbefaler vi CyberGhost. Denne leverandøren er rask, sikker og veldig rimelig, med en 45 dagers pengene tilbake-garanti. Klikk på den oransje knappen nederst i denne trinnvise guiden hvis du vil komme i gang med CyberGhost med en gang.
  2. Last ned VPN-appen på datamaskinen, den bærbare datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet ditt – hvilken enhet du vil se kampen på.
  3. Start appen og Velg VPN-serveren du trenger. Dette avhenger av hvilken strøm du vil fjerne blokkeringen. En amerikansk strøm vil trenge en amerikansk server, mens en italiensk strøm for eksempel trenger en italiensk (eller europeisk) server. CyberGhost-programvaren er intuitiv og veldig enkel å bruke. Hvis du fremdeles sliter med å finne ut hvordan du velger en server, kan du alltid se på CyberGhost-vurderingen for mer instruksjoner.
  4. I løpet av sekunder vil du være koblet til VPN-serveren. Det vil nå virke som omverdenen online som om du får tilgang til nettsteder fra stedet du valgte. VPN vil være aktiv i bakgrunnen på enheten din, så du vil ikke merke det i det hele tatt. Det vil si, lagre for at du kan oppleve internett som om du var på et annet sted. Viktigst: det har du tilgang til Champions League-strømmen!

Andre fordeler med en VPN

Du kan endre IP-adressen din ved hjelp av en VPN, som får nettsteder til å tro at du er i et annet land. Men å omgå geografiske begrensninger er ikke alt en VPN kan gjøre for deg.

Når du er koblet til en VPN, blir all din online trafikk kryptert, noe som gjør det mye vanskeligere for Internett-leverandøren din, online trackere, hackere, offentlige etater eller andre parter å finne ut hva du gjør online. Ikke en gang VPN-leverandøren vil kunne se hva du ser etter på internett hvis de holder en ikke-logg-policy og holder seg til den. Som sådan, ved å skjule din sanne IP-adresse og kryptere trafikken, gjør du dine online aktiviteter mer private. Alt i alt kan det å investere i en VPN-kvalitet gi deg sikkerheten og anonymiteten som det moderne nettet krever.

Med denne løsningen kan du ikke bare se Champions League, du kan også følge FIFA verdensmesterskap, UEFA European Championship, Copa América og Copa Libertadores. Dessuten er det mange andre idretter du kan se på denne måten, for eksempel basketball, amerikansk fotball og ishockey.

De beste VPN-leverandørene som ser Champions League

fotballspillereFor å kunne se UEFA Champions League online, må du finne en god VPN-leverandør med servere i rett land eller land, dvs. landene som strømmetjenesten (e) er tilgjengelige i. Hvis du allerede har et abonnement på en sportskanal (med en dedikert strøm) i et bestemt land, må du sørge for at VPN-leverandøren din har servere i det aktuelle landet.

En annen viktig faktor i å velge riktig VPN er hastigheten på serverne levert av VPN. Det siste du ønsker er å gå glipp av et avgjørende mål eller øyeblikk fordi strømmen din trengte å buffe. Av denne grunn er en rask tilkobling et must.

Vi vil ikke anbefale bruk av gratis VPN-tjenester fordi de ofte begrenser databruk og hastighet. Det kan være ganske frustrerende å se en fotballkamp med en gratis VPN-tjeneste. Følgende tjenester vil gjøre det enkelt for deg å se hvert spill uten lag.

Surfshark for Champions League

Surfshark er en VPN-leverandør av høy kvalitet, men likevel rimelig. De tilbyr et imponerende antall VPN-servere over hele verden, noe som gjør det mer enn sannsynlig at du finner den rette serveren. De fleste servere er veldig raske, og tjenesten deres er veldig brukervennlig.

Hvis du er ute etter en billig, men hyggelig måte å se Champions League på, kan du definitivt prøve Surfshark.

ExpressVPN for Champions League

ExpressVPN er ekstremt raskt og sikkert. De tilbyr servere over hele verden. På grunn av dette er det enkelt å finne en god server i det landet du ønsker. ExpressVPN er ideell hvis du er i utlandet over lengre tid, eller hvis du har abonnement på en internasjonal sportskanal.

ExpressVPN har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan teste tjenesten deres før du forplikter deg til et abonnement. Hvorfor ikke se om du liker VPN deres ved å se på en viktig Champions League-kamp?

CyberGhost for Champions League

CyberGhost er en av de mest brukervennlige og billige VPN-leverandørene rundt. Denne VPN-en er veldig rask og har servere spredt over hele verden. Dette gjør CyberGhost ideell for streaming av Champions League-kamper. Dessuten er programvaren enkel å installere og bruke på alle enheter og operativsystemer.

Et annet stort pluss er at CyberGhost er relativt billig. På toppen av dette tilbyr de en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti med alle abonnementene sine. Planene deres starter på under $ 4 i måneden, noe som gjør CyberGhost ideell hvis du leter etter en billig, men fortsatt veldig god VPN til å se Champions League med.

Bonustips: Mange strømmetjenester blokkerer brukere som de har oppdaget som VPN-brukere i disse dager. Det kan hende du får en melding som ber deg om å slå av “unblocker” eller noe lignende før du får tilgang til innholdet du vil se. Netflix gjør dette for eksempel.

netflix-feil

Selvfølgelig vil du ikke at dette skal skje når du prøver å se Champions League. Heldigvis har CyberGhost en nyttig tilleggsfunksjon for å forhindre dette: dedikerte IP-adresser. Dette er unike VPN IP-adresser som, i motsetning til vanlige VPN IP-adresser, bare brukes av en enkelt bruker. Dette gjør det mye vanskeligere for strømmetjenester å oppdage at du bruker en VPN og deretter blokkere deg.

Når er Champions League-kampene på?

På grunn av den nåværende koronakrisen, er mange Champions League-kamper kansellert. Nedenfor finner du en oversikt over de forskjellige etappene i UEFA Champions League 2019/2020, slik de skulle spilles.

Fase
Dato
Gruppespill 17. september til 11. desember 2019
Runde på 16 (uferdig) 18. februar til 18. mars 2020
Kvartfinale (utsatt) 7., 8., 14. og 15. april 2020
Semifinaler (utsatt) 28. og 29. april, 5. og 6. mai 2020
Finale (utsatt) 30. mai 2020

Dessverre kan ikke mange av disse etappene, spesielt en del av 16-runden, kvartfinalen og semifinalen spilles i år på grunn av epidemien. Som et resultat har UEFA besluttet å utsette finalen. En ny dato er ikke kunngjort ennå. Eventuelle nye utbygginger vil bli inkludert i denne artikkelen så snart som mulig.

Kanaler som sendte Champions League

For å se Champions League i løpet av sesongen 2019/2020, trenger du også en konto med en av følgende tjenester:

European Broadcasting Services

Land
Kringkastingstjeneste
albania Tring
Andorra RMC Sport
Armenia Armenia TV
Østerrike Sky Austria
Aserbajdsjan CBC Sport, AzTV
Hviterussland Hviterussland TV
Belgia RTL, Q2, VIER, Proximus (FR), Proximus (NL)
Bosnia og Herzegovina SportKlub, Arena Sport
Bulgaria A1, bTV Media Group
Kroatia HRT, VIPnet
Kypros CYTA
Tsjekkisk Republikk o2
Danmark Viasat Danmark
Estland Alle medier Baltikum
Finland MTV
Frankrike RMC Sport
Makedonia Makedonia Telekom
Georgia Silke Sport
Tyskland Sky Deutschland
Hellas COSMOTE TV
Ungarn MTVA, TV2
Island Stod 2 Sport
Republikken Irland RTÉ, Virgin Media
Israel Sportskanalen
Italia Sky Italia
Kasakhstan QazSport
Kosovo Kujtesa
Latvia Alle medier Baltikum
Litauen Alle medier Baltikum
Luxembourg RTL, RMC Sport
Malta PBS, TSN
Moldova Kanal 3
Monaco RMC Sport
Montenegro SportKlub, Arena Sport
Nederland Ziggo Sport, Veronica
Norge Viasat
Polen Telewizja Polsat
Portugal Elleve idretter
Romania Telekom Sport, Digi Sport
Russland Match TV
San Marino Sky Italia
Serbia RTS, Arena Sport
Slovakia Orange Sport
Slovenia Pro Plus, SportKlub
Spania Movistar
Sverige Viasat
Sveits RTS, Teleclub
Ukraina Volia TV, fotball 1
Storbritannia BT Sport
Vatikanet Sky Italia

Utenfor Europa

Land
Kringkastingstjeneste
Afghanistan Sony
Algerie drive med sporter
Angola Canal +, SuperSport
Anguilla Flow Sports, SportsMax
Antigua & Barbuda Flow Sports, SportsMax
Argentina Fox Sports, ESPN, Facebook
Aruba Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Kristi himmelfarts øy Fox Sports, ESPN, Facebook
Australia Optus Sport
Austral Islands RMC Sport
Bahamas Flow Sports, SportsMax
Bahrain drive med sporter
Bangladesh Sony
Barbados Flow Sports, SportsMax
Belize Fox Sports, ESPN, Facebook
Benin Canal +, SuperSport
Bermuda Flow Sports, SportsMax
Bhutan Sony
Bolivia Fox Sports, ESPN, Facebook
Bonaire Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Botswana Canal +, SuperSport
Brasil Turner, Facebook
De britiske jomfruøyene Flow Sports, SportsMax
Brunei Goal.com
Burkina Faso Canal +, SuperSport
Burundi Canal +, SuperSport
Kambodsja Goal.com
Kamerun Canal +, SuperSport
Canada
DAZN
Kapp Verde Canal +, SuperSport
Caymanøyene Flow Sports, SportsMax
Den sentralafrikanske republikk Canal +, SuperSport
Tsjad beIN Sports, Canal +, SuperSport
Chile Fox Sports, ESPN, Facebook
Kina PPTV
Colombia Fox Sports, ESPN, Facebook
Komorene Canal +, SuperSport
Kongo Canal +, SuperSport
Costa Rica Fox Sports, ESPN, Facebook
Cuba Flow Sports, SportsMax
Curacao Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Den demokratiske republikken Kongo Canal +, SuperSport
Djibouti beIN Sports, Canal +, SuperSport
Dominica Flow Sports, SportsMax
den dominikanske republikk Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
Ecuador Fox Sports, ESPN, Facebook
Egypt drive med sporter
El Salvador Fox Sports, ESPN, Facebook
Eritrea Canal +, SuperSport
Etiopia Canal +, SuperSport
Falklandsøyene Fox Sports, ESPN, Facebook
Fiji FBC TV
fransk Guyana Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Fransk Polynesia RMC Sport
Franske sørlige og antarktiske land RMC Sport
Futuna RMC Sport
Gabon Canal +, SuperSport
Gambia Canal +, SuperSport
Ghana Canal +, SuperSport
Grenada Flow Sports, SportsMax
Guadeloupe Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Guatemala Fox Sports, ESPN, Facebook
Guinea-Conakry Canal +, SuperSport
Guinea-ekvator Canal +, SuperSport
Guinea-Bissau Canal +, SuperSport
Guyana SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook
Haiti Flow Sports, SportsMax, Canal+
Honduras Fox Sports, ESPN, Facebook
Hong Kong drive med sporter
India Sony Six
Indonesia Total Sports Blast
Iran drive med sporter
Irak drive med sporter
Elfenbenskysten Canal +, SuperSport
Jamaica Flow Sports, SportsMax
Japan DAZN
Jordan drive med sporter
Kenya Canal +, SuperSport
Kuwait drive med sporter
Kirgisistan Saran
Laos Goal.com
La Réunion RMC Sport
Libanon drive med sporter
Lesotho SuperSport
Liberia Canal +, SuperSport
Libya drive med sporter
Macau TDM Desporto
Madagaskar Canal +, SuperSport
Malawi Canal +, SuperSport
Malaysia Goal.com
Maldivene Sony
Mali Canal +, SuperSport
Martinique Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
Mauritania beIN Sports, Canal +, SuperSport
Mauritius RMC Sport, Canal +, SuperSport
Mayotte RMC Sport
Mexico Fox Sports, ESPN, Facebook
Marokko drive med sporter
Mongolia SPS HD, se på TV
Montserrat Flow Sports, SportsMax
Mosambik Canal +, SuperSport
Myanmar Skynet
Namibia Canal +, SuperSport
Nepal Sony
Nevis Flow Sports, SportsMax
Ny Caledonia RMC Sport
New Zealand Sky NZ
Nicaragua Fox Sports, ESPN, Facebook
Niger Canal +, SuperSport
Nigeria Canal +, SuperSport
Oman drive med sporter
Pakistan Sony
Palestina drive med sporter
Panama Fox Sports, ESPN, Facebook
Paraguay Fox Sports, ESPN, Facebook
Peru Fox Sports, ESPN, Facebook
Filippinene Goal.com
Qatar drive med sporter
Rwanda Canal +, SuperSport
Saba Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
Sao Tome & Principe Canal +, SuperSport
Saudi-Arabia drive med sporter
Senegal Canal +, SuperSport
Seychellene Canal +, SuperSport
Sierra Leone Canal +, SuperSport
Singapore Goal.com
Somalia beIN Sports, Canal +, SuperSport
Sør-Afrika SuperSport
Sør-Korea SPO TV
Sri Lanka Sony
St. Barts Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St Christopher Flow Sports, SportsMax
St. Eustatius Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, Ziggo Sport, Veronica
St. Helena & Ascension Canal +, SuperSport
St. Kitts Flow Sports, SportsMax
St. Lucia Flow Sports, SportsMax
St. Martin Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport, Ziggo Sport, Veronica
St. Pierre & Miquelon Flow Sports, SportsMax, Fox Sports, ESPN, Facebook, RMC Sport
St. Vincent & Grenadinene Flow Sports, SportsMax
Sudan drive med sporter
Surinam Fox Sports, ESPN, Facebook
Swaziland SuperSport
Syria drive med sporter
Taiwan Goal.com
Tadsjikistan Saran
Tanzania Canal +, SuperSport
Thailand Goal.com
Å gå Canal +, SuperSport
Tortola Flow Sports, SportsMax
Trinidad & Tobago Flow Sports, SportsMax
Tunisia drive med sporter
Turkmenistan Saran
tyrkerne & Caicosøyene Flow Sports, SportsMax
Uganda Canal +, SuperSport
De forente arabiske emirater drive med sporter
forente stater Univision, TNT, B / R Live
Uruguay Fox Sports, ESPN, Facebook
Usbekistan Saran
Venezuela Fox Sports, ESPN, Facebook
Vietnam K+
Wallis RMC Sport
Jemen drive med sporter
Zambia Canal +, SuperSport
Zanzibar Canal +, SuperSport
Zimbabwe Canal +, SuperSport

Noen av disse tjenestene tilbyr gratis prøvekontoer eller er helt gratis til å begynne med. Dette betyr at du kan bruke tjenesten deres gratis, i minst et par dager. Som sådan trenger du ikke å få et abonnement hvis du bare vil se ett eller to spill. Dette er ideelt hvis du er på ferie, men likevel ønsker å heie på landet eller favorittlaget ditt. Noen VPN-leverandører tilbyr også en gratis tjeneste. I kombinasjon med gratis prøveversjon for en av tjenestene som er nevnt over, kan du se Champions League helt gratis. Men med et gratis VPN får du ikke de samme funksjonene som med et betalt VPN-abonnement. Dine data, hastighet og til og med sikkerhet kan begrenses med en gratis VPN.

Siste tanker

Hvis du vil kunne se Champions League-kamper hvor som helst i verden, har du flere alternativer. Først trenger du et abonnement på en av kanalene eller online-tjenester som kringkaster kampene i et land du ønsker. Etter det trenger du en VPN med servere i det aktuelle fylket. Ved å koble til VPN-serveren i et annet land kan du endre det virtuelle stedet ditt for å få tilgang til en strøm eller nettsted du ellers ikke kan se. Dette vil tillate deg å se et hvilket som helst Champions League-spill. Prøv en VPN-tjeneste og glede deg over favorittlaget ditt!

Ansvarsfraskrivelse: Det er viktig å innse at ovennevnte bare består av tips for å hjelpe deg å se på dine favoritt Champions League-kamper, uansett hvor du er. Imidlertid er det alltid ditt eget ansvar å gjøre deg kjent med brukeravtalen til enhver kanal eller (streaming) tjeneste du bruker for å se Champions League og handle i samsvar med denne avtalen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map