Urmăriți Rugby Online, oriunde v-ați afla! | VPNOverview

Rugby-ul este un sport dur cu mulți fani din întreaga lume. Deși este ușor să urmăriți rugby-ul la televizor în țările care concurează în cele șase națiuni (Anglia, Franța, Italia, Irlanda, Scoția și Țara Galilor) sau Campionatul de rugby (Argentina, Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud), acesta poate fi dificil să transmită jocurile în restul lumii. Din fericire, există modalități de a urmări rugby-ul online, de oriunde v-ați afla pe lume. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu un VPN.


De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Rugby

Este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a urmări rugby-ul dacă vi se aplică unul dintre următoarele aspecte.

 • Dacă jocul de rugby pe care doriți să îl urmăriți nu este difuzat în țara dvs..
 • Dacă sunteți în vacanță într-o țară în care nu desfășoară jocuri de rugby.
 • Dacă aveți un abonament la un canal englezesc care transmite rugby, dar nu sunteți în Anglia.

Pentru a vă asigura că puteți urmări jocuri de rugby, puteți instala o VPN pentru a evita restricțiile geografice.

Cei mai buni furnizori de VPN pentru a urmări rugby-ul

Pentru a urmări rugby-ul online cu un VPN, este important ca furnizorul VPN să aibă suficiente servere în țările în care rugby-ul este difuzat la televizor. Mai mult decât atât, viteza conexiunii cu serverul VPN trebuie să fie suficient de mare pentru a putea urmări un joc fără întârziere. În cele din urmă, doriți o VPN bună care să fie ușor de utilizat și sigură. Având în vedere aceste caracteristici, vă putem recomanda următorii furnizori VPN pentru vizionarea rugby-ului online.

ExpressVPN pentru Rugby

ExpressVPN este un furnizor VPN premium, cu un serviciu excelent pentru clienți. Acest furnizor se va asigura că sunteți în siguranță și nu veți observa probleme de conectare. Cu rețeaua lor de server uimitoare, veți putea întotdeauna să găsiți un server în țara dorită. În acest fel va fi ușor să urmăriți jocurile de rugby online.

ExpressVPN este un VPN relativ scump, dar acest lucru are sens, deoarece obțineți cea mai bună combinație de viteză, securitate și ușurință în utilizare. Puteți încerca acest VPN cu garanția lor de returnare de 30 de zile.

IPVanish pentru Rugby

IPVanish poate fi cel mai rapid VPN pentru streaming online. De asemenea, au o ofertă bună de servere și sunt relativ ieftine. Aceste caracteristici vă asigură că va fi ușor să urmăriți toate jocurile de rugby pe care le doriți online.

Dacă nu sunteți încă sigur, puteți încerca IPVanish cu garanția lor de returnare de 7 zile. Această garanție este ideală și dacă doriți să urmăriți doar un anumit joc de rugby.

NordVPN pentru Rugby

În ceea ce privește securitatea, NordVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN. Mai mult, este un VPN ușor de utilizat și destul de rapid, cu o mulțime de servere. Mai presus de toate, NordVPN are un preț foarte bun, care este ideal dacă doriți să utilizați un VPN doar pentru a urmări rugby-ul.

NordVPN este un VPN care oferă o valoare excelentă pentru banii cheltuiți. Toate planurile de abonament au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți testa serviciul înainte de a efectua angajamentul.

Ce face un VPN?

Conexiune VPN InternetO VPN (Rețea virtuală virtuală) este un software care îți crește securitatea și confidențialitatea online. VPN criptează tot traficul dvs. de internet, astfel încât nimeni să nu poată da sens. Astfel, terții nu vor putea înregistra ceea ce faceți online.

Cu un VPN vă conectați la internet prin servere externe și preluați adresa IP a acelui server. Adresa IP este amprenta conexiunii dvs. de internet și este utilizată pentru a vă da seama unde vă aflați în lume. Prin preluarea adresei IP a serverului VPN poți pretinde că ești unde nu ești.

Dacă conținutul, precum un meci de rugby, este geo-blocat, puteți ocoli acest lucru cu un VPN. Site-urile web care difuzează jocurile sunt adesea permise să afișeze conținutul utilizatorilor din anumite țări. Cu un VPN vă puteți preface că sunteți într-una din aceste țări fără să fiți de fapt acolo.

Cum să urmăriți Rugby Online cu un VPN

Pentru a putea urmări rugby-ul online de oriunde în lume, ai nevoie de două lucruri. În primul rând, trebuie să găsiți un site web unde să puteți transmite jocul sau să îl urmăriți. În al doilea rând, veți avea nevoie de un VPN pentru a pretinde că sunteți în țara în care site-ul web transmite jocurile. De exemplu, dacă aveți un cont cu radiodifuzorul american NBC, dar nu sunteți în SUA, trebuie să utilizați un VPN pentru a vă conecta la un server american. Mai mult, există multe canale care transmit jocuri de rugby gratuit. În aceste cazuri, aveți nevoie doar de un VPN.

Urmăriți Rugby Online gratuit

jucător de rugbyRugby-ul este unul dintre puținele sporturi care pot fi transmise online gratuit. Mai ales în țările în care rugby-ul este popular, jocurile sunt transmise în direct. Nu aveți nevoie neapărat de un abonament cu canalul care transmite jocurile, pentru a putea urmări. Aveți nevoie doar de un VPN pentru a vă schimba locația virtuală, astfel încât site-ul web consideră că vi se permite accesul la conținut.

Există unele servicii VPN gratuite, dar nu sunt la fel de bune ca versiunile plătite. Cu serviciile VPN gratuite vă limitează adesea datele, viteza și securitatea. Dacă doriți cu adevărat să vizionați rugby-ul online gratuit, vă recomandăm să folosiți perioadele de încercare sau perioada de înapoiere a serviciilor VPN plătite, cum ar fi cele menționate mai sus.

Urmăriți Campionatul celor șase națiuni online

Campionatul Six Nation este cel mai important turneu de rugby din emisfera nordică. Cele șase națiuni care concurează sunt Franța, Anglia, Țara Galilor, Scoția, Irlanda și Italia. Din 2000, aceste țări concurează pentru râvnitul Trofeu de Campionat. Anglia are cele mai multe victorii la numele său, dar în 2018 Irlanda a sacrificat competiția. Puteți viziona Campionatul Six Nation online (gratuit) cu un VPN.

Urmăriți Campionatul de Rugby Online

Campionatul de Rugby este cea mai importantă competiție de rugby din emisfera sudică. Argentina, Australia, Noua Zeelandă și Africa de Sud concurează între ele din 2012. În mod similar Campionatului cu șase națiuni, puteți urmări Campionatul de Rugby online (gratuit) cu un VPN.

Urmăriți online Cupa Mondială de Rugby

Cupa Mondială de Rugby din 2019 va avea loc în Japonia. Cele mai bune echipe din întreaga lume vor concura pentru a vedea cine va pleca acasă învingător. Țările care participă vor transmite și jocurile, dar în alte țări acest lucru nu ar putea fi întotdeauna cazul. Puteți merge la pub-ul irlandez local pentru a urmări, dar dacă doriți să stați acasă și să transmiteți meciurile, este posibil să aveți nevoie de un VPN pentru a face acest lucru.

Canale și site-uri web care difuzează rugby-ul

Mai jos puteți găsi o imagine de ansamblu a site-urilor web care difuzează jocuri de rugby. Unele sunt gratuite, iar pentru altele ai nevoie de un abonament.

Canale de rugby (în mare parte gratuite)

 • BBC iPlayer (Regatul Unit)
 • 7Plus (Australia)
 • CBC (Canada)
 • CCTV (China)
 • Canal + en FranceTV (Franța)
 • ARD en ZDF (Germania)
 • RTE (Irlanda)

Canale de rugby (în principal plătite)

 • NBC (Statele Unite)
 • Rede Globo (Brazilia)
 • NTV Plus (Rusia)
 • Sky TV (Noua Zeelandă)
 • Rugby Pass (mai multe țări în care rugby-ul este popular)

Programul 6 națiuni 2020

Cele 6 națiuni sunt din nou pornite. Vrei să vezi dacă Țara Galilor va ajunge să câștige din nou de data asta? Verificați programul jocului de mai jos pentru toate datele importante.

Data
Joc
Sâmbătă 1 februarieȚara Galilor-Italia
Irlanda-Scoția
Duminică 2 februarieFranța-Anglia
Sâmbătă 8 februarieIrlanda-Țara Galilor
Scoția-Anglia
Duminică 9 februarieFranța-Italia
Sâmbătă 22 februarieItalia-Scoția
Țara Galilor-Franța
Duminică 23 februarieAnglia-Irlanda
Sâmbătă 7 martieIrlanda-Italia
Anglia-Țara Galilor
Duminică 8 martieScoția-Franța
Sâmbătă 14 martieȚara Galilor-Scoția
Italia-Anglia
Franța-Irlanda
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me