Urmăriți hocheiul NHL Worldwide: Aflați cum! | VPNOverview

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare sporturi din SUA și Canada, iar NHL este urmărit de mulți de pe tot globul. NHL (National Hockey League) este cea mai populară ligă de hochei pe gheață din SUA și Canada. Cu toate acestea, fanii hochei pe gheață din afara S.U.A. și Canada ar putea avea probleme pentru a avea acces la un stream live bun. Mai jos puteți afla cum puteți urmări toate jocurile dvs. preferate de hochei pe gheață de oriunde v-ați afla.


Cu majoritatea furnizorilor din afara Americii de Nord, poate fi destul de dificil să urmăriți orice joc de hochei pe gheață. Companiile americane sau canadiene care distribuie drepturile de difuzare a jocurilor vor permite spectatorilor din SUA sau Canada să urmărească fluxurile live. Acest lucru poate fi foarte frustrant dacă doriți să urmăriți echipa preferată, dar sunteți în altă parte a lumii.

Cu o VPN (rețea privată virtuală) puteți să vă schimbați locația virtuală și să urmăriți NHL de oriunde în lume. Mai jos puteți afla cum funcționează acest lucru.

Când aveți nevoie de un VPN pentru a urmări NHL?

Există mai multe motive pentru care cineva ar putea avea nevoie de un VPN pentru a urmări NHL. Acestea sunt cele mai frecvente:

 • Locuiți în afara SUA sau Canada și doriți să urmăriți NHL.
 • Vă aflați în vacanță în afara SUA sau Canada și doriți să urmăriți NHL
 • Vrei să urmărești NHL gratuit pe un canal public din afara țării tale

Cum pot urmări NHL cu un VPN?

Problemele menționate mai sus, toate au aceeași cauză; restricții geografice. Aceasta înseamnă că un anumit conținut este accesibil doar pentru spectatorii dintr-o țară sau pentru câteva țări selectate. Acest lucru are de multe ori legătură cu distribuirea drepturilor. Trebuie să plătiți pentru drepturile de difuzare a jocurilor sportive și trebuie să faceți acest lucru separat pentru fiecare țară. Dacă un sport nu are suficiente vizionări într-o țară, nu va fi suficient de interesant ca canalele să cumpere drepturile de a transmite aceste jocuri..

Online, site-urile web care difuzează jocuri sportive îți vor verifica locația pentru a vedea dacă ar trebui să poți urmări sau nu un joc. Acestea fac acest lucru uitându-vă la adresa dvs. IP.

Cu un VPN puteți ascunde propria dvs. adresă IP și o puteți înlocui cu o adresă IP în SUA, de exemplu, în S.U.A. Când vă conectați la internet cu un VPN, faceți acest lucru printr-un server VPN. De multe ori puteți selecta unde doriți să fie acest server, astfel încât să puteți avea acces la conținutul din țara respectivă.

Ce mai face un VPN?

Pe lângă faptul că un VPN vă poate ajuta să ocoliți restricțiile geografice, vă protejează, de asemenea, confidențialitatea și vă anonimizează acțiunile online. Niciun hacker, guvern sau companie nu poate vedea ce faceți online sau să-l poată urmări.

Conexiune VPN InternetDupă cum am menționat anterior, vă conectați la un server VPN atunci când accesați internetul cu un VPN. Puteți alege adesea un server în propria țară sau în orice altă țară în care furnizorii VPN au servere. Tot traficul dvs. de date este redirecționat prin intermediul acestui server. Mai mult, totul este criptat, astfel încât nimeni să nu poată să pirateze ceea ce faci.

Deoarece vă conectați la internet prin acest server extern, luați adresa IP a acelui server. Propria dvs. adresă IP va rămâne ascunsă, ceea ce anonimizează toate acțiunile online.

Astfel, cu un VPN veți putea urmări jocul dvs. preferat de hochei pe gheață care este difuzat doar într-o altă țară. Dar, de asemenea, veți fi complet anonimi atunci când faceți acest lucru și nimeni, nici măcar furnizorul dvs. de servicii de internet, nu va putea vedea ce faceți.

Preveniți oprirea NHL cu un VPN

jucători nhlUneori nu puteți viziona un joc, chiar dacă sunteți în Statele Unite și aveți un abonament la un canal care transmite jocuri NHL. Ei numesc acest lucru o oprire și are legătură cu drepturile de radiodifuziune locală.

S-ar putea să aveți un abonament cu o rețea națională mare, dar drepturile la un anumit joc pot fi în mâinile unui post de televiziune local. Dacă vă aflați în zona acestui post de televiziune locală, nu veți putea urmări jocul prin abonament. Ei fac asta pentru că vor să te împingă să o urmărești pe canalul local.

O oprire poate fi foarte enervantă, din fericire, poate fi rezolvată cu un VPN. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă conectați la un server VPN în afara zonei acestui canal de televiziune locală și să urmăriți jocul în direct, cu abonamentul dumneavoastră. În cele mai multe cazuri, puteți urmări un joc înapoi.

Site-ul NHL are un detector de oprire, care vă arată dacă veți face obiectul unei opriri.

Urmăriți Cupa Stanley în întreaga lume

Un preț important în cadrul NHL este Stanley Cup. Din acest motiv, mulți oameni din afara SUA și Canada vor să vadă jocurile din Cupa Stanley. Acest lucru este posibil și prin conectarea la un server din SUA sau Canada, cu un VPN. Mai mult, veți avea nevoie de un abonament cu unul dintre canalele care difuzează aceste jocuri. Pentru jocurile din 2019/2020 acestea vor fi: NBC, NBCSN, NHLN, rețeaua SUA și CNBC.

Cei mai buni furnizori de VPN pentru a urmări NHL

Cana StanleyDacă doriți să urmăriți jocurile NHL cu un VPN, trebuie să țineți cont de anumite lucruri. Furnizorul VPN trebuie să aibă servere în SUA și / sau Canada, de preferință, mai multe servere bune care oferă o conexiune stabilă.

Pentru a viziona jocurile fără întârziere sau buffering, conexiunea cu serverul trebuie să fie rapidă. Acest lucru depinde și de locul în care sunteți în lume, dar unii furnizori VPN au servere mult mai rapide decât alții.

Nu în ultimul rând, furnizorul VPN trebuie să aibă o securitate bună în loc și să fie un VPN bun. Mai jos puteți vedea câțiva furnizori VPN recomandate pentru vizionarea NHL.

ExpressVPN pentru NHL

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori VPN de acolo. Acest furnizor are numeroase servere peste tot în lume, inclusiv în SUA și Canada. Serverele lor sunt foarte rapide și oferă conexiuni stabile. ExpressVPN are cea mai mare criptare posibilă pentru toate planurile de abonare ale acestora. Aplicațiile lor sunt ușor de utilizat și foarte ușor de instalat și de utilizat. Toate acestea fac din ExpressVPN un VPN perfect pentru a urmări NHL.

Pe lângă toate acestea, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile. În acest fel, puteți testa serviciul lor urmărind Stanley Cup și dacă nu este pe placul dvs., veți primi banii înapoi, fără întrebări.

IPVanish pentru NHL

IPVanish are, probabil, cea mai rapidă rețea de servere a tuturor furnizorilor de VPN. Conexiunile lor sunt întotdeauna stabile. O mare parte din numeroasele lor servere se află în SUA sau Canada, ceea ce face ca furnizorul VPN să fie ideal pentru a urmări NHL.

IPVanish are, de asemenea, metode puternice de criptare, care vă vor asigura siguranța și anonimatul online. Cu garanția lor de returnare de 7 zile, puteți testa serviciul lor urmărind jocul echipei preferate. Dacă până la urmă nu vă place acest VPN, vă puteți recupera banii.

 VyprVPN pentru NHL

De asemenea, vă putem recomanda VyprVPN. Acest furnizor VPN oferă viteze de conectare rapide și mai mult de suficiente servere în S.U.A. În general, sunt un furnizor sigur care administrează propriile servere pentru a vă proteja confidențialitatea.

VyprVPN este unul dintre cele mai ieftine servicii VPN de acolo. Garanția lor de returnare a banilor este de doar 3 zile, dar acest lucru este suficient pentru a viziona un joc și pentru a vedea dacă funcționează pentru tine.

NHL: canale și evenimente

După cum am menționat mai sus, trebuie să găsiți un canal care transmite jocuri NHL. Mai jos veți găsi o listă de canale din diferite țări și câteva evenimente importante ale NHL.

Canale și site-uri web care difuzează NHL

 • Sigla NHLFox Sports (Olanda)
 • NBC, CNBC, NBCSN, Rețeaua NHL și Rețeaua SUA (Statele Unite)
 • CBC, Sportsnet și SN360 (Canada)
 • Premier Sports (Regatul Unit)
 • Canal + (Franța)
 • Sport 1 (Germania, Austria și Switserland)
 • Viasat Sport (Scandinavia, statele baltice și părți din Europa de Est)
 • ESPN BR (Brazilia)

Evenimente NHL

EvenimentData
Sezonul NHL regulat2 octombrie 2019 până la 4 aprilie 2020
Joc de toate stelele25 ianuarie 2020
Play-off-uri ale Cupei StanleyDupă 4 aprilie 2020
Finala Cupei StanleySfârșitul lunii mai până la începutul lunii iunie 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me