Urmăriți fotbalul NFL online, oriunde vă aflați! | VPNOverview

Fotbalul american are o mulțime de fani în afara S.U.A. Deoarece NFL (Liga Națională de Fotbal) este cea mai importantă ligă din fotbalul american din întreaga lume, fanii de pe tot globul vor să o urmărească. Unele canale sportive din afara SUA fac jocuri importante în aer liber în NFL. Cu toate acestea, în unele țări este imposibil de urmărit la televizor sau prin fluxuri live. Mai jos veți afla cum puteți urmări NFL oriunde v-ați afla.


Rețelele americane care furnizează jocuri NFL aeriene au doar drepturile de distribuție pentru a transmite jocurile pentru telespectatorii din S.U.A. Din fericire, există o cale în jurul acestei restricții geografice. Cu ajutorul unei VPN (rețea privată virtuală) puteți preface că accesați internetul din SUA în timp ce sunteți de fapt în altă parte.

Utilizați un VPN pentru a urmări fotbalul american online

Cu un VPN vă puteți conecta la servere care sunt situate în întreaga lume. Dacă vă conectați la un server din SUA, canalele sportive americane vor presupune că sunteți în Statele Unite. Astfel puteți urmări orice joc NFL pe care îl doriți, inclusiv Super Bowl. Va trebui să aveți un cont la canalul de sport american. Acest lucru poate fi provocator uneori dacă nu deții un card de credit american. O modalitate este de a obține un cont cu Sling Television. Puteți citi mai multe despre cum funcționează mai jos.

Urmăriți NFL cu TV Sling

SlingTVSling TV este un serviciu de streaming care oferă acces la conținutul mai multor canale americane. În mod normal, aveți nevoie de o adresă americană sau card de credit pentru a obține un abonament la unul dintre aceste canale. Cu toate acestea, un abonament la Sling TV poate fi cumpărat cu un card cadou. Aceste carduri cadou pot fi cumpărate cu PayPal, ceea ce înseamnă că puteți face acest lucru de oriunde vă aflați în lume.

În combinație cu un VPN, puteți viziona jocurile NFL pe contul dvs. de televiziune Sling. Serviciul VPN se va asigura că Sling TV crede că accesați site-ul lor web din SUA.

Ce face un VPN?

Un VPN este un software care criptează și anonimizează toate activitățile online. Te protejează împotriva hackerilor și a altor persoane care sunt după informațiile tale personale. Mai mult, toate datele dvs. sunt criptate și este configurat un tunel VPN pentru ca datele dvs. să călătorească. Vă conectați la internet prin serverele furnizorului dvs. VPN. Majoritatea furnizorilor au o mulțime de servere în diferite țări. Puteți utiliza aceste servere diferite pentru a ocoli restricțiile geografice.

Astfel, dacă doriți să accesați fluxurile americane, vă puteți conecta la un server din S.U.A., veți prelua o adresă IP americană, iar site-urile web vor crede că sunteți în S.U.A. Acest lucru vă va oferi acces la conținutul acestora. Acum puteți urmări jocul preferat al echipei NFL.

Cele mai bune servicii VPN pentru a urmări NFL

NFLplayersCei mai buni furnizori de VPN pentru a urmări NFL au servere americane și viteze mari. Acest lucru înseamnă că puteți avea acces la canalele americane și nu veți experimenta niciun decalaj în timpul jocului. În cele din urmă, un preț frumos și ușurința în utilizare sunt, de asemenea, caracteristici importante ale unui VPN bun. Reținând toate acestea, am selectat următorii furnizori VPN care pot fi folosiți pentru a urmări NFL.

ExpressVPN pentru NFL

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN în acest moment. Numeroasele lor servere oferă o conexiune la internet rapidă și stabilă, iar criptarea acestora este de top.

Software-ul pe care l-au creat este ușor de utilizat. Va fi ușor pentru oricine să se conecteze la unul dintre serverele sale și să stabilească o conexiune sigură pentru a urmări NFL.

Cu garanția lor de returnare de 30 de zile, puteți încerca serviciile lor urmărind, de exemplu, Super Bowl. Dacă nu vă bucurați de serviciile lor, puteți primi banii înapoi după joc, fără întrebări.

IPVanish pentru NFL

IPVanish este probabil cel mai rapid VPN de pe piață. Cu un abonament la serviciile lor, nu veți fi deranjat de niciun decalaj sau de bufferizare. Mai mult, IPVanish are un număr mare de servere în toată lumea și o securitate decentă.

IPVanish are o garanție de returnare a banilor pe 7 zile și planuri la un preț rezonabil. De ce nu încercați să transmiteți jocul preferat și să vedeți dacă vă place serviciul? IPVanish este o opțiune ieftină pentru a urmări NFL pe canalele de sport americane, oriunde v-ați afla în lume.

CyberGhost pentru NFL

CyberGhost este un furnizor VPN cu o ușurință ușor de utilizat și taxe mici de abonament. Acest serviciu VPN este rapid, sigur și poate fi utilizat pentru a debloca orice conținut online.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii au alegerea CyberGhost este prețul scăzut al acestora.

Odată ce primiți un abonament, aceștia oferă și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că vă puteți recupera banii înapoi dacă nu vă plac serviciile până la urmă.

Cum să urmăriți NFL Online cu un VPN

Logo NFL

Singurele lucruri de care ai nevoie pentru a urmări online NFL, este un abonament la un canal sportiv american (sau Sling TV) și o VPN pentru a-ți schimba locația virtuală.

Unele jocuri ar putea fi difuzate în alte țări decât S.U.A. În această situație, puteți utiliza și un VPN pentru a avea acces la aceste fluxuri. Vă puteți conecta la un server din țara în care doriți să accesați și să obțineți un abonament la canalul sportiv care transmite NFL. Dacă doriți să puteți urmări întreaga ligă fără a pierde vreun joc, vă recomandăm să verificați dacă un canal va juca toate jocurile sau doar cele mai importante.

După ce porniți VPN-ul și vă conectați la serverul potrivit, puteți merge online pentru a urmări NFL.

Urmăriți Super Bowl oriunde în lume

Super Bowl este cel mai important joc din NFL. În majoritatea țărilor va exista un canal sportiv care transmite acest joc în direct. Cu un VPN puteți viziona jocul pe un canal american cu comentariile extinse. Mai mult, cu încercările gratuite pentru furnizorii de VPN și canalele de sport americane, puteți viziona chiar Super Superl complet.

Canale și evenimente NFL

NFL este difuzat pe mai multe canale și site-uri web diferite. Unele canale se asigură chiar că toată lumea poate urmări gratuit jocurile mai mari, precum Super Bowl. Mai jos puteți găsi o listă a unor canale și site-uri web care oferă jocuri NFL și evenimente importante din NFL.

Canale și site-uri web care difuzează NFL

  • Fox Sports (Olanda)
  • Ziggo (Olanda)
  • ESPN (Statele Unite)
  • Sling TV (Statele Unite)
  • BBC iPlayer (Regatul Unit)
  • Sky Sports (Regatul Unit)
  • Sport 1 (Germania, Austria și Elveția)
  • NTV Plus (Rusia)
  • Viasat Sport (Scandinavia)

Evenimente

Eveniment
Data
Sezonul NFL regulat5 septembrie până pe 29 decembrie 2019
Play-offîncepe 4 ianuarie 2020
Pro Bowl (joc cu toate stelele)26 ianuarie 2020
Super Bowl LIV2 februarie 2020
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me