Urmăriți Formula 1 online, oriunde v-ați afla! | VPNOverview

Formula 1 este un sport care atrage spectatori din întreaga lume. Deoarece este un astfel de sport internațional, cu curse care au loc în întreaga lume, o mulțime de țări televizează cursele. Există încă țări în care cursele nu se difuzează. Dacă doriți să urmăriți Formula 1 într-una dintre aceste țări, veți avea nevoie de un site web străin care să transmită Formula 1 și o VPN (Rețea privată virtuală).


Folosiți un VPN pentru a urmări Formula 1 online

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Formula 1 online? Ei bine, motivul este simplu: din cauza drepturilor de vizualizare. Datorită popularității sale, Formula 1 are drepturi destul de scumpe la televizor. Aceasta înseamnă că o companie de radiodifuziune trebuie să plătească mulți bani pentru a arăta o cursă. Aceasta nu ar fi o problemă de obicei, dar aceste companii de radiodifuziune cumpără doar drepturile de a arăta o cursă în propria lor țară. Dacă nu locuiești în această țară, nu vei putea urmări cursa, nici măcar online. Este foarte ușor și pentru aceste companii de radiodifuziune și site-urile lor web să vă blocheze vizionarea conținutului F1 dintr-o altă țară. Ei folosesc pur și simplu un așa-numit geo-bloc pentru a bloca adrese IP străine.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un VPN. Un VPN este o modalitate de a vă proteja conexiunea la internet prin configurarea unui tunel VPN sigur care vă conectează la internet printr-un server VPN extern. Acest proces vă oferă, de asemenea, o altă adresă IP: serverul VPN la care v-ați conectat. Dacă alegeți un server într-o altă țară, veți utiliza adresa IP a serverului respectiv, iar site-urile web vor crede că vă aflați în țara respectivă. Puteți utiliza acest lucru pentru a debloca conținut specific regiunii, cum ar fi fluxuri, videoclipuri și site-uri web. Pentru a urmări Formula 1, îl utilizați pentru a debloca un flux furnizat de o companie de difuzare dintr-o altă țară.

mașină de curseDe exemplu: operăm din Olanda. Deși Formula 1 a devenit din ce în ce mai populară aici din cauza lui Max Verstappen (un foarte popular șofer de Formula 1 olandez), nu putem urmări întotdeauna Formula 1, deoarece compania noastră de radiodifuziune locală nu are drepturile de difuzare. Pentru a urmări Formula 1, trebuie să ne conectăm la Sports Sky britanic. Folosind un VPN, putem schimba practic locația conexiunii noastre de internet, astfel încât site-ul Sky Sports să creadă că suntem în Marea Britanie. Acest lucru ne permite să urmărim fluxurile lor de Formula 1 fără nicio problemă.

Doriți mai multe informații detaliate despre serviciile VPN? Vezi acest articol: VPN explicat.

Când aveți nevoie de un VPN pentru a urmări F1?

Veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări Formula 1 în anumite situații. Câteva exemple ale acestor situații sunt:

 • Sunteți în vacanță sau plecați în afaceri dar doriți să urmăriți o emisiune de Formula 1 din țara de origine (de exemplu, din cauza comentariului).
 • Te regăsești într-o țară în care nu au transmis Formula 1 deloc.
 • Nu vă place comentariul oferit de către radiodifuzorii din țara dvs. (acesta este un motiv destul de popular în Olanda).

Un ghid pas cu pas de 5 minute: cum să urmăriți Formula 1 oriunde

Dacă citiți acest articol, este posibil să doriți să urmăriți cât mai rapid o cursă de Formula 1. Acesta este motivul pentru care am primit un simplu ghid pas cu pas care să vă ajute să începeți în mai puțin de cinci minute, indiferent unde vă aflați în lume. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Abonați-vă la un furnizor VPN decent. Aveți probleme să vă alegeți? Un furnizor excelent pentru urmărirea Formulei 1 este ExpressVPN. Acest VPN este de încredere, rapid și ieftin. Mai mult, dacă nu sunteți mulțumit de VPN, puteți utiliza garanția de returnare a banilor în primele 45 de zile de la abonament. Începeți imediat făcând clic pe butonul portocaliu de mai jos.
 2. După ce obțineți un abonament ExpressVPN, dumneavoastră descărcați aplicația VPN pe dispozitivele dvs. (laptop, smartphone, tabletă etc.). Veți putea găsi descărcarea potrivită pe site-ul oficial al furnizorului dvs. VPN.
 3. Odată descărcat, porniți aplicația, alege un server VPN în țara din care doriți să faceți flux și să vă conectați. Aplicațiile ExpressVPN sunt foarte ușor de utilizat, așa că nu va trebui să vă faceți griji. Dacă credeți că aveți nevoie de un pic de îndrumări, puteți găsi mai multe informații în recenzia noastră ExpressVPN.
 4. Vei fi conectat la server în câteva secunde. Acum puteți naviga pe web ca și cum sunteți într-adevăr în țara serverului ales. VPN va păstra conexiunea sigură în fundalul computerului. Acum poti urmăriți fluxurile de Formula 1.

Modul în care obțineți acces la un flux de Formula 1 diferă în funcție de fiecare țară. În unele țări, veți avea nevoie de un abonament la serviciul care furnizează fluxurile. Dacă alegeți un server britanic, de exemplu, puteți utiliza fluxurile furnizate de British Sky Sports pentru a urmări cursele. Restul acestui articol vă va oferi câteva sugestii pentru diferite VPN-uri pe care le puteți utiliza, fluxuri în diferite țări și vă vor spune mai multe despre modul în care funcționează VPN-urile și avantajele lor.

Cele mai bune servicii VPN pentru a urmări Formula 1

Alegerea serviciului VPN potrivit pentru dvs. poate fi o problemă. Din fericire, există anumite aspecte pe care vă puteți concentra dacă doriți să urmăriți Formula 1 cu un VPN. Cele mai importante aspecte în acest caz sunt: ​​viteza, locațiile serverului, prețul și capacitatea de utilizare. Mai jos veți găsi o listă cu trei servicii VPN care sunt potrivite pentru vizionarea Formulei 1 online. Căutați o listă mai extinsă? Consultați lista noastră de furnizori VPN de nivel 1.

ExpressVPN pentru Formula 1

ExpressVPN este un VPN foarte apreciat, care este rapid, are o mulțime de servere în multe țări și este foarte ușor de utilizat. Acest lucru îl face unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cei mai buni pentru vizionarea F1. Pe lângă cele mai bune specificații, acest VPN oferă asistență excelentă pentru clienți și are o garanție de returnare de 30 de zile. Toate acestea fac din ExpressVPN VPN-ul preferat pentru majoritatea pasionaților de Formula 1.

NordVPN pentru Formula 1

NordVPN este un VPN excelent, foarte popular, care își face treaba foarte bine dacă doriți să-l utilizați pentru a urmări Formula 1. Acest furnizor nu păstrează niciun jurnal și are servere speciale atât pentru trafic cât și pentru traficul P2P. Când vine vorba de deblocarea fluxurilor, NordVPN este probabil cel mai bun furnizor pe care l-ai putea alege.

Mai mult, NordVPN este incredibil de sigur și atinge viteze mari cu serverele sale. Prin urmare, nu va trebui să așteptați de multe ori ca un flux să fie tamponat. Puteți încerca NordVPN pentru doar doi euro pe lună. În afară de asta, veți avea, de asemenea, o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile pe care o puteți folosi dacă furnizorul nu este pe placul dvs..

CyberGhost pentru Formula 1

CyberGhost este VPN-ul preferat pentru orice spectator care caută o valoare bună, fără a fi necesar să sacrifici performanța. Acest furnizor este un VPN extrem de ușor de utilizat, care funcționează bine în general. Acest lucru, combinat cu unul dintre cele mai mici prețuri ale oricărui VPN premium, face din CyberGhost un VPN bun pentru urmărirea Formulei 1. Nu sunteți sigur dacă CyberGhost este pentru dvs.? Fără griji, CyberGhost are o garanție de returnare de 45 de zile la toate abonamentele.

Pentru a instala unul dintre aceste 3 VPN-uri, urmați acești pași simpli:

Instalați Desktop VPN pas cu pas

Cum configurez o VPN pentru a urmări Formula 1 online?

Configurarea unui VPN pentru a urmări Formula 1 nu este atât de dificilă. Majoritatea programelor VPN sunt instalate în același mod ca și alte programe software. Pe computerul desktop și pe laptopul dvs. descărcați un program și îl instalați. Pe dispozitivele tabletă și smartphone-urile descărcați o aplicație din magazinul oficial de aplicații.

Pentru alte dispozitive am scris câteva ghiduri utile pentru a vă ajuta să instalați un VPN:

 • Instalarea unui VPN pe router
 • Instalarea unui VPN pe Smart TV
 • Instalarea unui VPN pe Amazon Fire TV Stick
 • Instalarea unui VPN pe televizorul dvs. Android
 • Instalarea unui VPN pe Google Chromecast

Canalele și cursele de Formula 1

După cum am menționat anterior, aveți nevoie de două lucruri dacă doriți să urmăriți Formula 1: un site web care transmite cursa și un VPN să schimbați adresa dvs. IP în țara potrivită pentru a debloca conținutul site-ului.

Căutați un site web sau o companie de difuzare care transmite Formula 1? Consultați lista de mai jos care menționează câțiva furnizori cunoscuți de fluxuri de Formula 1. Nu sunteți sigur când va fi următoarea cursă? De asemenea, te-am acoperit: sub lista companiilor de radiodifuziune poți găsi o imagine de ansamblu a tuturor curselor din acest sezon F1..

Canalele și site-urile web care difuzează Formula 1

 • ESPN (SUA)
 • Canal 4 (Marea Britanie)
 • Sky Sports (Marea Britanie)
 • RTL + (Germania)
 • Sport Telenet (Belgia)
 • RTBF (Belgia, Franța)
 • F1 TV (mai multe țări. Acesta este un serviciu nou, interactiv, care vă permite să selectați unghiurile preferate ale camerei.)

Formula 1 Calendar 2020

Acum că știți exact cum și unde să urmăriți Formula 1, oriunde v-ați afla, veți dori în mod evident să aflați când sunt toate cursele! Acesta este motivul pentru care mai jos am inclus un tabel la îndemână care include toate cursele din acest an și vă spune când vor avea loc.

Din păcate, multe curse de Formula 1 din acest sezon au fost anulate. Acest lucru se datorează crizei corona care se întâmplă în prezent în întreaga lume. Prin urmare, un număr mare de curse Grand Prix au fost amânate într-un moment necunoscut ulterior – dacă se vor întâmpla deloc. Tabelul de mai jos prezintă toate cursele care au fost anulate, cele care au fost amânate și cele care s-ar putea întâmpla. Orice informații noi vor fi dezvăluite cât mai curând posibil.

Data
marele Premiu
Locație
13-15 martie 2020 (anulat)AustraliaAlbert Park
20-22 martie 2020 (amânat)BahrainCircuitul Internațional Bahrain
3-5 aprilie 2020 (amânat)VietnamHanoi
17-19 aprilie 2020 (amânat)ChinaCircuitul Internațional Shanghai
1-3 mai 2020 (amânat)OlandaZandvoort
8-10 mai 2020 (amânat)SpaniaCircuit de Catalunya
21-24 mai 2020 (amânat)MonacoMonaco
5-7 iunie 2020 (amânat)AzerbaidjanCircuitul orașului Baku
12-14 iunie 2020 (amânat)CanadaCircuitul Gilles Villeneuve
26-28 iunie 2020FranţaPaul Richard
3-5 iulie 2020AustriaRed Bull Ring
17-19 iulie 2020Regatul UnitSilverstone
31 iulie – 2 august 2020HongaryHungaroring
28-30 august 2020BelgiaSpa-Francorchamps
4-6 septembrie 2020ItaliaMonza
18-20 septembrie 2020SingapurSingapur
25-27 septembrie 2020RusiaAutodrom Sochi
9-11 octombrie 2020JaponiaSuzuka
23-25 ​​octombrie 2020Statele UniteCircuitul Americii
30 octombrie – 1 noiembrie 2020MexicAutodromo Hermanos Rodriguez
13-15 noiembrie 2020BraziliaInterlagos
27-29 noiembrie 2020Abu DhabiYas Marina

Renunțare la răspundere: Vă rugăm să rețineți că acest articol își propune doar să ofere sfaturi despre cum să urmăriți Formula 1 la nivel mondial și ce să faceți în cazul unei georestricții sau cenzuri. Cu toate acestea, este întotdeauna propria ta responsabilitate să țineți cont de cel mai recent acord de utilizator al oricăror servicii (streaming) pe care le utilizați și să acționați în conformitate cu aceste acorduri. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me