Urmăriți Copa Libertadores 2020 în străinătate și în întreaga lume! | VPNOverview

jucători de fotbalDacă sunteți fan fotbal, știți probabil că Copa Libertadores 2020 este deja în curs! Ca întotdeauna, această Copă promite să fie un spectacol absolut pentru fanii de fotbal din America de Sud și nu numai.


Dar imaginați-vă: sunteți în străinătate pentru timp liber sau pentru afaceri și aflați că fluxul dvs. Copa Libertadores nu funcționează. Primiți un mesaj care spune „nu sunteți în regiunea potrivită pentru a urmări acest conținut” sau ceva similar. Din păcate, acesta este ceva care se întâmplă destul de des și vi se poate întâmpla, în funcție de serviciul de streaming. În acest caz, ceva numit geo-restricție (așa se numesc aceste restricții geografice) îți poate strică șansa de a înveseli echipa ta preferată.

Din fericire, există o modalitate simplă de a evita aceste blocuri: folosind un VPN. Citiți restul acestui articol pentru a afla cum să urmăriți Copa Libertadores, oriunde v-ați afla, folosind un VPN. Am inclus, de asemenea, ghiduri utile pe care să le urmați, dacă aveți nevoie de mai mult ajutor în acest sens.

De ce poate fi complicat sau imposibil să urmărești Copa Libertadores peste hotare?

Dacă am trăi într-o utopie, am fi în măsură să urmărim orice dorim, oriunde vrem, fără geo-restricții. Cu toate acestea, trăim pe planeta Pământ, unde georestrucțiile sunt prea comune. Acest lucru se datorează faptului că radiodifuzoarele și serviciile de streaming sunt legate de reguli despre locurile în care pot oferi un anumit conținut. Aceste reguli fac parte și depind de acordul pe care îl au împreună radiodifuzorul și distribuitorul.

Prin urmare, de exemplu, puteți utiliza doar Fox Sports App – o modalitate populară de a urmări Copa Libertadores – în Brazilia, Argentina și Mexic. De asemenea, o mulțime de conținut pe SporTV Globo este accesibil doar în Brazilia. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să utilizați unul dintre aceste servicii pentru a urmări Copa Libertadores în afara acestor țări, nu veți avea noroc. Cu excepția cazului în care ați citit mai sus, utilizați software care poate evita limitările geo-restricțiilor, precum VPN.

Un VPN este un mod eficient și ușor de a schimba locația dvs. „virtuală” și de a urmări orice meci din Copa Libertadores de oriunde în lume! Utilizarea unui VPN în acest scop și în alte scopuri este simplă și rapidă. Cu toate acestea, pentru persoanele care nu au sau nu experiență anterioară cu VPN-urile și doresc să știe exact cum se face acest lucru, am inclus două ghiduri pas cu pas ușor de urmărit, unul pentru Globo SporTV și unul pentru aplicația Fox Sports.

Ghid ușor pentru a urmări Copa Libertadores oriunde cu un VPN – SporTV & Fox Sports

VPN care este utilizat în ambele ghiduri de mai jos și pe care vă recomandăm să le utilizați pentru a urmări Copa Libertadores în întreaga lume, este NordVPN. La urma urmei, acesta este un VPN foarte accesibil, cu viteze bune de streaming și câteva caracteristici foarte utile pentru deblocarea meciurilor din Copa Libertadores cu cele mai importante servicii de streaming.

Ghid 1: Urmăriți Copa Libertadores din întreaga lume pe SporTV

 1. Accesați site-ul web NordVPN și abonați-vă la serviciul VPN.
 2. Accesați pagina de descărcare și descărcați aplicația NordVPN compatibilă cu sistemul dvs. de operare, făcând clic pe una dintre pictogramele din partea de sus.
 3. Faceți clic pe descărcare și urmați procedura de instalare.
 4. Deschideți aplicația NordVPN și conectați-vă cu numele de utilizator și parola. Aruncați o privire la căsuța de e-mail. Ar fi trebuit să primiți un e-mail de la NordVPN cu instrucțiuni despre cum să vă conectați la aplicație.
 5. Conectați-vă la un server brazilian NordVPN pentru a avea acces la întregul conținut al SporTV, inclusiv meciurile din Copa Libertadores.
 6. Mergeți la Globo SporTV așa cum ați face în mod normal și navigați în fluxul Copa Libertadores pe care doriți să îl vizionați.

Harta NordVPN cu serverul brazilian selectat

Notă: Vă rugăm să știți că aveți nevoie de un cont Globo pentru a utiliza această metodă.

Ghid 2: Urmăriți Copa Libertadores cu aplicația Fox Sports

 1. Accesați site-ul web NordVPN și abonați-vă la serviciul VPN.
 2. Accesați pagina de descărcare și descărcați aplicația NordVPN compatibilă cu sistemul dvs. de operare, făcând clic pe una dintre pictogramele din partea de sus.
 3. Faceți clic pe descărcare și urmați procedura de instalare.
 4. Deschideți aplicația NordVPN și conectați-vă.
 5. Conectați-vă la un server NordVPN brazilian, argentinian sau mexican.
 6. Accesați aplicația Fox Sports și conectați-vă.
 7. Navigați la meciul din Copa Libertadores pe care doriți să-l urmăriți și să vă bucurați de joc!

Harta NordVPN cu cinci servere latino-americane, printre care un server brazilian, argentinian și mexican

Notă: Vă rugăm să rețineți pentru metoda descrisă mai sus pentru a avea nevoie de un cont Fox Sports.

Fluxul Copa Libertadores blocat de „blocul VPN”

O mulțime de site-uri web și aplicații în streaming au arătat în ultima vreme tendința de a folosi ceva ce ne place să numim „blocuri VPN”. Aceasta înseamnă că aceste servicii de streaming împiedică utilizatorii VPN să urmărească conținutul lor. Dacă sunteți un utilizator VPN, puteți vedea un mesaj care arată astfel:

eroare netflix

Această captură de ecran special provine de la Netflix, dar ideea este aceeași. Un serviciu de streaming ar putea detecta că utilizați un VPN (deblocator) și vă poate refuza accesul la conținutul acestuia. Acestea pot face acest lucru dacă detectează un număr mare de utilizatori cu aceeași adresă IP. Pentru serviciul de streaming acest semnal acești utilizatori provin de la același server, probabil un server proxy sau VPN. Ulterior, ei blochează pur și simplu această adresă IP, observând că primesc mult trafic.

Cele de mai sus nu înseamnă că toate VPN-urile și serverele VPN sunt blocate de servicii de streaming, departe de aceasta. Ca atare, este posibil să nu observați nimic diferit atunci când vizionați Copa Libertadores în străinătate cu un VPN pe Fox Sports sau SporTV, de exemplu (în afară de faptul că funcționează). Cu toate acestea, serviciile de streaming își schimbă adesea politica privind VPN-urile fără notificare prealabilă. Acesta este motivul pentru care este bine să știm cum să ocolim blocurile VPN, în caz. De aceea mai jos am inclus trei sfaturi despre cum să faceți acest lucru cu NordVPN.

Circumventarea blocurilor VPN cu NordVPN

NordVPN oferă câteva caracteristici foarte utile care să vă ajute să vă ocoliți de blocurile VPN. În primul rând, NordVPN oferă un număr foarte mare de servere din întreaga lume (5400+). Deoarece blocurile VPN implică întotdeauna blocarea anumitor servere VPN, puteți încerca pur și simplu un alt server NordVPN dacă întâlniți un bloc VPN. Aceasta ar putea rezolva problema. Aceasta este de departe cea mai ușoară și fără griji pe care o puteți încerca.

În al doilea rând, NordVPN oferă o caracteristică specială de deblocare pe care mulți alți furnizori nu o au: o adresă IP dedicată. Un IP dedicat este diferit de o „adresă IP VPN standard”. La urma urmei, un IP VPN normal este distribuit de mulți utilizatori VPN. Ca atare, serviciile de streaming ar putea observa o mulțime de trafic provenind de la un astfel de IP și ar putea bloca pur și simplu adresa IP. Cu o adresă IP dedicată nu veți face față acestei probleme, deoarece acest IP este utilizat doar de dvs. Acesta este motivul pentru care obținerea unei adrese IP dedicate cu NordVPN (contra cost) este cea mai bună și sigură modalitate de a debloca meciurile Copa Libertadores, fără a vă face griji pentru blocurile VPN.

În cele din urmă, NordVPN oferă, de asemenea, o caracteristică (fără taxe suplimentare!) Numită „servere nefiscate”. Acestea sunt servere care sunt mult mai dificil de identificat ca site-uri web și aplicații ca servere VPN. Din păcate, așa cum este, NordVPN oferă aceste servere speciale doar în câteva țări selectate, precum Statele Unite și Canada. Ca atare, această caracteristică este utilă mai ales pentru persoanele care au reședința în SUA și au un abonament ESPN +. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, puteți utiliza unul dintre serverele nefusculate NordVPN din SUA pentru a debloca meciurile Copa Libertadores din afara SUA cu contul ESPN +, în cazul în care vă confruntați cu un bloc VPN. Vă rugăm să rețineți că serverele ofuscate, datorită tehnologiei lor de ofuscare, vă pot încetini destul de mult conexiunea. Ca atare, este posibil să nu fie cel mai potrivit tip de servere pentru streaming.

Cum se deblochează o VPN care se potrivește cu Copa Libertadores?

Unul dintre avantajele mari ale unui VPN este capacitatea sa de a-ți schimba adresa IP într-o adresă IP străină cu doar un buton. Multe site-uri web și aplicații, precum SporTV și aplicația Fox Sports, folosesc adresa dvs. IP pentru a determina locația dvs. Folosind un VPN pentru a schimba această adresă IP, puteți schimba locația în care vi se pare. Cu alte cuvinte, puteți fi un rezident brazilian sau argentinian care se află în prezent în SUA pentru muncă sau vacanțe. Să spunem că veți folosi SporTV (dacă sunteți brazilian) sau abonamentul Fox Sports (dacă sunteți argentinian) pentru a urmări Copa Libertadores. Prin conectarea la un server VPN brazilian sau argentinian, Rede Globo sau Fox vor crede că sunteți în Brazilia sau Argentina. Aceasta înseamnă că veți avea acces la întregul conținut video Globo și Fox Sport, inclusiv la Copa Libertadores!

Deblochează-cu-un-VPN

Cu toate acestea, oferirea de acces la nivel mondial la Copa Libertadores nu este singurul avantaj pe care îl oferă VPN. De fapt, o VPN bună oferă o serie de beneficii, cum ar fi accesul la versiunea americană Netflix, mai multă confidențialitate și siguranță sporită la internet. Dacă doriți să aflați mai multe despre toate aceste avantaje, consultați articolul nostru despre avantajele pe care le aduce un VPN.

Pot viziona Copa Libertadores cu un VPN gratuit?

Înțelegem cel mai mult ca să economisim bani și, prin urmare, vrem să știm dacă pot viziona Copa Libertadores cu un VPN gratuit. Din păcate, VPN-urile gratuite nu sunt de obicei potrivite pentru vizionarea Copa Libertadores. Mai jos, vom explica de ce este cazul.

VPN-urile gratuite sunt deseori improprii pentru streaming

În general, vă recomandăm să nu utilizați VPN-uri gratuite, în special pentru streaming. Acest lucru se datorează faptului că adesea VPN-urile gratuite aplică date și / sau limite de viteză. Limitele de date se referă la următoarele: multe VPN-uri gratuite vă vor întrerupe conexiunea după ce utilizați o anumită cantitate de date. De exemplu, cu HideMe puteți utiliza maximum 2 GB, cu TunnelBear 1,5 GB, cu 2 GB ZoogVPN, etc. Limitele de viteză sunt destul de explicative: VPN-urile gratuite vă vor permite adesea să utilizați doar o viteză (streaming) care este ( mult) mai mic decât viteza dvs. reală de internet. Ambele probleme afectează foarte mult streamerele Copa Libertadores. La urma urmei, transmiterea unui meci de fotbal întreg costă o mulțime de date pe internet. Ultimul lucru pe care îl doriți este să rămâneți fără date la jumătatea meciului și să nu puteți urmări restul, deoarece furnizorul dvs. VPN gratuit vă întrerupe conexiunea. Nici tu nu vrei să ratezi golurile și mișcările de îndemânare din cauza timpilor lungi de încărcare.

VPN-urile gratuite au locații de server limitate

Există un alt motiv pentru care nu vă recomandăm să utilizați un VPN gratuit pentru a urmări Copa Libertadores. Adesea, VPN-urile gratuite au un număr foarte limitat de servere disponibile. Este destul de neobișnuit ca unul sau mai multe dintre aceste servere limitate să fie în America de Sud. Cu toate acestea, mulți care doresc să urmărească Copa Libertadores, în special cu comentarii în propria limbă, vor avea nevoie de acces la un server din Brazilia, Argentina, Mexic (pentru Fox Sports), Columbia sau o altă țară CONMEBOL. Acest lucru se datorează faptului că serviciile de streaming din aceste țări – în special videoclipuri ale Copa Libertadores – vor funcționa adesea numai dacă aceste servicii „cred” că sunteți în țara „corectă”. Acest lucru l-am explicat deja mai sus. Ca atare, locațiile limitate pe server oferite de majoritatea VPN-urilor gratuite este un alt motiv pentru care recomandăm să mergeți cu un VPN plătit. Cu toate acestea, înțelegem că tuturor le place să economisească bani. De aceea, am creat o listă cu cele mai bune VPN-uri ieftine în acest moment. Acest lucru ne conduce la următoarele.

Sfat bonus – Urmăriți Copa Libertadores cu cel mai bun buget VPN: Surfshark

Apelarea Surfshark la un VPN bugetar nu este în întregime corectă. Chiar dacă abonamentul său cel mai ieftin ajunge la 1,99 USD pe lună, Surfshark se simte ca un VPN premium. La urma urmei, oferă peste 1000 de servere cu servere în, printre altele, în Brazilia, Chile și Paraguay. Ca atare, Surfshark este un VPN excelent pentru persoanele din țările respective și din alte țări care doresc să înveselească partea lor națională. Dar nu se oprește acolo. Dacă aveți un abonament la Fox Sports, puteți utiliza Surfshark pentru a vă conecta la un server brazilian (aplicația Fox Sports funcționează doar în Brazilia, Argentina și Mexic) și să urmăriți fiecare meci al Copa Libertadores. În orice caz, Surfshark este o opțiune excelentă pentru a urmări Copa Libertadores, oriunde te-ai afla, fără a rupe banca!

Un alt sfat: Adresele IP, pe care le modifică o VPN, sunt utilizate de multe site-uri web și aplicații pentru a determina unde vă aflați. Cu toate acestea, analiza IP-ului dvs. nu este singurul mod în care un site web poate determina locația dvs. Un alt mod popular pentru site-urile web de a face acest lucru este cu cookie-uri. De exemplu: o dată când utilizați Surfshark pentru a încerca să vizionați un videoclip evidențiat din fotbal cu geo-restricții pe Globo SporTV, a apărut un mesaj care spunea că nu suntem în regiunea potrivită (Brazilia). Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă am fost conectați la un server brazilian Surfshark. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla foarte bine, deoarece cu ceva timp înainte am vizitat SporTV fără VPN. Când am făcut acest lucru, este posibil ca SporTV să fi injectat un cookie în browserul nostru. Un lucru inteligent să încercați în aceste tipuri de situații este să încercați să accesați videoclipul într-o fereastră nouă incognito, astfel încât să nu vă fie folosiți cookie-uri pentru a vă urmări.

Programul Copa Libertadores

Acum că știi cum poți urmări Copa Libertadores în întreaga lume, pur și simplu vrei să știi când au loc meciurile și diferitele etape. De aceea, mai jos am inclus un tabel cu diferitele etape ale Copa Libertadores, așa cum sunt cunoscute până acum și datele la care au loc.

Etapă
Data
Prima runda1 ianuarie – 30 ianuarie (deja finalizat)
Runda a doua4 februarie – 14 februarie (deja finalizat)
Etapa grupelor3 martie – 8 mai
Final21 noiembrie

Copa Libertadores 2020: un adevărat spectacol fotbalistic pentru America de Sud și restul lumii

CONMEBOL Copa Libertadores 2020 va fi cea de-a 61-a ediție a turneului, care va avea loc începând cu 1 ianuarie până pe 21 noiembrie, când finala se va juca la Maracanã, la Rio de Janeiro. Anul trecut (în 2019) echipa braziliană de fotbal Flamengo a obținut cel de-al doilea titlu de Copa Libertadores, făcându-i campioni domniști. Ediția din acest an este garantată a fi încă un spectacol pentru fanii de fotbal din toată America de Sud și din restul lumii. Acesta este motivul pentru care am decis să scriem acest articol și să vă ajutăm să urmăriți turneul oriunde vă aflați cu un VPN. Bucurați-vă să vă înveseliți echipa preferată!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me