Urmăriți boxul online de oriunde v-ați afla! | VPNOverview

Boxul este un sport extrem de popular care atrage spectatori de pe tot globul. Problema este că boxul nu este la fel de popular în fiecare țară. Aceasta înseamnă că pasionații de box (ca și mine) din anumite țări au dificultăți în a urmări luptele preferate. Din fericire, există o modalitate de a urmări boxul indiferent de locul în care vă aflați: utilizați un VPN.


Utilizați un VPN pentru a urmări boxul online

Din cauza drepturilor TV, meciurile de box pot fi afișate doar în anumite părți ale lumii. Pentru a urmări aceste meciuri dintr-o locație diferită, aveți nevoie de două lucruri: un site web care transmite lupta și un VPN.

Aveți nevoie de un VPN, deoarece de cele mai multe ori, luptele pot fi afișate doar în anumite țări. Dacă vă aflați în afara acestei țări, nu puteți câștiga canale de acces care arată această luptă, nici măcar online. Cu un VPN vă puteți schimba locația virtuală conectându-vă la un server dintr-o altă țară. Aceasta înseamnă că puteți accesa fluxuri în țara respectivă.

De exemplu: locuiesc în Olanda. Drepturile de difuzare la o luptă viitoare pe care vreau să o urmăresc sunt deținute de o companie din SUA și nu de o olandeză. Aceasta înseamnă că nu pot vedea lupta, nici măcar dacă mă conectez la site-ul web al radiodifuzorului american. Voi primi un mesaj care spune că nu pot vedea fluxul, deoarece nu mă aflu în locația corectă. Folosind o VPN mă pot conecta la un server din SUA și pot face site-ul să creadă că sunt de fapt în SUA. Acest lucru va debloca conținutul și pot urmări meciul de box fără să intru în probleme.

Doriți să aflați mai multe despre ce este un VPN și care sunt avantajele? Vezi acest articol pe care l-am scris în care îți spunem totul despre serviciile VPN.

Când aveți nevoie de un VPN pentru a urmări boxul?

Există anumite situații în care ai nevoie de un VPN pentru a urmări boxul. Cele mai frecvente sunt:

 • Sunteți în afara unei țări care transmite o anumită luptă.
 • Sunteți în vacanță, dar doriți să urmăriți lupta cu comentarii în propria limbă.
 • Aveți un abonament la un anumit site de box, precum Showtime, dar nu vă aflați în momentul de față.
 • Vrei să urmărești boxul online gratuit (mai multe despre acest lucru mai târziu în articol)

Cele mai bune servicii VPN pentru a urmări boxul

Dacă doriți să urmăriți boxul folosind un VPN, trebuie să căutați câteva lucruri. În primul rând, VPN trebuie să aibă un server în țara care transmite lupta pe care doriți să o urmăriți. În al doilea rând, doriți o VPN care să mențină viteze bune, astfel încât luptele dvs. nu au nevoie de multă tamponare. Și în sfârșit, doriți un VPN ușor de utilizat și care să nu fie atât de scump. Având în vedere aceste lucruri, am creat o listă de furnizori VPN minunate care sunt perfecte pentru a urmări boxul online.

ExpressVPN pentru box

ExpressVPN este probabil cel mai bun VPN de pe piață astăzi. Acest serviciu VPN premium are viteze incredibile, oferă o protecție bună și are peste 3000 de servere în toată lumea. Completează-l cu o interfață intuitivă, un software dedicat pentru aproape orice dispozitiv imaginabil și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și ai un VPN perfect pentru a urmări boxul online.

Surfshark pentru box

Surfshark este probabil unul dintre cele mai rapide VPN pe care le-am întâlnit vreodată. Acest lucru face ca acest serviciu VPN să fie foarte potrivit pentru vizionarea boxelor online. Niciodată nu veți mai întâmpina probleme la încărcarea fluxurilor sau la protejarea videoclipurilor. În plus, Surfshark are o mare cantitate de servere în toată lumea și are un preț rezonabil. Cu Surfshark nu veți rata nicio acțiune.

CyberGhost pentru box

CyberGhost se află pe această listă, deoarece este unul dintre cele mai ieftine servicii VPN. Totuși, asta nu înseamnă că este rău. Dimpotrivă, pe lângă faptul că este într-adevăr ieftin, CyberGhost este, de asemenea, unul dintre cele mai bune VPN-uri de acolo. Forța CyberGhost constă în interfața sa ușor de utilizat și în vasta lor serie de servere din întreaga lume. Pe lângă faptul că este ieftin, CyberGhost are o garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru face ca CyberGhost să fie un VPN excelent cu care să urmărești boxul.

Cum pot configura un VPN pentru a urmări boxul online?

Așa cum am menționat mai devreme, aveți nevoie de un site web care să difuzeze boxul și de un VPN pentru a urmări boxul din întreaga lume. Site-ul poate fi PPV (pay-per-view) sau gratuit (mai multe despre asta mai târziu), iar VPN trebuie să fie creat. Acest lucru este de obicei destul de ușor, dar pentru aceia dintre voi care întâmpină probleme în configurarea unei VPN, am făcut câteva modalități despre configurarea unei VPN pe diferite dispozitive și sisteme de operare:

 • Instalarea unui VPN pe router
 • Instalarea unui VPN pe Smart TV
 • Instalarea unui VPN pe Amazon Fire TV Stick
 • Instalarea unui VPN pe televizorul dvs. Android

Pentru dispozitive și sisteme de operare mai obișnuite, cum ar fi smartphone-uri, Windows și iOS, puteți descărca și instala, în mod obișnuit, anumite programe sau aplicații. Mai mult, procedura de instalare funcționează la fel ca orice alt tip de software sau aplicație.

Urmăriți boxul gratuit folosind un VPN

boxerAm înțeles acest lucru pe parcursul acestui articol, dar acum este în sfârșit momentul să vă spunem cum puteți viziona boxul gratuit folosind un VPN. De cele mai multe ori, puteți vizualiza un meci de box printr-un site web PPV sau un site web deținut de o companie de radiodifuziune. Ambele necesită fie o plată unică, fie un abonament pentru a avea acces.

Din fericire, există și site-uri web care (de obicei legal) prezintă box gratuit. Aceste site-uri web sunt situate în țări precum Pakistan, Egipt sau Arabia Saudită. Folosind un VPN vă puteți conecta la un server dintr-una din aceste țări. În acest fel puteți urmări luptele preferate absolut gratuit, mai ales dacă meciul pe care doriți să îl urmăriți se încadrează în perioada de încercare gratuită a serviciului dvs. VPN.

Canale și meciuri de box

Există diferite site-uri web și canale pe care le puteți utiliza pentru a urmări boxul. Unele dintre acestea sunt plătite, altele sunt gratuite. Mai jos veți găsi o listă de câteva canale și site-uri web care difuzează boxul și o listă de evenimente de box viitoare. Astfel, tot ce trebuie să faceți este să porniți VPN-ul dvs. (alegeți unul dintre primii 5 lista noastră), accesați unul dintre aceste site-uri și bucurați-vă de luptă!

Canalele și site-urile care difuzează boxul

 • Sky Sports (Regatul Unit)
 • DAZN (Germania, Austria, Elveția, Canada, Japonia)
 • Showtime (SUA)
 • ESPN (mai multe țări)
 • beIN SPORTS (mai multe țări)
 • HBO (SUA)
 • Estrella TV (SUA în spaniolă)
 • Box Nation (Regatul Unit)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me