Urmărește Copa América oriunde te-ai afla! | VPNOverview

jucători de fotbalÎn această vară, cel mai vechi turneu internațional de fotbal din lume are loc încă o dată: Copa América 2020. Turneul va avea loc în țările gazdă Argentina și Columbia în perioada 12 iunie – 12 iulie. În afară de toate cele 10 țări CONMEBOL, Qatar și Australia au fost invitat să participe. Ca întotdeauna, va fi un ceas interesant de la meciul de deschidere din Argentina până în finala din Columbia. Prin urmare, ca un adevărat fan al fotbalului nu puteți rata Copa din acest an! Dar dacă trăiești în străinătate sau în vacanță și, prin urmare, nu poți urmări meciurile? Sau dacă ești un fan mare al fotbalului care trăiește în SUA sau Mexic, dar vrei să urmărești cu adevărat Copa América din acest an? Citiți restul acestui articol pentru a afla cum puteți urmări Copa América, indiferent unde vă aflați.


De ce vizionarea Copa América în străinătate poate fi dificil sau imposibil

Într-o lume ideală, am fi capabili să urmărim orice dorim, oriunde ne-am afla. Din păcate, acest lucru nu este adesea cazul. Multe emisiuni și servicii de streaming sunt necesare pentru a bloca anumite conținuturi în afara țării lor. Aceasta face parte și depinde de acordul pe care l-au încheiat pentru a obține drepturile de difuzare pentru film, emisiune, eveniment sportiv, etc. De exemplu, dacă mergeți la SporTV-ul Globo, unde se transmit multe meciuri din Copa América în direct, veți găsi se constată că multe videoclipuri (sportive) sunt disponibile numai dacă sunteți în Brazilia. Același lucru este valabil și pentru aplicația Fox Sports, o altă modalitate populară de a urmări live Copa America pentru mulți fani de fotbal din America de Sud și nu numai. La urma urmei, aplicația Fox Sports este disponibilă doar în Mexic, Argentina și Brazilia.

Ultimul lucru pe care îl doriți este să fiți lovit de o asemenea restricție în timpul Copa! Imaginați-vă că sunteți în străinătate pentru vacanțe sau muncă și aflați că nu puteți urmări nicio partidă Copa, deoarece serviciul dvs. de streaming le blochează atunci când vă aflați în regiunea „greșită”! Din fericire, există un mod foarte ușor de a preveni acest lucru: folosirea unui VPN. Utilizând un VPN, puteți urmări orice conținut dorit, cum ar fi Copa América, oriunde v-ați afla. Și știți care este partea cea mai bună? Vizionarea Copa cu VPN este rapid și ușor. Cu toate acestea, dacă nu știți cum funcționează, nu vă faceți griji! Pentru că mai jos am inclus două ghiduri pas cu pas ușoare pentru a putea urmări Copa América cu un VPN, oriunde te-ai afla. Primul ghid este destinat persoanelor care doresc să utilizeze SporTV Globo, în timp ce al doilea este pentru utilizatorii aplicației Fox Sports.

Ghid pas cu pas ușor pentru a urmări Copa América 2020 în toată lumea cu un VPN

Mai jos veți găsi două ghiduri pas cu pas ușor pentru a urmări Copa América oriunde v-ați afla. VPN-ul folosit în aceste ghiduri și pe care vă recomandăm să-l utilizați pentru a urmări Copa este NordVPN. La urma urmei, acest VPN este foarte accesibil, oferă viteze bune de streaming și are câteva caracteristici foarte utile pentru deblocarea meciurilor Copa América și a altor conținut restricționat geografic..

Primul ghid explică modul în care puteți viziona Copa América în toată lumea pe SporTV Globo. Al doilea ghid este destinat streamerelor care doresc să utilizeze aplicația Fox Sports.

Ghid 1: Urmăriți Copa América în toată lumea pe SporTV

 1. Accesați site-ul web NordVPN, alegeți abonamentul și configurați-vă contul.
 2. Accesați pagina de descărcare a aplicației NordVPN și alegeți aplicația potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. După selectarea sistemului de operare, faceți clic pe descărcare și urmați procedura de instalare. Nu vă faceți griji, instrucțiunile vor fi date pe ecran în timpul instalării.
 4. Deschideți aplicația NordVPN și conectați-vă cu datele de autentificare (nume de utilizator și parolă)
 5. Conectați-vă la un server brazilian NordVPN. Vă recomandăm să faceți acest lucru doar utilizând harta pentru a vă conecta automat la cel mai rapid server. Imaginea din partea de jos a acestui ghid vă arată cum ar trebui să arate.
 6. Accesați Globo SporTV.
 7. Acum pur și simplu navigați la meciul pe care doriți să îl urmăriți.
 8. Bucurați-vă de meci!

Harta NordVPN cu serverul brazilian selectat

Notă: Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că trebuie să aveți un cont Globo pentru a viziona meciurile Copa América în direct pe SporTV.

Ghid 2: Urmăriți Copa América în toată lumea cu aplicația Fox Sports.

 1. Accesați site-ul web NordVPN, alegeți abonamentul și configurați-vă contul.
 2. Accesați pagina de descărcare a aplicației NordVPN și alegeți aplicația potrivită pentru sistemul dvs. de operare.
 3. După selectarea sistemului de operare, faceți clic pe descărcare și urmați procedura de instalare. Nu vă faceți griji, instrucțiunile vor fi date pe ecran în timpul instalării.
 4. Deschideți aplicația NordVPN și conectați-vă cu datele de autentificare (nume de utilizator și parolă)
 5. Conectați-vă fie la un server argentinian, mexican sau brazilian (aplicația Fox Sports funcționează în toate cele trei țări).
 6. Deschideți aplicația Fox Sports și, dacă nu v-ați autentificat, conectați-vă cu datele de autentificare.
 7. Navigați la meciul Copa América pe care doriți să îl urmăriți.
 8. Bucurați-vă să vă înveseliți echipa preferată!

Harta NordVPN cu cinci servere latino-americane, printre care un server brazilian, argentinian și mexican

Metoda de mai sus este o modalitate excelentă de a urmări toate meciurile din Copa América, oriunde v-ați afla și oriunde v-ați afla. La urma urmei, SporTV transmite, de regulă, doar meciurile din Copa América din Brazilia și alte câteva pentru care dețin drepturile de difuzare. Cu toate acestea, cu aplicația Fox Sports puteți viziona de fapt toate meciurile din Copa América în direct, ceea ce este excelent pentru fanii de fotbal!

Notă: Vă rugăm să știți că trebuie să aveți acces la aplicația Fox Sports pentru a utiliza metoda de mai sus.

Fluxul Copa América blocat de „blocul VPN”

În zilele noastre, o mulțime de servicii de streaming utilizează ceva ce ne place să numim „blocuri VPN”. Acest lucru înseamnă că multe site-uri web și aplicații de streaming împiedică utilizatorii VPN să acceseze conținutul lor. De obicei, fac acest lucru în felul următor: vor observa cantități mari de trafic pe site-ul lor web de la o adresă IP. Acest lucru se datorează faptului că de obicei serverele VPN și adresele lor IP sunt partajate de un număr mare de utilizatori. Ulterior, acestea vor bloca această adresă IP, blocând toți utilizatorii cu acea adresă IP să acceseze conținutul lor.

Serviciile de streaming ar putea modifica politicile privind blocarea VPN-urilor fără notificare și nu știți niciodată ce servere vor fi blocate. Acesta este motivul pentru care este bine să știi cum să ocolești blocurile VPN, dacă experimentezi unul. La urma urmei, desigur nu doriți să configurați cu succes o conexiune VPN pentru a viziona Copa América în străinătate, doar că i se poate refuza accesul la serviciul de streaming din cauza unui bloc VPN.

Noțiuni de bază despre blocurile VPN cu NordVPN – 3 sfaturi

NordVPN oferă câteva caracteristici excelente pentru a vă ocoli blocurile VPN. În primul rând, NordVPN are un număr foarte mare de servere, mai mult de 5400. Blocurile VPN implică întotdeauna blocarea anumitor servere. Așadar, dacă observați că nu vă puteți urmări meciul pe serverul pe care vă aflați în prezent, puteți încerca mai întâi unul. NordVPN are mai multe servere în multe țări din care să alegeți. Aceasta este de departe cea mai ușoară soluție pe care o puteți încerca.

A doua „soluție de deblocare a blocului VPN” oferită de NordVPN, este folosirea unei adrese IP dedicate. Pentru o taxă suplimentară, NordVPN vă poate furniza acest tip special de adresă IP care, spre deosebire de un IP VPN obișnuit, este utilizat doar de dvs. Deoarece o adresă IP dedicată este folosită doar de dvs., este mult mai greu pentru un serviciu de streaming să detectați că utilizați un VPN cu o astfel de adresă IP. Ca atare, obținerea unui IP dedicat cu NordVPN este cea mai bună modalitate de a vă asigura că nu veți fi blocat de SporTV, Fox Sports App sau un alt serviciu de streaming atunci când încercați să urmăriți Copa América.

În sfârșit, NordVPN oferă, de asemenea, ceva numit servere ofuscate, care sunt servere speciale, care îngreunează detectarea serviciilor de streaming prin utilizarea serviciilor VPN. Cu toate acestea, de acum, NordVPN oferă aceste servere speciale doar în câteva țări selectate, precum Statele Unite și Canada. Ca atare, această ultimă caracteristică este utilă în principal pentru persoanele care locuiesc în SUA și au un abonament ESPN +, de exemplu. Dacă acest lucru este valabil pentru dvs., puteți utiliza unul dintre serverele de Nord Nord din SUA pentru a urmări Copa América pe ESPN + în străinătate, dacă vă confruntați cu un bloc VPN. Vă rugăm să rețineți, însă, că serverele ofuscate vă pot încetini conexiunea și, prin urmare, este posibil să nu fie grozav pentru streaming.

Cum se deblochează o VPN care se potrivește cu Copa América

Un VPN oferă câteva avantaje deosebite. Unul dintre aceste avantaje este acela de a vă oferi mai multă libertate online pentru a viziona orice doriți, oriunde v-ați afla. Acest lucru se datorează faptului că o VPN bună are de obicei multe servere din întreaga lume. Prin conectarea la un server dintr-o altă țară decât cea în care vă aflați în prezent, veți schimba adresa IP într-un IP din acea altă țară. Multe site-uri web și aplicații folosesc IP-ul dvs. pentru a afla unde vă aflați. Aceasta înseamnă că puteți face ca serviciile de streaming să creadă că sunteți într-o țară în care serviciul lor și conținutul pe care doriți să îl urmăriți este disponibil cu un VPN!

Deblochează-cu-un-VPN

Pe lângă faptul că vă permite să urmăriți Copa America oriunde v-ați afla, o VPN bună oferă multe alte avantaje foarte bune, cum ar fi să vă ofere acces la versiunea Netflix din SUA. Dacă doriți să aflați mai multe despre numeroasele avantaje oferite de un VPN, consultați articolul nostru despre acest subiect sau acest articol.

Nu pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări Copa América?

Mai sus este o întrebare comună. Cu toate acestea, nu recomandăm să utilizați un VPN gratuit pentru a transmite Copa América 2020, din câteva motive.

În primul rând, majoritatea VPN-urilor gratuite aplică date și / sau limite de viteză. Aceasta înseamnă că, atunci când utilizați o anumită cantitate de date pe internet, să zicem 2 GB, nu mai puteți utiliza serviciul și nu veți putea urmări restul jocului, dacă urmăriți o partidă Copa de exemplu. Desigur, acesta este ultimul lucru pe care ți-l dorești. Dacă există o limită de viteză, de multe ori nu puteți atinge decât viteze destul de lente cu un VPN gratuit, care nu sunt potrivite pentru streaming. Acest lucru ar putea însemna că videoclipul dvs. trebuie să tamponeze constant, distrugând complet plăcerea de a viziona.

În al doilea rând, chiar dacă ați găsit o VPN excelentă gratuită care nu impune date sau limite de viteză, cum ar fi ProtonVPN, probabil că veți avea încă o conexiune lentă. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile gratuite oferă, de obicei, mult mai puține servere decât omologii lor plătite. Aceasta înseamnă că serverele lor sunt adesea aglomerate, încetinindu-le considerabil.

La fel se întâmplă că problemele descrise mai sus sunt de obicei cele mai grave pentru streamer. Acest lucru înseamnă că, probabil, ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a decide să transmiteți stream-ul cu o VPN gratuită. În schimb, vă recomandăm să căutați un VPN ieftin bun. Acest lucru ne conduce la următoarele.

Sfat bonus – Surfshark: cel mai bun VPN bugetar pentru a urmări Copa América

Dacă doriți să urmăriți fiecare meci din Copa América fără să spargeți banca, vă recomandăm din toată inima Surfshark. Surfshark este una dintre puținele VPN-uri super-ieftine, la prețuri de doar 1,99 USD pe lună pentru abonamentul lor cel mai ieftin. Acesta oferă peste o mie de servere rapide și stabile în 61 de țări. Printre acestea se numără serverele din Brazilia, Chile, Statele Unite și Paraguay. Acest lucru înseamnă că, cu Surfshark, puteți ocoli cu ușurință geo-restricțiile în aceste țări și puteți urmări Copa în spaniolă, portugheză sau engleză, în funcție de serviciul de streaming. În plus, Surfshark este, de asemenea, un VPN foarte sigur și ușor de utilizat. Pe scurt, Surfshark este alegerea potrivită dacă căutați un VPN bugetar pentru a urmări Copa América 2020!

Un alt sfat: Adresele IP, pe care le poate modifica un VPN, sunt utilizate de multe site-uri web pentru a determina locația dvs. Cu toate acestea, nu sunt singura modalitate prin care site-urile web pot afla unde vă aflați. Un alt mod popular pentru site-urile web în acest sens este folosirea cookie-urilor. O singură dată când utilizați Surfshark pentru a accesa un videoclip pe SporTV-ul Globo, de exemplu, a apărut un mesaj care spunea că nu suntem în regiunea potrivită (Brazilia). Acest lucru s-a întâmplat în ciuda conectării la un server brazilian Surfshark. Un lucru inteligent să încercați în aceste tipuri de situații este să încercați să accesați videoclipul într-o fereastră nouă incognito, astfel încât să nu vă fie folosiți cookie-uri pentru a vă urmări.

Programul Copa América

Acum că știi Cum pentru a urmări Copa América, desigur veți dori să știți cand are loc! De aceea mai jos am inclus un tabel util care vă arată când vor avea loc diferitele meciuri.

Etapă
Data
Țări (acasă – în deplasare)
Etapa de grup12 iunie 2020Argentina – Chile
Etapa de grup13 iunie 2020Australia – Uruguay
Columbia – Ecuador
Paraguay – Bolivia
Etapa de grup14 iunie 2020Peru – Qatar
Brazilia – Venezuela
Etapa de grup16 iunie 2020Argentina – Uruguay
Chile – Bolivia
Etapa de grup17 iunie 2020Columbia – Venezuela
Paraguay – Australia
Etapa de grup18 iunie 2020Peru – Brazilia
Ecuador – Qatar
Etapa de grup20 iunie 2020Argentina – Paraguay
Etapa de grup21 iunie 2020Columbia – Peru
Uruguay – Chile
Etapa de grup22 iunie 2020Australia – Bolivia
Venezuela – Ecuador
Etapa de grup23 iunie 2020Brazilia – Qatar
Etapa de grup25 iunie 2020Chile – Paraguay
Etapa de grup26 iunie 2020Bolivia – Uruguay
Australia – Argentina
Etapa de grup27 iunie 2020Ecuador – Peru
Brazilia – Columbia
Etapa de grup28 iunie 2020Qatar – Venezuela
Etapa de grup30 iunie 2020Chile – Australia
Uruguay – Paraguay
Bolivia – Argentina
Etapa de grup1 iulie 2020Ecuador – Brazilia
Venezuela – Peru
Qatar – Columbia
Sferturi de finala4 iulie & 5, 2020A fi determinat
Semifinale8 iulie 2020A fi determinat
Meci pentru locul 311 iulie 2020A fi determinat
Final12 iulie 2020A fi determinat

Copa América 2020: un adevărat spectacol pentru America de Sud și nu numai

Copa América din acest an are loc între 12 iunie și 12 iulie și va fi cea de-a 47-a oară când este organizat turneul. Anul trecut turneul a fost câștigat de gazda, Brazilia. În prezent, potrivit caselor de pariuri, Argentina, Brazilia și Columbia au cele mai mari șanse de a câștiga turneul, în această ordine. Cu toate acestea, în lumea fotbalului totul este posibil, iar turneul va rămâne probabil interesant și competitiv pe tot parcursul.

În acest an, Copa este disputată în Argentina și Columbia, ceea ce face ca aceasta să fie prima dată când turneul este găzduit de două țări. Cu toate acestea, turneul va avea un impact mult peste stadioanele Buenos Aires, Córdoba, Bogotá, Medellín și alte orașe în care vor fi jucate meciurile. Turneul va fi un adevărat spectacol pentru 100 de milioane de fani de fotbal din America de Sud și nu numai . Acesta este exact motivul pentru care acest articol își propunea să explice tuturor fanilor de fotbal cum se pot bucura de toate jocurile din Copa. Acum nu mai rămâne decât să ne bucurăm de meci!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map