Doriți să vizionați gratuit evenimente UFC în direct? Iată cum! | VPNOverview.com

UFC se bucură de o creștere incredibilă a popularității în ultimele două decenii. Prima organizație MMA din lume are milioane și milioane de fani în toată lumea. „Octagonul” a devenit un termen binecunoscut printre pasionații sportului. Acesta este locul în care, după mulți, cei mai grei lovitori, cei mai simpli tehnicieni BJJ și cei mai puternici luptători se întâlnesc pentru a vedea cine este cu adevărat cel mai bun luptător. Cu toate acestea, o parte din entuziasm este de a găsi răspunsul la această întrebare în direct, chiar pe măsură ce lupta se întâmplă. Până la 3 zile, pe site-ul de știri MMA, însoțit de un clip de 90 de secunde din lupta pe care ai dori să o fi văzut live.


Acesta este motivul pentru care am scris acest articol. Pentru a vă spune despre o modalitate de a viziona gratuit orice eveniment UFC. Cum este posibil să vă întrebați acest lucru? Răspunsul scurt este folosind un software simplu, dar foarte eficient, numit VPN.

În unele țări, urmărirea live a evenimentelor UFC poate fi o aventură costisitoare. Gândiți-vă doar la PPV-uri (pay-per-views) pe care le puteți cumpăra în SUA, de exemplu. În altele, nu există taxe PPV, ci un abonament lunar necesar pentru a urmări în direct evenimentele UFC. Gândiți-vă, de exemplu, la BTsports în Marea Britanie. Cu toate acestea, folosind un VPN, puteți accesa cu ușurință un serviciu gratuit de streaming olandez numit kijk.nl, care transmite efectiv toate evenimentele UFC. Navigând pe acest site în timp ce utilizați un VPN, puteți urmări luptătorii dvs. preferați UFC mergând la el gratuit! Citiți cum funcționează mai jos.

Urmărind gratuit UFC – cum mă va ajuta un VPN?

Este simplu, într-adevăr. O VPN (rețea virtuală virtuală) oferă utilizatorilor săi multe avantaje legate de confidențialitate, siguranța online și libertatea internetului. Unul dintre acestea este faptul că o VPN îți schimbă adresa IP. La urma urmei, când utilizați un VPN vă conectați la un server VPN. Acest server are propria sa adresă IP, care este atribuită rețelei sau dispozitivului dvs. odată ce vă conectați la acesta. Acest lucru nu îmbunătățește foarte mult confidențialitatea online, deoarece ajută la „mascarea” identității tale online. De asemenea, vă ajută să vă ocoliți de blocajele geografice.

Site-urile și aplicațiile utilizează, printre altele, adresa dvs. IP pentru a determina locația dvs. geografică. Cu alte cuvinte, dacă sunteți în SUA, dar sunteți conectat la un server VPN olandez (cu o adresă IP olandeză), site-urile web pe care le accesați vor crede că vă aflați în Olanda. Site-ul gratuit de streaming kijk.nl, pe care puteți transmite evenimente UFC, este accesibil în mod normal numai din Olanda. Cu toate acestea, schimbând „adresa IP a SUA”, în acest exemplu, într-una olandeză, site-ul va gândi ești în Olanda Drept urmare, puteți să îl accesați și să urmăriți gratuit toate evenimentele UFC!

Ce furnizor de VPN ar trebui să aleg să urmăresc gratuit UFC?

Desigur, aceasta este o problemă de preferință personală într-o măsură. Cu toate acestea, există cel puțin două cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un VPN pentru a lucra cu metoda noastră de a urmări gratuit UFC. În primul rând, trebuie să aibă (rezonabil) servere rapide și stabile. În al doilea rând, trebuie să aibă servere în Olanda. Prin urmare, recomandăm cu adevărat NordVPN să urmăriți gratuit UFC-ul. Acest VPN și-a reglat foarte bine abordarea de server de mare viteză de-a lungul anilor, cu un număr extraordinar de servere rapide și stabile (5000+ în 60 de țări). Mai mult, NordVPN are o mulțime de servere în Olanda.

Specificații NordVPN

 • Conexiuni simultane: 6
 • Torrents: +
 • Netflix: +
 • Sisteme de operare: Windows, Mac, iOS, Android, Linux
 • Protocoale: OpenVPN, IKEv2 / IPsec
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale
 • Servere: Mai mult de 5400 de servere în 57 de țări
 • Preț: De la 3,49 USD pe lună
 • Banii inapoi garantat: 30 de zile

Cel mai bun pentru

Smartphone

Un alt lucru bun despre NordVPN este faptul că oferă câteva contra-măsuri împotriva blocajelor VPN pe care tot mai multe site-uri web le folosesc pentru a bloca utilizatorii VPN. În prezent, nu am descoperit că kijk.nl blochează utilizatorii VPN. Trebuie menționat, totuși, că ne-am făcut testarea de la biroul nostru din Olanda. Pe de altă parte, chiar și atunci vă puteți aștepta ca am putea fi blocate atunci când folosiți un VPN. În orice caz, NordVPN oferă atât adrese IP dedicate, cât și servere disfuncționale. Ambele ajută la combaterea blocajelor VPN. Deci, chiar dacă kijk.nl începe să folosească blocuri VPN, cu NordVPN sunteți pregătit! Acesta este motivul pentru care acest VPN bifează doar toate casetele pentru a urmări gratuit UFC.

Citiți acum pentru un ghid pas cu pas rapid despre cum să utilizați VPN (Nord) pentru a urmări gratuit UFC!

Ghidul pas cu pas: urmăriți gratuit UFC cu un VPN

 1. Obțineți un abonament la o VPN bună. După cum am menționat, recomandăm cu adevărat NordVPN. Dar indiferent de furnizorul pe care îl alegeți, căutați servere rapide și stabile și cel puțin unul, dar, în mod ideal, multe altele, în Olanda.
 2. Descărcați software-ul sau aplicația VPN pe orice dispozitiv compatibil pe care doriți să îl urmăriți pe UFC. Dacă ați ales NordVPN ca furnizor și doriți un ajutor în acest sens, aruncați o privire la recenzia noastră NordVPN. Dacă ați ales un alt furnizor sau nu sunteți sigur de procedura de instalare pe dispozitivul dvs., aruncați o privire la celelalte recenzii VPN sau ghiduri de instalare..
 3. Deschideți aplicația VPN și conectați-vă la un server olandez.
 4. Navigați pe următorul site web: kijk.nl
 5. Lângă pictograma de căutare, în câmpul de căutare gri, tastați numele evenimentului pe care doriți să-l urmăriți (în acest fel puteți urmări luptele anterioare complete gratis!). Vor fi câteva sugestii din care puteți alege. Faceți clic pe conținutul pe care doriți să îl urmăriți. S-ar putea să nu fiți nevoit să o căutați. Dacă doriți să urmăriți un eveniment UFC în direct, există șanse mari să fie doar pe pagina principală a site-ului web. În acest caz, puteți doar să faceți clic pe el și să începeți să faceți streaming!
 6. Bucurați-vă de niște lupte grozave!

Alte opțiuni VPN pentru a urmări gratuit UFC-ul

Deși recomandăm NordVPN să urmărească gratuit UFC, există și alți furnizori VPN mari acolo, capabili să gestioneze această sarcină.

Dacă doriți să economisiți niște bani (care este probabil cazul, din moment ce citiți acest articol), puteți opta pentru a utiliza Surfshark. Surfshark este un furnizor VPN de înaltă calitate, cu o rețea mare de servere fiabile și rapide, care oferă o valoare deosebită. La doar 1,99 dolari pe lună pentru un abonament de 2 ani, este probabil cel mai ieftin furnizor VPN de înaltă calitate acolo cu o întindere destul de mare. Acest lucru este puțin mai mic decât prețul unei singure plăți UFC, pentru doi ani de deblocare a fluxurilor de evenimente UFC gratuite și toate celelalte avantaje pe care vi le poate oferi un VPN.

Pe de altă parte, dacă veți obține un pic de bani pentru a cheltui pe o VPN și doriți crema absolută a culturii VPN-urilor, vă recomandăm să încercați ExpressVPN. Mulți ExpressVPN sunt considerați ca fiind unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun VPN în acest moment. Express prezintă o rețea de servere foarte mare, cu peste 3000 de servere în 94 de țări și tone de conexiuni de mare viteză. De asemenea, numărul mare de țări în care ExpressVPN găzduiește servere înseamnă că, în afară de a urmări gratuit UFC, veți debloca o mulțime de alte conținuturi geo-restricționate. Încercați acest lucru cu viteze de streaming mari ale Express și veți obține un VPN capabil să vă îndeplinească toate nevoile de deblocare video..

În sfârșit, dacă ușurința în utilizare este ceea ce prețuiești cel mai mult într-o aplicație software sau aplicație, îți recomandăm CyberGhost. Acest VPN de renume mondial este, în afară de rețeaua de servere extinsă, foarte cunoscut pentru interfața sa prietenoasă, site-ul web și echipa de asistență pentru clienți foarte utilă. Ca atare, CyberGhost se pretează foarte bine utilizatorilor VPN pentru prima dată.

Evenimente UFC viitoare

Desigur, acum, când știi cum să-i urmărești pe luptătorii tăi preferați UFC gratuit, următorul pas este să decizi ce evenimente vrei să urmărești! Chiar și aici te-am acoperit. Mai jos veți găsi o scurtă prezentare generală a tuturor evenimentelor organizate de UFC pentru a închide anul.

Eveniment
Data & Timp
Noaptea luptei UFC: Magomedsharipov vs. Kattar9 noiembrie 2019, ora 22:00
Noaptea luptei UFC: Błachowicz vs. Jacaré16 noiembrie 2019 22:00 ora locală
UFC pe ESPN: Overeem vs. Rozenstruik7 decembrie 2019 22:00 ora locală
UFC 245: Usman vs. Covington14 decembrie 2019 22:00 ora locală
UFC Fight Night: Ortega vs. Korean Zombie21 decembrie 2019 22:00 ora locală
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me