Cum să urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit VPNOverview

Vizionarea BBC iPlayer când nu sunteți în Regatul Unit poate fi o provocare. Dacă există o serie sau un program BBC pe care doriți să îl vizionați online, este posibil să aflați că nu veți avea acces la BBC iPlayer. Din fericire, există o modalitate de a accesa cu ușurință BBC iPlayer oriunde v-ați afla în lume. Urmăriți toate serialele, documentarele și transmisiile de știri preferate, asigurându-vă conexiunea și redirecționând traficul online cu un VPN. Acest articol vă va explica exact cum să faceți asta.


Urmăriți BBC iPlayer în afara Regatului Unit cu un VPN

Sigla BBC iPlayerVPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Un VPN creează un tunel ecranat între dispozitivul dvs. și internet. Drept urmare, nimeni nu va putea vedea unde vă aflați și ce site-uri vizitați. Dacă configurați VPN-ul într-un mod corect, ceea ce este foarte ușor de făcut, BBC iPlayer nu va putea vedea că nu sunteți în Regatul Unit, așa că puteți accesa pur și simplu.

Un VPN oferă mai multă confidențialitate, securitate și libertate online. În cazul BBC iPlayer, acesta din urmă este deosebit de important. Un VPN vă oferă libertatea de a urmări programele preferate oriunde în lume. Acest lucru este posibil, deoarece o VPN îți ascunde adresa IP. În schimb, vi s-a atribuit adresa IP a serverului VPN pe care îl utilizați.

Din această cauză, vizionarea BBC iPlayer de oriunde din lume va deveni ușor cu o conexiune VPN. Tot ce ai nevoie este un abonament la un furnizor VPN bun și de încredere, cu servere în Marea Britanie. Furnizorii VPN funcționează de obicei cu aplicații și software simple care vă permit să faceți anonimă conexiunea dvs. la internet. Majoritatea VPN-urilor au software pe care îl puteți folosi pe toate dispozitivele dvs., de la Mac la Windows și iPhone la Android. După ce veți avea o VPN bună, veți putea urmări BBC iPlayer în cel mai scurt timp.

Urmăriți BBC iPlayer cu un VPN: un plan rapid pas cu pas

Vrei să urmărești BBC iPlayer imediat, fără să fii de fapt în Marea Britanie? Pentru asta, veți avea nevoie de un VPN. Iată un scurt ghid pas cu pas care vă va oferi acces gratuit în câteva minute.

  1. Obțineți un abonament cu un furnizor VPN bun și creează un cont. Un furnizor pe care îl recomandăm este NordVPN. De asemenea, puteți derula în jos pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer sau puteți să vă îndreptați direct către cele mai bune 5 cele mai bune VPN ale acestui moment..
  2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivul pe care doriți să îl utilizați pentru a urmări BBC iPlayer. Acesta poate fi pe computerul Mac sau Windows, dar și pe iPhone sau smartphone-ul Android.
  3. Conectați-vă la software-ul VPN cu contul pe care l-ați creat la pasul 1. În cele mai multe cazuri, tot ce trebuie să faceți este să completați numele de utilizator și parola.
  4. Alegeți un server VPN în Marea Britanie și conectați-vă la VPN. Datorită clicului pe locația serverului este suficient. În alte cazuri, poate fi necesar să faceți clic pe butonul „on” din software-ul VPN.
  5. Accesați site-ul BBC iPlayer și transmiteți conținutul inimii voastre!

Cele mai bune VPN-uri pentru BBC iPlayer

Nu toți furnizorii VPN sunt potriviți cu BBC iPlayer. În primul rând, veți avea nevoie de o VPN cu servere în Regatul Unit. În afară de asta, este posibil să doriți să alegeți un furnizor VPN care să ofere viteze decente, astfel încât nu trebuie să așteptați ca emisiunea dvs. să fie protejată în timp ce faceți streaming. În cele din urmă, este important ca VPN-ul pe care îl alegeți să aibă un software care se potrivește cu sistemul dvs. de operare, de exemplu Windows sau iOS.

Iată o listă de furnizori VPN pe care îi recomandăm pentru vizionarea BBC iPlayer.

ExpressVPN: streaming rapid fără buffering

ExpressVPN este probabil cel mai bun furnizor de VPN pentru BBC iPlayer. Acestea oferă servere în diferite locații din Marea Britanie, astfel încât puteți trece cu ușurință la unul diferit dacă un server nu funcționează. Pe lângă faptul că acest lucru vă oferă o mulțime de opțiuni, toate serverele sunt, de asemenea, foarte rapide: ExpressVPN a fost câștigătorul incontestabil al testelor noastre de viteză. Această viteză maximă face din ExpressVPN un furnizor adecvat pentru streaming în general, nu numai pentru BBC iPlayer. De asemenea, streaming-ul cu Kodi, de exemplu, este ușor cu ExpressVPN.

ExpressVPN este disponibil pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux și are o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. În plus, puteți utiliza serviciul pe până la cinci dispozitive în același timp.

NordVPN: servere dedicate pentru BBC iPlayer

NordVPN are mii de servere, inclusiv multe din Regatul Unit. Nu toate aceste servere funcționează cu BBC iPlayer, dar sunt adesea adăugate altele noi. Prin urmare, poate cu un pic de aspect, veți găsi întotdeauna un server care funcționează, chiar dacă iPlayer blochează unele dintre ele. Mai mult, NordVPN oferă servere speciale pe care le puteți utiliza pentru a activa funcția de descărcare a BBC iPlayer. Acestea sunt următoarele servere britanice: 481, 483, 717-720, 745-752, 757-764, 974-977, 1022-1025, 1044-1045. Pentru a alege unul dintre aceste servere, accesați lista locațiilor serverului din software-ul NordVPN și faceți clic pe cele trei puncte din spatele „Regatului Unit”..

NordVPN este un VPN destul de rapid și funcționează pentru Windows, Mac, iOS și Android, precum și pentru Linux. În plus, NordVPN oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile. Puteți utiliza acest lucru pentru a încerca serviciul înainte de a obține un abonament pe termen lung.

Alți furnizori: CyberGhost și Surfshark

Alți furnizori de VPN încearcă să pună la dispoziția BBC iPlayer și pentru utilizatorii lor. Cu toate acestea, la momentul testării, acestea nu au funcționat pentru noi. Adresele IP ale serverelor VPN se schimbă adesea din când în când, deoarece furnizorii continuă să adauge noi servere și să le înlocuiască pe cele vechi. Aceasta înseamnă că există șansele ca furnizorii enumerați mai jos să funcționeze din nou în curând.

În primul rând există CyberGhost. Anterior, CyberGhost era cunoscut ca unul dintre cele mai bune servicii VPN gratuite, dar de atunci s-a transformat într-un serviciu complet plătit. Totuși CyberGhost este o opțiune foarte decentă. Acestea oferă servere specializate pentru tot felul de servicii de streaming, inclusiv Netflix SUA, Disney Plus și, desigur, BBC iPlayer. Deși acest VPN nu a putut debloca BBC iPlayer pentru noi în momentul testării, acestea lucrează la această problemă, iar un server de lucru ar trebui să fie din nou în curând.

A doua opțiune care, din păcate, nu a funcționat pentru noi în acest moment este Surfshark. Surfshark este o alternativă ieftină și bună la serviciile VPN mai scumpe, cum ar fi ExpressVPN. În multe cazuri, Surfshark este perfect pentru streaming. Când vine vorba de Netflix, de exemplu, acest furnizor vă oferă acces la diverse biblioteci din întreaga lume. Ne așteptăm ca în curând și Surfshark să poată debloca BBC iPlayer.

Restricții pentru iPlayer BBC explicate

Poate vă întrebați de ce continuați să rulați cu acele restricții geografice atunci când vizitați BBC iPlayer. Adevărul este acesta: BBC are drepturile de a difuza anumite seriale și filme în Regatul Unit. Dacă oamenii din afara Regatului Unit încearcă să vizioneze aceste emisiuni, nu vor avea acces la BBC iPlayer. În orice altă parte a lumii, alte posturi de televiziune au drepturile la aceste serii și programe, astfel încât BBC nu vi le poate arăta.

BBC verifică adresa dvs. IP pentru a determina locația dvs. când vizitați iPlayer-ul lor. Dacă adresa dvs. IP se află în afara Regatului Unit, vi se va refuza accesul. De aici intră o VPN: vă schimbă adresa IP, astfel încât BBC crede că sunteți în Marea Britanie. Cu alte cuvinte, veți putea să vă ocoliți de bloc și să accesați oricum conținutul dorit.

Deblochează-cu-un-VPN

Aceasta nu funcționează numai pentru BBC iPlayer. Există o mulțime de platforme, servicii și site-uri online care sunt accesibile doar din anumite locații. Poate că țara în care trăiești folosește cenzura pentru a ascunde părți mari ale internetului. În astfel de cazuri, un VPN poate ajuta și el. Îl puteți folosi pentru a avea acces la Facebook, de exemplu, sau pentru a viziona meciuri de fotbal oriunde în lume. După cum am menționat anterior, o VPN vă poate oferi acces la o bibliotecă Netflix mai mare.

Gânduri finale: Urmăriți BBC iPlayer cu un VPN

Atât NordVPN cât și ExpressVPN funcționează perfect cu BBC iPlayer. Când utilizați una dintre aceste VPN-uri, veți putea urmări toate serialele preferate, cum ar fi Eastenders, Masterchef și Peaky Blinders, pe BBC iPlayer. Alți furnizori, cum ar fi Surfshark și CyberGhost, promit, de asemenea, că vor oferi acces la BBC iPlayer, deși aceste servicii nu au funcționat pentru noi atunci când le-am testat. Rețineți că aceste VPN-uri pot să vă ofere acces, dar nu sunt garantate să funcționeze. Dacă preferați să căutați o VPN bună pentru a viziona singur conținutul BBC, aruncați o privire la recenziile noastre VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me