Cum să urmărești online MLB World Series | VPNOverview

Seria Mondială de Baseball Major League (MLB) este unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, la fel de popular printre fanii sportivi la NFL Super Bowl sau UEFA Champions League.


În fiecare an, în jur de 18 milioane de americani cântă pentru a urmări echipele campioane ale Ligii Americane (AL) și ale Ligii Naționale (NL) mergând cu capul în cel mai bun din șapte playoff care va determina cine va câștiga râvnitul trofeu al comisarului . Din păcate, persoanele din afara S.U.A. ar putea întâmpina unele probleme atunci când încearcă să privească jocurile online. Mai jos puteți citi de ce se întâmplă acest lucru și cum puteți ocoli.

Popularitate seria mondială

Sigla World SeriesNu este surprinzător, cel mai semnificativ eveniment din calendarul de baseball generează o mulțime de venituri. Valoarea mărcii a MLB World Series a depășit 124 milioane de dolari americani în 2017. În Statele Unite, o mare parte din aceste venituri provin din publicitate și sponsorizare. Aceasta permite rețelei Fox să difuzeze gratuit seria mondială pentru telespectatorii americani.

Întrucât are drepturile de a transmite seria mondială în America continentală, Fox folosește geo-blocarea pentru a împiedica nerezidenții să privească jocurile. Software-ul de blocare geografică a Fox-ului necesită să introduceți un cod poștal valabil din SUA înainte de a vă oferi acces la abur. Apoi verifică adresa dvs. IP (Internet Protocol) pentru a vă verifica locația, blocând IP-urile din afara S.U.A. de la vizualizarea fluxului

În afara S.U.A., MBL realizează majoritatea veniturilor din seria mondială care vinde pachete de streaming care permit cetățenilor non-americani să vizualizeze jocurile. Din păcate, aceste pachete de streaming pot fi costisitoare și nu sunt disponibile în toate țările.

Din fericire, dacă sunteți unul dintre cei 500 de milioane de fani de baseball estimate la nivel mondial, există o modalitate de a evita geoblocarea Fox. Puteți viziona gratuit seria mondială folosind o rețea virtuală virtuală (VPN). În acest articol, puteți afla cum să utilizați un VPN pentru a urmări Online World Series Online. Mai mult decât atât, vom sugera unii dintre cei mai buni furnizori VPN să le utilizeze.

Utilizarea unui VPN pentru a urmări seria mondială online

Geo-blocarea este utilizată pentru a restricționa cine poate vizualiza conținut specific în funcție de zona geografică în care trăiește. Acest lucru se datorează în general radiodifuzorilor sau rețelelor care au drepturile de a afișa programe în anumite țări.

În cazul Seriei Mondiale, rețeaua Fox nu are drepturile de a transmite sau transmite jocurile în afara Statelor Unite. Privitorilor care încearcă să acceseze jocurile transmise prin intermediul site-ului Fox Sports, trebuie să introducă un cod postal american valabil. Acest lucru este apoi verificat pe adresa lor IP. Dacă adresa IP indică faptul că conexiunea vine din afara Statelor Unite, vizualizatorul este blocat să urmărească fluxul.

Un VPN poate fi utilizat pentru a ocoli geo-blocarea, deoarece îți direcționează traficul de internet printr-un server situat în Statele Unite. Aceasta înseamnă că, atunci când adresa dvs. IP este verificată de site-ul Fox Sports, aceasta se va înregistra ca având sediul în S.U.A., permițându-vă să urmăriți gratuit jocurile..

De ce vă înregistrați la un serviciu VPN?

Avantajele folosirii unui VPN depășesc cu mult doar urmărirea seriei mondiale. Un VPN vă oferă o serie de beneficii și opțiuni pe care poate nu le-ați luat în considerare.

 • Navigare anonimă – În epoca urmăririi cookie-urilor, a publicității orientate și a vânzării de date de navigare cu caracter personal, anonimatul real pe internet poate fi dificil de realizat. Serviciile VPN vă direcționează traficul de internet printr-un tunel VPN criptat. Acesta este unul dintre puținele moduri prin care puteți naviga pe internet fără să vă faceți griji cu privire la faptul că datele și obiceiurile dvs. de navigare sunt minate sau vândute.
 • Restricții online bypass – Dacă locuiți într-o țară care blochează în mod obișnuit accesul la anumite site-uri web, servicii sau social media, atunci o VPN este o modalitate excelentă pentru a avea acces la acel conținut restricționat. VPN-urile vin cu bonusul suplimentar de a vă ascunde locația și de a vă cripta traficul. Acest lucru face mult mai dificil pentru guverne sau servicii de securitate să vă urmărească activitățile online.
 • Te protejăm de infracțiuni informatice – Majoritatea oamenilor ar fi surprinși de informațiile personale pe care ciberneticii le pot obține doar din navigarea lor de zi cu zi și din obiceiurile de socializare. Oscurând locația dvs. și criptând datele dvs., un VPN vă ajută să vă păstrați în siguranță pe internet și să vă protejeze de o gamă largă de infracțiuni informatice.

Care este cel mai bun VPN pentru streamingul seriei mondiale?

A alege cel mai bun VPN pentru a vă oferi acces la Seria Mondială înseamnă a lua în considerare o serie de factori importanți. Aveți nevoie de orice serviciu VPN pe care îl utilizați pentru a putea menține o conexiune rapidă și stabilă. Nimic nu va distruge aprecierea dvs. pentru cel mai mare eveniment din baseball, cum ar fi un flux video lent și năzdrăvan.

Prețul este, de asemenea, o considerație. Unul dintre numeroasele motive pentru care oamenii utilizează servicii VPN pentru a urmări World Series este costul considerabil al pachetelor de streaming internațional MLB. Nu are rost să folosiți un serviciu VPN care costă la fel de mult ca serviciul de streaming pe care doriți să evitați să îl plătiți.

Având în vedere acești factori, iată sugestiile noastre pentru cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza pentru a urmări seria mondială.

NordVPN

NordVPN este un furnizor lider pe piață de servicii VPN rapide și sigure. Oferă un serviciu excelent la prețuri rezonabile. Mai mult, NordVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să puteți testa serviciul fără a vă angaja.

NordVPN oferă conexiuni la un număr bun de servere din Statele Unite, ceea ce înseamnă că accesul la acoperirea de streaming a Seriei Mondiale nu va fi o problemă. De asemenea, sunt renumiți pentru securitatea și confidențialitatea lor. NordVPN folosește obfsproxy pentru a evita Deep Packet Inspection și pentru a opera o politică „fără logging” pentru a vă păstra navigarea cât mai anonimă posibil..

ExpressVPN

ExpressVPN oferă o experiență incredibil de ușor de utilizat, cuplată cu viteze de conectare rapide și o rețea vastă, cu servere în 94 de țări. Serviciul lor VPN oferă o viteză de conectare constantă la serverele lor din S.U.A. Acest lucru înseamnă că veți putea transmite Seria Mondială fără a vă face griji cu privire la salturi sau bufferuri de lungime.

La fel ca NordVPN, ExpressVPN operează o politică „fără logare” atunci când vine vorba de datele dvs. de navigare. Site-ul și software-ul lor sunt simple și ușor de utilizat. Mai mult, echipa lor de servicii pentru clienți este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta cu orice probleme pe care le puteți avea

Surfshark

Surfshark este o alegere excelentă pentru a transmite seria mondială datorită conexiunilor rapide. Ovitarea geo-blocării Fox nu va fi o problemă atunci când utilizați unul dintre numeroasele lor servere din S.U.A. Viteza lor excelentă de conectare vă va asigura că puteți urmări jocurile din seria mondială fără probleme.

Prețurile pentru abonamentele la Surfsharks sunt foarte rezonabile. Dacă, din orice motiv, nu sunteți pe deplin mulțumit de serviciul lor, atunci oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Canalele și site-urile MLB

 • Fox Sports (Olanda)
 • Fox Sports & ESPN (SUA)
 • MLB.TV (locații diferite)
 • Netul sportiv (Canada)
 • BT Sports (Regatul Unit)
 • Viasat Sport en Sport1 SUA (mai multe țări din Europa)
 • ESPN (Australia)
 • Fox Sports Asia (Asia)
 • Shenzhen TV (China)

Canalele și site-urile NPB

 • DAZN (Japonia)

Evenimente MLB

Eveniment
Data
Sezonul MLB20 martie până la 30 octombrie 2019
Serie Mondială22 octombrie 2019
Jocul 730 octombrie 2019

Evenimente NPB

Eveniment
Data
Seria Climax4 până la 15 octombrie 2019

Gânduri finale

Dacă sunteți fan al baseball-ului, nu doriți să ratați ciocnirea titanelor care este seria mondială. Poate fi foarte frustrant să nu poți urmări jocurile doar din cauza locului în care locuiești.

Din fericire, alegând serviciul VPN potrivit, puteți ocoli geo-blocarea care împiedică persoanele din afara S.U.A. să privească unele dintre cele mai importante jocuri din calendarul de baseball..

Cu un VPN nu veți avea acces la toate bunătățile din seria mondială. Acesta vă va permite, de asemenea, să navigați pe internet fără a da niciuna din datele dvs. personale. Mai mult, ești protejat de infracțiuni informatice. În sfârșit, veți obține, de asemenea, libertate completă și niciun conținut nu vă va fi restricționat. Este o situație reală câștig-câștig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me