Cum să evitați restricțiile la jocurile de noroc online | VPNOverview

De la primul cazinou online deschis în august 1996, jocurile de noroc online au fost un hobby pentru multe milioane de oameni de pe glob. Popularitatea jocurilor de noroc online crește și ea. Totalul profiturilor raportate din cazinourile online și casele de pariuri a crescut de la 12 miliarde de dolari americani în 2005 la aproximativ 37,5 miliarde de dolari americani în 2017.


În Marea Britanie, în cea mai mare parte a Europei și în multe state din America, este legal să faci jocuri online. Cu toate acestea, nu toate țările sunt la fel de permisive. Jocurile de noroc online sunt ilegale în cel puțin 10 țări. Multe alte țări impun restricții semnificative la ce site-uri web de jocuri de noroc pot fi accesate.

Dacă se întâmplă să locuiești într-o țară în care jocurile de noroc sunt ilegale sau dacă călătorești într-una și nu vrei să renunți la hobby-ul tău în timp ce te afli în străinătate, nu-ți face griji. Există modalități de a evita aceste restricții folosind o rețea personală virtuală (VPN).

În acest articol, vom analiza ce țări au făcut ilegal jocurile de noroc online, cum funcționează aceste restricții și cum puteți utiliza o VPN pentru a le depăși.

De ce este restricționat jocurile de noroc online?

Acces la site-urile de jocuri de norocDintre cele 195 de țări recunoscute din lume, 56 dintre ele au în vigoare reglementări legale semnificative pentru restricționarea jocurilor de noroc, iar 10 dintre ele au interzis direct jocurile online. Pentru a se conforma legislației internaționale, majoritatea site-urilor de noroc folosesc geo-blocarea pentru a refuza accesul jucătorilor din țări în care jocurile de noroc online sunt ilegale.

Motivațiile pentru ca jocurile de noroc online să fie ilegale diferă de la o țară la alta, factorii sociali, politici și religioși jucând un rol important. Jocurile de noroc pe teren sunt ilegale în aproape toate țările islamice. Cu toate acestea, mulți nu au reușit să legifereze împotriva jocurilor de noroc online sau nu au infrastructura care să împiedice cetățenii să acceseze cazinourile online.

Țările seculare precum China și Coreea de Nord au interzis propriilor lor cetățeni să joace jocuri de noroc, dar este legal ca turiștii străini să joace jocuri în timp ce aceștia vizitează.

Cum este restricționat jocurile de noroc online?

Multe dintre țările care restricționează jocurile de noroc online se bazează pe site-uri web și cazinouri pentru a-și filtra cetățenii folosind adresele IP și pentru a-i împiedica să joace. Aceste țări care deja limitează semnificativ ce conținut pot accesa cetățenii lor, cum ar fi Iranul și Turcia, dispun de sisteme mai sofisticate pentru a preveni accesul la jocurile de noroc online..

În acele țări care au interzis jocurile online direct, persoanele prinse la jocuri de noroc sau care încearcă să joace jocuri de noroc, se pot confrunta cu pedepse semnificative, inclusiv potențial de câțiva ani de închisoare.

Utilizarea unui VPN pentru a juca online

VPN-conexiune la InternetDacă locuiești sau călătorești într-o țară în care jocurile de noroc online sunt ilegale, singura cale sigură de a accesa site-urile de jocuri online este folosind VPN. În conformitate cu legislația internațională, majoritatea site-urilor de jocuri de noroc verifică adresa IP a traficului de intrare și refuză accesul celor care provin de pe serverele din țările în care jocurile de noroc online sunt interzise.

Folosind un serviciu VPN, puteți să vă orientați conexiunea la internet printr-un server din țara de origine sau într-o țară cu legi de jocuri de noroc mai permisive, cum ar fi Marea Britanie sau SUA Acest lucru înseamnă că puteți accesa site-urile online fără a fi blocat deoarece a locației dvs..

VPN-urile au avantajul suplimentar de a vă ascunde locația reală și de a cripta conexiunea la internet, ceea ce face foarte dificil să fie urmărit sau monitorizat activitățile dvs..

În ce țări este interzis jocul de noroc online?

Mai jos puteți afla mai multe despre diferitele reglementări în vigoare în diferite țări.

Emiratele Arabe Unite

În Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite) nu numai că toate formele de jocuri de noroc sunt ilegale, dar autoritatea de reglementare a telecomunicațiilor controlată de stat deține de asemenea un monopol asupra furnizării accesului la internet. Acest lucru le permite să filtreze conținutul la care au acces cetățenii lor și să-i împiedice să acceseze site-uri de noroc online.

Orice persoană prinsă de jocuri de noroc se poate confrunta cu o pedeapsă de până la doi ani de închisoare dacă este condamnată conform articolului 414 al Codului Penal.

Națiunea Brunei

În Brunei, jocurile de noroc online au fost ilegale în conformitate cu legea comună a jocurilor de noroc. Orice formă de joc este ilegală și se pedepsește cu până la patru ani de închisoare.

Cambogia

În fața problemelor legate de dependența de jocuri de noroc, Cambodgia a interzis toate formele de jocuri de noroc în temeiul Legii sale privind suprimarea jocurilor de noroc din 1996. Această interdicție este destinată doar cetățenilor cambodieni, turiștii încurajând să joace la mai multe cazinouri special construite.

Coreea de Nord

Nord-coreenilor li se interzice jocurile de noroc de orice fel, inclusiv jocurile de noroc online. O mare parte a țării nu are acces la internet, iar acele părți care se ocupă sunt restrânse în cea mai mare parte la rețeaua gratuită, numai pentru uz intern, cunoscută sub numele de Kwangmyong.

Turistii au voie să joace, dar numai la un cazinou situat în Pyongyang și doar în prezența unui ghid sponsorizat de stat.

Japonia

Până de curând, toate formele de jocuri de noroc erau ilegale în Japonia. Începând cu 2016, anumite tipuri de pariuri sportive și câteva cazinouri au fost legalizate în baza Legii Programului Integrat Resort, dar jocurile de noroc online rămân strict interzise.

Singapur

Conform Legii jocurilor de noroc de la distanță din Singapore, toate formele de jocuri de noroc online sunt ilegale, cu excepția cazului în care guvernul acordă o scutire. În 2016, Singapore Turf Club și Singapore Pools au primit o astfel de excepție, ceea ce înseamnă că pariurile sportive online pot fi realizate prin intermediul acestora.

Cipru

Guvernul Ciprului permite pariurile sportive online, dar toate celelalte forme de jocuri online sunt ilegale.

Qatar

În Qatar, formele de jocuri de noroc sunt considerate ilegale, chiar și pariurile sportive online nu sunt permise. De asemenea, guvernul restricționează ce conținut poate fi accesat de cetățenii săi și cei prinși care încearcă să acceseze site-urile de noroc online care se confruntă cu închisoarea dacă sunt condamnați.

Liban

În Liban, jocurile de noroc de orice fel care nu sunt autorizate de către guvern sunt ilegale, iar guvernul are puterea de a bloca accesul la site-urile de noroc online..

Iran

Iranul exercită un control strict asupra a ceea ce cetățenii pot accesa prin internet, folosind metode sofisticate, cum ar fi Deep Packet Inspection pentru a cenzura puternic conținutul și a împiedica accesul la peste 100.000 de site-uri web, inclusiv jocurile de noroc online. Ca republică islamică, Iranul a făcut ilegale toate formele de joc.

Care serviciu VPN este cel mai potrivit pentru jocurile de noroc online?

Atunci când alegeți un serviciu VPN pentru a depăși restricțiile geografice privind jocurile de noroc online, există câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare. Confidențialitatea este esențială, deci alegerea unui serviciu VPN de care sunteți sigur că este capabil să cripteze corect datele dvs. este esențială.

Un serviciu VPN care oferă un număr mare de servere distribuite în diferite țări este, de asemenea, esențial, deoarece acest lucru vă va oferi o serie de opțiuni atunci când decideți în ce țară doriți să pară.

Având în vedere acești factori, acestea sunt serviciile VPN pe care le-am sugera dacă doriți să evitați restricțiile la jocurile de noroc online.

NordVPN

NordVPN este o alegere excelentă a serviciului VPN atunci când vine vorba de evitarea restricțiilor de jocuri online. Oferă criptare avansată, un serviciu fiabil, rapid și servere în țări din întreaga lume. Deoarece au sediul în Panama, NordVPN nu are obligații legale de a păstra jurnalele de date ale activității dvs. online, sporind confidențialitatea dvs..

Unul dintre avantajele adăugate ale utilizării NordVPN este faptul că este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN pentru ocolirea restricțiilor privind serviciile de streaming precum Hulu și Netflix. Cel mai bine, dacă nu sunteți impresionat după 30 de zile, puteți solicita banii înapoi fără întrebări.

ExpressVPN

ExpressVPN oferă o rețea masivă de peste 2000 de servere din care să alegeți, permițându-vă să ocoliți geo-blocarea și descărcarea prin rețelele torrent în mod anonim. Aplicația lor ușor de utilizat funcționează pe Android, iPhone, Windows și OS x, cu o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile de abonament.

Dacă doriți să economisiți bani pe serviciul dvs. VPN, atunci puteți obține o ofertă exclusivă de 3 luni gratuite dacă vă înscrieți la un plan de un an cu ExpressVPN folosind linkul nostru.

CyberGhost

CyberGhost are peste 2700 de servere din 60 de țări, oferindu-ți o cantitate considerabilă de alegere atunci când vine vorba de a alege din ce țară doriți să pară. Software-ul lor ușor de utilizat este compatibil cu Windows, Mac, iPhone, iPad, Android și Linux, permițându-vă să utilizați un cont pentru până la 7 dispozitive diferite simultan.

Puteți testa serviciile CyberGhosts cu garanția lor de bani de 30 de zile, asigurându-vă că acestea sunt VPN-ul potrivit pentru nevoile dvs. înainte de a vă angaja.

Gânduri finale

Pe măsură ce jocurile de noroc online cresc în popularitate, tot mai mulți oameni caută să depășească restricțiile geografice pentru a-și dedica hobby-ul. Prin înscrierea la furnizorul VPN potrivit, călătorii nu trebuie să renunțe la hobby-ul lor în timp ce călătoresc, iar cei care locuiesc în țări care restricționează jocurile de noroc online pot accesa conținutul web pe care îl doresc..

Avantajele folosirii unei VPN nu se opresc prin a permite accesul la site-urile de noroc online. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de confidențialitate îmbunătățită, protecție împotriva infracțiunilor informatice și acces la alt conținut restricționat geografic, cum ar fi servicii de streaming și evenimente sportive.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me