Campionatul European 2020: Urmăriți toate meciurile din întreaga lume!

Ecranul computerului cu bilăDeși există multe sporturi interesante în lume, fotbalul (sau fotbalul din SUA) rămâne cel mai popular. Cea mai interesantă parte a acestui sport dinamic și distractiv ar putea fi doar vizionarea diferitelor națiuni luptându-l pe o scenă internațională. Într-adevăr, Campionatele Europene și Mondiale sunt momente importante pentru mulți fani de fotbal de pe glob.


Pentru mulți rezidenți ai țărilor europene care joacă în CE, urmărirea meciurilor este ușoară. Majoritatea acestor țări au desemnat companii autorizate să difuzeze aceste meciuri. Aceasta înseamnă că fanii de fotbal pot viziona (majoritatea) meciuri pe unul dintre principalele canale TV sau servicii de streaming. Dar dacă nu locuiești într-una din aceste țări? Ce se întâmplă dacă sunteți în vacanță sau în străinătate pentru muncă în timpul Campionatelor Europene?

Vizionarea meciurilor CE în afara Europei este adesea dificilă

Dacă locuiți într-o țară non-europeană, găsirea unei modalități de a urmări CE poate fi o corvoadă. Același lucru este valabil și atunci când călătoriți. De exemplu, s-ar putea să trăiești în Europa, dar să fii în vacanță în Mexic în timpul CE. Fluxurile dvs. obișnuite nu vor funcționa, deoarece nu li se permite să fie difuzate în afara Europei. Acesta este un exemplu de ceea ce se numește restricție de streaming geografic. Ceva similar se întâmplă dacă locuiți în SUA și aveți un abonament ESPN +. Veți putea urmări meciurile CE în direct cu asta, dar imediat ce treceți frontiera, abonamentul dvs. nu va fi de niciun folos. Până la urmă, conținutul ESPN este blocat în afara SUA. Bineînțeles, dacă nu aveți un abonament ESPN + pentru a începe, nici nu veți putea urmări meciul acasă..

Oameni din alte țări, precum Canada, Australia, Japonia sau China se confruntă cu probleme similare tot timpul. Acestea ar putea face o supraveghere CE complicată sau chiar imposibilă. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji. Nu va trebui să ratați toate cele mai bune mișcări ale jucătorilor dvs. de fotbal preferați în acest an. Există un mod foarte ușor de a urmări CE la nivel mondial, indiferent de locul în care vă aflați. Pur și simplu folosiți o VPN (rețea virtuală virtuală).

Urmăriți EC cu un VPN

Un VPN bun vine cu câteva avantaje deosebite. Unul dintre aceste beneficii este libertatea sporită de internet (pentru a urmări CE, de exemplu). Cum este posibil acest lucru? Ei bine, un VPN anonimizează traficul dvs. de internet conectându-vă la un server VPN din altă țară. Majoritatea VPN-urilor bune vor avea servere în țările de pe tot globul. După ce vă conectați la un server VPN dintr-o altă țară, conexiunea dvs. va primi o adresă IP locală corespunzătoare serverului respectiv.

În practică, acest lucru înseamnă că conectarea la un server VPN din Olanda va schimba adresa IP afișată la una olandeză, indiferent dacă sunteți în SUA, China sau în altă parte. Multe site-uri web și aplicații se bazează în principal pe adresele IP ale utilizatorilor pentru a stabili unde se află. Cu alte cuvinte: dacă vă conectați la un server VPN în Europa, multe servicii de streaming vor crede că de fapt sunteți în Europa și vă vor oferi acces la fluxurile europene live. Prin urmare, un VPN vă poate ajuta să evitați restricțiile de internet online.

Deblocare cu un VPN

În mod similar, dacă sunteți în vacanță în Asia, puteți utiliza în continuare abonamentul ESPN + prin simpla activare a unui VPN. Faceți VPN să se conecteze la un server din SUA și ESPN va crede că sunteți în state și vă va oferi acces la fluxuri. Desigur, această metodă nu funcționează doar cu CE, ci cu tot felul de evenimente, site-uri web, videoclipuri, fluxuri etc..

Alte avantaje VPN: economisiți bani la respectarea CE

Schimbarea adresei IP cu un VPN vă poate economisi bani. De exemplu, există o aplicație de streaming olandez numită NPO Start, care permite oamenilor din Olanda să urmărească, printre alte programe, CE gratuit. Dacă vă conectați la un server VPN olandez, așa puteți! După cum probabil vă puteți spune până acum, utilizarea unui VPN deschide o serie de oportunități (deblocare). Dar, mai ales, te va ajuta să urmărești CE indiferent de locul în care te afli în lume!

Așa cum am menționat la începutul acestui articol, recomandăm foarte mult ExpressVPN ca VPN pentru a debloca toate tipurile de fluxuri, inclusiv cele care prezintă Campionatele Europene. ExpressVPN este un VPN fulger rapid, cu viteze mari de streaming. Utilizarea unui VPN pentru a urmări CE este de obicei foarte ușoară. Iată un ghid rapid și ușor care vă arată exact cum se face!

Ghid pas cu pas: Urmăriți CE cu un VPN

  1. Obțineți un abonament cu un furnizor VPN de încredere. Din nou, recomandăm cu adevărat ExpressVPN:

    Dacă alegeți mai degrabă o altă VPN, asigurați-vă că veți obține una care oferă viteze de streaming bune și serverele de care aveți nevoie pentru a urmări CE pe serviciul de streaming ales. De exemplu, dacă doriți să vă utilizați abonamentul ESPN + pentru a viziona CE în timp ce sunteți în vacanță în străinătate, asigurați-vă că VPN are servere în SUA. Pentru sugestiile furnizorilor buni care îndeplinesc ambele aceste criterii, aruncați o privire de ansamblu asupra celor cinci cei mai buni furnizori VPN ai momentului.

  2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivul pe care doriți să urmăriți meciurile. Cele mai populare VPN-uri oferă aplicații simple pentru aproape orice dispozitiv, atât timp cât sunt compatibile cu sistemul de operare. Te îndoiești că acesta este cazul VPN pe care vrei să o folosești? Puteți verifica acest lucru folosind instrumentul nostru de comparare a recenziilor. Dacă doriți un ajutor pentru instalarea VPN-ului nostru preferat, ExpressVPN, aruncați o privire la recenzia noastră ExpressVPN.
  3. Deschideți software-ul VPN și conectați-vă la serverul potrivit (adică una din locația serverului care funcționează cu serviciul de streaming).
  4. Accesați site-ul web al serviciului de streaming, conectați-vă și navigați la meciul pe care doriți să îl urmăriți.
  5. se bucura înveselind echipa ta favorită CE!

De ce să folosești un VPN (pentru a urmări Campionatele Europene)?

jucători de fotbalAm evidențiat deja un motiv important pentru mulți de a utiliza un VPN: dacă utilizați o conexiune „normală”, este posibil să nu aveți acces la conținutul online preferat, cum ar fi fluxurile care prezintă Campionatele Europene. Cu toate acestea, utilizarea unui VPN în timp ce sunteți online oferă multe alte avantaje. Un VPN este o modalitate excelentă de a vă crește libertatea online, confidențialitatea online și securitatea online în general. La urma urmei, un VPN criptează tot traficul dvs. de internet utilizând un așa-numit protocol de criptare, ceea ce face mult mai dificil pentru alte părți să vă spioneze online. Pentru a adăuga acest lucru, un VPN vă ghidează traficul de date către un server extern printr-un tunel VPN înainte de a fi trimis pe internet. Aceasta înseamnă că te face și anonim până la un anumit punct.

Pe scurt, o VPN nu vă permite doar să accesați conținut blocat, ci vă protejează și de companiile mari care încearcă să obțină și să vândă datele dvs. și de infractorii cibernetici care încearcă să obțină datele dvs. bancare. Inutil să spun, deși un VPN este o soluție excelentă pentru confidențialitate și securitate, este una dintre multe. Puteți și ar trebui să luați multe alte măsuri, deoarece acestea vor completa foarte mult securitatea și confidențialitatea adăugată pe care o oferă VPN. Pentru a afla mai multe despre aceste măsuri, aruncați o privire la secțiunea noastră de siguranță pe internet.

Chiar și așa, VPN-urile joacă un rol crucial în paza siguranței dvs. pe internet. De exemplu, imaginați-vă că sunteți în vacanță și singurul mod de a urmări echipa dvs. favorită să concureze în CE este prin streaming printr-o rețea Wi-Fi publică. Rețelele publice Wi-Fi sunt ca niște magazine virtuale de bomboane pentru hackeri și infractori informatici. Este foarte ușor să spioni oamenii care utilizează o rețea Wi-Fi publică. Adică, dacă acești oameni nu folosesc instrumentele potrivite pentru a se păstra în siguranță, cum ar fi un VPN. Există întotdeauna șansa ca tu să fii victimă a infracțiunilor informatice. Cu toate acestea, dacă utilizați un VPN, această șansă devine semnificativ mai mică. Mai mult, dacă, în ciuda protecției adăugate, datele dvs. se termină în mâini greșite, acestea vor fi criptate și, prin urmare, necitite.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a viziona Campionatele Europene?

Unele VPN-uri își oferă serviciile gratuit. Acest lucru poate părea ispititor – totul este mai bun atunci când este gratuit, până la urmă. Sau este? Din păcate, majoritatea furnizorilor VPN gratuite nu pot concura cu omologii lor premium atunci când vine vorba de calitate și de utilizare. De exemplu, mulți furnizori VPN gratuite aplică viteza sau limitele de date. Chiar dacă nu, conexiunea lor va fi adesea destul de lentă, indiferent de aceasta. Acest lucru se datorează faptului că VPN-urile gratuite oferă (de mult) mai puține servere decât furnizorii plătiti. Ca atare, serverele lor sunt adesea mult mai aglomerate, creând un decalaj.

La fel se întâmplă că atât intervalele de întârziere cât și limitele de date sunt adesea problematice pentru streamer. La urma urmei, aveți nevoie de o mulțime de date și viteze bune (de descărcare) pentru a putea urmări în mod corespunzător un flux. După cum am văzut mai sus, aceasta este exact acolo unde multe VPN-uri gratuite efectuează sub-alin. Acesta este motivul pentru care, dacă doriți să economisiți bani, vă recomandăm mai degrabă să luați în considerare obținerea unui VPN ieftin. Iată unul pe care poate doriți să îl încercați.

Sfat bonus: Surfshark – un VPN excelent la un preț excelent

Dacă sunteți în căutarea unui VPN care reușește să combine o calitate excelentă cu un preț scăzut, vă recomandăm din tot sufletul Surfshark. Surfshark este un furnizor VPN relativ nou care oferă un număr mare de servere rapide și stabile, aplicații prietenoase pentru utilizator și o serie de opțiuni suplimentare utile, precum serverele VPN statice și o conexiune VPN dublă. Veți putea obține toate acestea cu doar 1,99 USD pe lună. Mai mult, Surfshark oferă un alt mare avantaj. Este unul dintre puținii furnizori care vă permite să utilizați un abonament pe cât de multe dispozitive doriți. Pe scurt, dacă nu doriți să ratați un singur obiectiv al CE, dar nici nu doriți să spargeți banca, Surfshark este VPN-ul potrivit pentru dvs.!

Programul Campionatelor Europene

Desigur, acum că știi Cum pentru a urmări Campionatul European, probabil că vrei să știi cand are loc. Iată un tabel cu diferitele etape ale Campionatelor Europene și când au loc acestea pentru a vă ajuta să ieșiți:

Etapă
Data
Etapa grupelor12-24 iunie
A 8-a finală27-30 iunie
Sferturi de finala3-4 iulie
Semifinale7-8 iulie
Final12 iulie
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me