Instalarea unui VPN pentru Chromecast: Iată cum! | VPNOverview

Doriți să instalați un VPN pe Chromecast, dar nu știți cum? Citiți aici care sunt posibilitățile. Din păcate, nu puteți instala o VPN direct pe Chromecast. Cu toate acestea, vă puteți proteja Chromecast instalând VPN-ul pe routerul dvs. sau creând un router virtual pe PC sau Mac care este protejat cu un VPN. Dacă doriți mai întâi să citiți mai multe despre avantajele folosirii unei VPN în combinație cu Chromecast, citiți articolul nostru despre VPN pentru Chromecast.


Ilustrația de configurare Google Chromecast

Cum să configurați un VPN pe routerul dvs.

RouterPrin configurarea unui VPN pe router, vă protejați toate dispozitivele în același timp. Dispozitivele dvs. accesează internetul prin intermediul routerului. VPN-ul de pe router se va asigura că acesta este protejat și criptat.

Primul pas important este să vă dați seama dacă routerul dvs. este potrivit pentru utilizarea unui VPN. Pentru a instala VPN, trebuie să schimbați firmware-ul routerului (intermitent) și nu orice router vă permite să faceți acest lucru.

Când aveți un router adecvat, puteți începe să îl aprindeți, dar trebuie să faceți acest lucru cu grijă. Clipește routerul are riscuri. Dacă nu știți ce faceți, puteți deteriora routerul. Am scris un ghid pentru instalarea VPN-ului dvs. pe router.

După ce ați găsit un router adecvat, ați aprins firmware-ul și ați instalat VPN-ul, sunteți gata să vă conectați Chromecast-ul la router. Nu este diferit de modul în care îl conectați în mod normal la router.

Instalarea unui VPN pe routerul dvs.:

  1. Verificați dacă routerul dvs. este potrivit pentru „intermitent” (aflați cum se face acest lucru în articolul nostru despre routerele VPN).
  2. Schimbați firmware-ul a routerului și instalați VPN-ul, urmând ghidul nostru extins.
  3. Conectați-vă Chromecastul la Wi-Fi rețeaua routerului intermitent.

Cum să configurați un VPN pe un router virtual

Router virtualDacă nu este posibil să schimbați firmware-ul de pe router sau sună ca o problemă prea mare? Ei bine, puteți crea, de asemenea, un hotspot Wi-Fi pe PC-ul Windows sau Mac și puteți conecta Chromecast-ul la acel hotspot. Aceasta este o metodă ușoară de securizare a Chromecast și de a începe să ocoliți restricțiile geografice. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că această metodă vă poate încetini internetul.

Instalarea unui VPN pe un router virtual:

  1. Instalați un VPN pe PC sau Mac. Majoritatea furnizorilor au un asistent de instalare ușor care vă va ghida prin intermediul acestuia.
  2. Creați un hotspot Wi-Fi pe PC sau Mac. Modul în care puteți face acest lucru diferă pentru fiecare dispozitiv.
  3. Conectați-vă Chromecast la rețea pe PC sau Mac care a fost securizat cu un VPN.

Cei mai buni furnizori VPN pentru Google Chromecast

Am testat mulți furnizori VPN pentru Google Chromecast. Le-am testat în funcție de viteză, locațiile serverului și calitatea generală. Următorii furnizori au punctat bine în aceste categorii și sunt perfecti pentru a fi folosiți în combinație cu dongle Chromecast. Dacă doriți să știți care sunt furnizorii noștri preferați, puteți consulta lista noastră cu cei mai buni furnizori VPN. Există unele servicii VPN gratuite, dar acestea nu funcționează foarte bine dacă doriți să faceți stream. Serviciile VPN gratuite au adesea lipsă de viteză și pun o limită la cantitatea de date pe care le puteți utiliza. Acest lucru face practic imposibil să le folosești pentru streaming.

1. ExpressVPN pentru Google Chromecast

ExpressVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN. Cu peste 1700 de servere din peste 90 de țări, veți putea evita orice restricții geografice. Aplicațiile lor sunt ușor de utilizat, iar serviciul lor de asistență pentru clienți este excelent. Conexiunile lor sunt suficient de rapide pentru a transmite filme sau muzică fără întârziere. Citiți mai multe despre acest furnizor în recenzia noastră completă ExpressVPN.

2. Surfshark pentru Google Chromecast

Surfshark este un furnizor de VPN relativ nou. Cu toate acestea, într-o perioadă scurtă de timp, au câștigat peste mulți utilizatori fericiți. Shurfshark nu are nicio limită pentru numărul de persoane care pot utiliza un cont în același timp, acest lucru este ideal dacă doriți să îl instalați pe toate dispozitivele. Mai mult, este ușor să transmiteți acest VPN datorită serverelor rapide din întreaga lume. În plus, acestea sunt, de asemenea, unul dintre cei mai ieftini furnizori VPN de acolo!

3. CyberGhost pentru Google Chromecast

CyberGhost are o ofertă mare de servere la nivel mondial care vă vor oferi acces la materialele geo-blocate. Vitezele pe care le oferă sunt suficient de mari pentru a transmite fluxuri, fără a fi prea mari în cea mai bună calitate. Cyberghost este foarte accesibil pentru calitatea pe care o obțineți în schimb. Pentru a afla mai multe despre acest furnizor, consultați recenzia noastră CyberGhost.

Gânduri finale

Instalarea unui VPN pentru a vă proteja Chromecast nu este la fel de ușoară pentru Windows, Mac, Android sau iOS. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să o faceți, aveți câteva opțiuni. Puteți instala un VPN pe router sau pe un router virtual pe computer sau Mac. În ambele cazuri, Chromecast va fi protejat de VPN dacă se conectează la una dintre aceste rețele. Prin combinarea unui VPN și Google Chromecast, aveți acces la conținut geo-blocat și puteți transmite fluxuri în siguranță și anonim.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me