Instalarea unui VPN pe Fire TV Stick: Iată cum! | VPNOverview

Instalarea unui VPN pentru Amazon Fire TV Stick poate fi o problemă, așa că am încercat să enumerăm toate soluțiile posibile cu un ghid pas cu pas. Cel mai simplu mod este descărcând o aplicație VPN direct pe Fire TV Stick. Cu toate acestea, există doar doi furnizori care oferă o aplicație ca aceasta. Din fericire, există și alte modalități de a face acest lucru. De exemplu, puteți instala VPN pe router sau pe un router virtual pe computer sau Mac. În cele din urmă, puteți instala, de asemenea, un VPN cu un APK Android. Sperăm că acest articol vă va ajuta să instalați VPN-ul cu succes, astfel încât să puteți beneficia de funcțiile sale atunci când faceți streaming cu Fire TV Stick.

Ilustrația de configurare a dispozitivului Amazon Fire

De ce ați instala un VPN pe Amazon Fire TV Stick

Amazon Fire TV Stick este un mod ideal de a folosi tot serviciul de streaming pe televizor. Cu un VPN vă puteți asigura că acest lucru se întâmplă în siguranță și anonim. Mai mult, puteți obține acces la mai multe materiale, ocolind restricțiile geografice. Citiți totul despre această combinație perfectă în articolul nostru despre utilizarea unui VPN în combinație cu Amazon Fire TV Stick.

Instalați o aplicație VPN pe Amazon Fire TV Stick

Atât ExpressVPN cât și IPVanish au o aplicație pe care o puteți descărca pe Fire TV Stick. Am folosit ExpressVPN ca exemplu în următorii pași.

 1. Căutați „ExpressVPN” în biblioteca de aplicații Fire TV Stick.
 2. Descărcați aplicația ExpressVPN.
 3. Deschide aplicația ExpressVPN o completare a informațiilor tale personale pentru a te conecta la contul ExpressVPN. Nu aveți încă un cont? Accesați site-ul lor web pentru a crea unul.
 4. După ce ați completat informațiile de conectare, aplicația este activată. Acum trebuie să schimbați unele setări. Va apărea un mesaj automat de la ExpressVPN. Faceți clic pe „O.K“.
 5. În fereastra pop-up, ExpressVPN vă întreabă dacă sunteți de acord cu faptul că vor să se conecteze printr-un VPN. Faceți clic pe „O.K“.
 6. Acum ExpressVPN vă va întreba dacă doriți, în mod anonim, să împărtășiți informații cu ei, astfel încât să își poată îmbunătăți serviciile. Aceasta este opțională, așadar puteți să faceți clic pe „permite”Sau„nu permiteți“.
 7. Aplicația este acum instalată și gata de utilizare. Când deschideți aplicația, veți vedea dacă este activată sau dezactivată. După ce ați apăsat butonul funcționează VPN-ul dvs. și puteți transmite fluxul în siguranță și anonim pe Amazon Fire TV Stick.
 8. Pentru a vă deconecta, pur și simplu apăsați din nou același buton în aplicația ExpressVPN.
 9. Opțional: în scopul ocolirii restricțiilor geografice, puteți selecta un server dintr-o țară diferită. În aplicația ExpressVPN faceți clic pe butonul care scrie „alege locatia”Și selectați serverul la care doriți să vă conectați.

Instalați un VPN pe routerul dvs.

RouterPentru a vă proteja toate dispozitivele casnice dintr-o singură dată, puteți să vă instalați VPN-ul pe router. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, trebuie să schimbați firmware-ul de pe router, acesta se numește intermitent. Nu toate routerele sunt potrivite pentru intermitere, așa că asigurați-vă că aveți routerul potrivit. Mai mult, acest intermitent vă poate deteriora routerul dacă nu este făcut corect, așa că nu uitați să consultați ghidul nostru despre instalarea unui VPN pe routerul dvs. înainte de a începe. În acest ghid vă explicăm ce tip de router și VPN ar trebui să aveți dacă doriți să-l funcționeze. Puteți citi, de asemenea, ce pași trebuie să faceți pentru a flash blând routerul.


Un avantaj important al instalării VPN pe routerul dvs. este că toate dispozitivele dvs. conectate la rețea sunt protejate de VPN. Nu va trebui să instalați software-ul VPN pe toate dispozitivele individuale.

Instalați un VPN pe un router virtual

Router virtualDacă nu puteți sau nu doriți să schimbați firmware-ul de pe router, puteți, de asemenea, să vă transformați computerul sau Mac-ul într-un router virtual. Puteți instala VPN pe PC sau Mac și puteți conecta Fire TV Stick la routerul virtual. Instalarea unui VPN pe PC sau Mac este foarte ușoară, deoarece furnizorii creează asistenți de instalare excelenți care să vă ajute cu asta. Hotspot-ul Wi-Fi pe care îl creați pe dispozitivul protejat va proteja acum toate dispozitivele care se conectează la acel hotspot, inclusiv dispozitivul dvs. Fire TV Stick.

Instalați un APK pentru Android pe Amazon Fire TV Stick

Ultima metodă pe care o puteți utiliza pentru a vă proteja Fire TV Stick cu un VPN, este instalând Android APK. APK (pachet Android) este un tip de fișier care împarte o aplicație în diferite pachete mici. Puteți compara cu fișiere zip. Dacă o aplicație nu se află în Play Store, puteți utiliza acest tip de fișier pentru a instala o aplicație pe dispozitivul dvs. Android.

Există două moduri de a face acest lucru: fie printr-o descărcare directă, fie printr-o descărcare pe un al doilea dispozitiv Android. Ambele metode încep cu aceiași pași, dar după aceea procesul este destul de diferit. Din acest motiv, le vom discuta separat mai jos.

După aceea, puteți citi, de asemenea, cum puteți deschide și actualiza aceste fișiere pe Fire TV Stick.

Instalarea unui VPN pe Amazon Fire TV Stick cu o descărcare directă a unui APK

 1. Asigurați-vă că Amazon Fire TV Stick vă permite aplicații exterioare, puteți face acest lucru după cum urmează:
  1. Mergi la “setări”În Amazon Fire TV Stick și apoi la„sistem“.
  2. Derulați în jos și mergeți la „opțiuni pentru dezvoltatori“.
  3. Activați opțiunea care spune „aplicații din surse necunoscute“.
 2. Accesați site-ul web al furnizorului dvs. VPN și căutați adresa URL pentru fișierul lor APK.
 3. Accesați Amazon Fire TV și introduceți „downloader”În bara de căutare.
 4. Instalați „aplicația de descărcare”Și deschide-l.
 5. Introduceți URL-ul fișierului APK și descărcați-l.
 6. Fișierul APK va fi instalat direct. Dacă nu este cazul, accesați „download-uri”În aplicația Downloader și faceți clic pe fișierul APK pentru a o instala.
 7. Aplicația furnizorului dvs. VPN ar trebui să fie gata de utilizare acum. Dacă nu este cazul, vă sfătuim să contactați asistența clienților furnizorului dvs. VPN.

Instalarea unui VPN pe Amazon Fire TV Stick și APK pe un al doilea dispozitiv Android

Pentru această metodă trebuie să aveți alte dispozitive Android, acesta poate fi un telefon, laptop sau tabletă, care nu contează.

 1. Asigurați-vă că Amazon Fire TV Stick vă permite aplicații exterioare, puteți face acest lucru după cum urmează:
  1. Mergi la “setări”În Amazon Fire TV Stick și apoi la„sistem“.
  2. Derulați în jos și mergeți la „opțiuni pentru dezvoltatori“.
  3. Activați opțiunea care spune „aplicații din surse necunoscute“.
  4. Mergi la “sistem”Meniu și faceți clic pe„ despre ”și selectați„reţea“.
  5. Notează adresa IP a televizorului tău Amazon Fire.
 2. Descărcați și instalați aplicația furnizorului dvs. VPN prin intermediul magazinului Google Play pe al doilea dispozitiv Android.
 3. Descărcați și instalați aplicația „Apps2Fire”Pe al doilea dispozitiv Android.
 4. Deschide “Apps2Fire”Și faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus și apăsați„înființat“.
 5. În fereastra care se deschide, introduceți adresa IP a Amazon Fire TV pe care ați notat-o ​​mai devreme. Următorul clic pe „Salvați“.
 6. Accesați cele trei puncte mici din colțul din dreapta sus al „Apps2Fire”Din nou aplicație și selectați„încărcați aplicații“.
 7. Selectați aplicația furnizorului dvs. VPN. Aplicația va fi instalată automat pe Fire TV acum. Dacă acest lucru nu funcționează, vă recomandăm să contactați asistența clienților furnizorului dvs. VPN.

Deschiderea unei aplicații VPN care a fost instalată cu APK

Aplicația APK instalată nu va apărea imediat în meniul aplicației standard. Pentru a deschide aplicația și a utiliza serviciul VPN, trebuie să urmați acești pași:

 1. Accesați meniul Start al televizorului dvs. Fire.
 2. Mergi la “setări” și apoi “aplicații“.
 3. Selectați “gestionați aplicațiile instalate“.
 4. Veți vedea o listă de aplicații pe care le-ați încărcat pe Fire TV. Selectați aplicația VPN pe care doriți să o utilizați și faceți clic pe „lanseaza aplicatia“.
 5. În aplicație, ar trebui să vă autentificați în contul VPN. Depinde de furnizorul VPN cum faci acest lucru. Cel mai probabil va trebui să introduceți adresa de e-mail și parola.
 6. Selectați locația serverului la care doriți să vă conectați și porniți VPN. VPN-ul va fi pornit până când opriți Amazon Fire TV Stick sau vă deconectați din aplicația VPN.

Actualizarea unei aplicații APK pe My Fire TV Stick

Când ați instalat manual o aplicație pe Fire TV Stick, aceasta nu se va actualiza automat. Teoretic nu trebuie să actualizați o aplicație atât timp cât funcționează, iar conexiunea este stabilă și sigură. Cu toate acestea, este bine să actualizați pentru siguranță din când în când. Va trebui să faceți acest lucru manual, în felul următor:

 1. Mergi la “setări”Pe Fire TV Stick.
 2. Selectați “aplicații”Și faceți clic pe„gestionați aplicațiile instalate“.
 3. Selectați aplicația VPN și apăsați „forță de oprire“.
 4. Acum trebuie să instalați din nou aplicația VPN. Puteți face acest lucru la fel cum ați făcut-o prima dată.
 5. După ce l-ați instalat pe Fire TV Stick din nou, veți vedea o fereastră cu întrebarea dacă doriți să o instalați și să o actualizați pentru aplicația dvs. Selectați “da“.
 6. Aplicația va fi actualizată acum. Imediat ce se va face acest lucru, trebuie să vă autentificați din nou în aplicație pentru a stabili o conexiune cu VPN.

Gânduri finale

Deși instalarea unui VPN pentru Amazon Fire TV Stick poate fi un pic de dificultate, este posibil atunci când urmați acești pași. Cu ajutorul fișierelor APK puteți descărca o aplicație VPN care nu se află în Google Play Store și o puteți instala pe Fire TV Stick. Acest lucru se poate realiza fie direct pe Fire TV Stick, fie printr-un al doilea dispozitiv Android. După ce l-ați instalat, îl puteți deschide și utiliza VPN pe Fire TV Stick. Nu uitați că aplicația instalată manual nu se va actualiza automat. Acest lucru înseamnă că va trebui să actualizați manual aplicația din când în când. Bucurați-vă de transmiterea pe stickul Fire TV în siguranță, anonim și liber!!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me